Ay çok şükür bişey yokmuş Allah korusun çekikcanı.için rahat etmeyecekse götür doktora ben olsam şüphe bırakmamak için giderdim
anlamadım ben?
ben nereye gidiyom, niye gidiyooom?
Yok wavybaby cim biyere gitmiyon ,topikte olmadığın zamanlar için eltingile gel dedim de senin dedikodunu yaparız dedim
Yok wavybaby cim biyere gitmiyon ,topikte olmadığın zamanlar için eltingile gel dedim de senin dedikodunu yaparız dedim
Bende tam bunu sorucaktım yürütec konusunu.bende duydum bime gelmiş.siz almışsınız bile kalitesi kullanımı nasıl...Bütün bebekler çoook tatlı yine hepsine maşallah
Maşallah annesi ne masum ne hanımefendi oturup bakmış öyle o :)
Günaydın yazacaktımda sizi yakalayana kadar akşam oldu
Eşim bimden yürüteç aldı sabah , teşekkür ettim aysrecim dün gece okumuştum
Eşim evdeydi hemen birşey alma aşkıyla aldı geldi. Ayakları kıpır kıpır durmuyor ya öyle kıpırdandı baktı hareket etti şaşırdı şaşkın ördekYürüdü,sevdi yani. Yatak odasında kullandık. Gardroba dogru gidiyor, aynaya bakıp durdu
Lakap konusunda kararımızı açıklıyorum; Fincan
Düşündüm bulamadım.Eşime canlı bir lakap söylesene dedim.Fincan dedi.Öyle değil zombican,kokoşcan gibi dedim.Pıtırcan dedi.Pıtırcık diyor da hep. Olmaz o alınmış dedim. İlla fincan olsun fincan oğlum benim diyor
eşim cok aglarsa sorarım ben sana dediboşuna pinpiriklenip cocugu doktor doktor gezdiriyorsun diyor yaa bilmiyorum vallaa:44:
Bende tam bunu sorucaktım yürütec konusunu.bende duydum bime gelmiş.siz almışsınız bile kalitesi kullanımı nasıl...
Hep karistirdin onu ona elti ettin oburune gelin vah arkadasim balatalar yandiiiYok wavybaby cim biyere gitmiyon ,topikte olmadığın zamanlar için eltingile gel dedim de senin dedikodunu yaparız dedim
tatlım ben elaayshenın eltısıyım yanlış yazdın yanakcanın annesı o ya
kızzzz irisssss, senin baklava zamanı gelmiş anam enerjiden düşmüşsün.
ben ben kokoşcan'ın annesi yanakcanın değil
ne eltisi ne kaynı ne görümcesi anacım?
Hep karistirdin onu ona elti ettin oburune gelin vah arkadasim balatalar yandiii
Hatlar karıştı lannn nooluyo ,şaşırdım iyice :111::111::111:
Özür diliyorum arkadaşlar ,hem cuma hem de iş yapıp çene yarıştırınca böyle oldu :18:
Olsun kız wavybaby ,senin de dedikodunu yaparız
roserdar,Yaren,sweetwitchhh,duyguyildiray
hadi anacım hadi
ne istiyon bacım
aklim mutfaktA. hemsom geldi bi bahaneyle sutlaci huplettimSorma kız sorma ,diyeti sen yapıyon benim şekerim düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?