2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin ne isim var benim bu saatte burda. Simdi uykuda olmaliydim
Telefonun ustu hep sut olmus aksamdan kalma kurumus bide.

Günaydın, iyi pazarlar

Dün köfte verdim kuzuya :) Bizimle beraber yedi. Yanında da yoğurt. Yoğurt demir emilimini azaltıyormuş. Gerçi azaltmadığını da iddia edenler var. Zaten kime inanalım şaşırdık.

Akşamları da çorba versem nasıl olur acaba biraz, köftenin yanında? Portakal suyu da olabilir ama bizimkinin poposunu biraz kızartıyor portakal suyu verince

Bu arada ouzi, benim de sağınca sütüm çok az, 30 ml bile çıkmıyor ama çocuk emiyor. Ağzının kenarından taşıyor emerken. Nasıl oluyor anlamadım gitti zaten. Ama çok kuvvetlendi çekişi, kendine göre alacağını alıyor sanırım. Ne alırlarsa kar zaten. Ek gıda da güzel veriyorsun, bu zamana kadar da emzirmişsin. Keşke her çocuk 7 ay anne sütü alabilse. Bence de emzirmeye devam et arkadaşım, çocuklar emiyorsa.

Sagol canim elimden geleni yaptim ya aslinda pek emdikleride soylenemez oyle oynuyolar agizlarina skiyorum sa sup yalaniyolar

Bu yogurt demir isini bende cozemedim gitti zaten .
Ben emzircem de sanki istemiyolar gibi sut bitti diye dusunuyorum cunku 6 aydan sonra azalinca pek bi hevesli a liyolardi

Az once sagmaya calistim bi kasik anca cikarabildim dunku 30 cc de iki gunun birikimi imis galiba

Sevsinler inci dişlerini
Sadece sağıyormusun emziriyorsan ısırıyor mu
Benim oğlanda diş yok her huysuzlukta bekliyoruz sonuc cıkmadı

emmiyor ki cadı .kendi çabamla hep.sağıyorum.kaç kez denedim emmedi .profil foton senin bebiş mi?çimen filan ne zaman çekildi bu foto?

canım ne zamandır giremedim.şu fotoların linkini ver nostaljiyi merak ettim valla 100 sayfa olmuştur ben girmeyeli.Hatice kim yeni birileri mi geldi?

Az once sagmaya calistim bi kasik anca cikarabildim dunku 30 cc de iki gunun birikimi imis galiba

artacak canım 3-4 saatte bir sağ sanki emiyolar gibi.coşana kadar devam et.bak göreceksin.ama zaman ayır mutlaka.nazlıdır memişler gönlünü al

kızlar diş buğdayı partşsş yapacağım.menüde şunlar olacak 15 kişi gelecek.
-diş pasta
-butik kurabiye(diş-zıbın vb)
-muffin(olmazsa olmaz)
-cake pops(lolipop kek-kendim yapıcam başarırım umarım ilk kez)
-diş buğdayı(çerezli filan)
-peynirli milföy böreği
-makarna salatası

tuzlulara 1 şey daha eklemek istiyorum öneri ve tariflerinizi bekliyorum.kurabiye dışında ne olabilir???

bir de geçen pazardan beri kızımın burnu tıkanık .banyodan sonra cam açık kalmış çift yönlü kapattım sanmışım.neyse.dr a gittik ciğerlere inmemiş.peditus kullandık 5 gün serum fizyolojik ve otri bebe..ıhlamur pekmez...yok kızlar geçmedi hala.biberonu da ememiyor haliyle zorlanıyo.uykuda da aynı şekilde.ne yapmam lazımmmm

kesin meraktan catlamissindir. 2 gun 2 yil gibi geldi dimi

Anam saçlara bak maşallah
Şimdi gidip uyuyabilirim, güzel rüyalar görürüm kesin bunlardan sonra
teşekkürler teyzesiiii inşallah ii uyumuşsundur tatlım
canım ne zamandır giremedim.şu fotoların linkini ver nostaljiyi merak ettim valla 100 sayfa olmuştur ben girmeyeli.Hatice kim yeni birileri mi geldi?
ay sorma canımm bende 2 gün grmedm 30 sayfa brikmiş ya hanginlerin linlni istiosun balım bak sen bile bilmiosun çünkü çok giren biri değil ilk hak verdm alınıodur kadın cvp gelmeynce die başka yazdıklarnı görünce abartmış olduğunu anladm ben gördüm kadaryla herkez herkeze cvp verio dimi ama canm
kesin meraktan catlamissindir. 2 gun 2 yil gibi geldi dimi

anam sorma kuzum çatladım herfle kavga ettk bide gece ben başına bi geçtm geçmiş okumaya adamı unutmuşum napıon sen kudurmuş gibi kendini kaybettin diocanm sen napıosun nasılsın

canım geçmiş olsun önce menüyü çok beğendim ben yetmezmi ya:44:

çok teşekkür ederim muffin nişasta banyosunu bende yapıyım en iyisi geçmiş olsun senin kızınınki çokmuş benimkinin sadece yanaklarında var inşallah geçer

Ev amma da dagiliyor yaaa.... Sabahtan beri ev topluyorum supurmeye ancak gectim. Sıkı yonetimilan edicem herkesin herseyi her yerde. Baba koca oglan oturma odasini harabe etmisler. Bir iki sene sonraufaklik da katilirgruba oh en de habire toplarim.

ay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım

ay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım

Doğum günün kutlu olsun tatlım allahım kuzunla güzel ömürler versinboşverin ev işini falan dağınık kalsın sonu yokki
Canım senden başkasının umurunda değilki evin dağınıklığı sen de rahat bırak kendinibenim evi bir görsen çocuk parkı gibi ha bide bebe mağazası gibi
Dun parka gitmistik bugun avm ye gidecez orducanak .
E hadi kolay gelsin size bizde çıkıcaz bakalım bugün nasıl geçecek. Her hafta sonu bir daha çıkmayacağım diyerek eve dönüyorum sonra yine çıkıyoruz

Canım menü güzel bide tuzlu simit tarzımbişey yaparsın ohh miss bizde isteriz bizde
Kuzuya geçmiş olsun bol bol burnunu temizlemekten başka çare yok inşallah Biran önce atlatırsınız bizde yeni atlattık bide benim kız 10 tane iğne yedi

Ahhh ahhh boşa dememişler cennet annelerin ayağı altında diye nasıl ödenir annelerin hakkı.babalarda biraz zorlansın hemen bir kaçamak ararlar işte o eli öpülesi annelerden biride sensin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…