önce ben de anne sütüle başladım sonra sağmak zor geldi.. az önce yatmadan önce şöyle yatım ama biz daha ek gıdada yeniyiz çok az yiyo.. 1 çorba kaşığı yoğurt ama biraz suluydu kendim mayaladım içine 2 tatlı kaşığı tahıllı çeyrek armut rendeledim şu kocaman olanlar varya ne armuduydu unuttum bol suluydu .. yedi işte onu ama ardından yarım saat sonra bi memişi sömürdü .. doymadı yani onunla
Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.
Hatice'cim alınganlık yapma , herkes sürekli takipte olamıyo ,o yüzden cevap alamamışsındır.Ya da mesela ben bazen fikrim yoksa cevaplamıyorum ya da yorum yapmıyorum , ama konu kv ise bir yorumum var elbetBana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.
Yav yazdim yazdim silnmis
Bu sabah aklimi basina alip sabah kizi anneme verdim uyudum biraz. Sonra disarda biraz isim vardi onlari hallettim. Geldim ki cok az konusmussunuz istanbuldakileri hava carpti herhalde de digerlerine noldu ki:44:
haticecim buraya hergun girenler var ve anlik konularda konusuluyor genelde. O an kacirdiysan da muhabbetin icinegiremiyorsun. Mesela ben isteyken herkesin her soylediginecevap yazardim seninle de epe konusmustuk hatirlarsan ama simdi evdeyim ve firsat bulup girince de ya okuyup cikiyorum ya da bi iki cumle yazabiliyorum ancak. Kimsnin kasti davrandigini dusunmuyorum herkes iyi niyetli bence
bu arada bn bakici buldum galiba. Yani isteyken durdu durdu isten cikinca rast geldi. Bi tanidigimizin cocuguna bakiyormus. Onlar v alip borca girince bebegi babanneye baktirmaya karar vermisler. Bize onerdiler. Gorusucez hafta sonu. Ama simdi de ben calismadigim icin maddi acidan zor olacak. Gerci arayinca da bulunmuyor ki bu bakici milleti
Ay evet bizde bi ara zorlaninca bakici arar gibi olduk amanin sanki patron onlar gibi konusuyolar ha s...ulen dedimvbakarim bebelerime
Pazar gunu gorumcem bebek mevlutu yapıcak ee kalabalık olucak ben ıkı bebeyle gıtmek ıstemıyorum nazar deyıcek huzursuz olucaklar zaten zar zor oynatarak yedırıyorum bıde o kalabalıktagorumcen ben gıtmezsem darılırmıs ole demıs kardesıne esımde gıt dıyo babaannesı bakarmıs orda altta kaynanası oturuyo huzursuz olursak asagı ınermısıs... Ee dedım gıtmenın ne anlamı var kımse beı anlamıo sonra ben cekıyorum gece uyumuolar on defa kalıyorum napıyım yaa napıyım
Ben olsam giderdim valla. Sende bence dinlenirsin onlar kucaktan kycaga gider. Kuran okunan evde ne nazari degecek. Hocaya fisilda cocuklarida olu ufle de. Ben yakaladigimma okutuyorym
Valla performansin gayet iyi iriscim. Hem gezmeler hem kk. Sana yakismaz gorumcelik kalk da yardim et yengeneSelam arkadaşlarrrr ,bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan forumaŞuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
Selam arkadaşlarrrr ,
bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma
Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
Yaklaşık iki ay önce farkettim. Sonra dedim yok canım burda kimse kimseyi tanımıyor neden ayrım yapılsın. Sonra dikkat ettim özellikle gözlemledim. Ben zaten çok yazan biri değilim. Genel konuşuyorum.
Evet diyet yapıyordum ama bıraktım şimdi yediklerime dikkat ediyorum o kadar.
Yok canım darılmak değil, soru sordum cvp vermediler öhööö öhöööö diyecek çağıda çoktan geçtik. Hem ayrıca konu hakkında bilgi yoktur cvp yazılmamıştır, zaten kimse yazmak zorunda da değil. Örneğin; genelde burada olanlardan biri, soru soruyor yada derdini anlatıyor dört beş kişi cvp yazıyor ama sadece o aktif olanlara geri dönülüyor. Diğerlerinin çözüm önerileri askıda kalıyor. Eee tabi böyle olunca da yazan bir daha yazmıyor haklı olarak. Muhabbet de belli kişiler arasında dönüyor böylelikle. Başka bir örnekse iyi dilekler ve temenniler aynı şey yazılmış bile olsa genelde bellki kişilere yapılıyor. Bunun gibi daha birçok şey sıralayabiliriz. Dikkat ederseniz siz de farkedebilirsiniz aslında.
Neden konuşulmuyor diye çok defa dendi. Beğenme, beğenilme sayısını kimin paylaştığını bilmiyordum. Ama arasındaki farka neden özellikle dikkat çektiğine (yadırgama değilse) hiç anlam veremedim.
Ben zaten bana kalırsa diye başlamıştım cümleme ve evet bence sende varsın.
Evet hatırıyorum tabi. Ama ben sadece kendim için demiyorum. Önce yukarıda verdiğim örnekleri birkaç defa yaşadım. Sonra dikkat ettim sadece ben değilim. Elbette, yok özellikle ben ona cvp yazmamayım değildir. Kayda değer bulunmadığından bence.
Her neyse kızlar sabah baktım giren, kimse yok deyip çıkıyor. (Tatlişkom sonradan açıklamasını yapmış) Ben de yeri gelmişken düşüncelerimi söyleyeyim dedim. Tekrar girmeyi düşünmüyorum çok soğudum çünkü. Sadece ortaya bişey atıp kaçanlardan hoşlanmadığımdan yorumları cvpsız bırakmak istemedim.
Şimdiden geçmiş olsun kuzumaSlm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
Akşam eşim beni çok kırdı çok üzdü.ben bu adamlar yapıcam
Benim bebelerin küçülenlerini 2.el sayılsın diye koydum siteye benimkide duyunca yok neden satıyormuşum paraya ihtiyacımmı varmış
Bana nasıl güvenecekmiş(ne alakaysa) bide fesat dedi bana çok kırıldım bende dedimki bundan sonra ben sana hesap vermicem sende bana verme iki ev arkadaşı gibi yaşayalım olay budur
Sizcede çok saçma değilmi
CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmezara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,
Valla performansin gayet iyi iriscim. Hem gezmeler hem kk. Sana yakismaz gorumcelik kalk da yardim et yengeneHava da cok kotu bugun. Napmayi dusunuyosunuz? Program araklayim sizden
Selam arkadaşlarrrr ,
bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma
Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
Dogru yaa annemle son gzmeler diyordun. Allah kavustursun simdiden iriscanYok kız yapmam ben görümcelik
Akraba gezmesi bacım ,araklanacak bi program değil , annemlerin son günleri ya kalan akrabaları gezicez ....
Ee boşunamı oburcan dedikGunsydin hemen kahvalti hazirlamaliyim yoksa oglan yikiyo ortaligi
Ne güzel Burak uyusunlarBeylerimiz uyanirsa cikacaz bunlara da uyu desen uyumaz
Bizimki patlayali 10 gunoluyor ama hala bir arpa boyu yol alamadiOglumun agzindan cit cit diye sesler geliyo disi pirtlamis digeride yarilmis 2 gune oda dile gelir. Eee bu dusler ne zamana uzar normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?