2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kabuğunu soymadan cam rendede rendele kız sadece 4e bölerken bıçak değmiş olur

kabuğunu soymadan rendelesene, hem tutması da kolay olur.. muz için bişe diyemicem :44:

anam benimkine hep değiyor ne yapim ben katı meyve sıkacağına atıyorum havucun suyunu nasıl çıkarayım yoksa

onu atabilirz yani dimi bide ben havuca çok az zeytnyağı damlatıyorum biliyosunuz a vitamini sadece yağda çözülüyor

vaayy faydalı bilgiler.. bilmiyordum valla. gerçi hiç havuç suyu da vermedim çorbasına kattığım için ama vereceğimde aklımda olsun..

ben kaçar, size iyi geyikler, sabaha görüşürüz

merhaba herkese.çoktan beri yazamadım.ama zaman buldukça girip okudum.resimleride gördüm.bebekler cook tatlı maşallah bizde durumlar iyi sayılır.6. Ay arılarımız sıkıntılı geçti biraz.ama iyiyiz çok şükür.kızımın iştahsızlık durumu devam ediyor.ama eskisi kadar üzülmüyorum napıyım..bu arada kızıma bal kabagı çorbası yaptım çok sevdi.nerdeyse 50ml içti cook mutlu oldum...

selamlar kızlar burdan birisi bebeklerle ayına göre oynanan oyunları yazmıstı kimdi hatırlayamıyorum acaba tekrar yayınlaabilirmi mümkünse

hmm gelirim walla yazın bizim tömükde yazlık war yazın mersinli oluyorum mezitlide de bir sürü arkadas war geliyoruz sık sık mozaik yemeye gelecem sana
Banada gelin bende size has adanali olaraktan pastalar börekler yaparım vallada billada
Bende kuyuluk yoluna cok yakınım ona göre
gerci ben gelebilirmiyim orası meçhul benim kazma pek hoşlanmaz net ısinden neyse buluruz bir yolunu yuttururuz :))

Bu arada artık bodoslama dalacam valla yüreğim şişti oku oku bitmiyor bir gun gezelim hava alalım dedik benim minikcanla maşallah vurmuşsunuz dibine dibine o ne ya ne ara konuştunuz 30 ssayfayı geveze analar sizi :26:
Az sonrada kaynim gile gitcem dogumgunuymus pastamızı alıp sürpriz yapacaz

ya kızlar bişi sorucammm , şimdi bulunduğum semtte inek sütü bulma şansımmarketlerdekinden öte gitmiyor , pazar günü kısmetse ablamagidiceğim, onlar kendilerine birinden sürekli alıyorlar süt, bende diyorum ki ordan 2 kilokadaralsam,pet şişelere koysam 1kilo kilo şeklinde sonra 2 hafta içerisinde tüketsem acaba olurmu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…