off sorma herşeyi istiyom da ben ama sen sadece nick versen de olur
gardeşcağzım, topikçene nick yapıyoz birbirimize. siz de canlı cunlu bişeyler bulun yavrucaklara diyom. anaaaam sesim kesildi duyuru yapmaktan
arkadaşlar merhaba; fırsat buldukça giriyorum okuyorum yine sayfalar uçmuş. ... can lar pek tatlı maşallah hepsine. benim kızım huysuz uyumazcan, civcivcan sebzesevmezcan ... arkadaşlar şimdi cahilce bir sorum olacak ben çorbaları blendırdan geçiriyorum süzgeçten mi geçirmeliyim ikisinin ne farkı var? bir de özellikle kampanya ruhlu arkadaşlardan özellikle wabybaby den ricam olacak e bebekte huggies kampanyadaydı buradan yazmıştı, ben huggiesçiyim huggies 4 numara gold bulamadım. normali var goldu yok. ankaradaki arkadaşlar yardım bulamıyorum marketlerde de...
he onu diyon tamam benim kız bildiğiniz kurtlu hiç durmuyo sürekli ağlıyo adını szi koyun
ya var ya öpün koklayın beni.
herşey bebelerimiz için.
irisim göz bebeğim,
dün dedin ya meyve sıkıcım vs yok diye. bi bak bakem ihtiyacın olan birşey var mı. gerçi katı meyve sıkacağı yok burda ama sen yine de bak
çünkü sana 50tl hediye çeki vercem.
ya da isteyen varsa.
bu
Ürün Listesi
ya da bunda geçerli
Ürün Listesi
pek güzellermiş canım teşekkür ederimmmmşimdilik ihtiyacım olan bişey yok , hediye çeki ne zamana kadar geçerli ki acep :44:
ben de seni seviyom kız,canımsınnnndedikodu yapılcak neyim var kız benim, etim ne budum ne dicem de onlar var baya maşşşallah
ben seviyom sizi, ne kötülüğümü gördünüz ühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhüüüü
Annenin numarasını versene bana ,hemen ispiyonlayımaklim mutfaktA. hemsom geldi bi bahaneyle sutlaci huplettim
zırılcan olsun senin minik de:84:he onu diyon tamam benim kız bildiğiniz kurtlu hiç durmuyo sürekli ağlıyo adını szi koyun
rica ederim canikom
biri bu ay, diğeri mart sonuna kadar.
düşünen varsa bi kettle blender falan 50tlye geliyo
ne bileyim yaaa ,iki çocukluları görüyom hoşuma gidiyo :18:
ama ben almayım yaaa hamilelik denilince bana geliyolar soldan soldan
ta kendisi kuzum yanakcanın yengesi eltim benimBu bizim yanakcan değil mi lan profildeki ?
iriss noluyo kız benim bu reglmde belli olur ben evham yapıorum ama byük ihtmal olmaz bişi olursa iki çocuklular kervanına katılırım kıskaaan
eltıcım hayırdır kız edamı gelıo yoksa
ayşegl inşallah gelmez ufack ya olcandan değil benm evhamım
Canım yumurtayı tam mı pişiriyorsunuz? Birde peyniri normal beyaz peynirden mı vereceksin?
ne bileyim yaaa ,iki çocukluları görüyom hoşuma gidiyo :18:
ama ben almayım yaaa hamilelik denilince bana geliyolar soldan soldan
ta kendisi kuzum yanakcanın yengesi eltim benim
ayşegl inşallah gelmez ufack ya olcandan değil benm evhamım
hayırlısı canım ya korkma olmaz herhalde hemen olursada pes derım ama
canım dr yumrta pişirimini şöyle anlattı kaynamaya başladıktan sonra 8 dk tıutacaksın tuzsuz beyaz peynir almısdm yesin die tükürdü yemedi cadı
ağaç yaşken eğilirmiş şekerim hem geçen oyuncakçıda küçücük viledalar gördüm hele bi yürüsün onlardan alıcamNaptın sen ,erkenden alıştırayım diyosun ev işlerine,cicianne olsa yapmaz senin yaptığını
Yavrum yaaa nasıl da tatlı ,yerimmm...
Ben kaçayım kızımla biraz uyuyayım çok fenayım yaaaa hiç Halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?