2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ehehe denizde kum bizde çene. çenecanlar olarak değiştirelim topik adını. senin bebişe de bi can lı isim bulalım. özellikleri neler bi özet geçer bi de foto yollarsan tamamdır. rütbene de artık ....can'ın anası filan yazman lazım ama
Biraz geçmiş okudum ama bitiremedim maalesef bakalım yarın fırsat bulursam bitiririm. Çok uykum geldi ve çok yorgunum size iyi geceler.. Siz de yatın hadi çok konuşmayın
ehe gece coşmuşlar valla. ben 12 den önce kzızn çığlığını müteakip bye diyemeden gitmiştim, gene muhabbetin dibine vurmuşlar. kadın dediğin konuşur tabi ama bizim ağustos anaları diğer ay analarına bastı gidiyo vallaaa
Selam arkadaşlarrrr ,
bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma

Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
valla şaşırttın beni de irisciiim, ama böyle hep görmek istiyos seni. bütün gün takılamasan da bi cee dersen güzel oluyo.

bi de ben de senin hemşon olmak istiyorum ya 200 km ile kaçırdım

Bizimki patlayali 10 gunoluyor ama hala bir arpa boyu yol alamadi uzasin diye bekliyorum dis bugayi yapicam :86:

Ayy dort gozle o 2 taneyi yantana girmeyi bekliyorum. O zaman daha sevli oluyorlar
ben kuza yapmadim bugday felan zaten bilmemde bunada yapmicam ayrim olmasin

alıntıladım kaybolmuş
korkuttun kız beni, geliriz felan hıı. tırstım resmen:26:
pampişcanları da getirirsen yandıııkkkk

Lorlu omletımızı yedık.. Ihlamur,pekmez.elma puresı,burcak buskıvı,cevız karısımı yedık. Bı kaz kasık zeytınlı ekmekte yedıkcok sukur bagrıs cagrıssız yedık cok mutlu oluyorum bole olunca ben anladım 4 saat ac kalınca sorrunsuz yııyorlar cunkı 7 de mama ıcmıslerdı uyku falan derken 11 e dogru yedık kahvaltımızı eee sızler neler yapıyorsunuz.

tünaydın afiyet olsun şekerlere :)) ben de kah. ettirdim uyuttum geç oldu biraz ama bizimki böle :) biz de azcık yumurta sarısı labne ıhlamur yedik labne yi yedirmek loru yedirmekten daha kolay oldu bu arada herkes ne labnesi alıyo sanki hazır yoğurt vermişim gibi suçlandım yaaa

Ayy dort gozle o 2 taneyi yantana girmeyi bekliyorum. O zaman daha sevli oluyorlar
ben kuza yapmadim bugday felan zaten bilmemde bunada yapmicam ayrim olmasin

evet çift olunca gülünce çok şeker oluyolar :)) hadi bakalım gözünüz aydın .. bizim üsttekiler geliyo galiba 2 gündr her şeye saldırıp ısırıyo göğüslerim de dahil

1. Biz ozeliz seker Allah hepimize cene vermis, gerisini koy vermis. Arap ati gibi bi acildik tutabilene askolsun.
2. Bwnde veriyorum tahilli bizimkide uyumuyo hemde doyurmuyo

1. Evet bence de özelsiniz çok seviyorum sizi
2. Evet ne uyumasını sağlıyor ne de tok tutmasını gece yine uyandı hatta uyandı ayağımda sallamak zorunda kaldım.Ama kakasını gerçekten düzenliyor.

Ben de bundan sonra çok az vereceğim. Süt sağmakla da uğraşmak istemiyorum direk yediklerine karıştırıp vermeyi düşünüyorum olur herhalde..

Evet daldım bugün direk. Olmuyor ya oku oku bitireceğim diye çene yarıştıramıyorum Ama ben fırsat bulunca yine okurum geçmişi geri kalamam meraktan çatlarım

Ben de tariftekinden çok az yapacağım ve süt sağmakla da uğraşmayacağım. Senin yaptığın gibi yoğurda veya meyve püresine karıştıracağım.

Canım benimkinin adı var zaten Afacan Çok sık giremiyorum ama geçmişi hep okumuşumdur biz de canlardanız

Son düzenleme:
:26:
ay çok afedersiiiiinn
hatlar karışmış zannımca
affeeeet:18:

ben zaten biliyorum derinnehir seni, eşimin yeğeninin adı da derinnehir, ordan aklımda kalmıştın zaten.
e ama affetmedin mi daa

Maşallah ya ne güzel onlar yiyor sende uğraşıyorsun elleri öpülesi anne

Cydkyns kiz sen karadenizin neresindensin

tatliskom ben de bayilirim o iki dis goruntusune :) benim anamgil mersinli. Onlar biliyor dis bugdayni. Sen de kaynagindasin kiz komsularin bilir yapmayi kimseyi cagirmadan yap ye kendin. Hem sut de yapiyormus

Maşallah ya ne güzel onlar yiyor sende uğraşıyorsun elleri öpülesi anne
ayyy cook saol canım yaa cok sukur cope bısey gıtmıyo yaa bıde yapmayı ugrasmayı sevıyorum bee

sızede afıyet olsun tatlım bızım de kah.faslı bazen gec oluyo man yesınlerde enınnde sonunda zamanında yapıcaklar beslenmelerı onemlı olan dımı yaa:)
alıntıladım kaybolmuş
korkuttun kız beni, geliriz felan hıı. tırstım resmen:26:
pampişcanları da getirirsen yandıııkkkk
benımı bırı fena saca dalıyo ona gore tuttururum senıhee gorurusun

Uyuyan yakisikli prensesini bekliyo opsun de uyandirsin
uyuyan can larin resimlerini yuklemeye ne dersiniz?

topik canlarım nasılsınız, ve bebişcanlar nasıı? artık bebiş te değil kocaman oldu bunlar yahu,

yahu ne fena bir hava var istanbul daa, içeri tıkılıp depresyona girip kahve içip kitap okumalık,içeri tıkılcağım kesin de geri kalanları yapamayız zaten , e e bir ıyun bulcas bakalım, siz ne oynuyorsunuz bu cancan lar la ??? nasıl oyunlar kuruyorsunuz ,hiç olmazsa böyle bir aktivite yapalımevde değişiklik olsun...
bu arda biz sabah az lor az bol tahıllı ekmek az pekmez az da mango yedik ,azcık ta ıhlamur içtik kahvaltıda ben karıştırmadan ayrı ayrı veriyorum.... biraz uzuyor iş ama tatları öğrensin derdindeyim gerçi o tatsız tuzsuz lor dan ne tat öğrenebilirse ,ığğkkk

kahve yapım ben kendimeee,cin can uyanmadan...

cnm ben rondo kullanmıyorım yoksa ılerde zorluk cekerım dıye cıgnemeyı ogrendıler cok sukur artık puturlu yemıyomu senın bebe yoksa ılerde zorluk cekersın
benım kı hep puturlu yıyo cnm ...rondo 1 yada 2 kere kullanmısımıdr dun bıraz elma bıraz cevız ve bademı porselen havanda ezerek verdım kızıma ara ogunde valla bayıla bayıla yedı tavsıye ederım

benım kı hep puturlu yıyo cnm ...rondo 1 yada 2 kere kullanmısımıdr dun bıraz elma bıraz cevız ve bademı porselen havanda ezerek verdım kızıma ara ogunde valla bayıla bayıla yedı tavsıye ederım

ohh afıyet olsun cnm ben elma cevızı bayadır vryrum zaten cnm. Bu aralar muhallebısıne katıyrum svıylr cok sukur..

slm kızlar 2 gun gıremedım ama gecmısıde okumayı bıraktım valla sayfalar bırıkmıs msllh dun sabahtan aksama kadar mısafırım vardı..benım kucuk yaramaz hıcc uyumadı ya nefret edıyorm bu durumdan..tum duzenı degısıyor..mısafırler gıttıkten sonra yıkadım rahat uysun dıye yok geceye kadar oyaladı bnı oyun ıstedı hanfendı kı benn yorgunluktan olmustum..sabahta kurulu saat gıbı tam 7 de uyandıı neysekı cnmm annemı cagırmıstım aksamdan bana yardıma gelsın dıye annemde doganın sesını duyunca hemen aldı yanımdan ben rahat uyuyım dıye kızımın kahvaltısını yaptırmıs oyunlar oynamıslar ve sonra benım mınık prensesss mısler gıbı uyumus ve bende uyudum cok sukur..anne gıbısı yok yaa..bu arada benıım kızımda tam anneannecı oldu..arkasından aglıyor.kucagından ınmıyorr..hatta dun kv bıle cok sasırdı ama benım annemde cok mınyon bırıdır kımse demez bu kadın aneanne oldu dıye 2 cocuk annesı 55 kg ıns bende anneme cekerım

Tatlıskoomm... Cook gusel uyuyo masallah yawruna bayılıyorum uyurken ızlemeyı melek gıbıler yaa dımı.. Bu arada hayırlı olsun incinlz... Ee ılk annesı gorduyse ılk hedıye senden dıs bugdayı yapcan mı bızde sıfır damak hala nineeler hala:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…