Didooooo ,
naptın kız katalog çekimini ???
şu tuzsuz peyniri bi ben bulamadım heralde yaa ,hala labne veriyorum ben
Bu yürüteçe benim kafam takıldı haa ,almıycaktım normalde ,alsam mı yaw iş çıkışı giderken :44:
olmadı canım ya güneş yok güneş olmazsa ışığı iyi olmuyormus.. katalog çekimi diye dalga geçiyorum ben prfsynl fotocuyla anlaşdık kızın ewde doğada resimlerini çekecek de hava güneşli olamıyorki.. bitsin sizlede paylaşırım
çay çiftlik ne kız ,burda yok sanırsam hiç duymadım öyle biyer :44:canım ben çay çiftlik çay süt gibi yerlerwarya ordan aldım haberin ola
walla bende topikdekilere imrendim bizim wardı dün koyayım dedim bizim çıtırcanın ayağı yere değmiyor henüz yürüteçdeki çocuk saskın saskın suratıma baktı bende geri kaldırdım
teker tekersonra da bööle olursun
kız ignorance is a blessing lafını ben de çok kullanırım, senle baya bi ortak noktamız var anlaşılan
fincan ı sevdim ben, finlandiyalı cangibi olmuş
Bende tel süzgeçten geçirince pütürlü oluyor konusunu çözemedim. Ben geçiriyorum pekte pütürlü olmuyor:44: Tel süzgeçte ince sonucta ordan gecen ne kadar pütürlü olur ki. Haa çatalla ezme derlerse tamam o ayrı.hoşgeldin canım,
süzgeç konusunda ben de dertliyim, ne yazık ki blender kullanıyorum ama çok uzun tutmuyorum. yoksa bizim kokoşcan öğüre öğüre bi hal oluyo. bi süre sonra süzgeçe geçicem. içim rahat çünkü süzgeçte çok zorluyorum sebzeleri zaten bizimkine uydurmak için- aynı mantık gibi geliyo.
Geçmiş sayfalarda bi psikolog arkadaş senin için paylaşmıştı görmedin heralde canım , olası bi hastalıktan sözediyodu ,o kadar ciddi değil sizin durum zaten ama bi bak istersen.Gerçi eşinde de varmış aynı durum ,sorun da yokmuş
walla bende topikdekilere imrendim bizim wardı dün koyayım dedim bizim çıtırcanın ayağı yere değmiyor henüz yürüteçdeki çocuk saskın saskın suratıma baktı bende geri kaldırdım
önerilerim:
ice-daisynin oğlan kucaktan inmiyordu- kucakcan
svgptrcg kızı- pıtırcan veya çekikcan
didem kızım zayıf diyordu- çıtırcan
cipskolamın kızlar kankilerdi -kankicanlar (bu arada cipskolam kaç gündür yok ortalıkta :44:)
paylaş paylaş bekliyoruz,biz de haftasonu gezmesi yapıcaz abimin de profesyonel makinesi var çekilebilirsek koyarım ben de
çay çiftlik ne kız ,burda yok sanırsam hiç duymadım öyle biyer :44:
boyu ayarlanmıyormu yürütecin
Bence önemli bişey değildir canım rahat ol ,için rahat etmezse götürürsün sırf rahatlamak için...canım valla gormedimm yaa:44: valla eşime bırakacam kendi goturmek isterse gotursun zaten işte olacagım için gidemicem sanırım ben abartıyorum cunku dediğim gibi sadece aynada gorunen bişe ve eşimde daha belirgin ayy bilemedim yaa
Hemen foto hemenkızlaaaar bizim yürüteç geldi bimden
Çocuk felci miydi o tatlı tatlı seviyomuş bebeler :44:buarada 6. ay aşısı vurduran arkadaslarımm agızdan bişe vermişler o neyin nesidir annem sormamıştaa:44:
ay pek bi hanım hanımcık oturmuş, tam annemin istediği türden.
benimki zeyna olucak seninki prenses
anammm çok şirine annesi maşallah ,şirincan olsun bu
evet beğendim olabilir şirincan :)
Olur şekerim olur ,uyusun yeter ki yanakcanımmmmela uyuyo ya uyanınca çekp koysam şansa bak yeni uyumuştu
Pekmez veriyorum ama kahvaltıda değil ,süt ürünleriyle alınıca içindeki pekmezi vücut alamıyomuş ya ( allahımmmm bilinçli anne ) ,gün içerisinde veriyorum ,tahin vermedim ama hiç...kahvaltıda tahin pekmez veren var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?