2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar ,
dün gelemedim , özleyenler oldu mu birazdan bakıcam

Tam kıpırcanım 8 aylık oldu ,ilk hastalığımızı yaşadık Gece ateşlendi yavrum , sabah doktora gittik ,boğazlar şişmiş , kulağa da sıçramış iltihap...Antibiyotik kullandık mecburen , şuanda iyi kuzum

canım ya anlamıştm zaten bi terslik olduğunu kıyamam ben onaaaa geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın şimdi nasıl kuzucum

Evet canim.bizzim ev bozyazida koyunden sahil koyu.gorusuruz tabi Canim.cok ozledim oralari ya.bide yaylamiz var muhtemelen cogu zamanimiz orda gececek.
Hep tatillerde giderdik hic bise anlamadan donerdik bu sefer dibine vuracam

Siz İrisle yanyanamısınız bakayım, aynı anda girdiniz

Çok geçmiş olsun geçmişte zaten çok şükür.
Ay dönümünüzde kutlu,mutlu olsun:119: Anam yaşlarına ne kaldı şurda şaka maka 1,2,3derken

çok sevndm canım hele şu serum lafını duyunca içim cız etmişti hadi ya 6dan sonra uyumadımı bidahaadüşün canım düşün hatırlıcan bence belkide bi hatırlayan olur cvp verir sana

çok saol canımmmm walla ben işe geldim aradım şimdi anneannesini yeni uyumus daha belkide bana yardmcı olan olur

ay dönümünüz kutlu olsunn canım çok çok da geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et umayıma

Ayy kuzum ya çok geçmiş olsun nazar var nazar

Oğlumu alıp gelesim geldi
Geztoz bolbol dinlen canım fazlasıyla hakettin sen

Anam herkes waya vE irisss gelmesinimi bekliyormuş bir anda kalabalıklaştı burası

Alıntı ile cevapla yazısının yanında ufak bir tırnak işareti var ya canım, onu seciyorsun cevaplamak istediklerinde.

Tatlışkomda erkencidir normalde gercekten oda gelmemiş, hayırdır inşallah.

teşşk. inş. oluyodur :))

bizim alt dişler de öle olmuştu şimdi gözüm korktu valla ben bakıp duruyodum süpriz yapıp üstler de gelivercek diye .. mızmızlık bizde de başladı da.. dediğin gibi allahtan geçici

kızlaaaaaaar ben güne bi yanakcan fotosuyla devam ediyimEki Görüntüle 662922 Eki Görüntüle 662923

çokk güzell bu kız yaa saçlar yaza tam tokalık

hoşgeldin canım inş. iyisinizdir bebiş te sen de

geçmiş olsuuunn inş. tamamen geçmiştir...

Ne tarafta oturuyodun sen canım yaa , ortalarda biyer yaparız herkes için ulaşım kolay olur ...Mesela benim eve ulaşım çok kolay aslında

biz bi kere denedik arkada yalniz biraktik. Ama uykusu vardi zatn hemen uyudu. Uyanikken durur mu bilemedim. Kendim tek basima cikarmaya cesaret edemedim henuz:18:

hmm o zaman yurutc isi yaş. Dertsiz basima dert almiyim. layi sever benimki. Zaten su anda da bizi hoppala olarak kullaniyor

Evet evet bekliyoruz iriscan ilk firsatta[/QUOTE]

İnşallah kafana göre biridir canım , bidaha bidaha aramak zorunda kalmazsın ...
En kısa zamanda tek başına seyahat işlerine başlamak lazım şekerim , hep heriflerle mi gezicez
Buluşma işleri de en kısa zamanda , biraz daha görelim güneşi ...Ama tekil olaraktan düşerim ben Anadolu yakasına ,çalarım kapını

Sağol canım

Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada

Biz 20 gundur yalniz geziyoruz kucuk kuzuyla. Hic sesi cikmiyor arkada gayet uslu masallah. Ama senin kipircan cok hoslanmiyor sanirim araba yolculugundan. Bizimki bayiliyor arabaya. Bebek arabasini da koyduk bagaja turluyoruz ana ogul. Sukur wrdik bugunlere. Hayat onlarla her zaman guzel ama ozgurce gezebilirken daha bi guzel. :)[/QUOTE]

Ne güzel ,maşallah kuzuya Darısı başımıza

Sağol canım

Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada

yok hiç zor olmuyor. biz bunu alıştırma yöntemi ile yaptık.kısa mesafeli gidişlerimizde arkada kendi seyahat etti. en sevdiği oyuncakları yanında zaten suyunu da kendi içiyor. sallanan kelebeğini de astık mı tamam işte ne ağlama ne de mızmızlama, zaten kucak sevmeyen bir bebek birde varsa arka da küçük ekran tv açıyoruz baby tv ohhh değmeyin keyfineee bagajda bebek arabası hooop park et aç bagajı çıkar arabasını bindir küçük hanımı layl lay lom geziyoruz, ben kahvemi içiyorum o sütlaçını yiyor , etrafa bakınıyoruz kritik yapıyoruz
hijyen konusunda da bir Tıp'cı olarak salın gitsiiiin hiç gerek yok o kadar hijyene, benim ağbim öyle yaptı herşey hijyen steril, yok masif ağıçtan mama sandalyeleri sıfır toz, bu arada kendisi Almanya'da yaşıyor zaten toz moz yok zaten,eeee noldu oğlu sürekli hasta oldu,alerjik oldu, testler falan filan derken, özel hap ile vücuda ve bağırsağa mikrop verildi. yani kısacası herşey normal ve doğal olmalı ve gelişmeli aşırı olan herşey zararlıdır Sevgi bile herşey kararın da bebeğine kızabilirsinizde sinirlenebilir sımsıkı da sarılabilirsiniz. herşey normal olsun arkadaşlar sevgiler hoş kalınnnn[/QUOTE]

Tv mv yok arabada , oyuncakla idare etsin artık
Hijyen konusunda sana katılıyorum canım

kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa

Ama yaaaa , ne tatlıymış yanakcanımmmm ,anası da öyle tabi.... Minnoşum yaaaa ...

tatlım ya ne küçükmüş ela ya

Elticannnn , hayırlı olsun bebişin , sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ...
Bol bol ye kilo al , çocuk zayıf düşmesin içerde

canımmmmmmmmmm hoşgeldin seni çok özledk ama kızgınızda biraz nerdeydin sen bi haber bile vermedin

bi t-shirtle kendimi affettirsem? geldi mi?

Siz İrisle yanyanamısınız bakayım, aynı anda girdiniz

hoşbulduk ice_daisy

nerdesin kıssss sen nerdeyse ewini basacaktık ne oldu arkadasımıza die

geçmişler olsun kuzuna da sana da dido nanina özledin mi beni, beni beni wavy ni?

Anam herkes waya vE irisss gelmesinimi bekliyormuş bir anda kalabalıklaştı burası

waya ben miyim?

merhaba kızlar,

kısa bi ara verdim, isteyerek. ama yanınızdayım artık önemli olan bu değil mi?
doğru söyleyin özlediniz mi kızzz?

selam mıllet
hasta olan yavrularımıza rabbım tez vakıtte sifa versın hemencecık ıyılessınler yedıklerı ıctıklerı ılac olsun saglıklarına yaramazlıklarına kavussunlar ınsallah.
bızde 2gundur ananemın goz rahatsızlıgıyla ugrasıyoruz.ben ılk torunuyum uzerımde coook emegı vardır.ona bırsey olunca cok uzuluyorum ıcım parcalanıyor.sekerı gozlerıne vurmus goz damarlarında kanama varmıs ayrıca katarakt ameelıyatı falan fılan.yaslı dıyorum bukadar olacak dıyorum ama ınsan canı acıyo ıste...
wavy hosgeldın nerelerdeydın??

ne t-shirt i kızneden istiyerk yavru kuşum özlemezmiyiz hergün adını andık geçmişi okuda gör çok özledk yapma bida

aşkolsun kıs özlemezmiyizz çok özledim bir daha bu kadar uzun ara wermeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…