2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

e yani sen yaramaz oğluna rağmen ikinciyi doğurduğuna göre moral bozmuyoruz

Ben evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
Bulaşıkları makineden çıkarıyor
Hamuru yapıyorum oğlum açıyor
Kızımda büyüdüğü zaman bana ben yatış işler bebelerden sorulur

oh işte bak böyle örnekler duyunca insanın ikinciyi de doğuruveresi geliyor

wavybaby iftiharla sunar

OCUK | Mothercare | MODAGURUSU

mothercare ürünlerini internetten alabileceğiniz adres...

namına yakışır hareketler bunlar sevgili kampanyatör

Hehe dinsizin hakından imansız gelir ,Allahın sopası yok ,annenin var Gel gel rejim kulübüne gellll
Şehriye çorbası süt mü yapıyo bu arada :44:

Ben evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
Bulaşıkları makineden çıkarıyor
Hamuru yapıyorum oğlum açıyor
Kızımda büyüdüğü zaman bana ben yatış işler bebelerden sorulur
Kıskandımmmm ,büyüsün benim kıpırcanım da

wavybaby iftiharla sunar

OCUK | Mothercare | MODAGURUSU

mothercare ürünlerini internetten alabileceğiniz adres...

Mothercare i mağazada ellemeyi seviyom ben

Nazar etme ne olur ,otur oku senin de olur .Millet işi gücü bıraktı ,ne diyon sen ,yakında herifler kapnın önüne koyar bunları,ben işyerinden takılıyom...:126:

kızlar düzelttim rütbemii

slm kızlarr nasılsnz görusmeyelı esım hero babyın sutlu pırınc ununu almıs suyla karıstırılandan aranızda kullanan oldu mu ben bu gun denıcem.yavastan kahvaltıyada basladım ceyrek yumurta tuzsuz peynır pekmez...benım kızımın bıngıldagı kucuk dıe d vıt kullanamdım hıc.7 ayına gırecek artık kıllnasam mı sız duzenlı kulandınız mı

Pirinç unu kullanmadım , akşamları suyla yapılan gece mamalarından veriyorum sadece hipp in elmalı yulaflısı - milupanın tahıllısı... dvit kullanıyoruz 15 günlükten beri ,son zamanlarda düzenli veremesem de genel olarak düzenli verdim.

evet ya oyle dedi hatta dogurdugum zamanda demişti aile buyukleri. bende şimdi yapcam artık yeter. 6 aylık olacak nerdeyse zaten ıyıce kahvaltıydı corbaydı zamanı geldi ben anca zayıflarım. sütü litrelik icecek değilya

bende herobayy sutlu ballı ırmıklısını yapıyorum. cok lezzetli. devitide duzenlı kullanmıyorum acıkcası. 2 gun versem 1 gun unutuyorum

ne kadar zamana kadar kullanılıodu d vıt kac damla cnm bebegının bıngıldagı nasıl kuculmeye basladımı

bende herobayy sutlu ballı ırmıklısını yapıyorum. cok lezzetli. devitide duzenlı kullanmıyorum acıkcası. 2 gun versem 1 gun unutuyorum

bende olsam sutlu ballaı ırmıklı alırdımda esım sımdılık sade kullan dedı..en azından 6 gıbı verırım gece acıkmaz

kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara

kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
o mutfagı su basmasa temzılık yapmıcaktın yanı. cene calamadım diyon arada girip begenıp cıkıyodun ne işi yaptın merak ettım halıyı yıkamaya gönderdin. bi yerlerı kurulamak zormu geldi anlamadım. kız napıyo.
bende olsam sutlu ballaı ırmıklı alırdımda esım sımdılık sade kullan dedı..en azından 6 gıbı verırım gece acıkmaz
farketmez yaa ben o geldi eli,me onu aldım. sizinkini bilmiyorumda bu tatlı bi mama. 1 tane daha al donusumlu kullan içinde kalmasın

yani benim mutfağımı su bassa temizlik yapsam ve halı malı batsa varsa değil kk görmek herifi bile gözüm görmez bu nasıl bir enerji arkadaş

valla yapmıcektm ne yalan sölim mutfak dolabımın altndan bi boru patlamış karşık canım içlernde su bastı karışık biraz dolaplarıda siliverdm kalkmışken bide süpürge toz banyo tuvalt ovdm tabi arada dayanamayıp ne konuşuluyo die baktım o allahın emri küçümseme kız baya iş yaptm e yemeğmde var oh rahatım

yani benim mutfağımı su bassa temizlik yapsam ve halı malı batsa varsa değil kk görmek herifi bile gözüm görmez bu nasıl bir enerji arkadaş

kendimiz o kadarda ne üzcem kız sildim süpürdm halıyıdaq elimdemi yıkıcam gönderdim gitsin şuan mutluyum huzurluyum mutfak pırıl pırl oldu çokmu rahatım len ben

masallahhh yanakcanımın anasına evet yapmışsın eline saglık kötu dusunme bak. her işte vardır bı hayr diye buna deniyoo ohhh miss

masallahhh yanakcanımın anasına evet yapmışsın eline saglık kötu dusunme bak. her işte vardır bı hayr diye buna deniyoo ohhh miss

valla canım ya herşeyde bi hayır var kv kıza baktı tabi arada tarhana çorbası yoğurt işimi braktm onu yedirdm kv yeditmedim kızımı kendi elimle besledm az önce mama içti uyuyo şimdi canım göktuğ nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…