2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sus bana tatlı deme zambak yok dımı ortalıklarda. Onun canı cekecek dıye yazmıyorum bişe. 69.9 kg gordum. Dunden bu yana
valla bende yaptıgım tatlıları yedıklerımı yazsam benı kovarlar bu topıkten tatlıskom.nıckın bıle tatlıskom yaaa

ayy cok uygun mus canım yaa.kargo ne kadar.bıde foto yuklemek uzun suruyomu malum en az 100 tane

Kargo iki sitede de 4.50 olması gerek. Netbaskinin kendi sitesinde de 25lira ve üzerinde kargo bedava.
Çokta uzun sürmüyor aslında ben oğlumdan dolayı uğraştım biraz parça parça oldu. Birde bazı fotograflarımız çok büyüktü gerçekten çoğu telefona yüklenince açılmayacak derecedeydi. Onlar uğraştırdı biraz.

Ortak tarih için mesela; nisan ayı mı mayısı bekliycek miyiz?

Muffinnn'imm geçmiş olsun canım

Canımmm ,geçmiş olsun kuzuma...

tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım

ilk diş göründü zaten canım şimdi gördüm yanındakide minicik yarılmış yavrum ondan yapıyomuş pek bişeyde yemiyo bugün
Sonradan da okudum ki ; dişmiş Başka bişey olmasın da yanakcanıma

blender kullanmıyor musunuz kızlar ?ben kullanıyorum yoksa ez ez bitmiyo bir de ne fotoğrafı canım?
Patates ezici bi alet var ya ben onunla eziyorum ,çok kolay oluyo...

MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?

İstanbul
da olup aşıyı yaptıran var mı?
Sanırım 9.ayda yaptırıcam ,doktor yap dedi ama henüz sağlıkocağından aranmadım...

kızlaaaaaaar ben güne bi yanakcan fotosuyla devam ediyimEki Görüntüle 662922 Eki Görüntüle 662923

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ikimizde iyiyz çok şükürr atlattık sanırım yani umut ediyorum ama bizim çıtırcancık çoşdu 3 de yattı 6 da kalkdı uykusum yani yine inş hatırlarm hala düşünme aşamasındayım

Çok uyumuş çıtırım yaaa ....
Geçmiş olsun , bi daha da olmasın inşallah

çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin inşallah
ebnde ösledim fahri hemşocan
hatta yazdım bile bi mesajımda
kız nerdesin sennnnn
valla bu işin suyu çıkıyo ben söliyim ama
bu ne ya küsen küsene
ben de küsecem, küsmem de çok pistir, burnum düşse yere almam ona göre
eylem bi başlattı bi daa da girmedi doğru dürüst
sonra cipskolam dedi kimse cevap yazmıyo diye, kısa sürdürdü ama,şimdi de wavy
samimiyetimden şüphe etmeyin ya, yalan borcum mu var
valla moralimi bozuyosunuz ya
kızınca olan bize de oluyo şekerim,
ben de şurda iki laf ediyoz diye geçmiş okucam diye pestilim çıkıyo
aşkolsun yaaa

neyse valla daha fazla yazmıyım çenemi tutayım gideyim ben

herkese hayırlı çarşambalar

anlamadım güzelim ya, bana mı diyosun küstü diye?

küsmediğimi kızmadığımı da yazdım ama sen direk öyle almışsın galiba

canım ya anlamıştm zaten bi terslik olduğunu kıyamam ben onaaaa geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın şimdi nasıl kuzucum

ay dönümünüz kutlu olsunn canım çok çok da geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et umayıma

Ayy kuzum ya çok geçmiş olsun nazar var nazar

Sabah iyiydi kıprıcanım teyzoşları ,sağolun hepiniz ...Öğlen gidip bakıcam yine de...

Anam herkes waya vE irisss gelmesinimi bekliyormuş bir anda kalabalıklaştı burası

Bizi sevmeyen ölsün ayollllll

Sağol teyzesi

Geçmiş olsun canım anneannene ...

Yakınmışız bayağı
Ama şekerim gelmen çok kolay ; metrobüs + metro , son durakta benim ev , çok basit

Önce katımeyve sıkacağı alaıcam canım , fikrimi değiştirdim , hatta iksini aynı anda düşürürsem de olur tabi

İyileşecek inşallah teyzesi ....
Wavy'me de kızma ama yaaa , olur arada böyle şeyler ,geldi işte bak

anlamadım güzelim ya, bana mı diyosun küstü diye?

küsmediğimi kızmadığımı da yazdım ama sen direk öyle almışsın galiba

Senin küsmene kızmış ya , düşünce döven anneler olur ya onlar gibi olmuş

kız benıde bekleyın hazıranda ordayım :)

Full sıte bozuldu mobil surumden gurıyorum burdada ne begenebiliyorum ne begenenı goruyorum ne smile yapabiliyorum

Hazirana bi daha buluşuruz be ,haziran çok uzak :44:

Eve gidip geliyorum ,bakayım kıpırcanım nasıl

topicde dan dun laf edenlere argo argo konuşup burda aktif olmak sayanlara bişey demezsiniz, iki üç gün gelmedim diye aaaa

cydkns, noldu sana odtücanım? sen bu tarz sitem edecek kişilerden değildin bana? :44:

anacım geri geldim diye azar işiteceğimi hiç düşünmemiştim ben :44:

topicde dan dun laf edenlere argo argo konuşup burda aktif olmak sayanlara bişey demezsiniz, iki üç gün gelmedim diye aaaa

cydkns, noldu sana odtücanım? sen bu tarz sitem edecek kişilerden değildin bana? :44:

bebeğimmm üzülmeekmse sana kızmıoki herkez sana alıştı gtmene anlam veremedler özledler ondan diolar öle tarafından bakma benm dediğim tarafndan bak sana kmse kızmaz aksne herkez çok sevndi ben çok sevndm bak hissediosun dimi

Çok yakınız tabi Biz biraz Tekirdağa yakınız İstanbuldan ziyade Dahada uçtaydıkta bu yaklaşmış halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…