Yemek yememiştim ,lahana çorbamı yiyiyp geliyom resim yükliycem ,becerebilirsem bir de video ,azzzz sonra
kızlar benim elektrik süpürgemi yenilemem gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aslında şu ayakta duran şarjlılardan da almam lazım, kadın olmadığı zamanlarda pratik süpürüvermek için.
Senin değil dde onların ne b.k yiyeceğini konuşursak daha çok yol alrız sanki
Düzelmil didommm ,iyiydi gittğimde tavuk çorbasını içiyodu
Ne 30 kişiminasıl doyuracak kız onları ama iyi olur hepsi birden gelir tekrar uğraşmazsın biraz yorulursun tabi
İriss canım gelin beklerim ne güzel olur cancanlarda atarız ortaya düşünsene hepsi aynı boyhepsini aynı yatağa uyuturuz Biran gözümde canlandı
uwwwwwwwwww yuh 30 kişimi ev alırmı gız o kadar kişiyi
ay onlar çok ii oluo ya benm kaynana almış çok güzel çekio hem çok kullanışlı gelio banada süpürgeyi nasıl alcan canım sululardan falanmı
kızlar benim elektrik süpürgemi yenilemem gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aslında şu ayakta duran şarjlılardan da almam lazım, kadın olmadığı zamanlarda pratik süpürüvermek için.
walla canım sana hemen tawsiyede bulunayım benimki black&decter güzel bir süpürge die almışdım güzel gerçekten ama anneminkini kullandıktan sonra yanında çok kötü kaldı süper ötesi bir makine resmen halı pırıl pırıl parlıo markası thomas bir incele canım çekim gücü falan mükemmel
Ne 30 kişiminasıl doyuracak kız onları ama iyi olur hepsi birden gelir tekrar uğraşmazsın biraz yorulursun tabi
İriss canım gelin beklerim ne güzel olur cancanlarda atarız ortaya düşünsene hepsi aynı boyhepsini aynı yatağa uyuturuz Biran gözümde canlandı
Ayaklılardan kullanmadım hiç canikom , sululardan almıştım ,verecek akraba bulana kadar göbeğim çatladı , her süpürmeye sök,tak,kurutkızlar benim elektrik süpürgemi yenilemem gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
iyi olmasına sewindim canım walla senin dediğin daha mantıklı geldi onların yiyeceğini konusmak lazım
bilmiyorum ki canım nasıl birşey olduğu konusunda da bilgim yok. şuankini düğün hediyesi almışlar toz torbasız 2400 w sözde ama ıı ıhhh hiç memnun kalmadık ben, kadın, annem vs.
bebek için soruyorum aslında (aman forum kuralları dışına çıkmayayım) ortalık toz saç kırıntı oluveriyor gün sonunda. var mı kullanan memnun olan, ya da başkasının kullandığını bilip tavsiye edecek olan?
en tatlı eskimo bu olmalı :))Eki Görüntüle 663051 Havamuz degişsin. Eskimoooo yolunu kaybetmiş sehre inmiş
kızlar merhaba, hasta kuzulara ve annelerine acil şifalar diliyorum. her zamanki gibi sayfalar uçmuş, bu aralar kızımla gecelerimiz çok kötü geçiyor. sürekli 2-3 saatte uyanıyor. size bir sorum olacaktı; kızımın alt damağının yan tarafında beyaz bir şişlik var. böyle bir durumla karşılaşan var mı?ne olabilir? bizim henüz dişimiz yok. ama diş gibi de değil azıların çıkacağı yere yakın, doktor randevumuza daha var erkenden götürmeliyim sizce ? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ayrıca wavybaby bir ara kayboldun, nedeni her ne ise topiğe girmemezlik yapma, tabi ki bu bir rica:)) ben topiğe çok fazla yazmıyorum ama hep takip ediyorum. sizin konuşmalarınız bilgi paylaşımlarınız süper.
ayaklı olanlardan değil di mi canım?
bi de servis durumu nasıl, yaygın mı?
Ve de terliklerim tabii ki
Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140
Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:
Ve de terliklerim tabii ki
Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140
Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:
yerim ben seniiii kıssiz nerde yaşıyonuz ne bu kızın hali nasıl gezdiriosun öyle üşür kıpırcanım video küçültmeyi bulan warsa banada söylese çokk sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?