2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım inş. iyisinizdir bebiş te sen de

iyiyim güzelim, kokoştrik de iyi. senin canavar ne yapıyo, çıktı mı dişler?

wavy hosgeldın nerelerdeydın??

geldim gülsüncüğüm, reklam aldım biraz ara verdim.

içimde kaldı sana bi e-bebek kodu bulamadım, bulunca yollıcam canım

ne t-shirt i kızneden istiyerk yavru kuşum özlemezmiyiz hergün adını andık geçmişi okuda gör çok özledk yapma bida

hani hani şu bedava olanından? kappa mı desem mappa mı desem?
gördüm gördüm, özlemişsin güzel yüzlüm, teşekkür ederim.

ne özlıycez seni yaaa(!!!!!)
kokosu ve kampnyaları ozledık
bu arada tisort geldı gayet guzel canım.esım arkadaslarına da soylemıs hepsı ısmarlamıslar.sımdı halısaha macı ıcın hepsı tek renk sıparıs edecekleralem bunlar da

geldi kuzum geldikokoşum nasıl bakaym sen haticeyemi kızdın

takılma kız, tadımı çıkar bak sonra özlüyosun

güle güle terlesinler diyelim o zaman, bizim de geldi eşime ama iyi ki bi beden büyük istemişim malum İtalyano bunlar
Moru süper erkekte tavsiye edilir...

geldim gülsüncüğüm, reklam aldım biraz ara verdim.

içimde kaldı sana bi e-bebek kodu bulamadım, bulunca yollıcam canım
.

ay saGOL canım yaa dert etme.ben bayagı yuklu bı alısverıs yaptım ogun.ertesı gunde kampanya yapmıs e bebek 250 ustu alısverıse 50tl hedıye cekı verıomus mus mus mus...nasıl sınırlendım bır gunle kacırdım yahuu neyse kısmet dıılmıs

Ne tarafta oturuyodun sen canım yaa , ortalarda biyer yaparız herkes için ulaşım kolay olur ...Mesela benim eve ulaşım çok kolay aslında
Avrupa yakası, Beylikdüzü civarı
Gelin tabi beklerim.
Anamgile kusmustum gitmeyecektimde anam gonlumu aldi
Aman aman fırsatı kaçırma sakın yoksa bu bahar bu yaz iyice kafayı yersin. Anladım zaten gönlünü aldığını sonunda
Öyle rüşvetle falan affetmesin kimse Sonra hep yapar benden demesi

Geçmiş olsun canım insan hiç kıyamıyor demi yaşlılarada bebekler gibi...

Tatlışkomda gelmiş Siz anlaştınız da mı aynı anda geldiniz bakayım

tamam tamam saka yaptık wavyşko(samimiyetin cılkı boyle cıkıyo)
bızde buyuk beden ıstedık yesılını aldık guzel kalıtelı tekrardan sagol canım

geldi kuzum geldikokoşum nasıl bakaym sen haticeyemi kızdın

güle güle kullanın canım, beğendin mi?

herkes öyle olduğunu düşünüyor galiba, ama hayır- sadece dinlenmek biraz uzaktan izlemek istedim.

burada birbirimize kızma lüksümüz yok, çünkü kızınca olan bize oluyor tamamen uzak kalabiliyoruz forumdan. şahsen ben böyle bi nedenden banlanmak ve sizden uzak kalmak istemem. herkese verilecek cevabım var (her seviyeden her şirretlik makamında) ama ben neden çok şey öğrendiğim ve güzel vakit geçirdiğim yere ihanet edeyim ki kendi duygularım hırsım yüzünden. bu uzak kalma periyodunda bunu daha iyi anladım, lütfen herkes olumlu ve sıcakkanlı baksın olaya. çünkü ben gerçek hayatta kimseye bu kadar canım demedim şahsen, siz de değil mi?

Herkeze gunaydın. 8:30 kalktık anca kshvaltı yaptık. Sımdı oburcanı yedırıyorum bi haosırdı heryer battı

geçmiş olsun canımm ananneler bi başka yaa ben de çok sevyorum anannemi dayanamıyo insan yaşlı olunca

Geçmiş olsun canım insan hiç kıyamıyor demi yaşlılarada bebekler gibi...

Tatlışkomda gelmiş Siz anlaştınız da mı aynı anda geldiniz bakayım

ewet canım bı uzulmus telefonda konustuk ıcım parcalandı kucuk cocuklar gıbı konusuyo.sonra dedım sen cık gel bız senı en ıyı doktorlara goturcez nasıl sevındı...neyse allah şifa versın basımızdan eksık etmesın sevdıklerımızı
tatlıskomun geldıgını hıssettım hemen gıreyım dedım keyfım yerıne gelsın o topıgın nutella sı mutluluk hormonu salgılıyo bıze

geçmiş olsun canımm ananneler bi başka yaa ben de çok sevyorum anannemi dayanamıyo insan yaşlı olunca
ewet canım ananeler baska gercekten.bana cok bakmıs hala da uzaktan bakmaya calısır kıslık yazlık erzak gonderır sagolsun.sagol ıyı dıleklerın ıcın

Sus bana tatlı deme zambak yok dımı ortalıklarda. Onun canı cekecek dıye yazmıyorum bişe. 69.9 kg gordum. Dunden bu yana

Sende kaldır kuzın resımlerını ne koydun bornozlu resımlerını talip cıkarca yakarım bu topiği :)

hoşbulduk ice_daisy
wavy ltd şti rica eder
E tamam hesap sorma bitti galiba artık Hoşgeldin

Amin amin. Allah şifa versin beteriyle sınamasın.

Şenaysen, Gülsüncüm, yavrusugüzel olan Çirkinördekyavrusu

Benim fotograflar baskıda daha nezaman gelecek bilmiyorum.1hafta içinde gelir muhtemelen. Grupanya kampanyasında yazan bilgi
Bu fırsat 24 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir. şeklinde. Tekrar nezaman yaparlar bilmiyorum ama Markaponda da aynı fiyatla kampanyası var sitenin
Fujifilm Fotoğraf Kağıdına 10x15cm Boyutlarında 100 Adet Fotoğraf Baskısı
Süre bilgisi falanda yok gördüğüm kadarıyla.

İriscim sen düşünüyordun galiba ekmek yapma makinesi indirimdeymiş uygun gibi geldi bakarsan
Arçelik K-2715 Çift Hazneli Ekmek Yapma Makinesi

evet canm beğendm iiyki bi beden büyğnü almışımanlıorum canım demekki buna ihtiyacın varmış taBİKİDE KMSEYE BU KADAR CANDEAN CANIM DEMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…