2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanmiyorum Hepsini yogurt yap. Ayrica onkarin nasil nerde hangi sartlarda sagildigini nerden biliyoruz icine su katildimi katilmadimi. Her zaman nerde bulcaksiniz hem dr demezmiki sut kaynatildimi hic degeri kslmaz diye. Ben hic almadim pazarlardada satilirdi.

Dondurucuda olur canim neden olmasin. Benim ânam samsundan istanbula getiriyor hicde bisi olmuyor

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan[/QUOTE]

2 hafta saklanabiliyomu yani. Gerci Dondurucuya benide atsan saklarsin

Anacım oku oku bitiremedim, yarıda bıraktım, gördüğüm bebişler çok tatlı yaa, kocaman oldular
Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...

70 Sayfayı nasıl okuyum ben nasıl

Anacım oku oku bitiremedim, yarıda bıraktım, gördüğüm bebişler çok tatlı yaa, kocaman oldular
Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...[/QUOTE]
Yok yok dalin konuya hic yormayin kendinizi

Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...[/QUOTE]

kızz rüamda düşük yapıyordun birşey yok demi nasılsın canım oğluşun nasıl

Evet ya kocaman oldular. Daha dun gibi degilmi
sancim basladi
Hastaneye gidiyorum dua edin
kipirtadi tekmeledi
hastanefeyim
dogurdum
vs.

Oğluşuma bişi bulamadım yaa, ya selvican olsun, yada oğulcan, hangisini beğenirseniz artık...

kızz rüamda düşük yapıyordun birşey yok demi nasılsın canım oğluşun nasıl[/QUOTE]
Bizde ruya gorenin derler hayra yor hayra

kızz rüamda düşük yapıyordun birşey yok demi nasılsın canım oğluşun nasıl[/QUOTE]

canım iyiyim ama bulantılar geçti aniden, dün doktorla görüştüm riskli olabilir dedi, pazar gidicem artık.
bulantılarım geçti ama çok halsizim, sürekli uyku halindeyim, hayırlısı diyorum artık.

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan

yok mu arttıran yahu?
ice daisy ve zammbak, haydi oturmaya mı geldik?

bi de lütfen rütbenize yazın, pazartesiye kadar dayanabilcem ben bu liste yapma işine ona göre

son kararım zırzırcan zır zr ağlıyo...

Son düzenleme:
Iyi aksamlar bebegi el cirpan .dusurdugu oyuncagi arkasindan arayan varmi. Benimkiler el mel cirpmiyor ayol

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
zammbak- zırzırcan

yok mu arttıran yahu?
ice daisy ve zammbak, haydi oturmaya mı geldik?

bi de lütfen rütbenize yazın, pazartesiye kadar dayanabilcem ben bu liste yapma işine ona göre
Olayların kökenine inip okuyup sindirip yorum yapcam sonra
Şuanda bir telefon görüşmesi yapmalıyım sonra oğlumu doyurmam gerek Açığı kapatıp bugünlere yetişirim belki 3-4 gün sonra

Bu arada elektirik faturamız gelmiş 36 lira Bize gelen en düşük faturalar arasında tarihe geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…