Hadi bakalım
Bayağı alıştık bebelere ha önceden tuvalete gidemiyorduk şimdi tarifler,bakımlar, sporlar başladı
maya kuruyor yüzde peeling gibi bişi oluyor :) onu ben elimle ovarak temizledi,yıkadım , kremsürdüm , yalnız kızarıklık oldu ,zaten beyaz tenliyim ,sanırım bir hassaslık sözkonusu,ovuşturarak temizlemişolmam danda olabilir kızarıklık ,bakalım ilerleyen saatlerde neler olucak,
Örrttmenim birşey sorcam
Hani şu uzayan yoğurt vardı ya onda hangi marka yoğurt ve süt kullanmıştınız :122:
Protein ve sebze agirlikli beslenirsek ki buna diyet demeden yani cok fazla yemekten kismadan beslenirsek sutu etkilemez. Zaten kaliteli sutu tatli degil protein saglar. Devam kizlar pes etmek yok
Nasıl yaptın nasıl yaptınbalkabaklı pırıncunlu muhallebı yaptımm cok sevdııııı
Ben geçenlere 2gün mayalamadım. Mayayı yenileyim dedim benimki ekşimiştir diye. Daha öncede arada yenilediğim olmuştu. Eşime ufak yoğurt al dedim, pınar almış. Sütümde ogün ilk defa sekin kutu günlük sütüydü. Bir baktım uzayıp gidiyorPinarin organik sutunu ve sutasin bebe yogurdunu, ancak bi puf noktasi var. Yogurdu ben mayaladimAnnem mayalayinca iyi oluyor.
Bu arada gecen hafta nihayet 6 ay kontrolune gittik. Doktorumu cevizle birlikte iki findik da ilave edelim kahvaltiya dedi, labne peniri en kisa zamanda beyaz peynir yapalim dedi. Kiyma 7,5 aylikken dedi, ben veriyorum demedim tabii bunun ustuneAma bence 7,5 ay gec kiyma icin. Bir de el cirpiyor mu diye sordu. Ya bebegi el cirpan var mi? Biraz erken degil mi 14 unde 6 aylik olduk daha....
Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda
dayandın mı gercekten
bız cook zor yollardan geldık taslı cakıllı...ozamanlarda olsaydın bıze manevı destek,bılımseldestek verırdın cancazımmm oyuzden dedımm hosgeldın artık bırakmayız zaten
[/Q
artık burdayız Pırlantamla...tam destek buradayız
Yok valla ne zorluyosun birak hayatin akisina kendiniBizim doktor yesil cay icme sutun yemyesil gelir demisti
Aa onuda ilk defa duydum neyse zaten 1 kere ictim sagarken bakarim ne renk o zaman dr dogrusunu sen anlatirsin.
uzulme wavycim bazi cocuklar puturluyu yiyemiyor benim ablamin kizi da cok zor alisti. Zamanla alisacak omur boyu pure yiyen cocuk gordun mu hayatinda
Ben olsam dayanamazdim senisabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı
Bende simdi yedirdim yikadim cocugu enerji basmis babasi enerjisini aldi uyudu.Selam iyi aksamlar
Tontonlarimi yikadik pakladik yagladik uyudular bir suru is var yapasim yok yoruldum.hadi gelin sohbet edek musaitseniz
demek hepimize bi aragazi gerekiyo. Olsun henuz gec degil. Cicuklarin anasimiyiz bakicisimi bilemedimHadi bakalım
Bayağı alıştık bebelere ha önceden tuvalete gidemiyorduk şimdi tarifler,bakımlar, sporlar başladı
İyi akşamlar
Gündüz uykuları nasıl canım peki?
Birde gece huzursuz mu yoksa oynuyor mu? Dün 12bucugu gecerek zor uyuttum Atakanı yarım saat sonra uyandı. Görmelisin sanki 10saat uyudu gündüz oldu. Babasıyla oynadı,güldü biraz sonra geri uyudu emip. Gece sık emmeye kalkıyor bizimkide ama bastan bu yana huyu buydu zaten. Birde benim yanımda ya yatarak emziriyorum. Uyuyoruz ikimizdeYani bebe beşikte yatsada ben dayanamayıp alırdım sanırım yanıma :)
bizim iki danayı da uyuttum çok şükürçamasır belkiyorum bitsin serip yatcam bende
Bende bekliyorum cocuk ne var ne yok kusuyo. ReAlemi gittin
ne haber kızlar ,bebişler nasıl ,bizim bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
Canım gündüz genelde 3 uykusu var ortalama 1 saat sıkıntı yol yani.gece bizimki de devamlı emmek istiyor,yatarak emziremiyorum ben ya denedm küçükler de benimkiler biraz ondan sanırım:))gözü açık olmuyor genelde emzirince dalıyor yatiriyorum bisaat hatta bazen 10 dk sonra hoop bidaha emzir.dr emzirme dedi ama ne mümkün ortalığı yıkıyor bi de uykusu açılırsa en az 1 saat oyun istiyor.ya ben anason çayı içmeye başladım bugün faydası olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?