2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6 aydan sonra zaten sutum azaldi onu normal karsiliyorum ve bebeklerim azalinca oynasa oynasa emiyodu cok guzeldi alti aydir tatmadigim duygulari tattim.ama simdi o kadar azaldi ki galiba hevesle alip hemen birakiyolar bende bir sagayim demistim.neyse biraz daha sakinledim sagolun kizlar ya

Benimkide 2 cekip birakiyo sut olmadigindan degil ek gida tok tutuyo onunlada agzini islatiyo :) dudak tiryakiligi.
Makinede emanet hee cekmiyo. Sunu bizulmadan iade etsen ne iyi olacak

elle sag bozuksa hem elle daha çok çıkıyo süt.ben makinada kullandım ama elle daha cok süt çıktı.gögsünün kahve rengi olan yerini sıksan yeterli.gerçi bunuda denemişte olabilirsin bilmiyorum tabi

Benimkide 2 cekip birakiyo sut olmadigindan degil ek gida tok tutuyo onunlada agzini islatiyo :) dudak tiryakiligi.
Makinede emanet hee cekmiyo. Sunu bizulmadan iade etsen ne iyi olacak
Katılıyorum bizimkide yumulur gözü birşey görmezdi şimdi oynuyor velet. Hepde derim biliyorsunuz emmek hayatının odak noktası bebenin ona ragmen öyle benimkide

Muffincim sonunda geldin nerelerdeydin

Sutum gitti sanirim ona uzuluyorum.sen tekrardan bu saatten sonra sagmaya mi basladin

elle sag bozuksa hem elle daha çok çıkıyo süt.ben makinada kullandım ama elle daha cok süt çıktı.gögsünün kahve rengi olan yerini sıksan yeterli.gerçi bunuda denemişte olabilirsin bilmiyorum tabi

aynen canım elle daha artıyor ve çok çıkıyor.2 makine aldım ikisi de süt bırakıyor göğüste.lansinoh ve ameda.keşke hiç almasaydım da baştan elle sağsaydım.inan alışınca o kadar kolay oluyor ki.ilk zaman bastıra bastıra çok canımı yakmıştım bilmiyordum ama şimdi :) youtube da nasıl sağıldığının videosu var kızlar.ingilizce olarak elle sağma yazın karşınıza süt sağma teknikleri çıkıyor.baya işe yaradı ordaki video.

Katılıyorum bizimkide yumulur gözü birşey görmezdi şimdi oynuyor velet. Hepde derim biliyorsunuz emmek hayatının odak noktası bebenin ona ragmen öyle benimkide

Yk ya hic denemedim acimazmi elle durun deneyim bari.

hepinizi çokkk özledim girmeye korktum açıkcası o kadar sayfa birikiyo okuyamıyorum içimde kalıyo canım.çokkk şey konuşmışsunuz

Sutum gitti sanirim ona uzuluyorum.sen tekrardan bu saatten sonra sagmaya mi basladin

kızım 4 ya da 5. ayda bıraktı emmeyi herşeyi denedim emmedi.o zaman sağ göğsüm kurtarıcımdı.sonra sağ azaldı 10 cc çıkıyordu en fazla sol göğüs arttı.şimdi ikisi de arttı yılmadan sağ canım

Yk ya hic denemedim acimazmi elle durun deneyim bari.
Bende sağdım elle acımıyor
hepinizi çokkk özledim girmeye korktum açıkcası o kadar sayfa birikiyo okuyamıyorum içimde kalıyo canım.çokkk şey konuşmışsunuz

Boşver yine konuşuruz burdan başla sen muhabbete
Ufak tefek hastalıklar, diş çıkarmalar ve çıkaramamalar oldu. Genel gündem ek gıdalar canım tabi ki :)

Elle nasil sagiyonuz canim uc kismindan mi kahverengi kisimla berabermi sagiyonuz

Bende sağdım elle acımıyor

Boşver yine konuşuruz burdan başla sen muhabbete
Ufak tefek hastalıklar, diş çıkarmalar ve çıkaramamalar oldu. Genel gündem ek gıdalar canım tabi ki :)

aaa hastalık derken ?geçmiş olsun.ek gıdada biz de iyiydik diş ve soğuk algınlığıyla reddetmeler başladı.90-120 arası içiyoruz biberonla.reddediyo.sanırım kaşığa geçtik diye.birgünü diğer günü tutmuyo.sebzeyi yiyo ertesi gün reddediyo.sadece su müptelası.wee nin minik suluğuna bayılıyo.ilk denememde içmedi oyun yaptım bış bış diye.içti.adı bış bış kaldı.bugün de ıhlamur-incir-elma suyu-pekmez karışımı verdim burnu hıkır hıkır diye.5 gündrür peditus serum fizy kullanıyoruz geçmedi azaldı ama.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlumu 2 ay çok güzel emzirdim sütüm de çoktu. Ama sonra apandisitim patladı 4 gün hastanede yattım ve o ortamda sütüm kesilmesin diye süt sağmaya çalıştım. Kendi derdimi unutup emmeyi bırakacak diye ağladım hep. Hastaneden çıktım ama kullandığım ilaçlar nedeniyle 1 hafta emziremedim. Aksilikler üst üste gelir ya bu 1 hafta sonrasında oğlum kulak iltihabına yakalandı, yaralarım da iyileşmemişti kucağıma bile alamıyordum Sağolsun annem koştu ikimize de. Sonrasında da hep emzirme problemi yaşadım belki hastalıklardan sonra düzenimiz bozuldu belki de zaten olacağı oydu. Psikolojim bozuldu kaç kere ağladım bu çocuk beni emmeyi bırakacak diye sütüm de vardı halbuki. İnan çok zor zamanlardı Allah kimsenin başına vermesin o günden beri hep dua ediyorum sağlığım yerinde olsun ve oğlumu büyütebileyim diye. Düşe kalka 7 ayımız bitti ben de artık eskisi gibi emmedi diye dert etmiyorum. Ben de uzun zamandır sağmıyordum geçen sağdım azalmış öncekilere göre ama pompa da yanıltabilir insanı bana kalırsa bebelerimiz daha iyi çekiyor. Sen 30 cc.ye aldanma hiç zaten vücut onların emme tempolarına göre süt üretiyor, hem baksana emiyorlarmış işte. Bence süt sağmakla uğraşma emzir doya doya zaten ek gıdalara da geçtik bi damla bile süt alsalar yeter onlara. Hem sen kendini üzme onlar seni mutlu görmek ister ve üzüntün onlara da yansır.

Elle nasil sagiyonuz canim uc kismindan mi kahverengi kisimla berabermi sagiyonuz

kahve rengi kısmını yeri degiştirerek sıkıp dur.ya çok heycanlandım şimdi.burda muhabbet dönünce merak ettim mutfakta kalktım sagıyım dedim.1 çorba kaşıgı çıktı.hemde o ilk günlerdeki gibi adı neydi sarı renkli.ben bi aydır sagmayı bırakmıştım.günde toplasan 50 cc anca çıkıyodu.kesilmiştir diye düşünüyodum

Sagolasin canim az sey yasamamisin sende Oyle tabi sukur yinede allahim saglik versin bize ve bebeklerimize .

aynen katılıyorum canım sana.ben de kızın hastalıkları(süt ishal yapıyordu laktoz hassasiyetinden dolayı) nedeniyle ağlaya ağlaya emzirdim o dönem azaldı.sonrasında emmeyi bıraktı ben de hırs yaptım dr lar ilk 6 ay anne sütü diye beynimize yer ettirdi.ağlaya ağlaya sağdım.1 göğüs gitti 10 cc en fazla çıkıyodu ağlaya ağlaya sağmaya devam ettim.abartmıyorum mama verirken kendimi yetersiz anne gibi hissettim.çocuğuma faydam dokunmuyor diye düşünüyordum yıprandım.ama sonra forumda dolaşırken 1 bayan yazmış sütümgezmeye gitti gelecek diyecekmişsin.cidden yaptım saçma ama bu düşünceyi beynime şartladım ve rezene çayı-haşlanmış bulgur(her gün hemen hemen) sayesinde emzirdiğim dönemden biraz fazla geliyor.imkansız diye bişey yok inanmak lazım kızlar.her ank ya kontrole gidişte azalıyor sütüm.150 idi şimdi 50 cc gitti ankara stresinden(kızımın kontrolleri).ama inanıyorum geri gelecek.suyu 3 lt içiyorum rezene bulgur ..gelmezse ayıp.1 kaşık bile olsa antibiyotik bence sakın yılmayın heppp sağın.10 cc çıkan göğsüm şimdi ötekini solladı abartmıyorum.inandım artacak kızımın ihtiyacı var diye şartladım hep.

Sagolasin canim az sey yasamamisin sende Oyle tabi sukur yinede allahim saglik versin bize ve bebeklerimize .

canım sütüm gitti düşüncesini atınca bile farkediuor inan at bunu kafandan.sütüm gitti gelecek de.saçma ama sağolsun kızın biri yazmış topiğin birine.sütün artacak inan.dene ama 1 haftada hemen olmuyo.düzenli sağ.sabah öğle akşam az çıksa hatta çıkmasa da sağ.sıcak suya sok göğsünü dolaşım artsın.ve hergün sıcak su dök bulgura şişir onu ye.rezene iç inan çokk farketti.bir de denemediysen milkway milkplus al iç elmalısını .süt artırıcı bitkisel içecek(ilk içişimde göğsüm sancıdı doldu.ilk kez 150 yi gördüm .ama sonra sık sık içtim vücut alıştı etkisi o kadar olmadı.ilk seferde farketti kendime güvenim moralim geldi.hepsiburdada var süt artırıcılarda.yorumları okudum da aldım aynen oldu.kadının bri sütüm kesilmek üzere denedim arttı demiş.cidden aynısı bende de vardı ve içtiğim ilk gece göğsüm sızladı.dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…