Sanmiyorum Hepsini yogurt yap. Ayrica onkarin nasil nerde hangi sartlarda sagildigini nerden biliyoruz icine su katildimi katilmadimi. Her zaman nerde bulcaksiniz hem dr demezmiki sut kaynatildimi hic degeri kslmaz diye. Ben hic almadim pazarlardada satilirdi.ya kızlar bişi sorucammm , şimdi bulunduğum semtte inek sütü bulma şansımmarketlerdekinden öte gitmiyor , pazar günü kısmetse ablamagidiceğim, onlar kendilerine birinden sürekli alıyorlar süt, bende diyorum ki ordan 2 kilokadaralsam,pet şişelere koysam 1kilo kilo şeklinde sonra 2 hafta içerisinde tüketsem acaba olurmu ki :26:
ya kızlar bişi sorucammm , şimdi bulunduğum semtte inek sütü bulma şansımmarketlerdekinden öte gitmiyor , pazar günü kısmetse ablamagidiceğim, onlar kendilerine birinden sürekli alıyorlar süt, bende diyorum ki ordan 2 kilokadaralsam,pet şişelere koysam 1kilo kilo şeklinde sonra 2 hafta içerisinde tüketsem acaba olurmu ki :26:
2 hafta saklanabiliyomu yani. Gerci Dondurucuya benide atsan saklarsinDondurucuda olur canim neden olmasin. Benim ânam samsundan istanbula getiriyor hicde bisi olmuyor
2 hafta saklanabiliyomu yani. Gerci Dondurucuya benide atsan saklarsin
70 Sayfayı nasıl okuyum ben nasıl
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
Anacım oku oku bitiremedim, yarıda bıraktım, gördüğüm bebişler çok tatlı yaa, kocaman oldular
Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...
Anacım oku oku bitiremedim, yarıda bıraktım, gördüğüm bebişler çok tatlı yaa, kocaman oldular
Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...
Evet ya kocaman oldular. Daha dun gibi degilmi
sancim basladi
Hastaneye gidiyorum dua edin
kipirtadi tekmeledi
hastanefeyim
dogurdum
vs.
Sen fazla rahata alisma bence daha dur bi tane daha geliyo bu sene cok bereketlisin firt firt doguruyonsanki hiç o sancıyı çekmemişim, sanki hiç kesilmemişim, unuttum hepsini.
hey gidi günler...
70 Sayfayı nasıl okuyum ben nasıl
Sen fazla rahata alisma bence daha dur bi tane daha geliyo bu sene cok bereketlisin firt firt doguruyon
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
yok mu arttıran yahu?
ice daisy ve zammbak, haydi oturmaya mı geldik?
bi de lütfen rütbenize yazın, pazartesiye kadar dayanabilcem ben bu liste yapma işine ona göre
Iyi aksamlar bebegi el cirpan .dusurdugu oyuncagi arkasindan arayan varmi. Benimkiler el mel cirpmiyor ayol
Olayların kökenine inip okuyup sindirip yorum yapcam sonrayok mu arttıran yahu?
ice daisy ve zammbak, haydi oturmaya mı geldik?
bi de lütfen rütbenize yazın, pazartesiye kadar dayanabilcem ben bu liste yapma işine ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?