dediler ki sen bi daha doğurmazsan hep bunla uğraşıcan, ben de zaten 8 sene geçti, baktım uslandığı falan yok yapıverem bi daa dedime yani sen yaramaz oğluna rağmen ikinciyi doğurduğuna göre moral bozmuyoruz
dediler ki sen bi daha doğurmazsan hep bunla uğraşıcan, ben de zaten 8 sene geçti, baktım uslandığı falan yok yapıverem bi daa dedim
Aman allahım banyodan alt komşuma su akıyormuş yarın banyoyu kıracaklar nefret ederim bu işlerden yaaaaaaaaaaaaa
kızlar bütün topiğe bi itirafım var:18:
Aman allahım banyodan alt komşuma su akıyormuş yarın banyoyu kıracaklar nefret ederim bu işlerden yaaaaaaaaaaaaa
1 YAŞINA KADAR SANIRIM KULLANILACAK ,BINGILDAK NORMAL DİYO DOKTOR HER KONTROLDE ..BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM PARDONne kadar zamana kadar kullanılıodu d vıt kac damla cnm bebegının bıngıldagı nasıl kuculmeye basladımı
İlk 3 ay zayıflamıştım evdeyken ama sonra işe başladım,ayrıca da süt için bol bol yedim helvalar bulgurlar sütlü tatlılar ,sonra bööle oldum lannnn...iris sen nasıl zayıflamadın ya yemek yemeye vaktım olmuyo dedin. sut olsun diye yemek yıyomusun
Geçmiş olsun canoooo....kızlar mutfağımı su bastı halıyıda yıkamaysa gnderm temzkl yaptm öldm ama çene çalamadm aydur ve çrknördekyavrusu bide alsendi sanırm yavrular çok tatlı kurban olurum onlara
hee aynı ben ,sal gitsin yavrumkendimiz o kadarda ne üzcem kız sildim süpürdm halıyıdaq elimdemi yıkıcam gönderdim gitsin şuan mutluyum huzurluyum mutfak pırıl pırl oldu çokmu rahatım len ben
Kolik olunca cinnet geçirmen normal canım,kıpırcan gündüz uyumuyodu ona rağmen ben bile cinnet sınırındaydımbenim kolikcan da ilk doğduğunda "ikinci ne zaman...." diyenin ağzına vurasım geliyorducümlelerini tamamlatmıyordum. çok zor bir 4 ay geçirdim. daha ancak şakasına tahammül edebiliyorum ikinci konusunun
Noluyo lan nazar mı değdi topiğeAman allahım banyodan alt komşuma su akıyormuş yarın banyoyu kıracaklar nefret ederim bu işlerden yaaaaaaaaaaaaa
Çabuk kız mesaim bitiyokızlar bütün topiğe bi itirafım var:18:
ben geldimmmiş geldi yaaaa
goktug free takılıyo tv ızlıyo demin ona muzla elmayı karıstırdım pure yedirdim. cocuk 1 hafta kaka yapmazsa sasırmam.valla canım ya herşeyde bi hayır var kv kıza baktı tabi arada tarhana çorbası yoğurt işimi braktm onu yedirdm kv yeditmedim kızımı kendi elimle besledm az önce mama içti uyuyo şimdi canım göktuğ nasıl bakalım
ayy şey biz bu ay ufacık bi kaza yaşadıkikinci bebe gelmezse iyi:18:
goktug free takılıyo tv ızlıyo demin ona muzla elmayı karıstırdım pure yedirdim. cocuk 1 hafta kaka yapmazsa sasırmam.
didem o nasıl iş ya. iş gelincemı pc veriyolar elıne anlamadımben geldimmmiş geldi yaaaa
ayy şey biz bu ay ufacık bi kaza yaşadıkikinci bebe gelmezse iyi:18:
ne diyon kız sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne biliyim ya verdim denedim.çok muz yedirme kuzuma anası pırt yapamıcak çocuk sonra kıyamam bişi olmaz belki zorlancak olursa azcık zeytnyağı verirsn
olsun canım, hayırlısı neyse o olur, zaten yanakcan uslu bir bebek, uslu bir kardeşi daha olur en kötü, o zaman yanakcan da ablacan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?