Selam arkadaşlar ,
dün gelemedim , özleyenler oldu mu birazdan bakıcam
Tam kıpırcanım 8 aylık oldu ,ilk hastalığımızı yaşadıkGece ateşlendi yavrum , sabah doktora gittik ,boğazlar şişmiş , kulağa da sıçramış iltihap...Antibiyotik kullandık mecburen , şuanda iyi kuzum
muffincim resimleri kaybetmemenin bi yolu daha var. ben 16 lık usb disk aldım ona sadece resimleri koyuyorum, başka bi amaçla kullanmıyoruz. inşallah bişey olmaz amin
ouzi kzı sen anamurlu musunnnn. pepino filan diyince huylanmıştım da şimdi emin oldum.
annemlerin de yazlığı var, biz de her sene giderizz. siz nerde oturuyosunuzz, yaza görüşelim miii
(gülsünle çok görüşebildik yaa)
evet iris yok, wavycim yok, pepik nezmandır giremiyodu ama haber verdi
sonraaa elendil çok girmiyo ama nooluyo yaa
neyseki muffin ve gevherin geliyo
Siz İrisle yanyanamısınız bakayım, aynı anda girdiniz
Selam arkadaşlar ,
Tam kıpırcanım 8 aylık oldu ,ilk hastalığımızı yaşadıkGece ateşlendi yavrum , sabah doktora gittik ,boğazlar şişmiş , kulağa da sıçramış iltihap...Antibiyotik kullandık mecburen , şuanda iyi kuzum
çok sevndm canım hele şu serum lafını duyunca içim cız etmişti hadi ya 6dan sonra uyumadımı bidahaadüşün canım düşün hatırlıcan bence belkide bi hatırlayan olur cvp verir sana
çok saol canımmmm walla ben işe geldim aradım şimdi anneannesini yeni uyumus daha belkide bana yardmcı olan olur
Selam arkadaşlar ,
Selam arkadaşlar ,
Yaz yaklasiyo herkez pc den uzaklasti herhalde.
Evet canim esim biraz yalniz kalacak ama onun yazin denetimleri oluyor zaten evde olmayacak.
Gerci o dayanamaz her hafta sonu gelirde bakalim.
Cok iyi olcak insallah ya bizim yaylamiz vardir yesillik tavuklar inekler bahce salacam icine cocuklari
Alıntı ile cevapla yazısının yanında ufak bir tırnak işareti var ya canım, onu seciyorsun cevaplamak istediklerinde.
Tatlışkomda erkencidir normalde gercekten oda gelmemiş, hayırdır inşallah.
herkese günaydınlar, tabii sabah 7 den beri topa tuttu Hanımefendi bizineymiş efendim yanımda dururmusunuz, su içmeye bile gitmeyin ,uyuduğumda gözlerimi arada açtığımda baş ucumda olunuz yoksaaaaa yaygarayı basarım peki neden? bu sıralar bütün bebekler bun yapıyor, nedeni 7 ay sendromu yani Ağlama ayı, eeee buna gelen ilk yada yeni dişler eklenince ayrıca 25-27 haftalar arasında da büyüme atağı da eklenince alın size eğlenceli bir aaaay ama iyi tarafı geçici olmasıdır,sabırlı olalım arkadaşlar bu dönemde bir çok şey öğretebiliriz.mesela ben kızıma mızmızlanarak birşey elde edemiceğini kavrattım patron kimmiş anlasın, nasıl mı yaptım mız mız yaparak su istiyor mesela,ona yüz ifadesi ve anlatımla böyle vermiceğimi söyleyerek şişeyi göremeyeceği bir yere koyuyordum susunca çıkarıp veriyordum.işe yaradı bebekler dediğimizi anlamaz demeyin herşeyi anlatın ve yüz ifadelerini kullanın algıda seçiciliğini geliştirin. kahvaltımız uzuuuun sürdü çünkü 3 ve 4 dişlerimiz geliyor üstten kocaman kocaman , azı dişlerinden sonra zorlayan ve acı veren dişler bunlar, alt dişler gibi pat çıkmıyor,biz alt dişleri sorunsuz süpriz bir şekilde yaşadık. bir baktık 2 tane diiiş ateş vs olmadı. üst dişler de yanlızca yemek sorunu ve mız mız var ateş ishal yok, bu gün yarın kaşıkta tık tık sesini duyarız.
gelmeyen arkadaşlardan haber de alamıyoruz buna bir çözüm bulmak gerekinsan merak ediyor.Dilerim herkesde herşey yolundadır
Selam arkadaşlar ,
Haa sen kendin çıkmak için diyorsun :) Doğru biz şoförle çıkıyoruz ondan arkadayım
Kısa mesafeler ile denemeler yap bence. Alışmasınada bağlı, bebeğede bağlı. Deneyerek bakacaksın kıpırcanın tepkilerine :)
BUluşmayada yere bağlı gelebilmem :)
Valla ev hanimligi zor ama ilk haftaki kadar zorlanmadim. Kolikcan yaninda olduguma ikna olduktan sonra daha uyumlu oldu. Aglamasi azaldi artik evin islerini bile yetistirebiliyorum
bakiciyla gorusemedim haftaya kaldi ama buyuk ihtimal baslatirim. Zaten simdi evde gozlemleme sansim var ve kadin zaten issiz begenmezsem ekmegine mani oldum derdi de yok. 1000 tl alacak sanirim. Oncekine gore de uygun. Umarim kafama uyan biri olur da bu sefer uzun sure devam edebiliriz
Sağol canım
Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada
Sağol canım
Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Sağol canım
kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa
tatlım ya ne küçükmüş ela ya
Oğlumu alıp gelesim geldi
Geztoz bolbol dinlen canım fazlasıyla hakettin sen
canımmmmmmmmmm hoşgeldin seni çok özledk ama kızgınızda biraz nerdeydin sen bi haber bile vermedin
Siz İrisle yanyanamısınız bakayım, aynı anda girdiniz
nerdesin kıssss sen nerdeyse ewini basacaktık ne oldu arkadasımıza die
Anam herkes waya vE irisss gelmesinimi bekliyormuş bir anda kalabalıklaştı burası
bi t-shirtle kendimi affettirsem? geldi mi?
hoşbulduk ice_daisy
geçmişler olsun kuzuna da sana da dido naninaözledin mi beni, beni beni wavy ni?
waya ben miyim?
merhaba kızlar,
kısa bi ara verdim, isteyerek. ama yanınızdayım artık önemli olan bu değil mi?
doğru söyleyin özlediniz mi kızzz?
bi t-shirtle kendimi affettirsem? geldi mi?
hoşbulduk ice_daisy
geçmişler olsun kuzuna da sana da dido naninaözledin mi beni, beni beni wavy ni?
waya ben miyim?
merhaba kızlar,
kısa bi ara verdim, isteyerek. ama yanınızdayım artık önemli olan bu değil mi?
doğru söyleyin özlediniz mi kızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?