2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off sorma herşeyi istiyom da ben ama sen sadece nick versen de olur

gardeşcağzım, topikçene nick yapıyoz birbirimize. siz de canlı cunlu bişeyler bulun yavrucaklara diyom. anaaaam sesim kesildi duyuru yapmaktan

he onu diyon tamam benim kız bildiğiniz kurtlu hiç durmuyo sürekli ağlıyo adını szi koyun

hoşgeldin canım,

süzgeç konusunda ben de dertliyim, ne yazık ki blender kullanıyorum ama çok uzun tutmuyorum. yoksa bizim kokoşcan öğüre öğüre bi hal oluyo. bi süre sonra süzgeçe geçicem. içim rahat çünkü süzgeçte çok zorluyorum sebzeleri zaten bizimkine uydurmak için- aynı mantık gibi geliyo.

bez için sadece bu linki Huggies Jumbo Maxi Gold 4 Numara (52'li) | hızlıal.com bulabildim. gold 4 no bulmak zor anladığım kadarıyla, ama kampanya denk gelirse aklımda olsun. iyi ıslatmalar

son olarak, sana ne can diyelim?:44:

pek güzellermiş canım teşekkür ederimmmm şimdilik ihtiyacım olan bişey yok , hediye çeki ne zamana kadar geçerli ki acep :44:

Misafirim geldi lan ,yazamadım

dedikodu yapılcak neyim var kız benim, etim ne budum ne dicem de onlar var baya maşşşallah

ben seviyom sizi, ne kötülüğümü gördünüz ühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhüüüü
ben de seni seviyom kız,canımsınnnn
dedikodu da zevkli oluyo kız ondan dediydim

aklim mutfaktA. hemsom geldi bi bahaneyle sutlaci huplettim
Annenin numarasını versene bana ,hemen ispiyonlayım

he onu diyon tamam benim kız bildiğiniz kurtlu hiç durmuyo sürekli ağlıyo adını szi koyun
zırılcan olsun senin minik de:84:

canım dr yumrta pişirimini şöyle anlattı kaynamaya başladıktan sonra 8 dk tıutacaksın tuzsuz beyaz peynir almısdm yesin die tükürdü yemedi cadı

şu tuzsuz peyniri bi ben bulamadım heralde yaa ,hala labne veriyorum ben

Son düzenleme:
Bu yürüteçe benim kafam takıldı haa ,almıycaktım normalde ,alsam mı yaw iş çıkışı giderken :44:

Didooooo ,
naptın kız katalog çekimini ???

anamm ben geldim gemiş çok yapamadım dalayım konuya dedimm bütün bebeleri öpüyorum fotolar çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…