2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar...herkesinki gibi benimkide uyumak bilmiyor..noldu bu bebişlere bilmem...zırt pırt uyanır oldu valla..artık yorgunluktan 2 gecedir yanımda yatırıyorum..çünkü yatağından alacak takat kalmadı bende.umarım alışmaz bu işe..
kilo mevzusuna gelince 20 kilo almış biri olarak kaldı 4 kilo fazla..hayalimde ise 6 kilo vermek var..bu yorgunlukla onlarıda vericem inşallah..
Ay yorgunluk coookkkk hatta kendime agir isci diyorum 10 kilo ile ugrasinca ama yok gram gitmiyor senin nasil gitti
Yarin pcden yszayim cnm telefonla zor oluyor. Sut olsyini gecenlerde yazmistim diyet yapacaklara diye okudun sanirim sen de

Neydi sut olayi ?

Bizimkine de babasi ogretmeye calisiyor alkisi iki haftadir ama tik yok. Daha erken diyordum ama masallah senin oglus yapiyormus. Bu arada tel sarar ne demek cnm

Tel sarar!:9: Ben de çok gülüyorum bu tel sarar muhabbetine!:9: Şimcik bebe elini yukarı doğru kaldırıp sağa sola sürekli döndürüyo, anne anane babane artık kim yaptırıyosa "tel sarar oğlum/kızım tel sarar, tel bulamazsa ne sarar, komşunun kızını/oğlunu sarar" şeklinde bi türkü :D çığırıyo! :9: Gayet saçma ama eğlenceli! eheheheheheh! :D

Evet buldum okudum. Bende agir bise yapmayi dusunmuyorum. Sporsyz zaten olmaz. Ama mutsuzum isteee:14:
azima 2 tatli atsam rahatlarim

iştah var işte ya aynı bende mutfağa grdikce bişey yiyesm gelio pis boğazım valla ben bi ara ekmek hamur işini kesmiştm sadece bunlar bak 2 haftada 5 kilo vermştm tabi akşamlarıda yemedm hç yne yapablsem:14:

Bendee bendeee ederim
hatice kiz ne naza cektin anlatsana bacim heyecanlandim

HATİCEEEE NERDESİİNNNN ANLAT NOLUUUURRRR NASİ OLUYOR BUUUU. AY 15 gun sonra memlekete gitcem 3 kilo versem bile alay konusu olmaktan kurtulurum noluuurrr cok dua ederim sana

Valla naza cektigimden degil kiz esime onda uykum var dedim gectim yatak odasina. Gecmisi de okuyayim derken daldim gittim. Neyse o yuruyudu yapiyorum her gun. Ardindan 30*3 dogum sonrasi sikilastiran alt karin kasi hareketi var onu yapiyorum spor olarak. Aksam yediden sonra hicbirsey yemiyorum meyve dahi. Tuz seker yasak. Ogle ve aksam yemeginde bol limonlu salats ve yemeklerin yaninda mutlaka ayran yads yogurt. Ekmek yok. Sadece sabah en fazla iki dilim çavdar. Makarna pirinc pilsvi yok. Cok istenirse ogle yemeginde olmak sartiyla iki kaşık bulgur plvi yenebilir. Sabsh kalkinca iki bardak ilik su. Aksamlari mutlaka protein et balık tavuk. Ara ogun yapilacak yemek aralarında 100 kaloriyi gecmeyecek. Aklıma gelenler bunlar

iştah var işte ya aynı bende mutfağa grdikce bişey yiyesm gelio pis boğazım valla ben bi ara ekmek hamur işini kesmiştm sadece bunlar bak 2 haftada 5 kilo vermştm tabi akşamlarıda yemedm hç yne yapablsem:14:

Bi benmiyim pis bogaz yaaaaaaa. Simdilik 5 kilo da olur ama yemegi tamamen kesemem az da olsa emiyor

neredeyse hiç giremiyorum buraya artık önceden hergün bişeyler yazma fırsatım olurdu şimdi sadece okuyorum :50:

Ay yorgunluk coookkkk hatta kendime agir isci diyorum 10 kilo ile ugrasinca ama yok gram gitmiyor senin nasil gitti

Neydi sut olayi ?
Diyet yapinca diyo sut diyo azaliyodiyo. 200 cc sagarken 120 cc sagdim diyo. Hani derlerya su ic sut olsun oyle olmuyo diyo yiceksin KAPÎS

Tabikiiiiii uyandiii emir pasa

Benim oğluş gündüzleri hiç ama hiiiç uyumaz..:27: Ben de ne yemek yapabilirm ne de temizlik doğrudüzgün.. Gece oldu mu sızar artık tabiri cazise!:52: Hayıflanıp duruyordum gündüz hiç uyumuyo hiçbi şey yapamıyorum diye ama sizleri görünce şükrettim! Allah tüm kuzulara bol uyku versin inş. :)

Valla naza cektigimden degil kiz esime onda uykum var dedim gectim yatak odasina. Gecmisi de okuyayim derken daldim gittim. Neyse o yuruyudu yapiyorum her gun. Ardindan 30*3 dogum sonrasi sikilastiran alt karin kasi hareketi var onu yapiyorum spor olarak. Aksam yediden sonra hicbirsey yemiyorum meyve dahi. Tuz seker yasak. Ogle ve aksam yemeginde bol limonlu salats ve yemeklerin yaninda mutlaka ayran yads yogurt. Ekmek yok. Sadece sabah en fazla iki dilim çavdar. Makarna pirinc pilsvi yok. Cok istenirse ogle yemeginde olmak sartiyla iki kaşık bulgur plvi yenebilir. Sabsh kalkinca iki bardak ilik su. Aksamlari mutlaka protein et balık tavuk. Ara ogun yapilacak yemek aralarında 100 kaloriyi gecmeyecek. Aklıma gelenler bunlar

Tatliskom ne dersun

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan

:nazar:
benımkınınde msllah yanakları gıdısı tam ısırmalık:nazar: yanakcan var madem benımkıde gıdıcan olsun :51:

Valla arkadaşım böyle azimli insanlara hayranım maşallah sana!:nazar: Ömrüm boyunca hiç spor yapmadım! Bi de mağrifetmiş gibi söylüyorum ama napayım sağlık için de olsa yapamıyorum!:19: Kilo sorunum hiç olmadı hep zayıftım, hamilelikte 21 kilo aldım üzerinize afiyet!:33::52: 17 kilosu hiç fark etmeden gitmiş saolsun ama o kadar çok kilo almışım ki ve birden de gidince etler oldu yumuş yumuş!:43: Şöyle daş gibi hatun olsak hiç fena olmaz da kim yapacak spor yav zaten benim bebe gündüzleri hiç uyumuyo!:18:

kızzzz irisssss, senin baklava zamanı gelmiş anam enerjiden düşmüşsün.

ben ben kokoşcan'ın annesi yanakcanın değil :3:

ne eltisi ne kaynı ne görümcesi anacım? :1:

Hatlar karıştı lannn nooluyo ,şaşırdım iyice :111::111::111:
Özür diliyorum arkadaşlar ,hem cuma hem de iş yapıp çene yarıştırınca böyle oldu :18:
Olsun kız wavybaby ,senin de dedikodunu yaparız :7:

ayy gece gece yuksek sesle gulmusum:9:
ilahi kiz iriss :1:

Buyursunlar efeniimmm!:21: Bu küçük hanımefendiye kocaman bi maşallah!:nazar::16:

teşekkür ederiz :42: sizin de bebeişlerine maşaAllah:nazar:
ismimizi seçemedik hala , düşünüyoruz ana kız :1:
zayıflama konusunda da ben 13 kg verdim:51: akşam 6dan sonra yemek olarak birşey yemedim sadece 22:00de yoğurt yada süt içtim ve günde koşu bandında 45 dakika tempolu yürüyüş :21: düzenli 3 ana 3 ara öğün ve 13 kg gitti...önemli olan adapte olmak ve net karar vermek ,ilk 3 ve 7 nci günü kırmak...Psikolog olduğum için ben kendimi telkin ediyorum sürekli :52:

Benim oğluş gündüzleri hiç ama hiiiç uyumaz..:27: Ben de ne yemek yapabilirm ne de temizlik doğrudüzgün.. Gece oldu mu sızar artık tabiri cazise!:52: Hayıflanıp duruyordum gündüz hiç uyumuyo hiçbi şey yapamıyorum diye ama sizleri görünce şükrettim! Allah tüm kuzulara bol uyku versin inş. :)
Gunduz benimki de 2 yada 3 kez yarim saat uyur ama uyumasi icin en az yarim saat ayakta salla 10 dk kicakta gezdir ole bide kipirdasan uyanir is yemek yalan hicbiri yok bende

3 mil yuruyusu duydunuz mu hic. Kk de cok ovenler var ben ona başladım 20 gun once acayip ter attiriyor. Bir deneyin derim. Vaktimiz dar kisa suren etkili bisey lazim bize
duymadım ya, nasıl oluyo o?
Aaaa gonul ister tabi 16 kg verip eski haline donmek ama en azindan 10 kg verip hamilelige basladigim kiloya donsem yeter.
Baska bise istemiyorum :43:
o hoo, bak seni orda da yenerim bebeem, benim evlendiğim kiloya ulaşmama 30 kilo varrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ve hattaaaa :53::53::53::53::53::53::53::53::53: ve deeee:50::50::50::50::50::50::50:

Back
X