Uyanıksın, senin olmadığın günü bulacam ama birgün ve hep senle ilgili şeyler yazacam.Okumak isteyeceksin hepsiniBen akillandim tecrubeliyim. Bugun oyle kslaballikti ki burasi dedim ben gecmis okumakla ugrasamam buraktim isi oturdum sohbete katildim. 1 oda sil supur yazdim hep. Heyy heyy
Canım yumurtayı tam mı pişiriyorsunuz? Birde peyniri normal beyaz peynirden mı vereceksin?
evet benimki de 15 ağustoslu sizinde yarım yaşınız kutlu olsun canım..ben bi ara denedim elma suyu,muz püre vs hatta burayada yazmıştım mamayı kesti içmiyordu kafayı yedirtti..ben ara verdim ek gıda işine mamayı daha sık aralıkla daha az verdim suyu da öyle bikaç gündür başladım yeniden vermeye çay tabağı ile muhallebi,elma vs bakalım inş sorunsuz alışırız bu sefer şimdilik sıkıntı yok.. senin kız yanlış okumadıysam 23:00 den 07:00 e kadar uyuyormu? eğer öyleyse nasıl başardınız.. bizimki de uyuyor ama illa mama için uyanıyor tabi uykuda bölünüyor...
canım çom geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur...bu arada sınavlar nasıl geçti?
pepik aşınızın son durumlarını paylaş bizimle salı günüde bizim var...inş sıkıntısız atlatırsınız..
merhaba kızlar ben eylül annesiyim ama yazdıklarınız sanki beni anlatıyor oyüzden daha yakın hissettim kendimi size.
benm oğlumda öksürerek uyanıyor uykusundan.balı göğsünemi sürüyosun işe yarıyomu gerçekten.dün gece bu yüzden kaç kez uyandı bilmiyorum zaten uyku sorunlarımız var buda tuz biber oldu.geçmiş olsun kızına canm.
yatır kaldır yöntemini uygulamadınmı canm biz denedik bi kere ama çok ağlayınca bıraktık ama bazen hala tekrar denesemmi diyorum çünkü uyku sorunumuz giderek artıyor.sen kitaptaki rutinimi uygulamaya çalışıyosun.gece uyandığında da mı sallıyosun.bebeğini emziriyomusun bilmiyorum da en zoru gece uyandığında uyutmak heralde emzirmeden asla susmuyo benmki oyüzden o kitaptaki uyutma yöntemini uygulamam çok zordu.işe yarardı ama okadar ağlamasına ben dayanamıyorum.
canm sanki beni anlatmışsın bukadar olur yani.bütün topiklere bakıyorum artk yalnızım zannediyodumki senn yazını gördüm.yazdıklarının aynısını benm oğlumda yapıyo ve artk çaresiz hissediyorum kendimi.özellikle akşam uykuya geçmeden yapıyo bunları değilmi gündüz pek sorun olmuyo.bi kere 3saat uğraştık ama artk öldük yorgunluktan çocukta yoruldu ağlamaktan en sonunda emerek uyuyakaldı.herşeyi deniyoruz bitürlü uyumuyo bu aralar benden grip bulaştı öksürüyo boğazı iyce tahriş olmasın diye battaniyesinde sallayıp uyutuyoruz ama buna alışmasından çok korkuyorum ne yapıcam artk bilmiyorum insan kendini çok çaresiz hissediyo biyerde yanlışmı yapıyorum diyrum.
good morning
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
Bu arada elektirik faturamız gelmiş 36 liraBize gelen en düşük faturalar arasında tarihe geçti
ahh bu ay 92 liraydı
üstüne bide tüp kullanıyoruz, üstüne yakıt parası, ahh doğalgaz ahh keşke burada da olsa
Gel gel benimde 70 sayfa varönce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için
okudum işte bitti de yorum bile yazıyorumama bugn ve haftasonu performansınız korkutuyor beni şimdiden :18::18:
anacım biz topiği canlı tutuyoz diye bize saf tuttu bu online olmayan cemaat
korkma, gerekirse ben sana özet geçerim anneeeeeem, ne de olsa hem kolikcan hem de zombican anasısın sen.
o arada beyefendi uyuyodu di mi gece?
nerden biliyosun de, bi örnek de biz de var.
ne demişler: ana gibi yar baba gibi hıyar olmaz
kızlar bişey sorcam rüzgara kahvaltı yaptırcam da cici bebe peynir yumurta sarısı koycam ama cici bebeyi sütle yumuşatamadıgım için ne kullanabilirim önerisi olan??
varsa, anne sütü canım
o olmadı elma suyu olabilir
burda ıhlamur veren de var belki o da yumuşatabilir.
HosgeldinButun enerjimi bitirdin mine. bana yardim et mine hergun terapi yap bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?