2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

svgptrcg inşallah birşey yoktur. Zaten gidecem yazmıssın sanırım doktora, hayırlı güzel haberler al canım. Aklında kalmasın. Dua edecem prensese. Güzel gözleri sizi yanıltmıştır inşallah

Ben akillandim tecrubeliyim. Bugun oyle kslaballikti ki burasi dedim ben gecmis okumakla ugrasamam buraktim isi oturdum sohbete katildim. 1 oda sil supur yazdim hep. Heyy heyy
Uyanıksın, senin olmadığın günü bulacam ama birgün ve hep senle ilgili şeyler yazacam.Okumak isteyeceksin hepsini
Elebaşını unuttum wavy sabah çok uğraş emi okumak için
Canım yumurtayı tam mı pişiriyorsunuz? Birde peyniri normal beyaz peynirden mı vereceksin?

Yumurta tam pişmeli canım. Hemen hemen 1yaşa kadar rafadan türü önermiyor doktorlar.
Peyniri tuzsuz peynir olmalı.Eğer yoksa beyaz peyniri suda beklet tuzunu al. Bazıları labne veriyor -bazı doktorlar menulerinde veriyor- bana biraz yağlı gibi tuhaf geliyor labne bilmiyorum. Krema gibi.
Evde labne yapımı tarifi buldum diger konuya eklicektim.
Birinde krema kullanılıyor pek içime sinmedi, diğeri süt ve beyaz peynir. Denemek isteyen olursa
Evde labne peyniri nasıl yapılır? | Kadınlar Forumu | Güzellik ve Bakım | Diyet Forum | Kadınlar Sitesi

canım 9 da yatırıyorum 7 de uyanıyo ama kesintisiz değil .gece 2-4-5 sallayıp uyutuyoruz.

benim kızım emmeyi bıraktı sağıp veriyorum ama 19.00 öğününde en son anne sütü.23 te son öğünü var sadece mama.sallamaya alışanlar 1-2 yaşa kadar hep sallanmak istiyormuş ve giderek sallama süresi uzuyormuş.dişi çıksın tekrar deniycem

Geçmişi bitirdim Ela'yı emzirip uyuttum, bu saatte kk okuyorum..çok azmettim..
Yarın da yoğun bir gün beni bekliyor, çok konuşmayın okuyamıyoruz sonra..
Tüm bebeklere maşallah.. Yarın girebilîrsem ben de foto koyarım.. Bana da bir can bulun..
Bu arada biri sormuştu kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor diye benimki de komik, eşim dalga geçiyor gep.. Zamanında hesap açarken hiçbîrşeyi kabul etmemişti, ben de mutlusu yaptım.. Ama artık değîştirmem, ben bu isimle tanındım:)))
Öpüyorum herkesi..

Allah saglik sihhat versin acisini yasatmasin sizlanmak gibide olmasin da bu cocugu uyutmaya calismak benim psikolojimi bozdu

good morning

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan

yavruuu sanada good morning bizide ekle teyzesii oraya
CANCAN

bugün cumaaa hoolllleeeeyyy :118:
ama bugün eğitimde olucam, bilgisayarımdan uzak ve siz bu kadar hırs yapmışken bugün ve haftasonunun birikmişini pazartesi başlasam cumaya ancak okurum. o yüzdeeeennnn haftasonu kolikcanı yatırdıktan sonra gizli gizli girip okumaya karar verdim

Bu arada elektirik faturamız gelmiş 36 lira Bize gelen en düşük faturalar arasında tarihe geçti

moral bozmak gibi olmasın ama o faturada bi yanlışlık vardır, bunca zamdan sonra zor biraz.. bizim 2 sene önce az tüketim nedeniyle faturalandırılmamıştır diye geldi 5 ay kadar tabi biz sevindirik sonra bir anlaşıldı ki bizim sayaç bozukmuş, söke söke aldılar farkını

ahh bu ay 92 liraydı
üstüne bide tüp kullanıyoruz, üstüne yakıt parası, ahh doğalgaz ahh keşke burada da olsa

doğalgaz iyi bir şey mi ki doğalgaza gelen zamlardan sonra kışın doğalgaza çalışıyoruz didemin dediği gibi

Gel gel benimde 70 sayfa var önce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için

okudum işte bitti de yorum bile yazıyorum ama bugn ve haftasonu performansınız korkutuyor beni şimdiden :18::18:

bu arada benim kolikcan bu gece zombicana arkadaşlık etti. gece uyanıp emdikten sonra gözleri faltaşı gibi açıldı uğraş uğraş salla et yok gözler aynen.. sonra gözüne bi tülbent attım da ancak öyle pes etti.. yatağına yatırayım diye bir açtım tülbenti manzara şu : gülsem mi ağlasam mı bilemedim

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
duyguyıldıray- cancan

Son düzenleme:
okudum işte bitti de yorum bile yazıyorum ama bugn ve haftasonu performansınız korkutuyor beni şimdiden :18::18:

anacım biz topiği canlı tutuyoz diye bize saf tuttu bu online olmayan cemaat

korkma, gerekirse ben sana özet geçerim anneeeeeem, ne de olsa hem kolikcan hem de zombican anasısın sen.

o arada beyefendi uyuyodu di mi gece?
nerden biliyosun de, bi örnek de biz de var.

ne demişler: ana gibi yar baba gibi hıyar olmaz

canım wavy'm iyi ki varsın
valla kocacımın hakkını yiyemiycem bu konuda, geceleri hiç gocunmaz kalkar, zaten en son ben uyutamayıp cinnet geçirince o aldı salladı sağolsun..

ama ana gibi yar olmaz o kesin

kızlar bişey sorcam rüzgara kahvaltı yaptırcam da cici bebe peynir yumurta sarısı koycam ama cici bebeyi sütle yumuşatamadıgım için ne kullanabilirim önerisi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…