2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugünkerevizli irmikli çorba yapacaktım sizlerden almısdım tarifi kızımda çok beğenmişdi nasıl bir anneysem tarifi unuttum

teşekkür ederim arkadaşlar çok illet bişi yaa şu anda bile dayak yemiş gibiyim.. toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapılıyo ???
Alıntı ile cevapla yazısının yanında ufak bir tırnak işareti var ya canım, onu seciyorsun cevaplamak istediklerinde.
aynen canım hergün biri ortadan kayboluyo sebebleri vardır ama merak ettk anacm bak tatlışkomuda göremiom daha
Tatlışkomda erkencidir normalde gercekten oda gelmemiş, hayırdır inşallah.

herkese günaydınlar, tabii sabah 7 den beri topa tuttu Hanımefendi bizi neymiş efendim yanımda dururmusunuz, su içmeye bile gitmeyin ,uyuduğumda gözlerimi arada açtığımda baş ucumda olunuz yoksaaaaa yaygarayı basarım peki neden? bu sıralar bütün bebekler bun yapıyor, nedeni 7 ay sendromu yani Ağlama ayı, eeee buna gelen ilk yada yeni dişler eklenince ayrıca 25-27 haftalar arasında da büyüme atağı da eklenince alın size eğlenceli bir aaaay ama iyi tarafı geçici olmasıdır,sabırlı olalım arkadaşlar bu dönemde bir çok şey öğretebiliriz.mesela ben kızıma mızmızlanarak birşey elde edemiceğini kavrattım patron kimmiş anlasın, nasıl mı yaptım mız mız yaparak su istiyor mesela,ona yüz ifadesi ve anlatımla böyle vermiceğimi söyleyerek şişeyi göremeyeceği bir yere koyuyordum susunca çıkarıp veriyordum.işe yaradı bebekler dediğimizi anlamaz demeyin herşeyi anlatın ve yüz ifadelerini kullanın algıda seçiciliğini geliştirin. kahvaltımız uzuuuun sürdü çünkü 3 ve 4 dişlerimiz geliyor üstten kocaman kocaman , azı dişlerinden sonra zorlayan ve acı veren dişler bunlar, alt dişler gibi pat çıkmıyor,biz alt dişleri sorunsuz süpriz bir şekilde yaşadık. bir baktık 2 tane diiiş ateş vs olmadı. üst dişler de yanlızca yemek sorunu ve mız mız var ateş ishal yok, bu gün yarın kaşıkta tık tık sesini duyarız.
gelmeyen arkadaşlardan haber de alamıyoruz buna bir çözüm bulmak gerek insan merak ediyor.Dilerim herkesde herşey yolundadır

ewet war birsürü eksiğimiz malesef ne oldu böyle bilemedim..
nazar canm nazar bi canlanalımda gelsn şu mllette
bugünkerevizli irmikli çorba yapacaktım sizlerden almısdım tarifi kızımda çok beğenmişdi nasıl bir anneysem tarifi unuttum

aman unutuo bazen insan ya hatırlarsın yaprken hatırlardın belki sen nasıl oldun çıtırcaımla

muffincim resimleri kaybetmemenin bi yolu daha var. ben 16 lık usb disk aldım ona sadece resimleri koyuyorum, başka bi amaçla kullanmıyoruz. inşallah bişey olmaz amin
ouzi kzı sen anamurlu musunnnn. pepino filan diyince huylanmıştım da şimdi emin oldum.
annemlerin de yazlığı var, biz de her sene giderizz. siz nerde oturuyosunuzz, yaza görüşelim miii
(gülsünle çok görüşebildik yaa)
aynen ya baksana kmse yok konuşan yok wavy aşırı merak ettim hafta sonundan beri hç yok iriss gene yok daha bir sürü eksğmz var
evet iris yok, wavycim yok, pepik nezmandır giremiyodu ama haber verdi
sonraaa elendil çok girmiyo ama nooluyo yaa
neyseki muffin ve gevherin geliyo

Maşallah ya kıskandım valla benim kız doğduğundan beri hiç öle uyumadı ama bugün daha az uyandı 5 kez

maşşallllah azımı 5 kezcanım benmki doğduğundan beri ne olursa olsun gece uykusundan asla vazgeçemez dün bi fark oldu normalde yatış saati 11 12 9da uyudu her çocuk bir olmuo işte benmkide yemek yemiyo bak inşallah gircekler düzene

Biz fotoğraflar için harddisk aldık hepsini ona atıyoruz diğer cihazlarda belli bir zaman sonra silinebiliyormuş bilginiz olsun

Yaz yaklasiyo herkez pc den uzaklasti herhalde.
Evet canim esim biraz yalniz kalacak ama onun yazin denetimleri oluyor zaten evde olmayacak.
Gerci o dayanamaz her hafta sonu gelirde bakalim.
Cok iyi olcak insallah ya bizim yaylamiz vardir yesillik tavuklar inekler bahce salacam icine cocuklari

evet canım onlar boş bırakmıo maşallah neyseki irissn adını görmüş bulunmaktayım şenaysencmde gelmiş

nazar canm nazar bi canlanalımda gelsn şu mllette

aman unutuo bazen insan ya hatırlarsın yaprken hatırlardın belki sen nasıl oldun çıtırcaımla

ikimizde iyiyz çok şükürr atlattık sanırım yani umut ediyorum ama bizim çıtırcancık çoşdu 3 de yattı 6 da kalkdı uykusum yani yine inş hatırlarm hala düşünme aşamasındayım

Anam benimki yemekte yemiyor

ikimizde iyiyz çok şükürr atlattık sanırım yani umut ediyorum ama bizim çıtırcancık çoşdu 3 de yattı 6 da kalkdı uykusum yani yine inş hatırlarm hala düşünme aşamasındayım

çok sevndm canım hele şu serum lafını duyunca içim cız etmişti hadi ya 6dan sonra uyumadımı bidahaadüşün canım düşün hatırlıcan bence belkide bi hatırlayan olur cvp verir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…