Banada gelin bende size has adanali olaraktan pastalar börekler yaparım vallada billada
Bende kuyuluk yoluna cok yakınım ona göre
gerci ben gelebilirmiyim orası meçhul benim kazma pek hoşlanmaz net ısinden neyse buluruz bir yolunu yuttururuz :))
ahh bu ay 92 liraydı
üstüne bide tüp kullanıyoruz, üstüne yakıt parası, ahh doğalgaz ahh keşke burada da olsa
Aaa benim mozaik oglen bitti. Simdi burcak i bandim caya oda bitti. Ben artik azalticam yediklerimi kilodan muzdaripim. Kokosun resmini cekip yuklesen ne guzel olurdu.
Mozaik bitti rejime basladim. Burcaki almisti dun. Bari yiyim bitsin dedimcnm sen öğlen rejime başlamamışmıydın
Mozaik bitti rejime basladim. Burcaki almisti dun. Bari yiyim bitsin dedim
Bu aksam muhallebilerini can lara ne kadar veriyosunuz? Yarim kase yetermi? Azmi?
Benim herdaim canim baklava ceker. Offff off nasil yaptin bunu bana
tatlışkom sen trabzonlumusun .trabzon peynirlisini bildigine göre.bol tereyaglı.bende aslen trabzonluyumda ondan merak ettimBugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
cnm benim kızında dogdugunda bıngıldagı fazla açık degildi.doktoru 3.aydan sonra devit e başlattı.ondan beri hep kullanıyorum.6.ay kontrolünde bıngıldak açıklıgı 1.1 cm çıktı.yani normal açıklıktaymış artık.bence sende kullanmaya başlamalısın.tabi yinede dr a yada saglık ocagına götürüp kontrol ettirmelisin.slm kızlarr nasılsnz görusmeyelı esım hero babyın sutlu pırınc ununu almıs suyla karıstırılandan aranızda kullanan oldu mu ben bu gun denıcem.yavastan kahvaltıyada basladım ceyrek yumurta tuzsuz peynır pekmez...benım kızımın bıngıldagı kucuk dıe d vıt kullanamdım hıc.7 ayına gırecek artık kıllnasam mı sız duzenlı kulandınız mı
eee napcamben şimdik :44:
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
yok mu arttıran yahu?
ice daisy ve zammbak, haydi oturmaya mı geldik?
bi de lütfen rütbenize yazın, pazartesiye kadar dayanabilcem ben bu liste yapma işine ona göre
kızlarrr ya alakasız olacak ama bu siteyı bana bı arkadasıma actı berfenur dıye uye etmıs benı.berfenur benım adım deıl hıcte ole bı tanıdıgm yok.deıstırmek ıstıomda olmuoo bı bılen varmı
kızlarr aranızda hataylı yok mu yaa ben cok merak edıorm sızlerıı
değiştiremezsin cnm bildiğim kadarıyla
3 Gün girmedik, bi atraksiyonlar herşeyde kapılmış zaten boş bırakmaya gelmiyorsunuzyoğurdun faydaları işte, fazla elektriği bilem çekmiş
şu rütbe işini halletsek diyorum acilinden
Bu hafta güzeldi HIMYM :81:Eşinede maşallahInanamiyorum uykum gelmezse haw l mot. You.mo. dizi izleyecem cnbce de canim cok sevgili esim bulasik yikiyor
kızlarrr ya alakasız olacak ama bu siteyı bana bı arkadasıma actı berfenur dıye uye etmıs benı.berfenur benım adım deıl hıcte ole bı tanıdıgm yok.deıstırmek ıstıomda olmuoo bı bılen varmı
İyi akşamlar, zaten el çırpma eylemi için erken bence canım...Iyi aksamlar bebegi el cirpan .dusurdugu oyuncagi arkasindan arayan varmi. Benimkiler el mel cirpmiyor ayol
ahh bu ay 92 liraydı
üstüne bide tüp kullanıyoruz, üstüne yakıt parası, ahh doğalgaz ahh keşke burada da olsa
İyi akşamlar, zaten el çırpma eylemi için erken bence canım...
Bizede normalde 80-90 kesin geliyor kış aylarında. Eski evde ısıtıcıda açıyorduk sürekli çünkü ısınamıyorduk okadar doğalgazı actıgımız halde. BU ev ısınıyor çok şükür Allahım ilk defa ısındım kac yıldır.
Tüp parası, banyo için şofben gibi dertleri yok tabi doğalgazın ama son yıllarda çook zam yaptılar gerçekten, sanki hepsi çıkıyor bir faturaylaYaz aylarında iyi oluyor tabi ama kışın her odayı ısıtmak çook tuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?