2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Wayv kız seviyorum seni neden bilmem ama:44:
Tatlişkom oburcana ne yaptın öyle ama o her hâli ile yakışıklı
Pazar günü misafirim var arkadaşlar gelicek cuma kadın gelicek temizlik tamam
Eeee pasta işi ellerimden öper tatlişkom bir el atsan şu sunum işine
Menümü oluşturdum gibi ama tuzlu bişey daha eklemem lazım
Tuzlalar:
Kıymalı börek
Poğaca
Yaprak sarma
Kuru patlıcan ve biber dolması
Börülce salatası
Mercimek köftesi

Tatlılar :

Tarçınlı un kurabiyesi
Tiramisu
Vişneli Muffin
Kakaolu süslü toplar

Nasıl sizce yetermi bide tuzlu bir tarif verin hamarat hanımlar:44:

cancanlarrr
yahu sabah okudum okudum alintilarimi yaptimmm
sonra bir is cikti gelip bir daha baktimm ki sayfalar ucmusss
ee onlari da okusam bir daha yazamiycam dedim merhaba diyimmm

kıs burda olsak yorum yapmazmıydık sadece izlermiydik aşkolsun seni çok sewiyoruz tabikide kokoşcancanı daaa

[video=youtube;0B9Iom4BEZQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0B9Iom4BEZQ[/video] kızlar açılırsa şunu bi izleyin
Çok tatlılar

aaaaaaaaaaaaaaay pozitif mesaj holeyyy sağol cicim azıcık kendime geldim

bu arada topic halkı kız uyandı- izninizle azıcık ilgilenicem onla ama burdayım, öptüm
Aslında herkes sevindi herkes güzel şeyler yazmak istedi de hırpalayarak sevdik biraz
Ceydaylada öpüşün hemen İletişim kopukluğu yaşandı aranızda :)
cancanlarrr
Şenaysencim şunu yazmıştım sana bak

bir geçmiş birgünümüz yapınca biraz karıştı sanırım

anneanneye geçmiş olsunnn
didem toparlamış olmanıza sevindim
ouzi sen istanbul a gelmiycekmiydin martta ?
tatlişkom o tatlılığı yerim bennn ,muckk muckkk

yanakcan ı da yerim ayrıca

Çok yakınız tabi Biz biraz Tekirdağa yakınız İstanbuldan ziyade Dahada uçtaydıkta bu yaklaşmış halimiz
Olsun olsun ,ben sana güzergahı söyledim ,hiç trafik yok ...Bi orta yer bulalım da gerisi kolay

Ben sana ne diyom , yazmış zaten kendisi de ; sen düştün diye dövüyo o seni

Laaaaaaaaaaaaaaaaannnn kıyaslama yok diyoruz bas bas bağırıyoruz , kime diyoruz lannn
Benimkiyle aralarında 1 gün var o tosunun , ne emekliyo ne sürnüyo kendi g.tünün etrafında anca dönüyo , naapiyim , depresyona mı giriyim , gerizekalı mı benim kıpırcanım
Bi durun yaaa , hepsini yapacaklar ,sonra da peşinden koşamıyorum diye ağlarsınız eminim
Kendini üzme ,yanakcanımı da rahat bırak , yakarım Manisa'yı bak ona göre

Bak iriss'i tanımış bu wavy

Hee bak ben de aynısnı dedim ,sevdiğinden kızıyo dedim
Ama sen de moralini bozma şekerim yaaa , şurda ne güzel iyi vakit geçiriyoruz ,hem birbirimizi anlayıp hem de kırılmayalım.Ben valla dışardaki arkadaşşlarımdan çok burda sizinle muhabbetteyim yani , buluşmalar için de pek bi heyecanlanıyom lan

Eki Görüntüle 663051 Havamuz degişsin. Eskimoooo yolunu kaybetmiş sehre inmiş
Yavrummmmmm....
Dün çekmiştim hasta kıpırcanı ,dur atayım pc ye de paylaşayım

ya bide eşimin teyzesi dün ay maşallahı var o çocuğun çok fena annesi çok güzel bakmış dedi bende zaten dün ne yaptıysam yemedi bide diş huysuzluğu sesimi braz yükselterek ne alakası var ii bakmakla ben ii bakmıomuyum sabahtan beri yaptığm kaçıncı yemek dedim yok yok bz o anlamda demedk yaşı küçkte dio sanki ben 50 yaşındaym o sinrle kıyasladm braz tabiki kıyaslamam hissettrmemde anladın canm dimi neye taktğmı[/QUOTE]

Eşinin teyzesi miiiiii , kaynana yarısı yani
Sesini yükseltmeni sevdim bebeğim , bi daha da alçaltma o dangalaklara karşı

Niye kiiii, programın mı var aysre hatunnnn ,nere gidiyon

aaaaaaaaaaaaaaay pozitif mesaj holeyyy sağol cicim azıcık kendime geldim

bu arada topic halkı kız uyandı- izninizle azıcık ilgilenicem onla ama burdayım, öptüm

Biz hep pozitifiz wavy'mmm , ilgilen gel kokoşumla

bende gelsem cok guzel olurdu

Eşinin teyzesi miiiiii , kaynana yarısı yani
Sesini yükseltmeni sevdim bebeğim , bi daha da alçaltma o dangalaklara karşı

Niye kiiii, programın mı var aysre hatunnnn ,nere gidiyon

Biz hep pozitifiz wavy'mmm , ilgilen gel kokoşumla [/QUOTE]

guzummmm senden laf duycamı untmuşum:18::18:çocuk sehpaya tutunup kalkıo yaasıl derdim yememesi canım ya başka bişi değil inan tamam kıyaslama yok bidaha he ya kaynana yarısı ne öle dion dimi zaten sinirim tepemde aynen dangalak ötesi zaten öle ağırbaşlı gelin değilim artık tabi haklı olduğumkonulardamanisaya gelceksen yakmaya ben biraz daha kıyaslıyım

Ben de geliyom kız alsen ,senin ev ne taraftaydı

cancanlarrr
Selam topikcanım

irissssssssss kıpırcan ıma kıyamam bennnn , oyhh inşallah daha iyidir şimdi,

İyi teyzesiiiii , gittim geldim asayiş berkemal

pasta muabbeti dönmüş size söylemeyi unuttun kaynanamın tarafı lütfetti bebek hayırlamaya gelicek 5 Nisan da tam tamına 30 kişi afedersinizde ne b..k yiycem bilmiom

pasta muabbeti dönmüş size söylemeyi unuttun kaynanamın tarafı lütfetti bebek hayırlamaya gelicek 5 Nisan da tam tamına 30 kişi afedersinizde ne b..k yiycem bilmiom

Senin değil dde onların ne b.k yiyeceğini konuşursak daha çok yol alrız sanki

düzelmişmi kıpırcanım atlatmışdırr inşallah ne yaptın ewde

Düzelmil didommm ,iyiydi gittğimde tavuk çorbasını içiyodu

Ne 30 kişiminasıl doyuracak kız onlarıama iyi olur hepsi birden gelir tekrar uğraşmazsın biraz yorulursun tabi

İriss canım gelin beklerim ne güzel olur cancanlarda atarız ortaya düşünsene hepsi aynı boyhepsini aynı yatağa uyuturuz Biran gözümde canlandı

Yemek yememiştim ,lahana çorbamı yiyiyp geliyom resim yükliycem ,becerebilirsem bir de video ,azzzz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…