2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalım
Bayağı alıştık bebelere ha önceden tuvalete gidemiyorduk şimdi tarifler,bakımlar, sporlar başladı

maya kuruyor yüzde peeling gibi bişi oluyor :) onu ben elimle ovarak temizledi,yıkadım , kremsürdüm , yalnız kızarıklık oldu ,zaten beyaz tenliyim ,sanırım bir hassaslık sözkonusu,ovuşturarak temizlemişolmam danda olabilir kızarıklık ,bakalım ilerleyen saatlerde neler olucak,

İyi hissedersen birdahaki sefere ılık suyla yavaş yavaş temizlersin.Ben esmerim, genel olarak cildim hassas değildir ama yüzüme sabun, şampuan bile süremem kızarır. Öyle birşey yapsam kıpkırmızı gezerim 2gün
İlerleyen saatlerde yorum bekliyoruz

Protein ve sebze agirlikli beslenirsek ki buna diyet demeden yani cok fazla yemekten kismadan beslenirsek sutu etkilemez. Zaten kaliteli sutu tatli degil protein saglar. Devam kizlar pes etmek yok

Bu arada gecen hafta nihayet 6 ay kontrolune gittik. Doktorumu cevizle birlikte iki findik da ilave edelim kahvaltiya dedi, labne peniri en kisa zamanda beyaz peynir yapalim dedi. Kiyma 7,5 aylikken dedi, ben veriyorum demedim tabii bunun ustune Ama bence 7,5 ay gec kiyma icin. Bir de el cirpiyor mu diye sordu. Ya bebegi el cirpan var mi? Biraz erken degil mi 14 unde 6 aylik olduk daha....

ben geldim bgn çıtırcanla avm ye gittik çok eğlendik walla ben çok yoruldum ama kızım saolsun hala enerji patlaması yaşıyor

Protein ve sebze agirlikli beslenirsek ki buna diyet demeden yani cok fazla yemekten kismadan beslenirsek sutu etkilemez. Zaten kaliteli sutu tatli degil protein saglar. Devam kizlar pes etmek yok

Karatay diyetini inceleyin derim, ekmek yememek koyuyor biraz ama 3. gunu de atlattim ben. Yani uc saat sonra atlaticam :)) Ekmek yerine kuruyemis yiyin diyor, ceviz findik bade. m... Benim kafama yatti bayagi ki kolay kolay diyet uygulayabilen biri de degilim

balkabaklı pırıncunlu muhallebı yaptımm cok sevdııııı
Nasıl yaptın nasıl yaptın
Pinarin organik sutunu ve sutasin bebe yogurdunu, ancak bi puf noktasi var. Yogurdu ben mayaladim Annem mayalayinca iyi oluyor.
Ben geçenlere 2gün mayalamadım. Mayayı yenileyim dedim benimki ekşimiştir diye. Daha öncede arada yenilediğim olmuştu. Eşime ufak yoğurt al dedim, pınar almış. Sütümde ogün ilk defa sekin kutu günlük sütüydü. Bir baktım uzayıp gidiyor Sonra acaba hngisinden dedim, hemen tekrar aynı sütle ama eski kendi mayamla yaptım. Sonuç iyiydi. Yani çamur atmak gibi olmasın ama pınarın yoğurt bize yaramadı :)

Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda

Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda

Daha doğrusu Fulia diye hatırlıyorum, başka kimsede yok diye biliyorum :)
Birde ouzi oyuncak arıyor arkasından ağlıyor mu gibi birşey sormustu. 2gündür elindne oyuncak düşünce ne biçim ağlıyor gercekten. Önce kafasına gözüne vurdu sandım oderece ağlıyor düşünce.Önceden düşürüyordu baksada ağlamıyordu. Sonrada gönlü geciveriyordu.

Yok valla ne zorluyosun birak hayatin akisina kendini
sabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı
Ben olsam dayanamazdim seni
Selam iyi aksamlar
Tontonlarimi yikadik pakladik yagladik uyudular bir suru is var yapasim yok yoruldum.hadi gelin sohbet edek musaitseniz
Bende simdi yedirdim yikadim cocugu enerji basmis babasi enerjisini aldi uyudu.
Hadi bakalım
Bayağı alıştık bebelere ha önceden tuvalete gidemiyorduk şimdi tarifler,bakımlar, sporlar başladı
demek hepimize bi aragazi gerekiyo. Olsun henuz gec degil. Cicuklarin anasimiyiz bakicisimi bilemedim

Bende aksam gogly nin elmali muhallebisini yedirdim. Cok yaptim zannettim ama hepsini yedi, ilk tadi degisik geldi sonra alisti

Canım gündüz genelde 3 uykusu var ortalama 1 saat sıkıntı yol yani.gece bizimki de devamlı emmek istiyor,yatarak emziremiyorum ben ya denedm küçükler de benimkiler biraz ondan sanırım:))gözü açık olmuyor genelde emzirince dalıyor yatiriyorum bisaat hatta bazen 10 dk sonra hoop bidaha emzir.dr emzirme dedi ama ne mümkün ortalığı yıkıyor bi de uykusu açılırsa en az 1 saat oyun istiyor.ya ben anason çayı içmeye başladım bugün faydası olurmu ki?

ne haber kızlar ,bebişler nasıl ,bizim bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür

Benimde küçük :) Kaç aydır evdeyken 5defa ancak kucağımda emzirmişimdir, gündüz bile yatarak emziriyorum ben. İnsan kucakta cok yoruluyor.
Bende bazen pışpışlıyorum,sarılıyorum falan ama neremi yakalarsa kemiriyor

Bilmiyorum ki canım bana yeme içme farketmiyor,sadece dinlenince farkediyor. Bazı şeyler düzenli kullanımda birkac gunde etki ediyor bazı seyler kısa surede etki ediyor sanırım. Belki de bünyeye görede değişir.Şimdi bende süt ile ilgili birşey yazmak için girmiştim
Çemen otu hapı yada çemen otu tohumu ile ilgili çok güzel yorumlar var. Süt konusunda araştırıp denemek isteyen arkadaşlar olursa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…