Bende elime bi fincan aldim giristim memelere hadi hanimlar kizlar umut oldunuz bana
süt sağma saatlerimde dünya duruyo evde.o an o işi yapmam lazım kız uyanırsa babası hadi salla oluyo.eşim de artık bırak sağmayı emmiyo mama var diyo onu da haşlıyorum bir güzel.hazır geliyorken az da olsa vereyim diyorum antibiyotik niyetine.damlası kıymetli zihniyeti var.kızım umarım kıymetimi bilir.başkası olsa emmiyor mu boşver der.geçen hastanede bir bayanla tanıştım .emmedi işe başladım ben de pompayla filan uğraşmadım amaannn dedi şok oldum.ne kadar rahatlar.
Ben uyurdum bu saatte be
kaçmakkk yokk.özellikle gece 2 civarı kızım uyanınca altını değiştirip sonra süt sağıyordum uykudan ölüyordum ama yok o süte taktım kafayı.emeğimin karşılığını aldım az da olsa.bırakma sakın canım.1 saat sonra dene bir daha o sütün üzerine.damlaya damlaya göl olcak sabret ve bırakma
kızla uğraşıyordum canım 2. dişimiz de geldi.burnumuz tıkalı 5 gündür saçlar nemliydi tam kurutamamışız ve cam açık kalmış sinüsler doldu.ay sorma otri bebeyi gördükçe ağlıyo.ne zor bir kızım var benim.süt ve kaka profesörü lütfen.kaka rütbesi mühim.topiğin has kakacıbaşısı.itinayla kaka danışmanlığı yapılır :))) bu arada kakada sşyah iplikler çıkıyorsa bebişlerin korkmayın muzdur kurt diil kızlar
Sagol canim ya simdi cok daha iyi hissediyorum kendimi
muzun ortasında siyah lifli bir bölüm var onu alıp yle verirseniz o l o ipliklerden kurtulmuş olursunuz sanırım , ben bilmiyordum da muz verdiğimi söylediğimde kv söylemişti o içindeki lif li yeri al diye, birde muz kabız yaparlar derler sanırım o siyah lifli yer ile de alakalı bir durum o
tatliskom ne güldüm gece gece ya ,
ben hiç becerememiştim o sağma makineleri ile elle sağmıştım bir kaç kez sonra da sağmadım bebiş yedi genelde :)
muffin bir geldin pir geldinn hatun ya
bulursun canım yine o kanalları ezmeyin yalnız.hafifçe yukardan uca doğru işte.ezmeden.sonra mammişler acır.hele ben ilk zamanlar sıka sıka tahriş etmiştim göğüs yüzeyini ..ne günlerdi :) yakında sütaştan teklif gelir :)Tam noktasini bulmus guzel guzel sagiyidum kii oglan agladi simdi tekrar ariyorum noktayi. neyseki diger gogsu dayadim emzirdim ondan kurtildum
muffin ben sana özelden atopikdermatit ile ilgili bi sorı sormuştum görmedin sanırım
yanılmıyosam senin kızının yanagında vardı atopik dermatit benim kızımdada var
en son atopiclair kullanıyorum demiştim nasıl geldi acaba geçtimi yanakları kızının :26:
kızla uğraşıyordum canım 2. dişimiz de geldi.burnumuz tıkalı 5 gündür saçlar nemliydi tam kurutamamışız ve cam açık kalmış sinüsler doldu.ay sorma otri bebeyi gördükçe ağlıyo.ne zor bir kızım var benim.süt ve kaka profesörü lütfen.kaka rütbesi mühim.topiğin has kakacıbaşısı.itinayla kaka danışmanlığı yapılır :))) bu arada kakada sşyah iplikler çıkıyorsa bebişlerin korkmayın muzdur kurt diil kızlar
muffin ben sana özelden atopikdermatit ile ilgili bi sorı sormuştum görmedin sanırım
yanılmıyosam senin kızının yanagında vardı atopik dermatit benim kızımdada var
en son atopiclair kullanıyorum demiştim nasıl geldi acaba geçtimi yanakları kızının :26:
dişleriniz hayırlı olsun :)
doğru onu unutmuşum
Dur bakalım büyüyene kadar daha ne konularda uzman profesör olacan
sağol canım.dişlerine alışmaya çalışıyo ağzını yamultuyo şekilden şekile giriyo çokk komikkk oluyo.sizden ne haber bebişş nasıl diş yok mu
İyi geceler :) O nostaljiyi herkesten bekliyoruz haberin olsun canımfotolar gördm süper tatlışkom ve ice daisy nostalji yapmış öok hoşuma gtti dğer fotolarda süper hepnze ii geceler öptümm
İyi geceler :) O nostaljiyi herkesten bekliyoruz haberin olsun canım
buyur şekerim
Dişiniz hayırlı olsun. Hepsi inci gibi sorunsuzca dizilir inşallah
Amanın sen ne miniksin öyle
Ufak kemik ve kıyma almıştım. Et suyu için kaynattım. Suyunu ayrı kıymaları ayrı koydum bozluğa. Ayrıca kavurmadım canım. Ette vermedim henuz.
Bende anafikri bu olan tıbbi bir yazı okumuştum ama bu daha açık anlatmış
Keşke ama mümkün değil artık :)
Bence dene canım. Çünkü önceki yaptığımda sevmemişti.Bu sefer daha iyiydi tepkisi.
Ee tabi devir değişti, erkeklerde nazlı artık
Tema uyuyan bebek temasıysa ben ilkgün fotolarından birini paylaşayım, dün çok baktım ya nostalji olsun
Oğlum 1günlükken :)
Arkadaslar ya bugun iyi idim aslinda ama moralim cok bozuk biliyorum burda bi cok bebek biberon mamasi ile buyudu ama bu aksam sutumu sagdim 30 cc bile cikmadi ne zamandir emziriyordum emiyor gibi idiler .6 aydan sonra sagmayi biraktim cok zor oluyodu diye.
Cok ugrastim elimden geleni yaptim hamileyken cok soylemislerdi sutun yetmez diye sutum yetsin diye elimden geleni yaptim ve nerdeyse bir aydan 6 aya kadar anne sutu verdim .hergun tek basina iki cocuga baktigim yetmez gibi 4 litre su ictim ve usenmeden hergun sut yapici bir yogun sey hazirladim ictim goguslerimden fazla sut geldiginden bebeklerim ememedi sagdim verdim sagdim verdim.3 4 saate bir sagardim 200 cc den az cikmazdi su hale bak 30 cc .bende emiyolar diye seviniyodum sut kalmamis ki.kendime cok kiziyorum keske emzirmeden ayni tempoda sut yapici seyler yiyip icerek devam etseydim.
Cocuklarima karsi kendimi eksik hissediyorum yuzlerine bakamadim esimde benimle mi ugrassin cocuklarla mi bilemedi.
Simdi uyuyolar odada yalniz tv izliyorum.hic bir zaman doya doys gogsumu veremedim emmek istediler bogazina doldu kuzularimin .off cok doluyum ben ya. Toparlamam lazim ama nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?