Tabikiiiiii uyandiii emir pasa
Bende 45 gunluktum 66 kg dum. Sinsice yaklasti kilolar 70 oldum
Nasil anlamadim ne kadar surede verdin 9 kg
Ne diyon hatice 22 gunde 9 kg nasil verdin hemen anlat hayatta birakmam. Ac kalsam veremem o kadar birde sut nasil olduIste 22 gunde verdim. Oyle deme dogum kolosu cabuk gidiyor. Ablam bir ayda 10 kilo verdi. Isteyince oluyor
Merhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
bizde sizinle oynayabilirmiyiz
10 kilocuksa o hoooo, hemen gider nolcekk. ben 20 kilo vermeliyimm
3 mil yuruyusu duydunuz mu hic. Kk de cok ovenler var ben ona başladım 20 gun once acayip ter attiriyor. Bir deneyin derim. Vaktimiz dar kisa suren etkili bisey lazim bize
Benimde onumde 20 kilo fazlam var uc ay hedef koymustum kendime. Alttaki cizelgeye aldanma sonradan yatpim onu. 79 la basladim suan 70 im. 22. Gun bu. Ama bir haftadir agardan alıyorum. Sutum yariya indi cunku
Iste 22 gunde verdim. Oyle deme dogum kolosu cabuk gidiyor. Ablam bir ayda 10 kilo verdi. Isteyince oluyor
Bendee bendeee ederimHATİCEEEE NERDESİİNNNN ANLAT NOLUUUURRRR NASİ OLUYOR BUUUU. AY 15 gun sonra memlekete gitcem 3 kilo versem bile alay konusu olmaktan kurtulurum noluuurrr cok dua ederim sana
Havan kime guzelimkızlar...herkesinki gibi benimkide uyumak bilmiyor..noldu bu bebişlere bilmem...zırt pırt uyanır oldu valla..artık yorgunluktan 2 gecedir yanımda yatırıyorum..çünkü yatağından alacak takat kalmadı bende.umarım alışmaz bu işe..
kilo mevzusuna gelince 20 kilo almış biri olarak kaldı 4 kilo fazla..hayalimde ise 6 kilo vermek var..bu yorgunlukla onlarıda vericem inşallah..
Ne diyon hatice 22 gunde 9 kg nasil verdin hemen anlat hayatta birakmam. Ac kalsam veremem o kadar birde sut nasil oldu
Olur olur idolumsun hatice. Hatirlamiyorum ben diyete bugun karar verdim. Bidaha yazsan he haci sevaptir :119:Yarin pcden yszayim cnm telefonla zor oluyor. Sut olsyini gecenlerde yazmistim diyet yapacaklara diye okudun sanirim sen de
kızlar...herkesinki gibi benimkide uyumak bilmiyor..noldu bu bebişlere bilmem...zırt pırt uyanır oldu valla..artık yorgunluktan 2 gecedir yanımda yatırıyorum..çünkü yatağından alacak takat kalmadı bende.umarım alışmaz bu işe..
kilo mevzusuna gelince 20 kilo almış biri olarak kaldı 4 kilo fazla..hayalimde ise 6 kilo vermek var..bu yorgunlukla onlarıda vericem inşallah..
Olur olur idolumsun hatice. Hatirlamiyorum ben diyete bugun karar verdim. Bidaha yazsan he haci sevaptir :119:
Yok yok onlar bakici degil okuyucumaşalla topik çok kalabalık ama okuyo herkez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?