2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kasik mamasi diyorum ben goz karari yapiyorum yarim kase

İşe başladı dosyaların arasında kayboldu heralde yaa ,görmedim bugün hiç :44:

Aynen öyle dosyaların arasında kayboldum resmen iki gündür.. Siz de bayağı kaynatmışsınız geçmîşi okuyorum henüz dün öğlende olduğumu düşünürsek yarına yetişirim herhalde:)

Merhba bende Ağustos Annesiyim ,topiği sürekli okuyorum, sizin de kızınızla ilgili sorunu okuyunca yazmak istedim, bu arada Doc.Dr.Piskolog'um....nacizane tıp bilgim var biraz. Bebeğinizi göz Dr'una göstermekte fayda var.anlattığınız bulgular önemli olabilir. ben isimlendirmek istemiyorum fakat link vericem okursanız daha iyi fikir edinmiş olursunuz. Bu arada kzınızın belli baş açılarından yüz fotolarını çekin ve gözlerini kontrol edin beyaz ise hemen göz dr una götürün bu test her zaman yanıt vermeyebilir.ama kızınızn gözünde gözbebeğinde gerçekten beyaz nokta gördüyseniz en kısa sürede uzman bir göz doktoruna göstermekte fayda var. İnşaAllah kuzunuzn hiçbirşeyi yoktur, ama biliyoruz ki Tedbir bizden ,Takdir Allah'tan...selamlarımla...

Çocuklarda Göz Tümörü Belirtisi

umarım öyle bişe yoktur üzüldüm şimdi

Hosgeldin Butun enerjimi bitirdin mine. bana yardim et mine hergun terapi yap bana

Aynen öyle dosyaların arasında kayboldum resmen iki gündür.. Siz de bayağı kaynatmışsınız geçmîşi okuyorum henüz dün öğlende olduğumu düşünürsek yarına yetişirim herhalde:)

Gel gel benimde 70 sayfa var önce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için

Didemle tatliskomda uğraşmalı ama onlara yakalandık burdalar elayshede uğraşsın biraz akıllansınlar, kaynatmasınlar öyle herkes burda değilken
Ben akillandim tecrubeliyim. Bugun oyle kslaballikti ki burasi dedim ben gecmis okumakla ugrasamam buraktim isi oturdum sohbete katildim. 1 oda sil supur yazdim hep. Heyy heyy

Hayırlı geceler cumleten, telden girdiğim icin gecmisi tam okuyamadım mesajıma yorum yazanlara toplu cevap yazayım kusura bakmayın Oğlum daha iyi ama öksürük henüz geçmedi yarın tam 6 aylık olacağız ası icin gittiğimizde bir daha gösteririm doktora eşimde daha iyi acı yok artik artık ama ayak üzerine basmıyor henüz, haftaya doneriz evimize insallah 4 gündür de dayimizdaydik cok güzel bir 4 gündü eşi arkadasım gibidir 2 yasında oğulları var her gece bizim oğlanı yatırdığımda kapıya gelir kardes kardes diye bagirirdi :)) cok sekerdi masallah. Bi arkadas sınavımı sormuştu dersimin biri sallantida bakalım nolacak hayırlısı olur insallah

Benim yavrumda eğer alınmadıysa oğulcan olsun

gecenin özeti,
yere serilen yorgan
diş kaşıyıcı
diğer diş kaşıyıcı
viyakkk
aii,aniii sesleri
masal kitabı
peluş oyuncak
müzik
baby einstein videosu
fiş fiş kayıkçı
alt değiştirmeceler
çorabının teki nerde oğlum seslenişleri
galiba uyudu , yahu böyle uyumasa (memede uyuyorda cincan ) da ben bir uyutma şekli bulsam eğitebilsem şu çoçuğu , yarın öbürgün memeden kesilirse ne halt edicez düşünceleri :26:

amannn sağlık olsun bunlarda neymiş ki ile kapanış
pcbaşına oturmaca

tatlişkom senden çok özendim bende valide sultan olmak istiyorum :))) başka bişi buluyım yaaa ,çok tembel gördüm kendimi

hahh zambak okumasın bende sütlaç yedimm , mozaik pastanın yanında biraz sığ amaben çok severim dee .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…