İyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri.
Uzun süredir giremiyorum annemler bendeydi
Nasılsınız herkes iyidir umarım.
Benim kızım 1 haftadır geceleri çok ağlar oldu sürekli uyanıyor nedendir bilemedim ama beni çok yoruyor.ve büyük bir sorunumuz daha var ek gıda almıyor kızım herşeyi denedim ama ağzını kapatıyor yada verdiğimi çıkartıyor ne olacak böyle oğlum çok güzel yerdi acaba kızlar nazlımı oluyor ne dersiniz:44:
Biraz geçmişe baktım yeni resimler gördüm nasılda büyümüş hepsi maşallah hepsini ısırırım ben ama
Kendinize çok iyi bakın
ii akşamlar canım hoşgeldin bizde seni merak etmiştik demekki çocuklar izin vermemişistiosan değiştir rütbeni tatlım azgıncanlar şımarıkcanlar veya afacanlar olabilir
İyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri.
Uzun süredir giremiyorum annemler bendeydi
Nasılsınız herkes iyidir umarım.
Benim kızım 1 haftadır geceleri çok ağlar oldu sürekli uyanıyor nedendir bilemedim ama beni çok yoruyor.ve büyük bir sorunumuz daha var ek gıda almıyor kızım herşeyi denedim ama ağzını kapatıyor yada verdiğimi çıkartıyor ne olacak böyle oğlum çok güzel yerdi acaba kızlar nazlımı oluyor ne dersiniz:44:
Biraz geçmişe baktım yeni resimler gördüm nasılda büyümüş hepsi maşallah hepsini ısırırım ben ama
Kendinize çok iyi bakın
2 paket potibor 1.5 vardak sut 1 kadik margarin yada tereyag, istedigin kadar kakao. 1 bardak seker findik yada ceviz, 1 yumurta.kötü değilsinde işte ne diyim gıcıkmısın yokaya bisküvimde baya çoktu ama sütüm falan kalmamış napcam bende yapim dicektim anacım hadi üşünme tarifini yazda bende yapim
Iyice giciklasti bu bebeler pure yemiyolar .elmayi veriyom eline bu sefer yiyemeyince agliyor
bende dun sksam salincaktab duserken yakaladim. Hemde emniyet demirinin altina siyirmis kendini. Izledim sonra tam dusecekken yakaladimAy kafayi siyirdilar yerlerinde durmuyorlar bugun bi baktim yuvarlana yuvarlana yatahin altina girmis.hic yalniz birakamiyorum normalde uyurlarken girerdim nete simdi baska islere bakmak zorunda kaldim
Canim benimkiler biseyi bis yle karistirinca yemiyolar.mesela avakadonun keskin bi tadi vardir yogurtla karistirdim pure yaptim yemediler.birer dilim kesip verdim yediler
KiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler
Ben direk damacanadan veriyorum. O kadarda sakinma.KiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler
2 paket potibor 1.5 vardak sut 1 kadik margarin yada tereyag, istedigin kadar kakao. 1 bardak seker findik yada ceviz, 1 yumurta.
Margarini erit ucune sutu yumurtayi kakaoyu dok cirp buskuvilerle ayrilmamacasina birlestir. Hepsini karistircok ps bogazliyim
bende dun sksam salincaktab duserken yakaladim. Hemde emniyet demirinin altina siyirmis kendini. Izledim sonra tam dusecekken yakaladim
2 paket potibor 1.5 vardak sut 1 kadik margarin yada tereyag, istedigin kadar kakao. 1 bardak seker findik yada ceviz, 1 yumurta.
Margarini erit ucune sutu yumurtayi kakaoyu dok cirp buskuvilerle ayrilmamacasina birlestir. Hepsini karistircok ps bogazliyim
bende dun sksam salincaktab duserken yakaladim. Hemde emniyet demirinin altina siyirmis kendini. Izledim sonra tam dusecekken yakaladim
Kiz yumurta cigmi kalacak olurmuki çığ yumurta ay yarın benimde yapmam lazım verdigim 4 kiloya ödül olaraktan kendimi simartayim :))2 paket potibor 1.5 vardak sut 1 kadik margarin yada tereyag, istedigin kadar kakao. 1 bardak seker findik yada ceviz, 1 yumurta.
Kiz yumurta cigmi kalacak olurmuki çığ yumurta ay yarın benimde yapmam lazım verdigim 4 kiloya ödül olaraktan kendimi simartayim :))
bu arada az önce burunonun reklamı çıktı cok güzeldi yetişkinler icini çıkmış babalar oynuyor tam bizim ilgi isteyen lohusalik yaşayan kocalara göre :)) sanırım onlarında burnu tikali
Kaynatip veriyorum ben canim.hos icmiyorlar ayri
Ben direk damacanadan veriyorum. O kadarda sakinma.
şenaysencimm ben en iyi sonucu ekmekte alıyorum.eline veriyorum biraz .1 saat kızım ekmekle dişlerini kaşıyo.bayılıyo ekmege.sogan pırasayı begenmedi.:))ya bu dis acilari ne zaman biticek
oglanin altlari sorunsuz cikmisti simdi onun ustle kizin alti canimiza okuyor
napalim anneler onerisi olann
Kaynatip veriyorum ben canim.hos icmiyorlar ayri
KiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler
kızlaar yanakcanıma bıcı bıcı yaptırdm şimdi uyucak sizler nasılsınız bakalım
Ne dediysek o hem yaparim hem yazarimEki Görüntüle 637890
bende parfe yaptım muz parcacıklı portakal lımon kabuklu rendelı hımmm
oh mışıl mışıl uyusun güzel prenses
Bir süredir kaynatmıyorum, ilk su vermeye başladığımda kaynatarak veriyordum. Büyüdü artık :)
obaaaaaaaaaa nabıorsunuz amaaa yasık dimi bize
yemekteyiz topiğine hoşgeldiniz :)
ben normal veriyorum, içindeki bilmem ne değeri olması gerekli imiş amapiyasadaki sularda bu yokmuş hatta bebe sularında da o nedenle norma sudan verin hatta özellikle kaynatmayın dedi bie doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?