peki peynir ve yumurtaaya alternatif ne koyulabilir içine??
inanamıyorum neden kimse konuşmuo dünyanın sonu gelcek bugün pek azmışız
Selam arkadaşlar ,
anaaammmm YAŞASIN CUMA gelmiş ,ne güzel olmuş :119::119::119:
Giuzzz. Elaaa yiyim senin totonu ballim benim.kızlar günaydın umay 2 çıktı başımıza dilimiz hep dışarda artk hele yatağnda popo bi tarafa bacaklar bi tarafa çok hareketlendi ya kendini dağıtıyo
Giuzzz. Elaaa yiyim senin totonu ballim benim.
Sizi okuyim derken sutlaci firinda unuttum yandi ustukendimi diyete adadim
sabah nesfit yedim. Rezene cayi ictim. Simdi terbiyeli tavuklu sehriye corbasi yapcam. Sutlac yandi. Aksama allah kerim
Yok o garibim ben ne yaparsam onu yer. Begenmez ama yinede yer. Cok az seker koydum yarim bardak. Senin mozaikte bitmedi gitti. Misafire ikram etmedinmi ?bende kokoşa meyve yedirdim ama ben acıktım yaaa. iştahsız nolcak
kestim bi dilim mozaikten, küçük memişlere süt yolluyorumne bereketli mozaikmiş... seninki de ne diyeti anam bu sütlaçlı? eşin mi seviyo tatlıyı çok?
ela
sen burda olsan seni ısırılmışcan yapmayan ne olsun
Yok o garibim ben ne yaparsam onu yer. Begenmez ama yinede yer. Cok az seker koydum yarim bardak. Senin mozaikte bitmedi gitti. Misafire ikram etmedinmi ?
saol teyzesi papma beee sen bari girme sen yiyon die senden güç alıodum sendemi başlıcan diyete ah kıyamam nazar o nazar hepmizin gözü varya ama ben sütlaç yiyemiom canım çekmedi bu defaGiuzzz. Elaaa yiyim senin totonu ballim benim.
Sizi okuyim derken sutlaci firinda unuttum yandi ustukendimi diyete adadim
sabah nesfit yedim. Rezene cayi ictim. Simdi terbiyeli tavuklu sehriye corbasi yapcam. Sutlac yandi. Aksama allah kerim
bende kokoşa meyve yedirdim ama ben acıktım yaaa. iştahsız nolcak
kestim bi dilim mozaikten, küçük memişlere süt yolluyorumne bereketli mozaikmiş... seninki de ne diyeti anam bu sütlaçlı? eşin mi seviyo tatlıyı çok?
ela
sen burda olsan seni ısırılmışcan yapmayan ne olsun
kızlar elanın göbeğinde 3 tane sivilce gbi bişi var ne olaki ya bişimi dokunduki???
kızlar elanın göbeğinde 3 tane sivilce gbi bişi var ne olaki ya bişimi dokunduki???
o misafir iyiki ben degildim. Suanda yemek programini izliyorum dizlerimi dovcem. Zamaninda yemeseydin bu kadar simdi diyete gerek olmazdi diyeben üçgen usülü yaptım ya ondan 1 metre filan oldu nerdeysemisafirler o kadar begendi ki ikişer dilim yediler+ kocam içindeki(göbeğindeki) çocuğu besledi+ ben 10 dilim filan yemişimdir 2 gündür, hala 5-6 dilim var
akşama da annemler koli yollıcak, içeriğini yazmıcam malum hamilemiz var topicte. yemek derdim de yok- hava da kapalı. yani bugün burda pinekleme çeneye vurma günü
Ee normal bise dokunmustur.bizdede oluyo. Hem o insan oyuncak degil cikacak tabi.kızlar elanın göbeğinde 3 tane sivilce gbi bişi var ne olaki ya bişimi dokunduki???
aynen canım göbek delğnin altnda heralde bez yaptı bi dikkat edyim vücdunun başka yernde çıkcakmı bakalım tatlmtam olarak göbeğinin neresinde canım?
bezin dokunduğu yerlerde mi?
bi de bi süre bekle, geçmezse en son yedirdiğin şeyleri gözden geçir bi güzelim. farklı birşey vermiş miydin?
değişik bişey verdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?