2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar

Ay çok şükür bişey yokmuş Allah korusun çekikcanı.için rahat etmeyecekse götür doktora ben olsam şüphe bırakmamak için giderdim

eşim cok aglarsa sorarım ben sana dedi boşuna pinpiriklenip cocugu doktor doktor gezdiriyorsun diyor yaa bilmiyorum vallaa:44:

Yok wavybaby cim biyere gitmiyon ,topikte olmadığın zamanlar için eltingile gel dedim de senin dedikodunu yaparız dedim

kızzzz irisssss, senin baklava zamanı gelmiş anam enerjiden düşmüşsün.

ben ben kokoşcan'ın annesi yanakcanın değil

ne eltisi ne kaynı ne görümcesi anacım?

Bende tam bunu sorucaktım yürütec konusunu.bende duydum bime gelmiş.siz almışsınız bile kalitesi kullanımı nasıl...

eşim cok aglarsa sorarım ben sana dedi boşuna pinpiriklenip cocugu doktor doktor gezdiriyorsun diyor yaa bilmiyorum vallaa:44:

Geçmiş sayfalarda bi psikolog arkadaş senin için paylaşmıştı görmedin heralde canım , olası bi hastalıktan sözediyodu ,o kadar ciddi değil sizin durum zaten ama bi bak istersen.Gerçi eşinde de varmış aynı durum ,sorun da yokmuş

Bende tam bunu sorucaktım yürütec konusunu.bende duydum bime gelmiş.siz almışsınız bile kalitesi kullanımı nasıl...

Eşim yine koymuş şimdi kaşla göz arasında bebeyi ya yürüteçe
Bence güzel canım al derim. Zaten 37buçuk uygun.
Kırmızı renk, önünde ufak tefek oyuncak var. Bizimki sevdi. Kornaya eli gidiyor korkuyor ama birden alışır onada

tatlım ben elaayshenın eltısıyım yanlış yazdın yanakcanın annesı o ya

kızzzz irisssss, senin baklava zamanı gelmiş anam enerjiden düşmüşsün.

ben ben kokoşcan'ın annesi yanakcanın değil

ne eltisi ne kaynı ne görümcesi anacım?

Hatlar karıştı lannn nooluyo ,şaşırdım iyice :111::111::111:
Özür diliyorum arkadaşlar ,hem cuma hem de iş yapıp çene yarıştırınca böyle oldu :18:
Olsun kız wavybaby ,senin de dedikodunu yaparız

ya var ya öpün koklayın beni.
herşey bebelerimiz için.

irisim göz bebeğim,
dün dedin ya meyve sıkıcım vs yok diye. bi bak bakem ihtiyacın olan birşey var mı. gerçi katı meyve sıkacağı yok burda ama sen yine de bak
çünkü sana 50tl hediye çeki vercem.

ya da isteyen varsa.

bu

Ürün Listesi

ya da bunda geçerli

Ürün Listesi

dedikodu yapılcak neyim var kız benim, etim ne budum ne dicem de onlar var baya maşşşallah

ben seviyom sizi, ne kötülüğümü gördünüz ühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhüüüü

arkadaşlar merhaba; fırsat buldukça giriyorum okuyorum yine sayfalar uçmuş. ... can lar pek tatlı maşallah hepsine. benim kızım huysuz uyumazcan, civcivcan sebzesevmezcan ... arkadaşlar şimdi cahilce bir sorum olacak ben çorbaları blendırdan geçiriyorum süzgeçten mi geçirmeliyim ikisinin ne farkı var? bir de özellikle kampanya ruhlu arkadaşlardan özellikle wabybaby den ricam olacak e bebekte huggies kampanyadaydı buradan yazmıştı, ben huggiesçiyim huggies 4 numara gold bulamadım. normali var goldu yok. ankaradaki arkadaşlar yardım bulamıyorum marketlerde de...

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…