ya boşver iyi olmuş, sen bide kv bakıcaktın çocukla beraber. hayırlısı buymuş demekkiherkese günaydınnnn bu cuma işe başlıyorum hem mutlu hem hüzünlüyüm oğlum bana bu ara daha bir düşkün oldu ayrılacağımızımı anladı bilemiyorum bide üstüne başka bir sorun güya oğluma 1yaşına kadar kv bakacaktı bakıcı ayarlamamıştım ama geçen hafta aramızda tatsızlık çıkınca ben vazgeçtim baktırmaktan ertesi gün bir bakıcıyla anlaştım Allahtan annem memleketten geldi yanımda 10 gün falan bakıcıyla o kalcak üzüntüden sütüm azaldı eşimle aram iyice bzuldu çok şükür şimdi biraz daha iiz ama hiç ailesini görmek istemiyorum bide eşime ağlayıp zaten karın bize baktırmak istemiyodu diyip ağlamış Allah herkesin gçnlüne göre versin offff çok bunalmışım gerçekten.son olarakta bizde netten aldık mama sandelyesini daha gelmedi Crystal Baby Enjoy Mama Sandalyesi Yeşil markası bakalım nasıl çıkcak
yok hayatım çocukların açısından da iyi değil aile büyüklerinin bakması. herkes kendi istediği gibi bakmak istiyor, öyle yapma böyle yapma diyemiyorsun, çocuk ototritenin kim olduğunu bilemiyor. en iyisi bakıcı, sen ne diyorsan onu yaparbenim de kv bakıyor ayda birde annem geliyor çocuk açısından belki anneanne babaanne daha iyi olabilir ama bizim açımızdan büyüklerin bakması sorun oluyor bakıcı daha iyi ben de katılıyorum
yok canım hak filan vermiyo aslında, malesef hala sorumluluğunun farkında değil, ve sorumluluk almak niyetinde de değil. ne şiş yansın ne kebap durumu bu. malesef. ama sende de bi hata gördüm daha tecrübeli olduğumu düşünerek yazıyorum, umarım kırılmazsın. sen de karışmamalıydın diğer torunlarını getirmelerine. bakacak olan onlar değil mi. nasıl bakarlarsa baksınlar. başedemeyip bi çözüm bulacaklardı mecburen.dediğin gibi karışık birazannesiyle konuştuğunda yanında ben yoktum Allah bilir nasıl anlattılar eşim bana hak veryo hatta kendinede kızıyo ama iş işten geçtikten sonra benim aileme karşıda öyledir ama benim ailem eşime bi hata yaptımı eşimi araya sokmam ben hallederim eğişm bunu beceremiyo beni muhattap etmemedi lazım bu sefer hatasını anlamıştır marım
ay elendil bu konularda acayip kafa yormuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ben böyle kesin konuşamıyorum. düşünüyorum bütün kv böyle. e ama hepsi mi kötü anacım bunların. değildir ya. ben de kötü bir insan değilim ve elbette çocuğumun mutsuz olmasını istemem, ama zaman ne gösterir bilemiyorum, temkinli davranıyorum o nedenle. hayırlısı bakalım, sağlıkla o günleri görelim de. kim bakarsa baksın torunumaHayatımda en fazla istediğim şeylerden biri torun görmek ve sevmek. Bana bu torunları kızım değil gelinlerim doğuracak eğer ileriki yıllarda bir de kızım olmazsa :) Allah görmeyi nasip ederse ay kurban olurum o toruna da, anasına da ben :)
Vıcık vıcık bir ilişki istemem, zaten sokulmam o kadar, ancak toruna bakar mısın derlerse - o zamana emekli olursam tabii :) seve seve bakarım, ay ağzım kulaklarıma varır :) Hem kendi kafama göre değil gelinim ne istiyorsa ona göre bakarım. Sonuçta annesi o, sorumlusu o. Ben gelinime de bakarım, ne işi olsa (yapar mısın dedikleri) yaparım hiç de gocunmam. Kendim çok çektim zamanında kafamı kaşıyamazdım yoğunluktan bir tek anam anladı derdimden o yüzden çalışırsa yanında olurum her şekilde. Yeter ki sağlık olsun görelim o günleri. Şimdiden heyecanlanıyorum ben düşündükçe...
Ama gelinim tercih etmezse yakın olmayı çocuk baktırmayı hediyemi alır giderim severim, bana geldiğinde hoş tutarım.
:) Allah o günleri göstersin hepimize.
Sosyolojik bir araştırma konusu anneanne fedakarlığı ve babaanne umursamazlığı bence :)
Sesin çıkmıyo yaaa ,geçmişi mi okuyon napıyon
burdayım güzeller güzelim,
sabah kahvemle geçmişi okudum, kızın çorbası vs derken anca yazabiliyorum. biraz da çıktı gezdik kokoşla.
yine başladı diz ayak ağrımgeçtiğimiz hafta 7/24 ben baktım kıza, beyefendinin işleri çok yoğundu. üstüne haftasonu yoğunluğu birleşince gerçi şimdi daha iyiyim
Umay'ı Allah bağışlasın, kartpostal çocuğu mübarek
Ben marta başlıyom ama olsun gaza geliyommmcydkns
pepik
tatliskom
elaayshe
didem
hatice
fatomm
sweetwitchhh
belcimim
geriatri33
elendil76
yaren
xtuba
alsen
feyzaden
iris
Ben de haftasonu kendim gezdim bacımla , Umay'ımın arabasını ,slingi evde bırakmışım onu alamadımOnu da dayısı gezdirdi ama
Dizlerin niye ağrıyor ki şekerim hayırdır ,hamilelikten kalma mı ? Fazla kilodan mı yoksa :44:
Ben marta başlıyom ama olsun gaza geliyommm
Neeee şimdiden kıyafet tasarlama mıÇok paspal gördüm kendimi yaa , o kadar uzun zaman öncesinden hayatta plan yapamam ben , düğün için saç provasına bile üşenmiş bir insanım lan ben
Oooo bizim kıpırcanı da zor oturturuz desene ,bakalım deniycez akşama ,sorun olmaz inşallah canım... Biz de alıcaz malıcaz diyoduk ,annem abimle gitmişti haftasonu ikeaya alıp gelmişler.
slm kızlar
ben eylül annelerindenim aslında bebeğim 28 ağustos doğumlu bugün 6 aylık aşıları vardı ve hemşire bana haftaya yine getir kızamık salgını var kızamık aşısı yapacağız dedi başına böyle bir olay gelen var mı ben tedirgin oldum:26:kızamık aşısını 1 yaş civarı biliyordum çünkü hemşire sadece kızamık aşısı 6 aylık bebeklere yapılabiliyor dedi?rica etsem bu konuda bilgisi olan cvp yazabilir mi?
bunlar da kolikcanın haftasonu halleri
Eki Görüntüle 641306 Eki Görüntüle 641307 Eki Görüntüle 641308
bunlar da kolikcanın haftasonu halleri
Eki Görüntüle 641306 Eki Görüntüle 641307 Eki Görüntüle 641308
Yaptıranlar oldu ama herkesin kafası karışık , doktorların da sanırım çünkü çoğunun haberi bile yoktu.Bizim sağlık ocağına da yazı gelmemişti mesela,hatta ebemiz önermedi ,çok ağır gliyomuş bebelere ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacakmış , doktorunuz onay verirse yaparım demişti ,ben yaptırmadım canım...slm kızlar
ben eylül annelerindenim aslında bebeğim 28 ağustos doğumlu bugün 6 aylık aşıları vardı ve hemşire bana haftaya yine getir kızamık salgını var kızamık aşısı yapacağız dedi başına böyle bir olay gelen var mı ben tedirgin oldum:26:kızamık aşısını 1 yaş civarı biliyordum çünkü hemşire sadece kızamık aşısı 6 aylık bebeklere yapılabiliyor dedi?rica etsem bu konuda bilgisi olan cvp yazabilir mi?
Laannn birileri dalga geçiyor benlenbu arada zambak dün doktora gidecekti, göründü mü hiç buralarda merak ettim :44:
geçmişi oku oku kafa gitti iyice, iris gibi karıştırmayayım da, elaayshe hamileydi noldu wavy'nin oburcan napıyor falan
vee canımda acayip kfc istiyooama yememem lazım dimi kızlar.perşembede diyetisyen kontrolüm var bakalım ne alemde benim yağcıklar
evet kızamık salgını var bazı doktorlar öneriyor aşının yapılmasını. bizim topikte bazı arkadaşlar yaptırmadı zaten fazla evden dışarı çıkmıyoruz diye. ama ben yaptırdım mesela. herhangi bir yan etkisi olmadı bizde çok şükür. kararı verecek olan sizsiniz..
Ben de haftasonu kendim gezdim bacımla , Umay'ımın arabasını ,slingi evde bırakmışım onu alamadımOnu da dayısı gezdirdi ama
Dizlerin niye ağrıyor ki şekerim hayırdır ,hamilelikten kalma mı ? Fazla kilodan mı yoksa :44::
Dizlerin niye ağrıyor ki şekerim hayırdır ,hamilelikten kalma mı ? Fazla kilodan mı yoksa :44:
Ben marta başlıyom ama olsun gaza geliyommm
Oyyy kolikcanıma bak sennn , gözleri ne renk yaa ,çok güzel görünüyo yavrummmmmm
Yaptıranlar oldu ama herkesin kafası karışık , doktorların da sanırım çünkü çoğunun haberi bile yoktu.Bizim sağlık ocağına da yazı gelmemişti mesela,hatta ebemiz önermedi ,çok ağır gliyomuş bebelere ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacakmış , doktorunuz onay verirse yaparım demişti ,ben yaptırmadım canım...
Laannn birileri dalga geçiyor benlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?