Fıratı gördüm burdan daldım
Hastayım Fırat'aGevherinde öyle
3.kitabı için imza günü vardı çokta yakındaydı, Atakan küçük diye gitmedik :) Neyse 4.ye kısmetse imza gününde alırız kitabını :)
Günaydın herkese :) yeni kalmadık tabi ki sözün gelişi :)
Bebelerin yiyeceklerinde LİMON kullanıyormusunuz. Dün şehriye çorbasına limon sıktım, oğlum ekşi şeyleri seviyor ya daha iyi tepki verdide. Acaba limon midesini falan yakar mı demiştimde:44:
Dişiniz hayırlı olsun. Hepsi inci gibi sorunsuzca dizilir inşallahOglumun agzindan cit cit diye sesler geliyo disi pirtlamis digeride yarilmis 2 gune oda dile gelir. Eee bu dusler ne zamana uzar normal olur
Ufak kemik ve kıyma almıştım. Et suyu için kaynattım. Suyunu ayrı kıymaları ayrı koydum bozluğa. Ayrıca kavurmadım canım. Ette vermedim henuz.Bu arada kiymayi ve eti nasil veriyorsunuz ben hic vermedm nasil yapsam ki oneriler bekliyorum bizim dislerde bi numara yok henuz yurutece koydum ilk dun aksam yurumekten cok oyuncaklarina bayildi.
Bende anafikri bu olan tıbbi bir yazı okumuştum ama bu daha açık anlatmışArkadaşlar bir blogda gezinirken şöyle bir yorum okudum:
"Gece muhallebi verirseniz bebeğiniz daha çok uyanır. Çünkü muhallebinin içinde karbonhidrat var. Bu da kan şekerini aniden yükseltir ve tıpkı 6 tane baklava yemiş yetişkinde olduğu gibi baygınlığa benzer bir uyku hali yaratır. Ama aniden yükselen kan şekeri, aniden de düşer ve açlık hissi yaratır. Çocuk uykusundan uyanıp bir daha yemek yemek ister. Ben uyumadan önce emziriyordum, gece son öğün olarak da yoğurt yediriyordum. Protein en uzun süre tok tutan besin grubudur. Kızım her zaman kesintisiz uyuyan bir bebek oldu."
Bilginize :))
Keşke ama mümkün değil artık :)Evet ben de, ben de :)) Bütün çocuklar Fırat gibi olsun :))
Yemeğine limon sıkmak hiç aklıma gelmemişti. Tavuklu şehriyeyi pek sevmedi bizim minik, acaba limon sıkıp denesem yer mi ki? Denemekte fayda var, du bakalım...
Eki Görüntüle 659060 Uyuyan yakisikli prensesini bekliyo opsun de uyandirsin
uyuyan can larin resimlerini yuklemeye ne dersiniz?
yok yakamaz limon. limon un pHsı 1,5-2 gibi, mideninki de aynı o civarda, yani bişicik olmaz, abartmadığınız sürece, yani bi tabak çorbaya 3 limon felan sıkmazsanızFıratı gördüm burdan daldım
Hastayım Fırat'aGevherinde öyle
3.kitabı için imza günü vardı çokta yakındaydı, Atakan küçük diye gitmedik :) Neyse 4.ye kısmetse imza gününde alırız kitabını :)
Günaydın herkese :) yeni kalmadık tabi ki sözün gelişi :)
Bebelerin yiyeceklerinde LİMON kullanıyormusunuz. Dün şehriye çorbasına limon sıktım, oğlum ekşi şeyleri seviyor ya daa iyi tepki verdide. Acaba limon midesini falan yakar mı demiştimde:44:
kız nasıl yediler pampişler yazık beee. tarçınlı tarhanaSelamun aleykum hatunlar...ne dersınız bız bugun ırmıklı tarhana corbamızı ıctık ama annesı kımyon yerıne tarcın attı ama pampıslerım cok sukur yarım kase yedıler MSOE aynen bende senın gıbı hamılelıgımde acayıp lımon yıyordum 3 tane bı oturusta benım kızlarda sevıyo eksıyı
tatlışkon sanırsam o indirimler 15-16-17si oluyo. ben de bugün baktım ama pek bişi bulamadım. bi elbise vardı, o da mevsimi geçti diye almadım küçük gelirdi. ama şaşırmışlar 3 çift çoraba 33 tl diyo, indirimi varmış %50+%25, onu bile yapsan gene de 12-13 tl yapıyo. yanlış hesaplamadıysam. bence gene de ucuz diillimon yenirmi bea eksi eksi. Bizde disardan geldik. Mothercare girdim dun nelerde indirim vardi dedim, suan nelerde varsa dedi. Yani burda ayin 15 felan yok sanirim. Yada kandiriiyolar.
o zaman bu da sana papatyama ve de tüm fıratseverlere gelsinAmanın nohut oğlan :)) pek severim.
maşallah paşam ne de güzel uyuyoDişiniz hayırlı olsun. Hepsi inci gibi sorunsuzca dizilir inşallah
Amanın sen ne miniksin öyle
Ufak kemik ve kıyma almıştım. Et suyu için kaynattım. Suyunu ayrı kıymaları ayrı koydum bozluğa. Ayrıca kavurmadım canım. Ette vermedim henuz.
Bende anafikri bu olan tıbbi bir yazı okumuştum ama bu daha açık anlatmış
Keşke ama mümkün değil artık :)
Bence dene canım. Çünkü önceki yaptığımda sevmemişti.Bu sefer daha iyiydi tepkisi.
Ee tabi devir değişti, erkeklerde nazlı artık
Tema uyuyan bebek temasıysa ben ilkgün fotolarından birini paylaşayım, dün çok baktım ya nostalji olsun
Oğlum 1günlükken :)
Bizimkide muza,elmaya limon yemiş gibi ekşiyorbenim oğlum limona bayılıyo geçen gün eline verdik suratını buruşturmadan emdi
Fırat ya binkere baksam gülerimyok yakamaz limon. limon un pHsı 1,5-2 gibi, mideninki de aynı o civarda, yani bişicik olmaz, abartmadığınız sürece, yani bi tabak çorbaya 3 limon felan sıkmazsanız
Tamam okadar abartmam
o zaman bu da sana papatyama ve de tüm fıratseverlere gelsin
Eki Görüntüle 659343
Tesekkur ederiz teyzecandileklerine aminn
ayyy cok guzel bu telde yok ya olsa bende yuklerdim
benim oğlum limona bayılıyo geçen gün eline verdik suratını buruşturmadan emdi
Aaaa ben bugun yagmura sIktigimdan 20 cc oglana icirdim bide ictiki tatli portakaldi. Vermem o zaman daha ben sadece gaz yapar tada pisik yapar diye vermiyofumCanim1 yasindan once limonPortakal vs yasak diye biliyorum asit oldugu icin minik midelerine zararliymis.
Canim
1 yasindan once limon
Portakal vs yasak diye biliyorum asit oldugu icin minik midelerine zararliymis.
benim oğlum limona bayılıyo geçen gün eline verdik suratını buruşturmadan emdi
Aaaa ben bugun yagmura sIktigimdan 20 cc oglana icirdim bide ictiki tatli portakaldi. Vermem o zaman daha ben sadece gaz yapar tada pisik yapar diye vermiyofum
Bende kahvaltıda 3gün verdimde bugün vermedim canım. Meyve yemiyor ki sıpa böyle alsın biraz vitamin dedim. Mevsimide bitiyor zaten.
Ama suda kattım ben saf vermedim. Birde zaten birkaç yudum içti hep. Gaz,pişik yada artı bir huysuzluk olmadı. Az içtiği ve su kattığım içindir belki de.
Eki Görüntüle 659391 Illa hastane mi olmasi gerekli bikacgunluk burda
Aslında bende 1yaşa kadar önermeyen doktor yazıları okudumda, ufak su karıştırılmış bir kaçamak bizmki :)Canim benim doktor soyledi midelerine zararli diye,bi iki seferden bisey olmaz uzulme tabi ama bi arastir istersen canim.belki benim doktor fazla hassastir ama ben onlem olsun ,nolur nolmaz diye vermiyorum
ben portakalı sıktım buz poşetine doldurdum ,(tavuk suyu vs.de koyuyoruz ya ) buzluğa koydum , yaza birer birer kullanırım artık ,portakal pişik yapıyor diyorlar illa yapıcak değil ama bir kaç ay sonra tatsın nolur ki
bu akşam değişik bişi yaptım oğlana tazefasulye haşladım az içine de bulgur koydum biraz kimyon ve zeytinyağı azda blendır dan geçirdim , fasulyeleri yutamaz diye ama sevmedi ya da karnı toktu yoğurdu da yemedi çünkü
eeeeeeeee günlük aktivitelerden kimse bahsetmemiş ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?