ehehe denizde kum bizde çene. çenecanlar olarak değiştirelim topik adını. senin bebişe de bi can lı isim bulalım. özellikleri neler bi özet geçer bi de foto yollarsan tamamdır. rütbene de artık ....can'ın anası filan yazman lazım amaNe zamandır takip edemiyorum sizi ne kadar çok konuşulmuş maşallah...Şimdiye kadar hep geçmişi okudum ama 200 sayfa var nasıl okuyacağım :44: Benim afacanhiç izin vermiyor ki fırsat bulup takip edip, iki çift laf edeyim..Siz nasıl takip ediyorsunuz hayranım size ben de mi sorun var acaba??? :44: Benim afacan gittikçe daha da yoruyor. Bu akşam da enerjisi bitmedi hiç 7 tahıllı mama verdim akşam üzeri tok tutar daha rahat uyur (uyuruz ) dedim ama enerji patlaması oldu rahatsız mı etti yoksa anlamadım bizim ki normalde 3 saatten fazla uyanık kalmaz 5 saat uyanık kaldı ve zorla uyudu. İki gece önce de aynı şey olunca mamadan kaynaklandığını düşünmeye başladım...Tarifteki kadar da yapmadım ama ağır mı geldi acaba?? Siz yaptınız mı hiç?
ehe gece coşmuşlar valla. ben 12 den önce kzızn çığlığını müteakip bye diyemeden gitmiştim, gene muhabbetin dibine vurmuşlar. kadın dediğin konuşur tabi ama bizim ağustos anaları diğer ay analarına bastı gidiyo vallaaaBiraz geçmiş okudum ama bitiremedim maalesef bakalım yarın fırsat bulursam bitiririm. Çok uykum geldi ve çok yorgunum size iyi geceler.. Siz de yatın hadi çok konuşmayın
valla şaşırttın beni de irisciiim, ama böyle hep görmek istiyos seni. bütün gün takılamasan da bi cee dersen güzel oluyo.Selam arkadaşlarrrr ,
bu haftasonu kendimi aştım , zırt pırt giriyorum lan foruma
Şuanda abimdeyiz , kıpırcan uyudu , kahvaltı hazırlığı var , görümcelik yapıp pc başına geldim ...
Oglumun agzindan cit cit diye sesler geliyo disi pirtlamis digeride yarilmis 2 gune oda dile gelir. Eee bu dusler ne zamana uzar normal olur
Bizimki patlayali 10 gunoluyor ama hala bir arpa boyu yol alamadiuzasin diye bekliyorum dis bugayi yapicam :86:
Lorlu omletımızı yedık.. Ihlamur,pekmez.elma puresı,burcak buskıvı,cevız karısımı yedık. Bı kaz kasık zeytınlı ekmekte yedıkcok sukur bagrıs cagrıssız yedık cok mutlu oluyorum bole olunca ben anladım 4 saat ac kalınca sorrunsuz yııyorlar cunkı 7 de mama ıcmıslerdı uyku falan derken 11 e dogru yedık kahvaltımızı eee sızler neler yapıyorsunuz.
Ayy dort gozle o 2 taneyi yantana girmeyi bekliyorum. O zaman daha sevli oluyorlar
ben kuza yapmadim bugday felan zaten bilmemde bunada yapmicam ayrim olmasin
1. Biz ozeliz seker Allah hepimize cene vermis, gerisini koy vermis. Arap ati gibi bi acildik tutabilene askolsun.
2. Bwnde veriyorum tahilli bizimkide uyumuyo hemde doyurmuyo
Ceydanin da dedigi gibi gurur yapmis esin. Halbuki senin yapmaya calistigin sey esinin ve cocuklarinin da iyiligi icin ama bazen erkekler bunlari gorebilecek kadar olgun olamiyorlar. Kadinlar icin duygusal denir ama bazen erkekler daha duygusal tepkiler verebiliyor. Konu duygularla ilgili oldugu icin de fazla uzun surmez barisirsiniz insallahBu arada hayret tatliskom terapi destegi istememis bu sefer :)Ben sabahlari bir tatl kasigi veriyorum oglen de corbasinda oluyor ama fayda etmedi. Fazla versm zararl midir acabaBir haftadir ben de gce yatmadan once biberon mamasina katiyorum 2-3 tatli kasigi. Gece daha tok tutar diye veriyorum. Herhangi bir sorun olmadi simdilik ama kasik mamasi kadar kivamli ve cok vermedim hic
Boşver ya pek çokmuş yarın gel burdan dal :)
Kesintisiz, iyi uykular
Bende dün gece temizlik yapıyordum, sıpa uyandı. Uyutmaya çalışırken bende uyuya kalmışım
Çamaşırlar makinede, bulaşıkların yarısı makinede yarısı tezgahın üstünde köpüklüSabah devam ettim
o hiç tok tutmuyo valla hatta daha çok mu acıktırıyo mu ne ben de veriyorum.. benimkinin kakasını düzene soktu 12 günde yapmıştı başlamadan önce sonra 6 güne 4 güne derken şimdi 2 güne bir yapıyo tariftekinden çok çok az yapıyorum hatta yoğurda meyveye filan azcık atıyorum iyi oluyo
ehehe denizde kum bizde çene. çenecanlar olarak değiştirelim topik adını. senin bebişe de bi can lı isim bulalım. özellikleri neler bi özet geçer bi de foto yollarsan tamamdır. rütbene de artık ....can'ın anası filan yazman lazım ama
ehe gece coşmuşlar valla. ben 12 den önce kzızn çığlığını müteakip bye diyemeden gitmiştim, gene muhabbetin dibine vurmuşlar. kadın dediğin konuşur tabi ama bizim ağustos anaları diğer ay analarına bastı gidiyo vallaaa
valla şaşırttın beni de irisciiim, ama böyle hep görmek istiyos seni. bütün gün takılamasan da bi cee dersen güzel oluyo.
bi de ben de senin hemşon olmak istiyorum ya200 km ile kaçırdım
:26:1. Evet bence de özelsiniz çok seviyorum sizi
2. Evet ne uyumasını sağlıyor ne de tok tutmasını gece yine uyandı hatta uyandı ayağımda sallamak zorunda kaldım.Ama kakasını gerçekten düzenliyor.
Ben de bundan sonra çok az vereceğim. Süt sağmakla da uğraşmak istemiyorum direk yediklerine karıştırıp vermeyi düşünüyorum olur har halde..
Ben de tariftekinden çok az yapacağım ve süt sağmakla da uğraşmayacağım. Senin yaptığın gibi yoğurda veya meyve püresine karıştıracağım.
Canım benimkinin adı var zaten AfacanÇok sık giremiyorum ama geçmişi hep okumuşumdur biz de canlardanız
Lorlu omletımızı yedık.. Ihlamur,pekmez.elma puresı,burcak buskıvı,cevız karısımı yedık. Bı kaz kasık zeytınlı ekmekte yedıkcok sukur bagrıs cagrıssız yedık cok mutlu oluyorum bole olunca ben anladım 4 saat ac kalınca sorrunsuz yııyorlar cunkı 7 de mama ıcmıslerdı uyku falan derken 11 e dogru yedık kahvaltımızı eee sızler neler yapıyorsunuz.
ayyy cook saol canım yaa cok sukur cope bısey gıtmıyo yaa bıde yapmayı ugrasmayı sevıyorum beeMaşallah ya ne güzel onlar yiyor sende uğraşıyorsun elleri öpülesi anne
tünaydın afiyet olsun şekerlere :)) ben de kah. ettirdim uyuttum geç oldu biraz ama bizimki böle :) biz de azcık yumurta sarısı labne ıhlamur yedik labne yi yedirmek loru yedirmekten daha kolay oldu bu arada herkes ne labnesi alıyo sanki hazır yoğurt vermişim gibi suçlandım yaaa
benımı bırı fena saca dalıyo ona gore tuttururum senıheealıntıladım kaybolmuş
korkuttun kız beni, geliriz felan hıı. tırstım resmen:26:
pampişcanları da getirirsen yandıııkkkk
Hatice'cim alınganlık yapma , herkes sürekli takipte olamıyo ,o yüzden cevap alamamışsındır.Ya da mesela ben bazen fikrim yoksa cevaplamıyorum ya da yorum yapmıyorum , ama konu kv ise bir yorumum var elbet
Şaka bi yana ,işte olanlar daha düzenli cevap yetiştiriyo ama evde olanlar ( ki onların da maşallahı var ) bazen direk konuya dalıyolar ,ordan gözden kaçmıştır canım...Ayrım diye bişey kesinlikle olduğunu sanmıyorum...
Hemen iş aramaya başla o zaman MSOE'mmm
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,
kimse yardımcı olmuyo ,daha çok yoruluyosun
Benim kıpırcana mevlüt yapıldı tam 1 aylıkken , o günden sonra gündüz 1 dakika uyumadı ,epey de kuran okunmuştu ama
O tip kalabalıklarda herkes kendi derdinde oluyo ,hatta herkes muhabbet dedikodu peşinde, kimse bebekle ilgilenmiyo ...Hiç düzenini bozme bence canım...
Canım aslında benım kv der cok ılgılenırler ondan yana derdım yook cook ıı bakarlar da ben yabancı ınsanlardan tırsıyorum bıde bana darılmasn gorumcwm bebek mevlutu bıde napalım gıdıcez artık tatlım saol yorumun ıcın..
HobaaaaaaaaYerim ben o yakışıklıyı
:26:
ay çok afedersiiiiinn
hatlar karışmış zannımca
affeeeet:18:
benım kı hep puturlu yıyo cnm ...rondo 1 yada 2 kere kullanmısımıdrcnm ben rondo kullanmıyorım yoksa ılerde zorluk cekerım dıye cıgnemeyı ogrendıler cok sukur artık puturlu yemıyomu senın bebe yoksa ılerde zorluk cekersın
benım kı hep puturlu yıyo cnm ...rondo 1 yada 2 kere kullanmısımıdrdun bıraz elma bıraz cevız ve bademı porselen havanda ezerek verdım kızıma ara ogunde valla bayıla bayıla yedı tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?