2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım ben de öle deniim yoğurt ve armut sewiyo belki onların hatrına arada tahıllı d akaynar:)

Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.

Hayatim diyorum ya bise oldu bursya dedigin gibi format gerek

Selam arkadaşlarrrr ,
bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma

Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...

Hatice'cim alınganlık yapma , herkes sürekli takipte olamıyo ,o yüzden cevap alamamışsındır.Ya da mesela ben bazen fikrim yoksa cevaplamıyorum ya da yorum yapmıyorum , ama konu kv ise bir yorumum var elbet
Şaka bi yana ,işte olanlar daha düzenli cevap yetiştiriyo ama evde olanlar ( ki onların da maşallahı var ) bazen direk konuya dalıyolar ,ordan gözden kaçmıştır canım...Ayrım diye bişey kesinlikle olduğunu sanmıyorum...

Hemen iş aramaya başla o zaman MSOE'mmm

Ay evet bizde bi ara zorlaninca bakici arar gibi olduk amanin sanki patron onlar gibi konusuyolar ha s...ulen dedimvbakarim bebelerime

Ben olsam giderdim valla. Sende bence dinlenirsin onlar kucaktan kycaga gider. Kuran okunan evde ne nazari degecek. Hocaya fisilda cocuklarida olu ufle de. Ben yakaladigimma okutuyorym

Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,
kimse yardımcı olmuyo ,daha çok yoruluyosun
Benim kıpırcana mevlüt yapıldı tam 1 aylıkken , o günden sonra gündüz 1 dakika uyumadı ,epey de kuran okunmuştu ama
O tip kalabalıklarda herkes kendi derdinde oluyo ,hatta herkes muhabbet dedikodu peşinde, kimse bebekle ilgilenmiyo ...Hiç düzenini bozme bence canım...

bu sarkı butun bayan ......can lara gelsın
Eki Görüntüle 658344

Hobaaaaaaaa Yerim ben o yakışıklıyı

Selam arkadaşlarrrr ,bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
Valla performansin gayet iyi iriscim. Hem gezmeler hem kk. Sana yakismaz gorumcelik kalk da yardim et yengene Hava da cok kotu bugun. Napmayi dusunuyosunuz? Program araklayim sizden

Günaydın hemşom ,bitek seni gördüm şuan topikte

Çok ağır olmuş ama bu , bunu okuyunca hakkaten kasıtlı bişeyler varmış gibi görünüyo ama ,ben hiç öyle bişey hissetmedim... Cevap alamamış olabilirsin bazı sorularına ; fikri yoktur ,yorum yapmak istemez , yazacak vakti yoktur , ya da herneyse ....Bu kadar kişiselleştirmen hiç doğru değil bence...
Tekrar gelip gelmemek senin tercihin elbette , burda sadece bebeklerle ilgili şeyler paylaşılmıyo , yeri geliyo geyik yapıyoruz ,yeri geliyo dertlerimizi paylaşıyoruz ,herşeyi yapıyoruz modumuza göre...

Şimdiden geçmiş olsun kuzuma

Yerim ben o dişleği

Akşam eşim beni çok kırdı çok üzdü.ben bu adamlar yapıcam

Senin herif balataları sıyırmış canım, fabrika ayarlarına döndürmen lazım

CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmez ara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,

Ben de görmedim mi kız, ne sormuştun :44:

Valla performansin gayet iyi iriscim. Hem gezmeler hem kk. Sana yakismaz gorumcelik kalk da yardim et yengene Hava da cok kotu bugun. Napmayi dusunuyosunuz? Program araklayim sizden

Yok kız yapmam ben görümcelik

Akraba gezmesi bacım ,araklanacak bi program değil , annemlerin son günleri ya kalan akrabaları gezicez ....

Bizde simdi kalktik kahvaltidan. Hava super hemen disari cikalim. Bizim bugun yagmura oyuncak alma gunumuz (3 ayda 1 :) aslinda 15 gun asagi cektik) hemde sezon sonlarina bakiyim. Wifi cektigi yerden el sallar giderim he darilmaca yok.

Oglumun agzindan cit cit diye sesler geliyo disi pirtlamis digeride yarilmis 2 gune oda dile gelir. Eee bu dusler ne zamana uzar normal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…