2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gercektenmi ya yarin tekrar basliyim bende 6 ay boyunca psikopata baglamistim sut verecem diye.bi yiyecegin sut yapma ozelligi yoksa bana anlam ifade etmiyodu

Canım diğer arkadaşların da dediği gibi üzme kendini büyüdüler artık. Hem pompa az çıkarıyor, senin sütün aslında daha çoktur.

Aktivite olarak oyuncakları ile oynuyoruz, ikea kuklasını oynatıyorum, müzik eşliğinde dans ediyoruz:) bir de bu günlerde at binme oynuyoruz. Babası at oluyor, bende elayı sırtına oturtuyorum, çok gülüyor Ela. Chicco ilk arabam aldık, anlamadı pek sevmedi şimdilik. Farklı aktiviteler arıyorum ben de, kitap vs. Arayışı içindeyim.

Muffin hoşgeşdin, özledik seni.. Ben de artuk pek giremiyorum gerçi, çalışmaya başladım.

kızlar sağmadan önce sıcak su akışını hızlandırıyor.bşr de masaj yapın göğsün en dibinden uca kadar aşağı doğru.farkedecek düzenli yaparsanız.demedi demeyin

ps:süt artırma yöntemleri araştırmacısı Muffinn

ya ne kadar güzel yazdın.yeniden heveslendim valla.sütüm gezmeye gitti gelecek ha.bende bi kaç gün tekrar deneyim ozaman.baksana 1 kaşık demin çıkardım.gerçi eşim verme onu diyo.beklemiş süttür dedi.ama çok iyi motivasyon oldu yazdıkların.tekrar deniycem.geldi geldi.gelmedi artık bittigini kabul edicem.sütüm gezmeden geri gelir belki.bayıldım bu lafa ben:))

Gercektenmi ya yarin tekrar basliyim bende 6 ay boyunca psikopata baglamistim sut verecem diye.bi yiyecegin sut yapma ozelligi yoksa bana anlam ifade etmiyodu

canım ön şart beyninden az düşüncesini silmek.artırıcam düşüncesini koy beynine.2. şart pompaları at kenara adı batsın .lansinoh beceremiyor diye bir sürü para verdim en iyi ameda dediler aldım o da süt bırakıyor.en iyisi el.ilk ay canım çok yandı beceremedim stres yaptım.şunu dene günde 3-5 kez sağ değişik saatlerde.tıpkı bebek emiyor gibi.en önemlisi gece 2-4 arası.süt hormonu mu ne artıyormuş.aksatma kalk sağ.faydası oalcak ama ara verme ve yılma asla.düzenli ollmak ilk koşullardan biri.ara verirsen süt küsüyor.memişlerimiz bilgisayar gibi.komut vermezsen beklemeye alıyo..

oyyy ben de özledim kızlarrrrrrr.ikea kuklasını biz de seviyoruz tadı çokk güzel özellikle tavşan ve köpekbalığının ikea kumaş kitap süper şiddetle öneririm hiç sıkılmadı vik vik ötüyor .şapkadan çıkan tavşanı hışırtılı sayfaları ilgi için birebir.bir de flash kart aldım meyveler hayvanlar türkçe ingilizce 3 kez sesli tekrarlıyorum.o hayvanların taklidini de yapıyorum ses vb.ilgisini çekiyor.ve kulak dolgunluğu oluyo.ikeanın kuklaları eşliğinde mini mini bir kuş-küçük kurbaaa-kırmızı balık filan çalıyoruz oyuncağından.şarkıları ezberlemiştir eminim.anasınıfına gidince işe yarar kesin.unnadoda indirime giriyo o flash kartlar.resimler çok güzel gerçek foto ve büyük baya.öneririm.markaları pearson yayıncılık evcil hayvanlar dokun hisset serisi-kartlar abc yayınları(ortadan ayrılıp birleşiyo atraksiyonlu türkçe ingilizce hayvanlar ve sayılarını aldım.diğer kartları kırkpabuç yayınları ve yapa nın

hatta o bayan kapıya dönük oturup bakacakmışsın diye yazmıştı yanlış hatırlmıyorsam sonra bu sözü tekrarlıcakmışız bikaç kez.saçma aptalca ama işe yaradı sütüm az diye kanser etmekten kurtuldu beynim temizlendi valla.ama hergün sağ.tv yi müziği aç bebişinin resmini karşına koy onu düşün şifa gibi olacağını emin ol coşacak.ilk haftayı bilmem ama göğüs şok olacak tekrar çalışacakk

agzından bal damlıyo senin.inşallah yazdıklarını uygulayacagım.ozaman şimdiden sütüm tekrar gelecek artacak diye yazayım ben.bunun bile faydası olur

pişikkkk
kızlar ek gıdayla birlikte pişik başladı.üstelik günde 4-5 kez musluğa tutup sabunsuz ılık suyla yıkıyor kuruluyor ve z.yağı sürüyorum.ona rağmen poposu ve kıvrımları kıpkırmızı çok kötü.bezini de bekletmem değiştiririm.neler yapayım?sizde de var mı?sanırım ek gıdadaki yiyeceklerin asitinden oluyo

Moral çok önemli ve dediğin gibi hep pozitif düşünmek gerekiyor. Tabi bu her zaman mümkün olmuyor. Benim ki sütüm olmasına rağmen emmedi doya doya ben de sağmak zorunda kaldım sütüm azalmasın diye. Senin yaptığın gibi elimle de sağdığım çok oldu. Neyse ki 7 ay bitti çok şükür. Artık bağışıklığı için emecekler. Zaten sütle doymaları, büyümeleri mümkün değil, bir yudum bile içseler yeter onlara...

Canım anne sütünd eöyle beklemiş süt durumu falan olmaz :) Oda sıcaklığında bile kaç saat bozulmuyor :)

Muffin nezamandır sen nerelerdeydin umut olsun herkese :) Seni süt uzmanı ilan ediyorum topicte

Iyide heryeri sut yaptim biri anyays biri konyaya gidiyo. Hepsi ayni yone gitmiyo koca kap aldim a disari firliyi

agzından bal damlıyo senin.inşallah yazdıklarını uygulayacagım.ozaman şimdiden sütüm tekrar gelecek artacak diye yazayım ben.bunun bile faydası olur

aynen canım.bazen göğüslerim süt denizi diye şartlıyorum kendimi.o olumsuzlukları silince önemli bir adım atılmış oluyo zaten.ingilterede bir anneanne torununu emzirmek istemiş ve sütü gelmiş baya yaşlı bir kadınmış ark ım söylemişti.eee o süt gelecek arkadaşş

Iyide heryeri sut yaptim biri anyays biri konyaya gidiyo. Hepsi ayni yone gitmiyo koca kap aldim a disari firliyi

ahahaaaaa .ilk zaman olur o acemilikler.bi keresinde suratıma fışkırmıştı.kocaman kap alma şu mama kavanozlarının küçüğü ile başlayın hatunlar.doldukça iyi gelecek.kocaman kaplar moral bozuyo.leğen meğen almadın dimi tatlişkom inanır mısın bir dönem keşke inek olsaydım diye içlendim.onların yattığı yerde sütü var bol bol.bizim gibi stres yapmıyorlar.allah beni holştayn yaratmamış ahhh

Canım anne sütünd eöyle beklemiş süt durumu falan olmaz :) Oda sıcaklığında bile kaç saat bozulmuyor :)

Muffin nezamandır sen nerelerdeydin umut olsun herkese :) Seni süt uzmanı ilan ediyorum topicte

kızla uğraşıyordum canım 2. dişimiz de geldi.burnumuz tıkalı 5 gündür saçlar nemliydi tam kurutamamışız ve cam açık kalmış sinüsler doldu.ay sorma otri bebeyi gördükçe ağlıyo.ne zor bir kızım var benim.süt ve kaka profesörü lütfen.kaka rütbesi mühim.topiğin has kakacıbaşısı.itinayla kaka danışmanlığı yapılır :))) bu arada kakada sşyah iplikler çıkıyorsa bebişlerin korkmayın muzdur kurt diil kızlar

en çok zoruma giden 1 saat sağıyorum genelde 21-23 civarı.işimi gücümü bırakıp sağıyorum sabah oluyo kzıım içiyo geri kalanını reddediyo o kadar çabama rağmen biberondan çekiyo ağzını surat çeviriyo .o tek damlayı bile çıkarana kadar 40 takla atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…