2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya boşver iyi olmuş, sen bide kv bakıcaktın çocukla beraber. hayırlısı buymuş demekki
benim de kv bakıyor ayda birde annem geliyor çocuk açısından belki anneanne babaanne daha iyi olabilir ama bizim açımızdan büyüklerin bakması sorun oluyor bakıcı daha iyi ben de katılıyorum
yok hayatım çocukların açısından da iyi değil aile büyüklerinin bakması. herkes kendi istediği gibi bakmak istiyor, öyle yapma böyle yapma diyemiyorsun, çocuk ototritenin kim olduğunu bilemiyor. en iyisi bakıcı, sen ne diyorsan onu yapar
yok canım hak filan vermiyo aslında, malesef hala sorumluluğunun farkında değil, ve sorumluluk almak niyetinde de değil. ne şiş yansın ne kebap durumu bu. malesef. ama sende de bi hata gördüm daha tecrübeli olduğumu düşünerek yazıyorum, umarım kırılmazsın. sen de karışmamalıydın diğer torunlarını getirmelerine. bakacak olan onlar değil mi. nasıl bakarlarsa baksınlar. başedemeyip bi çözüm bulacaklardı mecburen.
ay elendil bu konularda acayip kafa yormuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ben böyle kesin konuşamıyorum. düşünüyorum bütün kv böyle. e ama hepsi mi kötü anacım bunların. değildir ya. ben de kötü bir insan değilim ve elbette çocuğumun mutsuz olmasını istemem, ama zaman ne gösterir bilemiyorum, temkinli davranıyorum o nedenle. hayırlısı bakalım, sağlıkla o günleri görelim de. kim bakarsa baksın torunuma

Sesin çıkmıyo yaaa ,geçmişi mi okuyon napıyon

burdayım güzeller güzelim,

sabah kahvemle geçmişi okudum, kızın çorbası vs derken anca yazabiliyorum. biraz da çıktı gezdik kokoşla.
yine başladı diz ayak ağrım geçtiğimiz hafta 7/24 ben baktım kıza, beyefendinin işleri çok yoğundu. üstüne haftasonu yoğunluğu birleşince gerçi şimdi daha iyiyim

Umay'ı Allah bağışlasın, kartpostal çocuğu mübarek

cydkns
pepik
tatliskom
elaayshe
didem
hatice
fatomm
sweetwitchhh
belcimim
geriatri33
elendil76
yaren
xtuba
alsen
feyzaden
iris

slm kızlar

ben eylül annelerindenim aslında bebeğim 28 ağustos doğumlu bugün 6 aylık aşıları vardı ve hemşire bana haftaya yine getir kızamık salgını var kızamık aşısı yapacağız dedi başına böyle bir olay gelen var mı ben tedirgin oldum:26:kızamık aşısını 1 yaş civarı biliyordum çünkü hemşire sadece kızamık aşısı 6 aylık bebeklere yapılabiliyor dedi?rica etsem bu konuda bilgisi olan cvp yazabilir mi?

Ben de haftasonu kendim gezdim bacımla , Umay'ımın arabasını ,slingi evde bırakmışım onu alamadım Onu da dayısı gezdirdi ama
Dizlerin niye ağrıyor ki şekerim hayırdır ,hamilelikten kalma mı ? Fazla kilodan mı yoksa :44:

cydkns
pepik
tatliskom
elaayshe
didem
hatice
fatomm
sweetwitchhh
belcimim
geriatri33
elendil76
yaren
xtuba
alsen
feyzaden
iris
Ben marta başlıyom ama olsun gaza geliyommm

bu arada zambak dün doktora gidecekti, göründü mü hiç buralarda merak ettim :44:
geçmişi oku oku kafa gitti iyice, iris gibi karıştırmayayım da, elaayshe hamileydi noldu wavy'nin oburcan napıyor falan

ben adını diyet, rejim vs. koymuyorum koyunca inadına yiyorum o yüzden bi yediğine dikkat edenler listesi olursa ilk sıraya yazabilirsiniz

bizimde bugün kontrolümüz vardı köpükcanımın öksürüğü geçti ama balgam var ilaca devam doktor dikkat edin grip nezle olmasın dedi bende millet anlamıyoki biz kucağımıza almıyoruz bişey olmaz diyip gelen geliyo dedim.doktorda aynı ortamda bulunması bile sakıncalı dedi.bu iş babaya düşüyo çünkü benim pek kimsek yok burda gelenler eşimin tarafı artık o söylicek bi zahmet..bugünde hava güzel temiz havaya çıkalım diyoruz ama korkuyorum e hep evdede oturulmazki ne yapsam bilemedim

ben sewiyorum böyle şeyleri iç mimar yada moda tasarımcısı falan olmalıydım tam beni yansıtan meslekler mesela çocuk yapğmaya karar werdiğimiz gün odasının tasırımlarına basladım perdeyi kendim tasarladım çizdim dolabı öyle.. odanın duvarlarını beyaza boyadım kendim tek başıma gelinliğimi kendim çizdim falan içimde war anacım ben ne yapim

vee canımda acayip kfc istiyoo ama yememem lazım dimi kızlar.perşembede diyetisyen kontrolüm var bakalım ne alemde benim yağcıklar

Son düzenleme:

evet kızamık salgını var bazı doktorlar öneriyor aşının yapılmasını. bizim topikte bazı arkadaşlar yaptırmadı zaten fazla evden dışarı çıkmıyoruz diye. ama ben yaptırdım mesela. herhangi bir yan etkisi olmadı bizde çok şükür. kararı verecek olan sizsiniz..

Oyyy kolikcanıma bak sennn , gözleri ne renk yaa ,çok güzel görünüyo yavrummmmmm

Yaptıranlar oldu ama herkesin kafası karışık , doktorların da sanırım çünkü çoğunun haberi bile yoktu.Bizim sağlık ocağına da yazı gelmemişti mesela,hatta ebemiz önermedi ,çok ağır gliyomuş bebelere ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacakmış , doktorunuz onay verirse yaparım demişti ,ben yaptırmadım canım...

bu arada zambak dün doktora gidecekti, göründü mü hiç buralarda merak ettim :44:
geçmişi oku oku kafa gitti iyice, iris gibi karıştırmayayım da, elaayshe hamileydi noldu wavy'nin oburcan napıyor falan
Laannn birileri dalga geçiyor benlen

cevabın için teşekkür ederim içimi rahatlattın.

herşey herşey iriscan
geçicek inşallah.
dur şu çorbasını yedireyim geleyim. tabi yerse

gel gel gaza gel
kızamık için bize ebe 9. ayda hala salgın sürüyorsa yapalım demişti. belki salgının çok olduğu yerlerde yaptırıyolar diye düşünmüştüm ben de.
ama belki de haberleri yoktur o da olabilir her şey beklenir.

teşekkürler canım bende yaptırmak istemiyorum ama ebe mecburi gibi söyledi gitmessek kesin gelin diye ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…