hoşgeldin canım inş. iyisinizdir bebiş te sen de
wavy hosgeldın nerelerdeydın??
ne t-shirt i kızneden istiyerk yavru kuşum özlemezmiyiz hergün adını andık geçmişi okuda gör çok özledk yapma bida
iyiyim güzelim, kokoştrik de iyi. senin canavar ne yapıyo, çıktı mı dişler?
geldim gülsüncüğüm, reklam aldım biraz ara verdim.
içimde kaldı sana bi e-bebek kodu bulamadım, bulunca yollıcam canım
hani hani şu bedava olanından? kappa mı desem mappa mı desem?
gördüm gördüm, özlemişsin güzel yüzlüm, teşekkür ederim.
ne özlıycez seni yaaa(!!!!!)
kokosu ve kampnyaları ozledık
bu arada tisort geldı gayet guzel canım.esım arkadaslarına da soylemıs hepsı ısmarlamıslar.sımdı halısaha macı ıcın hepsı tek renk sıparıs edecekleralem bunlar da
geldim gülsüncüğüm, reklam aldım biraz ara verdim.
içimde kaldı sana bi e-bebek kodu bulamadım, bulunca yollıcam canım
.
Avrupa yakası, Beylikdüzü civarıNe tarafta oturuyodun sen canım yaa , ortalarda biyer yaparız herkes için ulaşım kolay olur ...Mesela benim eve ulaşım çok kolay aslında
Aman aman fırsatı kaçırma sakınGelin tabi beklerim.
Anamgile kusmustum gitmeyecektimde anam gonlumu aldi
Öyle rüşvetle falan affetmesin kimsebi t-shirtle kendimi affettirsem? geldi mi?
hoşbulduk ice_daisy
geçmişler olsun kuzuna da sana da dido naninaözledin mi beni, beni beni wavy ni?
waya ben miyim?
merhaba kızlar,
kısa bi ara verdim, isteyerek. ama yanınızdayım artık önemli olan bu değil mi?
doğru söyleyin özlediniz mi kızzz?
selam mıllet
hasta olan yavrularımıza rabbım tez vakıtte sifa versın hemencecık ıyılessınler yedıklerı ıctıklerı ılac olsun saglıklarına yaramazlıklarına kavussunlar ınsallah.
bızde 2gundur ananemın goz rahatsızlıgıyla ugrasıyoruz.ben ılk torunuyum uzerımde coook emegı vardır.ona bırsey olunca cok uzuluyorum ıcım parcalanıyor.sekerı gozlerıne vurmus goz damarlarında kanama varmıs ayrıca katarakt ameelıyatı falan fılan.yaslı dıyorum bukadar olacak dıyorum ama ınsan canı acıyo ıste...
takılma kız, tadımı çıkar bak sonra özlüyosun
güle güle terlesinler diyelim o zaman, bizim de geldi eşime ama iyi ki bi beden büyük istemişim malum İtalyano bunlar
Moru süper erkekte tavsiye edilir...
geldi kuzum geldikokoşum nasıl bakaym sen haticeyemi kızdın
selam mıllet
hasta olan yavrularımıza rabbım tez vakıtte sifa versın hemencecık ıyılessınler yedıklerı ıctıklerı ılac olsun saglıklarına yaramazlıklarına kavussunlar ınsallah.
bızde 2gundur ananemın goz rahatsızlıgıyla ugrasıyoruz.ben ılk torunuyum uzerımde coook emegı vardır.ona bırsey olunca cok uzuluyorum ıcım parcalanıyor.sekerı gozlerıne vurmus goz damarlarında kanama varmıs ayrıca katarakt ameelıyatı falan fılan.yaslı dıyorum bukadar olacak dıyorum ama ınsan canı acıyo ıste...
Geçmiş olsun canım insan hiç kıyamıyor demi yaşlılarada bebekler gibi...
Tatlışkomda gelmişSiz anlaştınız da mı aynı anda geldiniz bakayım
Öyle rüşvetle falan affetmesin kimseSonra hep yapar benden demesi
tamam tamam saka yaptık wavyşko(samimiyetin cılkı boyle cıkıyo)
bızde buyuk beden ıstedık yesılını aldık guzel kalıtelı tekrardan sagol canım
ewet canım ananeler baska gercekten.bana cok bakmıs hala da uzaktan bakmaya calısır kıslık yazlık erzak gonderır sagolsun.sagol ıyı dıleklerın ıcıngeçmiş olsun canımm ananneler bi başka yaa ben de çok sevyorum anannemi dayanamıyo insan yaşlı olunca
ewet canım bı uzulmus telefonda konustuk ıcım parcalandı kucuk cocuklar gıbı konusuyo.sonra dedım sen cık gel bız senı en ıyı doktorlara goturcez nasıl sevındı...neyse allah şifa versın basımızdan eksık etmesın sevdıklerımızı
tatlıskomun geldıgını hıssettım hemen gıreyım dedım keyfım yerıne gelsın o topıgın nutella sı mutluluk hormonu salgılıyo bıze
Didomm adanalı yarim nassıl oldun. İyimisin
E tamam hesap sorma bitti galiba artıkhoşbulduk ice_daisy
wavy ltd şti rica eder
ewet canım bı uzulmus telefonda konustuk ıcım parcalandı kucuk cocuklar gıbı konusuyo.sonra dedım sen cık gel bız senı en ıyı doktorlara goturcez nasıl sevındı...neyse allah şifa versın basımızdan eksık etmesın sevdıklerımızı
tatlıskomun geldıgını hıssettım hemen gıreyım dedım keyfım yerıne gelsın o topıgın nutella sı mutluluk hormonu salgılıyo bıze
güle güle kullanın canım, beğendin mi?
herkes öyle olduğunu düşünüyor galiba, ama hayır- sadece dinlenmek biraz uzaktan izlemek istedim.
burada birbirimize kızma lüksümüz yok, çünkü kızınca olan bize oluyor tamamen uzak kalabiliyoruz forumdan. şahsen ben böyle bi nedenden banlanmak ve sizden uzak kalmak istemem. herkese verilecek cevabım var (her seviyeden her şirretlik makamında) ama ben neden çok şey öğrendiğim ve güzel vakit geçirdiğim yere ihanet edeyim ki kendi duygularım hırsım yüzünden. bu uzak kalma periyodunda bunu daha iyi anladım, lütfen herkes olumlu ve sıcakkanlı baksın olaya. çünkü ben gerçek hayatta kimseye bu kadar canım demedim şahsen, siz de değil mi?
Sende kaldır kuzın resımlerını ne koydun bornozlu resımlerını talip cıkarca yakarım bu topiği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?