- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
valla bende yaptıgım tatlıları yedıklerımı yazsam benı kovarlar bu topıkten tatlıskom.nıckın bıle tatlıskom yaaaSus bana tatlı deme zambak yok dımı ortalıklarda. Onun canı cekecek dıye yazmıyorum bişe. 69.9 kg gordum. Dunden bu yana
E tamam hesap sorma bitti galiba artıkHoşgeldin
Amin amin. Allah şifa versin beteriyle sınamasın.
Şenaysen, Gülsüncüm, yavrusugüzel olan Çirkinördekyavrusu
Benim fotograflar baskıda daha nezaman gelecek bilmiyorum.1hafta içinde gelir muhtemelen. Grupanya kampanyasında yazan bilgi
Bu fırsat 24 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir. şeklinde. Tekrar nezaman yaparlar bilmiyorum ama Markaponda da aynı fiyatla kampanyası var sitenin
Fujifilm Fotoğraf Kağıdına 10x15cm Boyutlarında 100 Adet Fotoğraf Baskısı
Süre bilgisi falanda yok gördüğüm kadarıyla.
İriscim sen düşünüyordun galiba ekmek yapma makinesi indirimdeymiş uygun gibi geldi bakarsan
Arçelik K-2715 Çift Hazneli Ekmek Yapma Makinesi
valla bende yaptıgım tatlıları yedıklerımı yazsam benı kovarlar bu topıkten tatlıskom.nıckın bıle tatlıskom yaaa
ayy cok uygun mus canım yaa.kargo ne kadar.bıde foto yuklemek uzun suruyomu malum en az 100 tane
Biz fotoğraflar için harddisk aldık hepsini ona atıyoruz diğer cihazlarda belli bir zaman sonra silinebiliyormuş bilginiz olsun
o da işte düştümü filan gidiyo, o nedenle demiştim
Okurken alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş..
Bazı doktorlar neden kilolu bebek seviyor anlamıyorum. Bebek alt sınırda olur, o zaman belki iştah şurubu düşünülür.. Yoksa ortalama kiloda bir çocuğa neden ilaç verilsin ki.. 7-7.5 kg. gayet normal..
Bebekle arabada seyahat konusunda, ben de önce cesaret edemiyordum ama şimdi bazen eşim geç çıkıyor, ben Ela'yı annemden alıp eve geçiyorum. Ela hiç sevmiyor ana kucağını, arkada ağlıyor. Ben de öne koyuyorum, kemerleri güzelce bağlıyorum ve hava yastığını da kapattım. Sıkışık trafikde 15 dk yol gidiyoruz. Daha uzun mesafede ve hızlı gideceksem öne koymam ama.. O zaman da çok ağlar kesin.
Bu arada İstanbul buluşması için tarih belirleyelim şimdiden bence. Herkes planını ona göre yapsın, havalar güzelleşince herkes gezmelerde olur, ortak tarih ayarlayamayız.
Muffinnn'imm geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
geçen boğaz ağrısıyla başladı 4 gün önce kıızım hastayken neşesini yerine getirmek için şarkı söyledim gün boyu boğazım akşama yanmaya başladı ertesi gün burun tıkanıklığı filan sonra da nefes darlığı.konuşunca daha da daralıyorum..öksürük yok atamıyorum.dr a gittim röntken kan filan bronşit ve astım dedi.
akciğer ve baş röntgeni çekildi dün.agumentin ve astım için inhaler sprey verdi.süte radyasyon geçer mi?bazı dr lar geçer bazısı geçmez diyor internette bilginiz var mı?bir de baş ağrısı var ne yapacağım ben kızlarr
Yaaa canım çok sıkınkızım yine öksürmeye ve nefes alırken hırıltılı nefes almaya başladı daha 2 hafta oldu antibiyotik iğne
vurduk şimdi tekrar ne oluyor bu çocuğa ya
Bu arada günaydınnnn
tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım
Sonradan da okudum ki ; dişmişilk diş göründü zaten canım şimdi gördüm yanındakide minicik yarılmış yavrum ondan yapıyomuş pek bişeyde yemiyo bugün
Patates ezici bi alet var ya ben onunla eziyorum ,çok kolay oluyo...blender kullanmıyor musunuz kızlar ?ben kullanıyorum yoksa ez ez bitmiyo bir de ne fotoğrafı canım?
Sanırım 9.ayda yaptırıcam ,doktor yap dedi ama henüz sağlıkocağından aranmadım...MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?
İstanbulda olup aşıyı yaptıran var mı?
kız benıde bekleyın hazıranda ordayım :)Ortak tarih için mesela; nisan ayı mı mayısı bekliycek miyiz?
...
ikimizde iyiyz çok şükürr atlattık sanırım yani umut ediyorum ama bizim çıtırcancık çoşdu 3 de yattı 6 da kalkdı uykusum yani yineinş hatırlarm hala düşünme aşamasındayım
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok uyumuş çıtırım yaaa ....
Geçmiş olsun , bi daha da olmasın inşallah
Ortak tarih için mesela; nisan ayı mı mayısı bekliycek miyiz?
biz Balıkesir grubu olarak yine buluşuyoruz bile :)) grup dediğimiz de 2 kişi :) elendil bize geliyo yarın bebişiyle .. janete ulaşamadık hiç girmiyo çoktandır zaten ilk buluşmaya da gelememişti.. darısı sizlerin başına..
çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin inşallahSelam arkadaşlar ,
dün gelemedim , özleyenler oldu mu birazdan bakıcam
Tam kıpırcanım 8 aylık oldu ,ilk hastalığımızı yaşadıkGece ateşlendi yavrum , sabah doktora gittik ,boğazlar şişmiş , kulağa da sıçramış iltihap...Antibiyotik kullandık mecburen , şuanda iyi kuzum
kız nerdesin sennnnn
valla bu işin suyu çıkıyo ben söliyim amabi t-shirtle kendimi affettirsem? geldi mi?
hoşbulduk ice_daisy
geçmişler olsun kuzuna da sana da dido naninaözledin mi beni, beni beni wavy ni?
waya ben miyim?
merhaba kızlar,
kısa bi ara verdim, isteyerek. ama yanınızdayım artık önemli olan bu değil mi?
doğru söyleyin özlediniz mi kızzz?
kızınca olan bize de oluyo şekerim,güle güle kullanın canım, beğendin mi?
herkes öyle olduğunu düşünüyor galiba, ama hayır- sadece dinlenmek biraz uzaktan izlemek istedim.
burada birbirimize kızma lüksümüz yok, çünkü kızınca olan bize oluyor tamamen uzak kalabiliyoruz forumdan. şahsen ben böyle bi nedenden banlanmak ve sizden uzak kalmak istemem. herkese verilecek cevabım var (her seviyeden her şirretlik makamında) ama ben neden çok şey öğrendiğim ve güzel vakit geçirdiğim yere ihanet edeyim ki kendi duygularım hırsım yüzünden. bu uzak kalma periyodunda bunu daha iyi anladım, lütfen herkes olumlu ve sıcakkanlı baksın olaya. çünkü ben gerçek hayatta kimseye bu kadar canım demedim şahsen, siz de değil mi?
kız nerdesin sennnnn
valla bu işin suyu çıkıyo ben söliyim ama
bu ne ya küsen küsene
ben de küsecem, küsmem de çok pistir, burnum düşse yere almam ona göre
eylem bi başlattı bi daa da girmedi doğru dürüst
sonra cipskolam dedi kimse cevap yazmıyo diye, kısa sürdürdü ama,şimdi de wavy
samimiyetimden şüphe etmeyin ya, yalan borcum mu var
valla moralimi bozuyosunuz ya
kızınca olan bize de oluyo şekerim,
ben de şurda iki laf ediyoz diye geçmiş okucam diye pestilim çıkıyo
aşkolsun yaaa
neyse valla daha fazla yazmıyım çenemi tutayım gideyim ben
herkese hayırlı çarşambalar
canım ya anlamıştm zaten bi terslik olduğunu kıyamam ben onaaaa geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın şimdi nasıl kuzucum
Siz İrisle yanyanamısınız bakayım, aynı anda girdiniz
Çok geçmiş olsun geçmişte zaten çok şükür.
Ay dönümünüzde kutlu,mutlu olsun:119: Anam yaşlarına ne kaldı şurda şaka maka 1,2,3derken
ay dönümünüz kutlu olsunn canım çok çok da geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et umayıma
Ayy kuzum ya çok geçmiş olsun nazar var nazar
Anam herkes waya vE irisss gelmesinimi bekliyormuş bir anda kalabalıklaştı burası
Sağol teyzesiteşşk. inş. oluyodur :))
bizim alt dişler de öle olmuştu şimdi gözüm korktu valla ben bakıp duruyodum süpriz yapıp üstler de gelivercek diye .. mızmızlık bizde de başladı da.. dediğin gibi allahtan geçici
çokk güzell bu kız yaa saçlar yaza tam tokalık
hoşgeldin canım inş. iyisinizdir bebiş te sen de
geçmiş olsuuunn inş. tamamen geçmiştir...
selam mıllet
hasta olan yavrularımıza rabbım tez vakıtte sifa versın hemencecık ıyılessınler yedıklerı ıctıklerı ılac olsun saglıklarına yaramazlıklarına kavussunlar ınsallah.
bızde 2gundur ananemın goz rahatsızlıgıyla ugrasıyoruz.ben ılk torunuyum uzerımde coook emegı vardır.ona bırsey olunca cok uzuluyorum ıcım parcalanıyor.sekerı gozlerıne vurmus goz damarlarında kanama varmıs ayrıca katarakt ameelıyatı falan fılan.yaslı dıyorum bukadar olacak dıyorum ama ınsan canı acıyo ıste...
wavy hosgeldın nerelerdeydın??
Avrupa yakası, Beylikdüzü civarı
Aman aman fırsatı kaçırma sakınyoksa bu bahar bu yaz iyice kafayı yersin. Anladım zaten gönlünü aldığını sonunda
Öyle rüşvetle falan affetmesin kimseSonra hep yapar benden demesi
Geçmiş olsun canım insan hiç kıyamıyor demi yaşlılarada bebekler gibi...
Tatlışkomda gelmişSiz anlaştınız da mı aynı anda geldiniz bakayım
E tamam hesap sorma bitti galiba artıkHoşgeldin
Amin amin. Allah şifa versin beteriyle sınamasın.
Şenaysen, Gülsüncüm, yavrusugüzel olan Çirkinördekyavrusu
Benim fotograflar baskıda daha nezaman gelecek bilmiyorum.1hafta içinde gelir muhtemelen. Grupanya kampanyasında yazan bilgi
Bu fırsat 24 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir. şeklinde. Tekrar nezaman yaparlar bilmiyorum ama Markaponda da aynı fiyatla kampanyası var sitenin
Fujifilm Fotoğraf Kağıdına 10x15cm Boyutlarında 100 Adet Fotoğraf Baskısı
Süre bilgisi falanda yok gördüğüm kadarıyla.
İriscim sen düşünüyordun galiba ekmek yapma makinesi indirimdeymiş uygun gibi geldi bakarsan
Arçelik K-2715 Çift Hazneli Ekmek Yapma Makinesi
Ortak tarih için mesela; nisan ayı mı mayısı bekliycek miyiz?
biz Balıkesir grubu olarak yine buluşuyoruz bile :)) grup dediğimiz de 2 kişi :) elendil bize geliyo yarın bebişiyle .. janete ulaşamadık hiç girmiyo çoktandır zaten ilk buluşmaya da gelememişti.. darısı sizlerin başına..
Oooo ne güzel ne güzellllll....
Ben de haftasonu Düzceye gidiyorum , yılbaşından önce gittiğimde fovfov la buluşmuştuk ama çok kısa kalabilmiştim , kıpırcanım iyi olursa daha uzun muhabbet için uğramayı düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin inşallah
ebnde ösledim fahri hemşocan
hatta yazdım bile bi mesajımda
kız nerdesin sennnnn
valla bu işin suyu çıkıyo ben söliyim ama
bu ne ya küsen küsene
ben de küsecem, küsmem de çok pistir, burnum düşse yere almam ona göre
eylem bi başlattı bi daa da girmedi doğru dürüst
sonra cipskolam dedi kimse cevap yazmıyo diye, kısa sürdürdü ama,şimdi de wavy
samimiyetimden şüphe etmeyin ya, yalan borcum mu var
valla moralimi bozuyosunuz ya
kızınca olan bize de oluyo şekerim,
ben de şurda iki laf ediyoz diye geçmiş okucam diye pestilim çıkıyo
aşkolsun yaaa
neyse valla daha fazla yazmıyım çenemi tutayım gideyim ben
herkese hayırlı çarşambalar
anlamadım güzelim ya, bana mı diyosun küstü diye?
küsmediğimi kızmadığımı da yazdım ama sen direk öyle almışsın galiba
kız benıde bekleyın hazıranda ordayım :)
Full sıte bozuldu mobil surumden gurıyorum burdada ne begenebiliyorum ne begenenı goruyorum ne smile yapabiliyorum
anacım geri geldim diye azar işiteceğimi hiç düşünmemiştim ben :44:
topicde dan dun laf edenlere argo argo konuşup burda aktif olmak sayanlara bişey demezsiniz, iki üç gün gelmedim diye aaaa
cydkns, noldu sana odtücanım? sen bu tarz sitem edecek kişilerden değildin bana? :44:
Sabah iyiydi kıprıcanım teyzoşları ,sağolun hepiniz...Öğlen gidip bakıcam yine de...
Yakınmışız bayağı
Ama şekerim gelmen çok kolay ; metrobüs + metro , son durakta benim ev , çok basit
Önce katımeyve sıkacağı alaıcam canım , fikrimi değiştirdim , hatta iksini aynı anda düşürürsem de olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?