oğlanı banada gönder haftada 1 nolurrrBen evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
Bulaşıkları makineden çıkarıyor
Hamuru yapıyorum oğlum açıyor
Kızımda büyüdüğü zaman bana ben yatış işler bebelerden sorulur
hadi hayırlısı bakalım MSOE cim, iyi olmuş yedek gözlük, bence de lazım.
benim oğlan gibisi pek yok hayatım ya, nadirdir yani bu kadar azgını. çok ürkmeyin şimdiden
ama şimdiki halleri gibsi de yok bence, büyüdükçe derdi de büyüyo derlerdi, haklılar sanırım. daa bi de ergenlik var aaayyyyh
neyse moralimizi bozmuyoruz, iyi şeyleri düşünüp motive oluyoruz
Ben evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
namına yakışır hareketler bunlar sevgili kampanyatörwavybaby iftiharla sunar
OCUK | Mothercare | MODAGURUSU
mothercare ürünlerini internetten alabileceğiniz adres...
Hehe dinsizin hakından imansız gelir ,Allahın sopası yok ,annenin varAyip oluyo ama hem malzeme eksik hem markete gidecek halim kalmadi. Camasir makineside Benden illallah etti. Az kalsin dile gelecekti düs yakamdan düs artik diye
bu arada demin diyet yapmayya karar verdim. Annemle bacilarim beni kamerada gorunce bastilar bana kalayietmedikleri hakaret kalmadi bana gel bizide ye dediler acil rejim hemde cok acil. Annem sut icin sehriye corbasi ic yeter artik yeme dedi boyleyken dogurmustun dedi cok mutsuzum cookkk
Kıskandımmmm ,büyüsün benim kıpırcanım daBen evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
wavybaby iftiharla sunar
OCUK | Mothercare | MODAGURUSU
mothercare ürünlerini internetten alabileceğiniz adres...
Nazar etme ne olur ,otur oku senin de olur .Millet işi gücü bıraktı ,ne diyon sen ,yakında herifler kapnın önüne koyar bunları,ben işyerinden takılıyom...:126:saat 11:00 dan beridir sizi okuyorum , gidiyorumgeliyorum ,iş yapıyorum , çoçuk besledim ,oynattım , zıplattım , nefes alamadım , ama maşallah sizde sayfalar habire artıyorr, çokkkkkkk kıskandımm çokk :2::2:
can lar sayesinde topik çoştuu oh miss hepsi öpülesi, yenilesi,
kızlar düzelttim rütbemii
slm kızlarr nasılsnz görusmeyelı esım hero babyın sutlu pırınc ununu almıs suyla karıstırılandan aranızda kullanan oldu mu ben bu gun denıcem.yavastan kahvaltıyada basladım ceyrek yumurta tuzsuz peynır pekmez...benım kızımın bıngıldagı kucuk dıe d vıt kullanamdım hıc.7 ayına gırecek artık kıllnasam mı sız duzenlı kulandınız mı
bende herobayy sutlu ballı ırmıklısını yapıyorum. cok lezzetli. devitide duzenlı kullanmıyorum acıkcası. 2 gun versem 1 gun unutuyorumslm kızlarr nasılsnz görusmeyelı esım hero babyın sutlu pırınc ununu almıs suyla karıstırılandan aranızda kullanan oldu mu ben bu gun denıcem.yavastan kahvaltıyada basladım ceyrek yumurta tuzsuz peynır pekmez...benım kızımın bıngıldagı kucuk dıe d vıt kullanamdım hıc.7 ayına gırecek artık kıllnasam mı sız duzenlı kulandınız mı
Pirinç unu kullanmadım , akşamları suyla yapılan gece mamalarından veriyorum sadece hipp in elmalı yulaflısı - milupanın tahıllısı... dvit kullanıyoruz 15 günlükten beri ,son zamanlarda düzenli veremesem de genel olarak düzenli verdim.
bende herobayy sutlu ballı ırmıklısını yapıyorum. cok lezzetli. devitide duzenlı kullanmıyorum acıkcası. 2 gun versem 1 gun unutuyorum
o mutfagı su basmasa temzılık yapmıcaktın yanı. cene calamadım diyon arada girip begenıp cıkıyodunkızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
farketmez yaa ben o geldi eli,me onu aldım. sizinkini bilmiyorumda bu tatlı bi mama. 1 tane daha al donusumlu kullan içinde kalmasınbende olsam sutlu ballaı ırmıklı alırdımda esım sımdılık sade kullan dedı..en azından 6 gıbı verırım gece acıkmaz
kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
o mutfagı su basmasa temzılık yapmıcaktın yanı. cene calamadım diyon arada girip begenıp cıkıyodunne işi yaptın merak ettım halıyı yıkamaya gönderdin. bi yerlerı kurulamak zormu geldi anlamadım. kız napıyo.
farketmez yaa ben o geldi eli,me onu aldım. sizinkini bilmiyorumda bu tatlı bi mama. 1 tane daha al donusumlu kullan içinde kalmasın
yani benim mutfağımı su bassa temizlik yapsam ve halı malı batsa varsa değil kk görmek herifi bile gözüm görmezbu nasıl bir enerji arkadaş
masallahhh yanakcanımın anasına evet yapmışsın eline saglık kötu dusunme bak. her işte vardır bı hayr diye buna deniyoo ohhh missvalla yapmıcektm ne yalan sölim mutfak dolabımın altndan bi boru patlamış karşık canım içlernde su bastı karışık biraz dolaplarıda siliverdm kalkmışken bide süpürge toz banyo tuvalt ovdm tabi arada dayanamayıp ne konuşuluyo die baktım o allahın emri küçümseme kız baya iş yaptm e yemeğmde var oh rahatım
gcmıs olsn cnmm
masallahhh yanakcanımın anasına evet yapmışsın eline saglık kötu dusunme bak. her işte vardır bı hayr diye buna deniyoo ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?