seninki sadece tebessüm etmiş hasta olduğu belli geçmiş olsun tekrardan.. benimkinin bi kase tarhana çorbasını(ilk defa) içtikten sonraki hali :) teşşkk.. Allah hepimizin yavrularının yüzünü güldürsün ..
valla öyle koca bi koltuk açılmış haliyle ona ait hep bi karışıklık sözde yarın elendiller geliyo şimdiden toplamam lazım en iyisi toplamıyim otursunlar oynasınlar kardeş kardeş ... :)
Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımııııdişlek dişlek görmedin mi dişleri teyzesi
Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmısselam herkeze az önce ayberki yedirdim teyzeleri oluk oluk kustu ek gıdaya başladığımızdan beri hiç blender kullanmadım çatalla ezdim ve pütürlüde yiyor bugünde her zaman yediği kabak dolması yaptım çatalla ezdim azcık yedi yoğurtla ve çıkardı
Ve de terliklerim tabii ki
Eki Görüntüle 663139 Eki Görüntüle 663140
Videoya çok büyük diyo , nasıl küçültülür teknolojik topikcanlar :44:
Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımııııaynı topıkten olunca
Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmıs
Haziran sonu temmuz basın gideriz ağustosta geliriz sen nezaman gelıyorsun burayakıs yazın istanbula gitmeseydn grsrdük bizde imrendim walla ama bana yakın başka kimse yok
teşkkr ederiz teyzesi miniğiz ama keyfimiz yerinde :))
Bacaklarını yerim
seninde dişlerini yerim kıtır kıtır Karnım çok acıktı ya bebelere sardım
Ben fotograf işlerine kaptırdım kendimi
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler
Şunlarda çok hoşuma gitti. Tekrar 200tane daha sipariş vereyim diyordum ama bunlara kaydı aklım şimdide :)
Bardak tshirt seceneklerinide babalar gununde kullanırım şimdi kalsın
çok alemsın he ayşe kusecek diye duzeltıyosun. Kız anlamıştır o merak etme.artık korkmaya mi başladın Kuserler diyeminğim derken sevmli anlamında dedm haaa maşallah kilosu boyu çok yernde maşallah
Anaaammm kıpırıma bak sennn , çok güzel olmuş şekerimm eline sağlık ,çok mutlu oldum
Ben de rejimdeyim ice_daisy ,yarama bastın
çok alemsın he ayşe kusecek diye duzeltıyosun. Kız anlamıştır o merak etme.artık korkmaya mi başladın Kuserler diye
Bu topık bir vukuat daha kaldıramaz toplu ıntıhara suruklenır
Allah yardımcın olsun, hani tatlışkom rejim yapıyordu ya o yalan oldu bıraktıDuymasında dayanamadı, annesigil yaza diline dolayacaklar onu
çok alemsın he ayşe kusecek diye duzeltıyosun. Kız anlamıştır o merak etme.artık korkmaya mi başladın Kuserler diye
Bu topık bir vukuat daha kaldıramaz toplu ıntıhara suruklenır
Kendisi takık ya yanakcan yemiyo ,emeklemiyo diye ondan da olabilir hemşo
HoşçakalSaatlerimiz 16:00 ...............
iriss kaçar , hoşçakalın canolarımm ,kuzularımı öperimmmm
yaa muhabbetleri kaciriyorummm pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?