2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dişlek dişlek görmedin mi dişleri teyzesi
Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımıııı aynı topıkten olunca
Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmıs

Ve de terliklerim tabii ki

Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140

Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:

Bacaklarını yerim

seninde dişlerini yerim kıtır kıtır Karnım çok acıktı ya bebelere sardım

Ben fotograf işlerine kaptırdım kendimi
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler
Şunlarda çok hoşuma gitti. Tekrar 200tane daha sipariş vereyim diyordum ama bunlara kaydı aklım şimdide :)
Bardak tshirt seceneklerinide babalar gununde kullanırım şimdi kalsın

Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımıııı aynı topıkten olunca

Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmıs

kıs yazın istanbula gitmeseydn grsrdük bizde imrendim walla ama bana yakın başka kimse yok

Anaaammm kıpırıma bak sennn , çok güzel olmuş şekerimm eline sağlık ,çok mutlu oldum

Ben de rejimdeyim ice_daisy ,yarama bastın

minğim derken sevmli anlamında dedm haaa maşallah kilosu boyu çok yernde maşallah
çok alemsın he ayşe kusecek diye duzeltıyosun. Kız anlamıştır o merak etme.artık korkmaya mi başladın Kuserler diye

Bu topık bir vukuat daha kaldıramaz toplu ıntıhara suruklenır

Anaaammm kıpırıma bak sennn , çok güzel olmuş şekerimm eline sağlık ,çok mutlu oldum

Ben de rejimdeyim ice_daisy ,yarama bastın

Allah yardımcın olsun, hani tatlışkom rejim yapıyordu ya o yalan oldu bıraktı Duymasında dayanamadı, annesigil yaza diline dolayacaklar onu

çok alemsın he ayşe kusecek diye duzeltıyosun. Kız anlamıştır o merak etme.artık korkmaya mi başladın Kuserler diye

Kendisi takık ya yanakcan yemiyo ,emeklemiyo diye ondan da olabilir hemşo

Allah yardımcın olsun, hani tatlışkom rejim yapıyordu ya o yalan oldu bıraktı Duymasında dayanamadı, annesigil yaza diline dolayacaklar onu

Ben pazartesi başladım ,önceden yapamadım...Benimki lahana diyeti ,aç kalmıyom aslında ama sürekli lahana yemek sıkıyo beeeeeeee

şuan suratmda aptal bi gülümseme varkız ne bilim minğz ama demiş ya bellimi olur gücenir diye düşündüm düzelttm ben vazifemi yapimde kmse gücenp darılmasın aman sende gükdürdn beni hee nasılda farkettn

Saatlerimiz 16:00 ...............
iriss kaçar , hoşçakalın canolarımm ,kuzularımı öperimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…