2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim elektrik süpürgemi yenilemem gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aslında şu ayakta duran şarjlılardan da almam lazım, kadın olmadığı zamanlarda pratik süpürüvermek için.

kızlar benim elektrik süpürgemi yenilemem gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aslında şu ayakta duran şarjlılardan da almam lazım, kadın olmadığı zamanlarda pratik süpürüvermek için.

ay onlar çok ii oluo ya benm kaynana almış çok güzel çekio hem çok kullanışlı gelio banada süpürgeyi nasıl alcan canım sululardan falanmı

Senin değil dde onların ne b.k yiyeceğini konuşursak daha çok yol alrız sanki

Düzelmil didommm ,iyiydi gittğimde tavuk çorbasını içiyodu

iyi olmasına sewindim canım walla senin dediğin daha mantıklı geldi onların yiyeceğini konusmak lazım

walla öyle hepsi aynı anda aradan çıkar menümü halletsem gerisi gelirde işde ah ah

ay onlar çok ii oluo ya benm kaynana almış çok güzel çekio hem çok kullanışlı gelio banada süpürgeyi nasıl alcan canım sululardan falanmı

bilmiyorum ki canım nasıl birşey olduğu konusunda da bilgim yok. şuankini düğün hediyesi almışlar toz torbasız 2400 w sözde ama ıı ıhhh hiç memnun kalmadık ben, kadın, annem vs.

bebek için soruyorum aslında (aman forum kuralları dışına çıkmayayım ) ortalık toz saç kırıntı oluveriyor gün sonunda. var mı kullanan memnun olan, ya da başkasının kullandığını bilip tavsiye edecek olan?

walla canım sana hemen tawsiyede bulunayım benimki black&decter güzel bir süpürge die almışdım güzel gerçekten ama anneminkini kullandıktan sonra yanında çok kötü kaldı süper ötesi bir makine resmen halı pırıl pırıl parlıo markası thomas bir incele canım çekim gücü falan mükemmel

ayaklı olanlardan değil di mi canım?

bi de servis durumu nasıl, yaygın mı?

kızlar merhaba, hasta kuzulara ve annelerine acil şifalar diliyorum. her zamanki gibi sayfalar uçmuş, bu aralar kızımla gecelerimiz çok kötü geçiyor. sürekli 2-3 saatte uyanıyor. size bir sorum olacaktı; kızımın alt damağının yan tarafında beyaz bir şişlik var. böyle bir durumla karşılaşan var mı?ne olabilir? bizim henüz dişimiz yok. ama diş gibi de değil azıların çıkacağı yere yakın, doktor randevumuza daha var erkenden götürmeliyim sizce ? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ayrıca wavybaby bir ara kayboldun, nedeni her ne ise topiğe girmemezlik yapma, tabi ki bu bir rica:)) ben topiğe çok fazla yazmıyorum ama hep takip ediyorum. sizin konuşmalarınız bilgi paylaşımlarınız süper.

Hepsini aynı yatakta uyutmak mı Benim gözümde başka şeyler canlandı uykudan ziyade

Ayaklılardan kullanmadım hiç canikom , sululardan almıştım ,verecek akraba bulana kadar göbeğim çatladı , her süpürmeye sök,tak,kurut Hiç benim gibi tembelin işi mi allahaşkına
Evi herif süpürür genelde ,onun da toza alerjisi var , maskeyle falan süpürüyodu yani .... Meşhur uzuuuuun araştırmalarım sonucunda ; miele aldım...Özellikle bebekli evler için olan bi model , hepa filtreli ,toz torbalı ama hiç toz kaçırmıyo ,herif memnun ,iyi de çekiyo ,hemi de pek sessiz kokoşumu uyandırmaz ....
Elektrikli Süpürgeler - S 5281 MedicAir -

iyi olmasına sewindim canım walla senin dediğin daha mantıklı geldi onların yiyeceğini konusmak lazım

Toz torbasızlarda zamanla emiş gücü azalıyomuş ama dysonlar bayağı iyi bildiğim kadarıyla...Bi de nilfisk mi bişey vardı sadece süpürge yapıyolar ,araştırırken bulmuştum ama fiyatı bayağı yüksekti sanırım...

Canım ben şarjlı Bosch kullanıyorum çok iyi çekiyor tabi alalı 3 ay oldu daha.önce arzum almıştım hiççççç memnun kalmadım sana fikir olur

Eki Görüntüle 663051 Havamuz degişsin. Eskimoooo yolunu kaybetmiş sehre inmiş
en tatlı eskimo bu olmalı :))

ya bide eşimin teyzesi dün ay maşallahı var o çocuğun çok fena annesi çok güzel bakmış dedi bende zaten dün ne yaptıysam yemedi bide diş huysuzluğu sesimi braz yükselterek ne alakası var ii bakmakla ben ii bakmıomuyum sabahtan beri yaptığm kaçıncı yemek dedim yok yok bz o anlamda demedk yaşı küçkte dio sanki ben 50 yaşındaym o sinrle kıyasladm braz tabiki kıyaslamam hissettrmemde anladın canm dimi neye taktğmı[/QUOTE]

en sinir olduğum şey ya bebeğimin kıyasllanması aksi gibi tepembe bitti hamile olduğumu öğrendikten 1 haftasonra eltimin de 3.ye hamile old.öğrendik eşim de ben de bari cinsiyetleri farklı olsa diye dua ettik öyle oldu şükür.. ana kv. her aradığında sizinki kaç kilo onlarınki şu kadar dönüyo mu emekliyomu diyip duruyo sanki et alıyo kasaptan onunki erkek ya diyo bide sonunda kendi kendini çürütüyo ne soruyon o zaman onlarınkini söyleyerek dimi??
boşver arkadaşım senin için rahat olsun bebeğine karşı o yeter milletin ağzı torba değilkii

Aft gibi bişey mi canım ya , dişlerin çıkacağı bölgede mi ?Başıma gelmediği için yorum yapamıycam ama telaş edecek bişey değildir heralde...

Neden Dr randevusu bekliyorsunuz ki sağlık ocagına götür.mesela Ya aft olduysa. Dr gidene kadar dahada ilerler cok pıs hastalıktır. Diş değil dıyosun ya o yüzden ornek. Verdım

ayaklı olanlardan değil di mi canım?

bi de servis durumu nasıl, yaygın mı?

yok canım ya ayaklı olanlardan değil normal birazda ağır ama temizlemesi çok kolay ve güzel servis durumuda adana da 2 tane war ama adamlar süpürgenin sapından tut plastik yerine kadar 5 yıl hiç bişe olmayacağının garantisini veriyor

Ve de terliklerim tabii ki

Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:

yerim ben seniiii kıs siz nerde yaşıyonuz ne bu kızın hali nasıl gezdiriosun öyle üşür kıpırcanım video küçültmeyi bulan warsa banada söylese çokk sewinirim

Sarıyer Tarabya da canım ,İstanbul da karın ilk yağdığı yerlerden
Çok ateşi vardı o yüzden açıldık saçıldık biraz ,sonra giydirdim teyzesiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…