Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azalttim ama hic yemesem anca zayiflarim. 10 kg nasil gidecek bilmem. Hemde emzirirken yemek gerekiyo. Gerci ben bu kosul u baklava borege yordum abarttim ama neyyseeeHep gülmüş gülme ile ilgili birşey olsun dicem hepsi kapılmış
Pircan, bıdıkcan,balcan,aşkcan,tatcanfındıkcan,fıstıkcan,boncukcan,böcükcan,cicican
Tatlışkom sen hemen ağır şartlarda rejime başlama bence. Nasıl ağır tiryakiler önce azaltıp sonra bırakıyor o hesap :)
Önce azalt bence kendini bunaltma ya yakında havalar güzelleşir birazda yürürsün :)
Eşlerimizinde var ortak noktaları
Bende tel süzgeçten geçirince pütürlü oluyor konusunu çözemedim. Ben geçiriyorum pekte pütürlü olmuyor:44: Tel süzgeçte ince sonucta ordan gecen ne kadar pütürlü olur ki. Haa çatalla ezme derlerse tamam o ayrı.
valla ya, ben de bi senin mesaja bakıyom bi ice daisy ye, dedim yanlış okuyom galiba, alıntı manyağı yaptınız beniVay be simdi gordum ikimiz de ayni kelimelerle ayni cumleyi kurmusuz
gülcan olsun, hep gülmüş maşallahMerhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
bizde sizinle oynayabilirmiyiz![]()
mısır patlat talışkom ya, ben de bugün ekmeği kestim, çok az yedim gün boyu. hatta koşu bandında egzersiz yapıyom 2 gündür. akşam da çayın yanına mısır patlattım ii oldu şişirdi beni. hiçbişi istemiyo canım doğal olarak. hatta eşim bi tatlı bişe yok mu gidip alıyım dedi, aldırtmadım, azimliyim gitcek bu göbüşleeeerrr (benimkinden rahat bi 5-10 göber çıkar da o manada yani)Bu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok
hacıyatmazcan olsun mademBaktım da ikisi de kapılmış,sağlık olsun,supermuh mu almıştı zombicani,asıl biz olduk birer zombican bu bebeler yüzündenyatıyorum valla şimdi bu gece bakalım kackez kalkicaz,10 olur 15 olur
((aglicam ya şimdi
((
Baktım da ikisi de kapılmış,sağlık olsun,supermuh mu almıştı zombicani,asıl biz olduk birer zombican bu bebeler yüzündenyatıyorum valla şimdi bu gece bakalım kackez kalkicaz,10 olur 15 olur
((aglicam ya şimdi
((
valla ya, ben de bi senin mesaja bakıyom bi ice daisy ye, dedim yanlış okuyom galiba, alıntı manyağı yaptınız beni
gülcan olsun, hep gülmüş maşallah
mısır patlat talışkom ya, ben de bugün ekmeği kestim, çok az yedim gün boyu. hatta koşu bandında egzersiz yapıyom 2 gündür. akşam da çayın yanına mısır patlattım ii oldu şişirdi beni. hiçbişi istemiyo canım doğal olarak. hatta eşim bi tatlı bişe yok mu gidip alıyım dedi, aldırtmadım, azimliyim gitcek bu göbüşleeeerrr (benimkinden rahat bi 5-10 göber çıkar da o manada yani)
hacıyatmazcan olsun madem![]()
Bende kosubandina cikcamda oglan yeni uyudu uyanip aglar benim butun konsantrem gider. Esim gelsin o zamsn. Haftada 3 4 yurusem yeter
Bende kosubandina cikcamda oglan yeni uyudu uyanip aglar benim butun konsantrem gider. Esim gelsin o zamsn. Haftada 3 4 yurusem yeter
Bende anlasmstm fotograf ci bayan la esim anlasmayi bozdu içimde kaldi hemde coooook
Maasallah ortaligi dağıt yanakcanm kazasiz belasz kullan tamam mi
Bu arada bizim zevk ler ayni aysse bebislerin zibinlari bide senin konsolun ayniso benim yatak odasimis)
Ice daisy
Fincanim tabagina ne guzel de oturmus onun popi$ini yerimgezmeci avmci seniii
alsen
fovfov
ice_daisy
derinnehir
danışmaya lütfen :118:
10 kilocuksa o hoooo, hemen gider nolcekk. ben 20 kilo vermeliyimm
![]()
3 mil nasil oluyo anlamadim 3. Kademede 1 saatmi?3 mil yuruyusu duydunuz mu hic. Kk de cok ovenler var ben ona başladım 20 gun once acayip ter attiriyor. Bir deneyin derim. Vaktimiz dar kisa suren etkili bisey lazim bize
Haticee bende ayniyim suan 70kg 60 a insem sukrederim 58 e insem bayilirim 55 insem yarim kg baklava yerimBenimde onumde 20 kilo fazlam var uc ay hedef koymustum kendime. Alttaki cizelgeye aldanma sonradan yatpim onu. 79 la basladim suan 70 im. 22. Gun bu. Ama bir haftadir agardan alıyorum. Sutum yariya indi cunku
Bende 45 gunluktum 66 kg dum. Sinsice yaklasti kilolar 70 oldumsen yiyince mutlusun hatun sen ye emzirme işi btsin öle ver bnde bi altı kilo versem 60 a düşcem eski kiloma ahhh ahhh![]()
Nasil anlamadim ne kadar surede verdin 9 kgBenimde onumde 20 kilo fazlam var uc ay hedef koymustum kendime. Alttaki cizelgeye aldanma sonradan yatpim onu. 79 la basladim suan 70 im. 22. Gun bu. Ama bir haftadir agardan alıyorum. Sutum yariya indi cunku
Hayir kiz kosu bandinda degil. 3 mil yuruyusu diye arattir hemen en başta video çıkıyor zaten 45 dk sutuyor3 mil nasil oluyo anlamadim 3. Kademede 1 saatmi?
Istedinmi yaparsin. Ama diyet yaptinmi sutlac falan hupletirsen olmaz:) Benim hedef 58. Evlenirken tum gardrobumu degistirmistim. Hepsini ozenerek aldim.evlendim iki ay sonra hamile kaldim. Sonuc ortada.Daha yarisini bir kez bile giymedim. Azmettim yaza giyicem kiyafetlerimi.Haticee bende ayniyim suan 70kg 60 a insem sukrederim 58 e insem bayilirim 55 insem yarim kg baklava yerim![]()