2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dediler ki sen bi daha doğurmazsan hep bunla uğraşıcan, ben de zaten 8 sene geçti, baktım uslandığı falan yok yapıverem bi daa dedim

benim kolikcan da ilk doğduğunda "ikinci ne zaman...." diyenin ağzına vurasım geliyordu cümlelerini tamamlatmıyordum. çok zor bir 4 ay geçirdim. daha ancak şakasına tahammül edebiliyorum ikinci konusunun

Aman allahım banyodan alt komşuma su akıyormuş yarın banyoyu kıracaklar nefret ederim bu işlerden yaaaaaaaaaaaaa

ne kadar zamana kadar kullanılıodu d vıt kac damla cnm bebegının bıngıldagı nasıl kuculmeye basladımı
1 YAŞINA KADAR SANIRIM KULLANILACAK ,BINGILDAK NORMAL DİYO DOKTOR HER KONTROLDE ..BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM PARDON

iris sen nasıl zayıflamadın ya yemek yemeye vaktım olmuyo dedin. sut olsun diye yemek yıyomusun
İlk 3 ay zayıflamıştım evdeyken ama sonra işe başladım,ayrıca da süt için bol bol yedim helvalar bulgurlar sütlü tatlılar ,sonra bööle oldum lannnn...

kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
Geçmiş olsun canoooo....

kendimiz o kadarda ne üzcem kız sildim süpürdm halıyıdaq elimdemi yıkıcam gönderdim gitsin şuan mutluyum huzurluyum mutfak pırıl pırl oldu çokmu rahatım len ben
hee aynı ben ,sal gitsin yavrum

benim kolikcan da ilk doğduğunda "ikinci ne zaman...." diyenin ağzına vurasım geliyordu cümlelerini tamamlatmıyordum. çok zor bir 4 ay geçirdim. daha ancak şakasına tahammül edebiliyorum ikinci konusunun
Kolik olunca cinnet geçirmen normal canım,kıpırcan gündüz uyumuyodu ona rağmen ben bile cinnet sınırındaydım

Aman allahım banyodan alt komşuma su akıyormuş yarın banyoyu kıracaklar nefret ederim bu işlerden yaaaaaaaaaaaaa
Noluyo lan nazar mı değdi topiğe

kızlar bütün topiğe bi itirafım var:18:
Çabuk kız mesaim bitiyo

goktug free takılıyo tv ızlıyo demin ona muzla elmayı karıstırdım pure yedirdim. cocuk 1 hafta kaka yapmazsa sasırmam.

Gidiyom ben mesai bitti ,kız yanakcanın anasııııı giderayak şoka soktun lan beni ,aklım sende kalır şimdi bu akşam...

çok muz yedirme kuzuma anası pırt yapamıcak çocuk sonra kıyamam bişi olmaz belki zorlancak olursa azcık zeytnyağı verirsn
ne biliyim ya verdim denedim.
bi sorum olacak herkeze şimdi meyveye celik melik degmicekya vitamıni gidiyomuş diye.cam rendede rendeliyoruz. ben bıcakla kabugunu soyuyorum. o zamanda degiyo.bide muzuda catalla ezdım o zamanda degdi. benim bilmediğim bişe mi var

olsun canım, hayırlısı neyse o olur, zaten yanakcan uslu bir bebek, uslu bir kardeşi daha olur en kötü, o zaman yanakcan da ablacan olur

öle canım ya oluca varsa oluyo napalım öle değiştirirz o zaman yanakcanı dua edinde olmasın zamanında versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…