2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didooooo ,
naptın kız katalog çekimini ???

olmadı canım ya güneş yok güneş olmazsa ışığı iyi olmuyormus.. katalog çekimi diye dalga geçiyorum ben prfsynl fotocuyla anlaşdık kızın ewde doğada resimlerini çekecek de hava güneşli olamıyorki.. bitsin sizlede paylaşırım

Bu yürüteçe benim kafam takıldı haa ,almıycaktım normalde ,alsam mı yaw iş çıkışı giderken :44:

walla bende topikdekilere imrendim bizim wardı dün koyayım dedim bizim çıtırcanın ayağı yere değmiyor henüz yürüteçdeki çocuk saskın saskın suratıma baktı bende geri kaldırdım

paylaş paylaş bekliyoruz,biz de haftasonu gezmesi yapıcaz abimin de profesyonel makinesi var çekilebilirsek koyarım ben de

canım ben çay çiftlik çay süt gibi yerlerwarya ordan aldım haberin ola
çay çiftlik ne kız ,burda yok sanırsam hiç duymadım öyle biyer :44:

teker teker sonra da bööle olursun
kız ignorance is a blessing lafını ben de çok kullanırım, senle baya bi ortak noktamız var anlaşılan
fincan ı sevdim ben, finlandiyalı can gibi olmuş

Eşlerimizinde var ortak noktaları

Bende tel süzgeçten geçirince pütürlü oluyor konusunu çözemedim. Ben geçiriyorum pekte pütürlü olmuyor:44: Tel süzgeçte ince sonucta ordan gecen ne kadar pütürlü olur ki. Haa çatalla ezme derlerse tamam o ayrı.

canım valla gormedimm yaa:44: valla eşime bırakacam kendi goturmek isterse gotursun zaten işte olacagım için gidemicem sanırım ben abartıyorum cunku dediğim gibi sadece aynada gorunen bişe ve eşimde daha belirgin ayy bilemedim yaa

buarada 6. ay aşısı vurduran arkadaslarımm agızdan bişe vermişler o neyin nesidir annem sormamıştaa:44:

walla bende topikdekilere imrendim bizim wardı dün koyayım dedim bizim çıtırcanın ayağı yere değmiyor henüz yürüteçdeki çocuk saskın saskın suratıma baktı bende geri kaldırdım

Bende yok,almıycaktım da ama hoppidi hoppidi geziyo burda bebeler ,kıskanıyom

cipskolam yok demi kaç gündür:44: Gerçi 2günlük geçmişi tam okuyamadım henüz

paylaş paylaş bekliyoruz,biz de haftasonu gezmesi yapıcaz abimin de profesyonel makinesi var çekilebilirsek koyarım ben de

çay çiftlik ne kız ,burda yok sanırsam hiç duymadım öyle biyer :44:

koy canım koy şöyle gözümüz açılsın ay ne bilim burda heryerde var sütova çayçiftlik falan yani günlük süt yufka peynir çeşitleri ne bilim yoğurt falan satıyorlar aman bizim şehire mi özgü bişeyki

Bence önemli bişey değildir canım rahat ol ,için rahat etmezse götürürsün sırf rahatlamak için...

kızlaaaar bizim yürüteç geldi bimden
Hemen foto hemen

buarada 6. ay aşısı vurduran arkadaslarımm agızdan bişe vermişler o neyin nesidir annem sormamıştaa:44:
Çocuk felci miydi o tatlı tatlı seviyomuş bebeler :44:

ela uyuyo ya uyanınca çekp koysam şansa bak yeni uyumuştu
Olur şekerim olur ,uyusun yeter ki yanakcanımmmm

kahvaltıda tahin pekmez veren var mı???
Pekmez veriyorum ama kahvaltıda değil ,süt ürünleriyle alınıca içindeki pekmezi vücut alamıyomuş ya ( allahımmmm bilinçli anne ) ,gün içerisinde veriyorum ,tahin vermedim ama hiç...

Geçen işyerinden arkadaşım gelmişti ,telinden bu foto çıktı ,kıpırcanın halleri ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…