2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh afıyet olsun cnm ben elma cevızı bayadır vryrum zaten cnm. Bu aralar muhallebısıne katıyrum svıylr cok sukur..

ohh pampıslerede yarasın ben ayrı ayrı verıyodum dun ılk defa karıstırdım valla kasıgı havada kapıyordu bende gecen muhallebısıne kattım onu da sevdı cok sukur duzene gırıyorr ek mama olayı

Rica ederim canim okudum burda paylasayim dedim bizmki de ek gidalardan bi kabiz bi ishale zeytinyag dedi iste ek gidalara devam birakmayin dedi.

Bu arada kiymayi ve eti nasil veriyorsunuz ben hic vermedm nasil yapsam ki oneriler bekliyorum bizim dislerde bi numara yok henuz yurutece koydum ilk dun aksam yurumekten cok oyuncaklarina bayildi.

Herkese mutlu bol dinlenceli haftasonlari diliyorum canlarinizi da optum

sinop canımcım sen de karadenizlisin yoksam

ya noluyo ya bütün alıntılarım gitmişş
kıymayı kavurup çorbasına atıyorum,
eti de kuzu olunca çok güzel pişince dağılıyo, elimle pinçik pinçik yapıp veriyorum. diğer türlü bilemiyorum vermedim

Selam canlar gezdik geldik ya disari cikinca cocuklarin istahi aciliyo valla baya yediler sukur.

Eki Görüntüle 659077

dün bunu gördüm koptum ya, aslancan ın hareketlerinin bi değişiği.
Fıratı gördüm burdan daldım
Hastayım Fırat'a Gevherinde öyle
3.kitabı için imza günü vardı çokta yakındaydı, Atakan küçük diye gitmedik :) Neyse 4.ye kısmetse imza gününde alırız kitabını :)

Günaydın herkese :) yeni kalmadık tabi ki sözün gelişi :)

Bebelerin yiyeceklerinde LİMON kullanıyormusunuz. Dün şehriye çorbasına limon sıktım, oğlum ekşi şeyleri seviyor ya daha iyi tepki verdide. Acaba limon midesini falan yakar mı demiştimde:44:

Ne kadar soğuk İstanbul, dün gece bazı yerlerde kar bile yağmış. Mart gitmeden son soğuk hava dalgalarını bizlerle paylaştı sağolsun

sinop canımcım sen de karadenizlisin yoksam
Ben fatsaliyim canim :)
Firatin hastasiyiz :)
limonu ben de hickirdiginda veriyorum bence bi zarari olmaz ben hamileligimin ilk 4-5 ayi tuzlayip tuzlayip limon yedigim icin benim kolikcan hic yadirgamadi limonu. Cok fazla koymadigin surece sorun olacagini sanmiyorum

Selam anneler pure yapip asla yediremedigim yarim yerli muz ve ceyrek dilim avakadoyu indirdiler geve geve

Selamun aleykum hatunlar... ne dersınız bız bugun ırmıklı tarhana corbamızı ıctık ama annesı kımyon yerıne tarcın attı ama pampıslerım cok sukur yarım kase yedıler MSOE aynen bende senın gıbı hamılelıgımde acayıp lımon yıyordum 3 tane bı oturusta benım kızlarda sevıyo eksıyı

Eki Görüntüle 659077

dün bunu gördüm koptum ya, aslancan ın hareketlerinin bi değişiği.

limon yenirmi bea eksi eksi. Bizde disardan geldik. Mothercare girdim dun nelerde indirim vardi dedim, suan nelerde varsa dedi. Yani burda ayin 15 felan yok sanirim. Yada kandiriiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…