2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aft gibi bişey mi canım ya , dişlerin çıkacağı bölgede mi ?Başıma gelmediği için yorum yapamıycam ama telaş edecek bişey değildir heralde...

canım sanırım aft değil, aft bildiğim kadarıyla, dudakta dilde çıkıyor. bu damağın üzerinde.ufacık bişey. ben en iyisi randevuyu erkene çekiyim. çok teşekkür ederim.

Sarıyer Tarabya da canım ,İstanbul da karın ilk yağdığı yerlerden
Çok ateşi vardı o yüzden açıldık saçıldık biraz ,sonra giydirdim teyzesiiii....

anam bende iris haberimiz olmadan miami ye falan mı taşındı dedim ayy ateşliyse haklısın tabi canm ya

Neden Dr randevusu bekliyorsunuz ki sağlık ocagına götür.mesela Ya aft olduysa. Dr gidene kadar dahada ilerler cok pıs hastalıktır. Diş değil dıyosun ya o yüzden ornek. Verdım

canım sanırım aft değil, damağın üzerinde çünkü, dudakların iç kısmında değil, sağlık ocağına sadece aşı zamanı gidiyoruz, hijyen sıfır diye. doktor randevusunu erkene çekeyim en iyisi. teşekkür ederim.

teşekkürler, seni de aramızda aktif görmek isteriz

burda bir arkadaş mıydı yanlış hatırlamıyorsam, diş kisti diye birşey demişti doktoru daha diş yok demişti. aklıma geldi- inşallah önemsiz ve hayırlı birşeydir sizinki canım.

aklımda bulunsun iriscanım, araştırıyorum bakalım.

Canım ben şarjlı Bosch kullanıyorum çok iyi çekiyor tabi alalı 3 ay oldu daha.önce arzum almıştım hiççççç memnun kalmadım sana fikir olur

teşekkürler fıstık listeme aldım kafamda

okey dido nanina, seninki de listede, değerlendiricez artıkın.
Ve de terliklerim tabii ki

Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140

Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:

yerim kazulet kıpırcanımı da bu iştahla sana kalmaz sen de kızarsın hemen iyileşsin kuzum

yerim ben seniiii kıs siz nerde yaşıyonuz ne bu kızın hali nasıl gezdiriosun öyle üşür kıpırcanım video küçültmeyi bulan warsa banada söylese çokk sewinirim

iris ve dido, video kesme programları var diye biliyorum da nedir nasıldır kullanmadım

gecmıs olsun. Kızım 2 yasında aft oldu dıs etine kadar yara döktü sadece dil ve damakta çıkmıyor ne olursa olmaz hemen Dr.

Ye wavy teyzesi hepimize yeter benim kıpırcanın butları :125:

Nasıl içten gülmüş o öyle yaaa ,maşallah çok tatlııı
Bu arada topikteki bütün evler perşembe pazarından hallice

seninki sadece tebessüm etmiş hasta olduğu belli geçmiş olsun tekrardan.. benimkinin bi kase tarhana çorbasını(ilk defa) içtikten sonraki hali :) teşşkk.. Allah hepimizin yavrularının yüzünü güldürsün ..
valla öyle koca bi koltuk açılmış haliyle ona ait hep bi karışıklık sözde yarın elendiller geliyo şimdiden toplamam lazım en iyisi toplamıyim otursunlar oynasınlar kardeş kardeş ... :)

Afiyet olsun kuzuya , hoşuna gitti demek ki tarhana
Boşver toplama yaa ,elendil yabancı mı ,onun da evi aynıdır sanırsam :118::118::118:

selam herkeze az önce ayberki yedirdim teyzeleri oluk oluk kustu ek gıdaya başladığımızdan beri hiç blender kullanmadım çatalla ezdim ve pütürlüde yiyor bugünde her zaman yediği kabak dolması yaptım çatalla ezdim azcık yedi yoğurtla ve çıkardı

Afiyet olsun kuzuya , hoşuna gitti demek ki tarhana
Boşver toplama yaa ,elendil yabancı mı ,onun da evi aynıdır sanırsam :118::118::118:

heralde sevdi annnnesinin tarhanasını :) topluydu onun ama gidince dağıttık :) ama daha o zaman oturmuyolardı oynayamıyolardı yarın oynarlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…