Evet kasik mamasi diyorum ben goz karari yapiyorum yarim kasewalla canım ben kasık maması veriyorum sen kendinmi yapacan kasık mamasımı bence yarım wer çok werirsen gece sıkıntı werir çocuğa ben kasık mamasını 130 ml suyla hazırlıyorum yarısını ancak diyor o yüzden 70 ml hazırlayınca tam yetiyor ona göre hesap et artıkın
tatlışkom sen trabzonlumusun .trabzon peynirlisini bildigine göre.bol tereyaglı.bende aslen trabzonluyumda ondan merak ettim
Evet trabxonluyum hemso
Yenisini ac ne ugrasiyosunkızlarrr ya alakasız olacak ama bu siteyı bana bı arkadasıma actı berfenur dıye uye etmıs benı.berfenur benım adım deıl hıcte ole bı tanıdıgm yok.deıstırmek ıstıomda olmuoo bı bılen varmı
İşe başladı dosyaların arasında kayboldu heralde yaa ,görmedim bugün hiç :44:
güneşte cok baktım kızımın gozune guneste belli olmadığı kesin ama ışık açık bir odanın aynasında her iki gozundede gordum kedimden eminim oda oda gezdim sabah ama ben bunu dr a ve cevremdekilere nasıl gosterecem bilmiyorum ve ne olabilir onu hiçç bilmiyorum
Merhba bende Ağustos Annesiyim ,topiği sürekli okuyorum, sizin de kızınızla ilgili sorunu okuyunca yazmak istedim, bu arada Doc.Dr.Piskolog'um....nacizane tıp bilgim var biraz. Bebeğinizi göz Dr'una göstermekte fayda var.anlattığınız bulgular önemli olabilir. ben isimlendirmek istemiyorum fakat link vericem okursanız daha iyi fikir edinmiş olursunuz. Bu arada kzınızın belli baş açılarından yüz fotolarını çekin ve gözlerini kontrol edin beyaz ise hemen göz dr una götürün bu test her zaman yanıt vermeyebilir.ama kızınızn gözünde gözbebeğinde gerçekten beyaz nokta gördüyseniz en kısa sürede uzman bir göz doktoruna göstermekte fayda var. İnşaAllah kuzunuzn hiçbirşeyi yoktur, ama biliyoruz ki Tedbir bizden ,Takdir Allah'tan...selamlarımla...
Çocuklarda Göz Tümörü Belirtisi
HosgeldinMerhba bende Ağustos Annesiyim ,topiği sürekli okuyorum, sizin de kızınızla ilgili sorunu okuyunca yazmak istedim, bu arada Doc.Dr.Piskolog'um....nacizane tıp bilgim var biraz. Bebeğinizi göz Dr'una göstermekte fayda var.anlattığınız bulgular önemli olabilir. ben isimlendirmek istemiyorum fakat link vericem okursanız daha iyi fikir edinmiş olursunuz. Bu arada kzınızın belli baş açılarından yüz fotolarını çekin ve gözlerini kontrol edin beyaz ise hemen göz dr una götürün bu test her zaman yanıt vermeyebilir.ama kızınızn gözünde gözbebeğinde gerçekten beyaz nokta gördüyseniz en kısa sürede uzman bir göz doktoruna göstermekte fayda var. İnşaAllah kuzunuzn hiçbirşeyi yoktur, ama biliyoruz ki Tedbir bizden ,Takdir Allah'tan...selamlarımla...
Çocuklarda Göz Tümörü Belirtisi
Aynen öyle dosyaların arasında kayboldum resmen iki gündür.. Siz de bayağı kaynatmışsınız geçmîşi okuyorum henüz dün öğlende olduğumu düşünürsek yarına yetişirim herhalde:)
Gel gel benimde 70 sayfa varönce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için
Ben akillandim tecrubeliyim. Bugun oyle kslaballikti ki burasi dedim ben gecmis okumakla ugrasamam buraktim isi oturdum sohbete katildim. 1 oda sil supur yazdim hep. Heyy heyyDidemle tatliskomda uğraşmalı ama onlara yakalandık burdalarelayshede uğraşsın biraz akıllansınlar, kaynatmasınlar öyle herkes burda değilken
yarın çıtırcana kahvaltı yaptırmayı planlıyorum yumurta ve peynirle ilk defa yer umarım
yarın çıtırcana kahvaltı yaptırmayı planlıyorum yumurta ve peynirle ilk defa yer umarım
Bende 38 lirayı duyunca şok oldum.bizede en az 250 geliyor kaç aydır. Ooff ooff :-(SIkI durun o zaman 332 tl + tup biktik bu dogalgazsizliktan. Hemde tikiliyoz ayni odaya. Birde klima calisirken 280 gelmisti. Klima bozuldu ufo kullandik.
ANAFIKIR: klima daha tasarruflu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?