2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim benimkinin biride agzini kitliyor resmen takma kafana birden degisiyorlar
Benikiler simdide pure istemiyolar

ii akşamlar canım hoşgeldin bizde seni merak etmiştik demekki çocuklar izin vermemişistiosan değiştir rütbeni tatlım azgıncanlar şımarıkcanlar veya afacanlar olabilir

Ay kafayi siyirdilar yerlerinde durmuyorlar bugun bi baktim yuvarlana yuvarlana yatahin altina girmis.hic yalniz birakamiyorum normalde uyurlarken girerdim nete simdi baska islere bakmak zorunda kaldim

Canim benimkiler biseyi bis yle karistirinca yemiyolar.mesela avakadonun keskin bi tadi vardir yogurtla karistirdim pure yaptim yemediler.birer dilim kesip verdim yediler

KiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler

kötü değilsinde işte ne diyim gıcıkmısın yokaya bisküvimde baya çoktu ama sütüm falan kalmamış napcam bende yapim dicektim anacım hadi üşünme tarifini yazda bende yapim
2 paket potibor 1.5 vardak sut 1 kadik margarin yada tereyag, istedigin kadar kakao. 1 bardak seker findik yada ceviz, 1 yumurta.
Margarini erit ucune sutu yumurtayi kakaoyu dok cirp buskuvilerle ayrilmamacasina birlestir. Hepsini karistir cok ps bogazliyim
Iyice giciklasti bu bebeler pure yemiyolar .elmayi veriyom eline bu sefer yiyemeyince agliyor

Ay kafayi siyirdilar yerlerinde durmuyorlar bugun bi baktim yuvarlana yuvarlana yatahin altina girmis.hic yalniz birakamiyorum normalde uyurlarken girerdim nete simdi baska islere bakmak zorunda kaldim
bende dun sksam salincaktab duserken yakaladim. Hemde emniyet demirinin altina siyirmis kendini. Izledim sonra tam dusecekken yakaladim

Canim benimkiler biseyi bis yle karistirinca yemiyolar.mesela avakadonun keskin bi tadi vardir yogurtla karistirdim pure yaptim yemediler.birer dilim kesip verdim yediler

Kaynatip veriyorum ben canim.hos icmiyorlar ayri

Ben direk damacanadan veriyorum. O kadarda sakinma.

Allah korusun ya bundan sonra isimiz dahada zorlasacak galiba .ay bende pis bogazimdir.

saol hamarat hatun yarın yaparım artık valla bende aynı düşünüyorum sakınan göze çöp batarmış bende damacanadan veriyorum

Kiz yumurta cigmi kalacak olurmuki çığ yumurta ay yarın benimde yapmam lazım verdigim 4 kiloya ödül olaraktan kendimi simartayim :))
bu arada az önce burunonun reklamı çıktı cok güzeldi yetişkinler icini çıkmış babalar oynuyor tam bizim ilgi isteyen lohusalik yaşayan kocalara göre :)) sanırım onlarında burnu tikali

Evet cnm yumurta cig olacak istemezsen koyma o zamanda yag ile sutu arttir

herkese iiakşamlar diycem ama çok sessiz burası akşamları.bütün muhabbet gündüz dönüyo.bende işten güçten fırsat zor buluyorum gündüzleri girmeye.biraz okumaya kalktım olmadı atlaya atlaya okudum.bebeklerimiz ne kadar tatlılar yaa.giderek dahada tatlılaşacaklar.hepsini allah nazarlardan korusun

ya bu dis acilari ne zaman biticek
oglanin altlari sorunsuz cikmisti simdi onun ustle kizin alti canimiza okuyor
napalim anneler onerisi olann
şenaysencimm ben en iyi sonucu ekmekte alıyorum.eline veriyorum biraz .1 saat kızım ekmekle dişlerini kaşıyo.bayılıyo ekmege.sogan pırasayı begenmedi.:))

Kaynatip veriyorum ben canim.hos icmiyorlar ayri

cnm senindemi su içmiyo bebeler.benimki suyu görünce agzını kitliyo.gram içmek istemiyo.nasıl alıştırcam bilmiyorum.bişey olcak diye korkuyorum sadace

Son düzenleme:

Bir süredir kaynatmıyorum, ilk su vermeye başladığımda kaynatarak veriyordum. Büyüdü artık :)

Ne dediysek o hem yaparim hem yazarim Eki Görüntüle 637890

obaaaaaaaaaa nabıorsunuz amaaa yasık dimi bize

bende parfe yaptım muz parcacıklı portakal lımon kabuklu rendelı hımmm

yemekteyiz topiğine hoşgeldiniz :)

ben normal veriyorum, içindeki bilmem ne değeri olması gerekli imiş amapiyasadaki sularda bu yokmuş hatta bebe sularında da o nedenle norma sudan verin hatta özellikle kaynatmayın dedi bie doktorr

oh mışıl mışıl uyusun güzel prenses

teşekkürler teyzesievet canım e işyerindekiler ordan giriyo ev hanımları çocuklar uyudukca giriyo tabi akşamları kocalar evde kmse girmiyo gündüz curcuna burası salla bigün işleri muhabbete dal bana burası daha tatlı geliyo genelde işleri gece 11den sonra yaparm ben çnkü kız kesintisiz uykuya dalıyo babasıda başında oluyo

Bir süredir kaynatmıyorum, ilk su vermeye başladığımda kaynatarak veriyordum. Büyüdü artık :)

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…