Bence artık dönemlerine göre bir azalma var ve bu dönemde bu olması gerekli ise onlara yetecek miktarlar budur. Gecenlerde düzenli sağan arkadaşımda dedi azaldı diye. Ben sağmadığım halde farkındayım azaldı. Ek gıdaya geçiş ile bunun olması gerekliydi zaten. Ekgıdada zaten en iyi şekilde beslenmelerine çalışıyorsun. Bu yiyeceklerden almaları gerekli şeylerin bazılarıda sütte yok. Bağışıklık ise tamamen kişiye özel bir olay. Aynı annenin sütünü aynı sürelerde aldığımız halde kardeşlerim her kış hasta olurlar ben çok nadir hasta olurum. Birisi normal nezleden kurtulamaz kış boyu, birisi ise göz nezlesinden. Demek ki aynı annenin sütü ile bile bağışıklığımız farklı oluyor ise bize özel şeylerde var.
Birde bende ekgıdaya katmak için sağıyorum manuelle çıkmıyor artık. Ama oğlum emiyor arada bakıyorum geliyor. Nasıl anlatsam sağacak kadar hızlı akışı yok ama var. Ondan dolayıda sağdığından öncekilere göre farklı çıkabilir. Sen emzir canını sıkma. Bebeler keyifle emiyormuş, bırak oynasınlar, emsinler. Süt üretimi ve hormon uyarısı için onların tükürüğüde etkili. Böyle iki damla geliyor artık deyip üzerine aylarca emziren tanıdıklarım oldu.
Benimkide 2 cekip birakiyo sut olmadigindan degil ek gida tok tutuyo onunlada agzini islatiyo :) dudak tiryakiligi.
Makinede emanet hee cekmiyo. Sunu bizulmadan iade etsen ne iyi olacak
Katılıyorum bizimkide yumulur gözü birşey görmezdi şimdi oynuyor velet. Hepde derim biliyorsunuz emmek hayatının odak noktası bebenin ona ragmen öyle benimkideBenimkide 2 cekip birakiyo sut olmadigindan degil ek gida tok tutuyo onunlada agzini islatiyo :) dudak tiryakiligi.
Makinede emanet hee cekmiyo. Sunu bizulmadan iade etsen ne iyi olacak
canım seni anlayanlardan biri benim.sanırım sütün azaldı moralin ona mı bozuk?ama korkma gittiği gibi geliyor.ben annelik duygumu yeni yeni yaşıyorum emzirdiğim zaman çokkk azdı.ama çabalarımla iğrenç çaylarla o dönemi 2 ye katladım.80 cc çıkardı o dönem düşün.moral sıfır.neye moralin bozuldu
elle sag bozuksa hem elle daha çok çıkıyo süt.ben makinada kullandım ama elle daha cok süt çıktı.gögsünün kahve rengi olan yerini sıksan yeterli.gerçi bunuda denemişte olabilirsin bilmiyorum tabi
elle sag bozuksa hem elle daha çok çıkıyo süt.ben makinada kullandım ama elle daha cok süt çıktı.gögsünün kahve rengi olan yerini sıksan yeterli.gerçi bunuda denemişte olabilirsin bilmiyorum tabi
Yk ya hic denemedim acimazmi elle durun deneyim bari.Katılıyorum bizimkide yumulur gözü birşey görmezdi şimdi oynuyor velet. Hepde derim biliyorsunuz emmek hayatının odak noktası bebenin ona ragmen öyle benimkide
Muffincim sonunda geldin nerelerdeydin
Katılıyorum bizimkide yumulur gözü birşey görmezdi şimdi oynuyor velet. Hepde derim biliyorsunuz emmek hayatının odak noktası bebenin ona ragmen öyle benimkide
Muffincim sonunda geldin nerelerdeydin
Sutum gitti sanirim ona uzuluyorum.sen tekrardan bu saatten sonra sagmaya mi basladin
Bende sağdım elle acımıyorYk ya hic denemedim acimazmi elle durun deneyim bari.
hepinizi çokkk özledim girmeye korktum açıkcası o kadar sayfa birikiyo okuyamıyorum içimde kalıyo canım.çokkk şey konuşmışsunuz
Yk ya hic denemedim acimazmi elle durun deneyim bari.
Bende sağdım elle acımıyor
Boşver yine konuşuruz burdan başla sen muhabbete
Ufak tefek hastalıklar, diş çıkarmalar ve çıkaramamalar oldu. Genel gündem ek gıdalar canım tabi ki :)
Arkadaslar ya bugun iyi idim aslinda ama moralim cok bozuk biliyorum burda bi cok bebek biberon mamasi ile buyudu ama bu aksam sutumu sagdim 30 cc bile cikmadi ne zamandir emziriyordum emiyor gibi idiler .6 aydan sonra sagmayi biraktim cok zor oluyodu diye.
Cok ugrastim elimden geleni yaptim hamileyken cok soylemislerdi sutun yetmez diye sutum yetsin diye elimden geleni yaptim ve nerdeyse bir aydan 6 aya kadar anne sutu verdim .hergun tek basina iki cocuga baktigim yetmez gibi 4 litre su ictim ve usenmeden hergun sut yapici bir yogun sey hazirladim ictim goguslerimden fazla sut geldiginden bebeklerim ememedi sagdim verdim sagdim verdim.3 4 saate bir sagardim 200 cc den az cikmazdi su hale bak 30 cc .bende emiyolar diye seviniyodum sut kalmamis ki.kendime cok kiziyorum keske emzirmeden ayni tempoda sut yapici seyler yiyip icerek devam etseydim.
Cocuklarima karsi kendimi eksik hissediyorum yuzlerine bakamadim esimde benimle mi ugrassin cocuklarla mi bilemedi.
Simdi uyuyolar odada yalniz tv izliyorum.hic bir zaman doya doys gogsumu veremedim emmek istediler bogazina doldu kuzularimin .off cok doluyum ben ya. Toparlamam lazim ama nasil.
Elle nasil sagiyonuz canim uc kismindan mi kahverengi kisimla berabermi sagiyonuz
Elle nasil sagiyonuz canim uc kismindan mi kahverengi kisimla berabermi sagiyonuz
anacım burdadamı buldunuz beni komşuya geldimstress
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlumu 2 ay çok güzel emzirdim sütüm de çoktu. Ama sonra apandisitim patladı 4 gün hastanede yattım ve o ortamda sütüm kesilmesin diye süt sağmaya çalıştım. Kendi derdimi unutup emmeyi bırakacak diye ağladım hep. Hastaneden çıktım ama kullandığım ilaçlar nedeniyle 1 hafta emziremedim. Aksilikler üst üste gelir ya bu 1 hafta sonrasında oğlum kulak iltihabına yakalandı, yaralarım da iyileşmemişti kucağıma bile alamıyordumSağolsun annem koştu ikimize de. Sonrasında da hep emzirme problemi yaşadım belki hastalıklardan sonra düzenimiz bozuldu belki de zaten olacağı oydu. Psikolojim bozuldu kaç kere ağladım bu çocuk beni emmeyi bırakacak diye sütüm de vardı halbuki. İnan çok zor zamanlardı Allah kimsenin başına vermesin o günden beri hep dua ediyorum sağlığım yerinde olsun ve oğlumu büyütebileyim diye. Düşe kalka 7 ayımız bitti ben de artık eskisi gibi emmedi diye dert etmiyorum. Ben de uzun zamandır sağmıyordum geçen sağdım azalmış öncekilere göre ama pompa da yanıltabilir insanı bana kalırsa bebelerimiz daha iyi çekiyor. Sen 30 cc.ye aldanma hiç zaten vücut onların emme tempolarına göre süt üretiyor, hem baksana emiyorlarmış işte. Bence süt sağmakla uğraşma emzir doya doya zaten ek gıdalara da geçtik bi damla bile süt alsalar yeter onlara. Hem sen kendini üzme onlar seni mutlu görmek ister ve üzüntün onlara da yansır.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlumu 2 ay çok güzel emzirdim sütüm de çoktu. Ama sonra apandisitim patladı 4 gün hastanede yattım ve o ortamda sütüm kesilmesin diye süt sağmaya çalıştım. Kendi derdimi unutup emmeyi bırakacak diye ağladım hep. Hastaneden çıktım ama kullandığım ilaçlar nedeniyle 1 hafta emziremedim. Aksilikler üst üste gelir ya bu 1 hafta sonrasında oğlum kulak iltihabına yakalandı, yaralarım da iyileşmemişti kucağıma bile alamıyordumSağolsun annem koştu ikimize de. Sonrasında da hep emzirme problemi yaşadım belki hastalıklardan sonra düzenimiz bozuldu belki de zaten olacağı oydu. Psikolojim bozuldu kaç kere ağladım bu çocuk beni emmeyi bırakacak diye sütüm de vardı halbuki. İnan çok zor zamanlardı Allah kimsenin başına vermesin o günden beri hep dua ediyorum sağlığım yerinde olsun ve oğlumu büyütebileyim diye. Düşe kalka 7 ayımız bitti ben de artık eskisi gibi emmedi diye dert etmiyorum. Ben de uzun zamandır sağmıyordum geçen sağdım azalmış öncekilere göre ama pompa da yanıltabilir insanı bana kalırsa bebelerimiz daha iyi çekiyor. Sen 30 cc.ye aldanma hiç zaten vücut onların emme tempolarına göre süt üretiyor, hem baksana emiyorlarmış işte. Bence süt sağmakla uğraşma eıyormzir doya doya zaten ek gıdalara da geçtik bi damla bile süt alsalar yeter onlara. Hem sen kendini üzme onlar seni mutlu görmek ister ve üzüntün onlara da yansır.
Sagolasin canim az sey yasamamisin sende Oyle tabi sukur yinede allahim saglik versin bize ve bebeklerimize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?