ayy şey biz bu ay ufacık bi kaza yaşadıkikinci bebe gelmezse iyi:18:
Gidiyom ben mesai bitti ,kız yanakcanın anasııııı giderayak şoka soktun lan beni ,aklım sende kalır şimdi bu akşam...
ne biliyim ya verdim denedim.
bi sorum olacak herkeze şimdi meyveye celik melik degmicekya vitamıni gidiyomuş diye.cam rendede rendeliyoruz. ben bıcakla kabugunu soyuyorum. o zamanda degiyo.bide muzuda catalla ezdım o zamanda degdi. benim bilmediğim bişe mi var
bi sorum olacak herkeze şimdi meyveye celik melik degmicekya vitamıni gidiyomuş diye.cam rendede rendeliyoruz. ben bıcakla kabugunu soyuyorum. o zamanda degiyo.bide muzuda catalla ezdım o zamanda degdi. benim bilmediğim bişe mi var
didem o nasıl iş ya. iş gelincemı pc veriyolar elıne anlamadım
kabuğunu soymadan cam rendede rendele kız sadece 4e bölerken bıçak değmiş olur
sen ölemı yapıyosun dur bendce deniyim ama kabuklara noluyokabuğunu soymadan rendelesene, hem tutması da kolay olur.. muz için bişe diyemicem :44:
işte herhalukarda değiyo
sen ölemı yapıyosun dur bendce deniyim ama kabuklara noluyo
anam benimkine hep değiyor ne yapim ben katı meyve sıkacağına atıyorum havucun suyunu nasıl çıkarayım yoksa
havuç başka canıııımmm
onu atabilirz yani dimi bide ben havuca çok az zeytnyağı damlatıyorum biliyosunuz a vitamini sadece yağda çözülüyor
ehe ehe hadi bakalım :) yumurtlamana mı denk geldi?
Banada gelin bende size has adanali olaraktan pastalar börekler yaparım vallada billadahmm gelirim walla yazın bizim tömükde yazlık war yazın mersinli oluyorummezitlide de bir sürü arkadas war geliyoruz sık sık mozaik yemeye gelecem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?