aynen katılıyorum canım sana.ben de kızın hastalıkları(süt ishal yapıyordu laktoz hassasiyetinden dolayı) nedeniyle ağlaya ağlaya emzirdim o dönem azaldı.sonrasında emmeyi bıraktı ben de hırs yaptım dr lar ilk 6 ay anne sütü diye beynimize yer ettirdi.ağlaya ağlaya sağdım.1 göğüs gitti 10 cc en fazla çıkıyodu ağlaya ağlaya sağmaya devam ettim.abartmıyorum mama verirken kendimi yetersiz anne gibi hissettim.çocuğuma faydam dokunmuyor diye düşünüyordum yıprandım.ama sonra forumda dolaşırken 1 bayan yazmış sütümgezmeye gitti gelecek diyecekmişsin.cidden yaptım saçma ama bu düşünceyi beynime şartladım ve rezene çayı-haşlanmış bulgur(her gün hemen hemen) sayesinde emzirdiğim dönemden biraz fazla geliyor.imkansız diye bişey yok inanmak lazım kızlar.her ank ya kontrole gidişte azalıyor sütüm.150 idi şimdi 50 cc gitti ankara stresinden(kızımın kontrolleri).ama inanıyorum geri gelecek.suyu 3 lt içiyorum rezene bulgur ..gelmezse ayıp.1 kaşık bile olsa antibiyotik bence sakın yılmayın heppp sağın.10 cc çıkan göğsüm şimdi ötekini solladı abartmıyorum.inandım artacak kızımın ihtiyacı var diye şartladım hep.
Canım diğer arkadaşların da dediği gibi üzme kendini büyüdüler artık. Hem pompa az çıkarıyor, senin sütün aslında daha çoktur.Arkadaslar ya bugun iyi idim aslinda ama moralim cok bozuk biliyorum burda bi cok bebek biberon mamasi ile buyudu ama bu aksam sutumu sagdim 30 cc bile cikmadi ne zamandir emziriyordum emiyor gibi idiler .6 aydan sonra sagmayi biraktim cok zor oluyodu diye.
Cok ugrastim elimden geleni yaptim hamileyken cok soylemislerdi sutun yetmez diye sutum yetsin diye elimden geleni yaptim ve nerdeyse bir aydan 6 aya kadar anne sutu verdim .hergun tek basina iki cocuga baktigim yetmez gibi 4 litre su ictim ve usenmeden hergun sut yapici bir yogun sey hazirladim ictim goguslerimden fazla sut geldiginden bebeklerim ememedi sagdim verdim sagdim verdim.3 4 saate bir sagardim 200 cc den az cikmazdi su hale bak 30 cc .bende emiyolar diye seviniyodum sut kalmamis ki.kendime cok kiziyorum keske emzirmeden ayni tempoda sut yapici seyler yiyip icerek devam etseydim.
Cocuklarima karsi kendimi eksik hissediyorum yuzlerine bakamadim esimde benimle mi ugrassin cocuklarla mi bilemedi.
Simdi uyuyolar odada yalniz tv izliyorum.hic bir zaman doya doys gogsumu veremedim emmek istediler bogazina doldu kuzularimin .off cok doluyum ben ya. Toparlamam lazim ama nasil.
Aktivite olarak oyuncakları ile oynuyoruz, ikea kuklasını oynatıyorum, müzik eşliğinde dans ediyoruz:) bir de bu günlerde at binme oynuyoruz. Babası at oluyor, bende elayı sırtına oturtuyorum, çok gülüyor Ela. Chicco ilk arabam aldık, anlamadı pek sevmedi şimdilik. Farklı aktiviteler arıyorum ben de, kitap vs. Arayışı içindeyim.pişştt topikcanlar nabıorsunuz ???
geldim gittimokudumfelen bitmedi,
diş i miçıkmışşş bir ağustos bebesinin daha heyoooo
üst dişler gelmek bilmedi bizim niyey se :18:
ben portakalı sıktım buz poşetine doldurdum ,(tavuk suyu vs.de koyuyoruz ya ) buzluğa koydum , yaza birer birer kullanırım artık ,portakal pişik yapıyor diyorlar illa yapıcak değil ama bir kaç ay sonra tatsın nolur ki
bu akşam değişik bişi yaptım oğlana tazefasulye haşladım az içine de bulgur koydum biraz kimyon ve zeytinyağı azda blendır dan geçirdim , fasulyeleri yutamaz diye ama sevmedi ya da karnı toktu yoğurdu da yemedi çünkü
eeeeeeeee günlük aktivitelerden kimse bahsetmemiş ,
Storing breast milk - YouTube
Hand Expression Tutorial, Excess Breastmilk for Breastfeeding Mothers 1080i Full HD - YouTube
Breast Feeding Tutorial - Hand Expression - YouTube bu videolardan öğrendim deneye deneye.çok keyifli inanmayacaksınız ama.hobi oldu.bakalım bugün kaç cc çıkacak diye
aynen katılıyorum canım sana.ben de kızın hastalıkları(süt ishal yapıyordu laktoz hassasiyetinden dolayı) nedeniyle ağlaya ağlaya emzirdim o dönem azaldı.sonrasında emmeyi bıraktı ben de hırs yaptım dr lar ilk 6 ay anne sütü diye beynimize yer ettirdi.ağlaya ağlaya sağdım.1 göğüs gitti 10 cc en fazla çıkıyodu ağlaya ağlaya sağmaya devam ettim.abartmıyorum mama verirken kendimi yetersiz anne gibi hissettim.çocuğuma faydam dokunmuyor diye düşünüyordum yıprandım.ama sonra forumda dolaşırken 1 bayan yazmış sütümgezmeye gitti gelecek diyecekmişsin.cidden yaptım saçma ama bu düşünceyi beynime şartladım ve rezene çayı-haşlanmış bulgur(her gün hemen hemen) sayesinde emzirdiğim dönemden biraz fazla geliyor.imkansız diye bişey yok inanmak lazım kızlar.her ank ya kontrole gidişte azalıyor sütüm.150 idi şimdi 50 cc gitti ankara stresinden(kızımın kontrolleri).ama inanıyorum geri gelecek.suyu 3 lt içiyorum rezene bulgur ..gelmezse ayıp.1 kaşık bile olsa antibiyotik bence sakın yılmayın heppp sağın.10 cc çıkan göğsüm şimdi ötekini solladı abartmıyorum.inandım artacak kızımın ihtiyacı var diye şartladım hep.
Gercektenmi ya yarin tekrar basliyim bende 6 ay boyunca psikopata baglamistim sut verecem diye.bi yiyecegin sut yapma ozelligi yoksa bana anlam ifade etmiyodu
Canım diğer arkadaşların da dediği gibi üzme kendini büyüdüler artık. Hem pompa az çıkarıyor, senin sütün aslında daha çoktur.
Aktivite olarak oyuncakları ile oynuyoruz, ikea kuklasını oynatıyorum, müzik eşliğinde dans ediyoruz:) bir de bu günlerde at binme oynuyoruz. Babası at oluyor, bende elayı sırtına oturtuyorum, çok gülüyor Ela. Chicco ilk arabam aldık, anlamadı pek sevmedi şimdilik. Farklı aktiviteler arıyorum ben de, kitap vs. Arayışı içindeyim.
Muffin hoşgeşdin, özledik seni.. Ben de artuk pek giremiyorum gerçi, çalışmaya başladım.
ya ne kadar güzel yazdın.yeniden heveslendim valla.sütüm gezmeye gitti gelecek ha.bende bi kaç gün tekrar deneyim ozaman.baksana 1 kaşık demin çıkardım.gerçi eşim verme onu diyo.beklemiş süttür dedi.ama çok iyi motivasyon oldu yazdıkların.tekrar deniycem.geldi geldi.gelmedi artık bittigini kabul edicem.sütüm gezmeden geri gelir belki.bayıldım bu lafa ben:))
hatta o bayan kapıya dönük oturup bakacakmışsın diye yazmıştı yanlış hatırlmıyorsam sonra bu sözü tekrarlıcakmışız bikaç kez.saçma aptalca ama işe yaradı sütüm az diye kanser etmekten kurtuldu beynim temizlendi valla.ama hergün sağ.tv yi müziği aç bebişinin resmini karşına koy onu düşün şifa gibi olacağını emin ol coşacak.ilk haftayı bilmem ama göğüs şok olacak tekrar çalışacakk
ya ne kadar güzel yazdın.yeniden heveslendim valla.sütüm gezmeye gitti gelecek ha.bende bi kaç gün tekrar deneyim ozaman.baksana 1 kaşık demin çıkardım.gerçi eşim verme onu diyo.beklemiş süttür dedi.ama çok iyi motivasyon oldu yazdıkların.tekrar deniycem.geldi geldi.gelmedi artık bittigini kabul edicem.sütüm gezmeden geri gelir belki.bayıldım bu lafa ben:))
agzından bal damlıyo senin.inşallah yazdıklarını uygulayacagım.ozaman şimdiden sütüm tekrar gelecek artacak diye yazayım ben.bunun bile faydası olur
Iyide heryeri sut yaptim biri anyays biri konyaya gidiyo. Hepsi ayni yone gitmiyo koca kap aldim a disari firliyi
Iyide heryeri sut yaptim biri anyays biri konyaya gidiyo. Hepsi ayni yone gitmiyo koca kap aldim a disari firliyi
Canım anne sütünd eöyle beklemiş süt durumu falan olmaz :) Oda sıcaklığında bile kaç saat bozulmuyor :)
Muffin nezamandır sen nerelerdeydinumut olsun herkese :) Seni süt uzmanı ilan ediyorum topicte
Moral çok önemli ve dediğin gibi hep pozitif düşünmek gerekiyor. Tabi bu her zaman mümkün olmuyor. Benim ki sütüm olmasına rağmen emmedi doya doya ben de sağmak zorunda kaldım sütüm azalmasın diye. Senin yaptığın gibi elimle de sağdığım çok oldu. Neyse ki 7 ay bitti çok şükür. Artık bağışıklığı için emecekler. Zaten sütle doymaları, büyümeleri mümkün değil, bir yudum bile içseler yeter onlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?