Alıntı ile cevapla yazısının yanında ufak bir tırnak işareti var ya canım, onu seciyorsun cevaplamak istediklerinde.teşekkür ederim arkadaşlar çok illet bişi yaa şu anda bile dayak yemiş gibiyim.. toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapılıyo ???
Tatlışkomda erkencidir normalde gercekten oda gelmemiş, hayırdır inşallah.aynen canım hergün biri ortadan kayboluyo sebebleri vardır ama merak ettk anacm bak tatlışkomuda göremiom daha
nazar canm nazar bi canlanalımda gelsn şu mlletteewet war birsürü eksiğimiz malesef ne oldu böyle bilemedim..
bugünkerevizli irmikli çorba yapacaktım sizlerden almısdım tarifi kızımda çok beğenmişdi nasıl bir anneysem tarifi unuttum
Günaydınnnn nasılsınız kızlar cancanlar uyudumu bu gece
günaydın canım benmki 9da biuyudu sabaha kadar maşalllllaaa sennki nasıldı
muffincim resimleri kaybetmemenin bi yolu daha var. ben 16 lık usb disk aldım ona sadece resimleri koyuyorum, başka bi amaçla kullanmıyoruz. inşallah bişey olmaz amincanım ben de aldım grupanyadan 200 lük fırsat yalnız dosyaların bir kısmını seçtim hala seçeceğim foto var .birazını bugün birazını yarın eklesem oluyor mu?yoksa tek seferde mi yükleyeceğiz?geniş bir zaman lazım seçmek için
ouzi kzı sen anamurlu musunnnn. pepino filan diyince huylanmıştım da şimdi emin oldum.Gunaydin canlar
Hasta can ve cananlar bir An evvel iyilessin insallah.
Veeeeee anam geliyooo nisanda biraz kalacak sonra hep beraber anamur yollari eylule kadar .hergun denize sokacam tontonlarimi.
Zor gunler geride kaldi insallah artik infilak etmek uzereydim anam anladi nihayet
evet iris yok, wavycim yok, pepik nezmandır giremiyodu ama haber verdiaynen ya baksana kmse yok konuşan yok wavy aşırı merak ettim hafta sonundan beri hç yok iriss gene yok daha bir sürü eksğmz var
Maşallah ya kıskandım valla benim kız doğduğundan beri hiç öle uyumadı ama bugün daha az uyandı 5 kez
Saçlarınızı da kıskandımbugün kendimi çok kıskanç gördüm
Aman açıklama getirip savunma bunları, hep bir sebep hep bir sebep bitmiyor
Canım bende parça parça yükledim ama siteden çıkmadım aynı gün içinde olduğundan, sanırım olur ama sayfada kalıyordu yüklediklerin hep.
Günaydın, ne illet birşey o Allah şifa versin
Ohh sonunda :) Ne güzel ya sevindim valla. Biraz nefes al, bebelerede değişiklik olur.
Eşin yalnız mı kalacak siz memleketteyken şimdi :)
Geçmiş olsun canım aile boyu hepinize. Hafif atlatırsınız inşallah. Üzülüyoruz işte ama grip mikroplarını bile tanımaları gerekiyor. Şimdi tanımasalar kreşe/okula başlayınca yine sürekli hasta olacaklar. İnşallah hafifce atlatırsınız.
:44: Tek tek ortadan kayboluyor herkes. İris nerde acaba. Hiç böyle girmemezlik yapmazdı.
Muffin, derinnehir sizlerede çok geçmiş olsun. Devamlı hastalıklarda zor gerçekten.
Ne çok geçmiş olsun oldu sabah sabah. Hepsi hemencecik, hafifce gecer inşallah hastalıkların. Mevsim değişiklikleri kıştan beter oluyor.
muffincim resimleri kaybetmemenin bi yolu daha var. ben 16 lık usb disk aldım ona sadece resimleri koyuyorum, başka bi amaçla kullanmıyoruz. inşallah bişey olmaz amin
ouzi kzı sen anamurlu musunnnn. pepino filan diyince huylanmıştım da şimdi emin oldum.
annemlerin de yazlığı var, biz de her sene giderizz. siz nerde oturuyosunuzz, yaza görüşelim miii
(gülsünle çok görüşebildik yaa)
evet iris yok, wavycim yok, pepik nezmandır giremiyodu ama haber verdi
sonraaa elendil çok girmiyo ama nooluyo yaa
neyseki muffin ve gevherin geliyo
nazar canm nazar bi canlanalımda gelsn şu mllette
aman unutuo bazen insan ya hatırlarsın yaprken hatırlardın belki sen nasıl oldun çıtırcaımla
maşşallllah azımı 5 kezcanım benmki doğduğundan beri ne olursa olsun gece uykusundan asla vazgeçemez dün bi fark oldu normalde yatış saati 11 12 9da uyudu her çocuk bir olmuo işte benmkide yemek yemiyo bak inşallah gircekler düzene
ikimizde iyiyz çok şükürr atlattık sanırım yani umut ediyorum ama bizim çıtırcancık çoşdu 3 de yattı 6 da kalkdı uykusum yani yineinş hatırlarm hala düşünme aşamasındayım
Anam benimki yemekte yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?