Masallah hasta halinde bile mutlu lazkızı
Aft gibi bişey mi canım ya , dişlerin çıkacağı bölgede mi ?Başıma gelmediği için yorum yapamıycam ama telaş edecek bişey değildir heralde...
Sarıyer Tarabya da canım ,İstanbul da karın ilk yağdığı yerlerden
Çok ateşi vardı o yüzden açıldık saçıldık biraz ,sonra giydirdim teyzesiiii....
Neden Dr randevusu bekliyorsunuz ki sağlık ocagına götür.mesela Ya aft olduysa. Dr gidene kadar dahada ilerler cok pıs hastalıktır. Diş değil dıyosun ya o yüzden ornek. Verdım
anam bende iris haberimiz olmadan miami ye falan mı taşındı dedimayy ateşliyse haklısın tabi canm ya
Hee ev arıyorum ama o taraflarda değil , Küba taraflarına bakıyorum da ,yok istediğim gibi
kızlar merhaba, hasta kuzulara ve annelerine acil şifalar diliyorum. her zamanki gibi sayfalar uçmuş, bu aralar kızımla gecelerimiz çok kötü geçiyor. sürekli 2-3 saatte uyanıyor. size bir sorum olacaktı; kızımın alt damağının yan tarafında beyaz bir şişlik var. böyle bir durumla karşılaşan var mı?ne olabilir? bizim henüz dişimiz yok. ama diş gibi de değil azıların çıkacağı yere yakın, doktor randevumuza daha var erkenden götürmeliyim sizce ? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ayrıca wavybaby bir ara kayboldun, nedeni her ne ise topiğe girmemezlik yapma, tabi ki bu bir rica:)) ben topiğe çok fazla yazmıyorum ama hep takip ediyorum. sizin konuşmalarınız bilgi paylaşımlarınız süper.
Evi herif süpürür genelde ,onun da toza alerjisi var , maskeyle falan süpürüyodu yani .... Meşhur uzuuuuun araştırmalarım sonucunda ; miele aldım...Özellikle bebekli evler için olan bi model , hepa filtreli ,toz torbalı ama hiç toz kaçırmıyo ,herif memnun ,iyi de çekiyo ,hemi de pek sessiz kokoşumu uyandırmaz....
Elektrikli Süpürgeler - S 5281 MedicAir -
Toz torbasızlarda zamanla emiş gücü azalıyomuş ama dysonlar bayağı iyi bildiğim kadarıyla...Bi de nilfisk mi bişey vardı sadece süpürge yapıyolar ,araştırırken bulmuştum ama fiyatı bayağı yüksekti sanırım...
Canım ben şarjlı Bosch kullanıyorum çok iyi çekiyor tabi alalı 3 ay oldu daha.önce arzum almıştım hiççççç memnun kalmadım sana fikir olur
yok canım ya ayaklı olanlardan değil normal birazda ağır ama temizlemesi çok kolay ve güzel servis durumuda adana da 2 tane war ama adamlar süpürgenin sapından tut plastik yerine kadar 5 yıl hiç bişe olmayacağının garantisini veriyor
Ve de terliklerim tabii ki
Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140
Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:
yerim ben seniiii kıssiz nerde yaşıyonuz ne bu kızın hali nasıl gezdiriosun öyle üşür kıpırcanım video küçültmeyi bulan warsa banada söylese çokk sewinirim
gecmıs olsun. Kızım 2 yasında aft oldu dıs etine kadar yara döktü sadece dil ve damakta çıkmıyor ne olursa olmaz hemen Dr.canım sanırım aft değil, damağın üzerinde çünkü, dudakların iç kısmında değil, sağlık ocağına sadece aşı zamanı gidiyoruz, hijyen sıfır diye. doktor randevusunu erkene çekeyim en iyisi. teşekkür ederim.
teşekkürler, seni de aramızda aktif görmek isteriz
burda bir arkadaş mıydı yanlış hatırlamıyorsam, diş kisti diye birşey demişti doktoru daha diş yok demişti. aklıma geldi- inşallah önemsiz ve hayırlı birşeydir sizinki canım.
aklımda bulunsun iriscanım, araştırıyorum bakalım.
teşekkürler fıstık listeme aldım kafamda
okey dido nanina, seninki de listede, değerlendiricez artıkın.
yerim kazulet kıpırcanımı da bu iştahla sana kalmaz sen de kızarsınhemen iyileşsin kuzum
iris ve dido, video kesme programları var diye biliyorum da nedir nasıldır kullanmadım
Güleç Dıcektın sanırım
anam benim süt kuzuma hasyayken bile nasılmış küçük kuzum maşallahVe de terliklerim tabii ki
Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140
Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:
Nasıl içten gülmüş o öyle yaaa ,maşallah çok tatlııı
Bu arada topikteki bütün evler perşembe pazarından hallice
seninki sadece tebessüm etmiş hasta olduğu belli geçmiş olsun tekrardan.. benimkinin bi kase tarhana çorbasını(ilk defa) içtikten sonraki hali :) teşşkk.. Allah hepimizin yavrularının yüzünü güldürsün ..
valla öyle koca bi koltuk açılmış haliyle ona ait hep bi karışıklık sözde yarın elendiller geliyo şimdiden toplamam lazım en iyisi toplamıyim otursunlar oynasınlar kardeş kardeş ... :)
Güleç Dıcektın sanırım
anam benim süt kuzuma hasyayken bile nasılmış küçük kuzum maşallah
amanında dişlernden sevsnle ne güzel ya minikimmmmm
Afiyet olsun kuzuya , hoşuna gitti demek ki tarhana
Boşver toplama yaa ,elendil yabancı mı ,onun da evi aynıdır sanırsam :118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?