2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyh gelebildim sonunda yaaa,

kokoş yeni bi huy edindi 10-15 gündür. kendini çok hızlı arkaya atıyo. otururken ayaktayken kucaktayken vs. bi de gülüyo kıs kıs boynu zedelencek saftirik kızımın ama bi de 1 saattir uykuya direndi oooooh wavy pert tabi :88:

Kıpır da atıyo arada kendini ama sürekli değil , kokoşun hoşuna gitmiş demekki hareket
Uyudu mu bari yavrum , benimki de dün gece alemlere aktı 8,30 da yattı , 10 gibi mızırdadı ,10,30 da antibiyotik saati diye uyutmadım , kızkardeşim de evdeydi ,bi türlü uyumadı ,oynaştı durdu

Uykuya direnme bizde de var birkac gundur. Cok uykusu var ama uyuyana kadar savas veriyor. Her gun yeni yeni huylar cikariyorlar iste sabir diyelim

uyudu neyseki de ne kadar sürer sultanlığım bilmem

Bana uyar yer konusuna da uyarim şoförcanim birakir buyuk ihtimal

Bıraksın tabi işi ne
Ben o zamana kadar koltuğuna alıştırırım heralde kıpırımı ,hem o biraz daha büyük sizin canlardan ,attığım gibi arkaya gelirim

uyudu neyseki de ne kadar sürer sultanlığım bilmem

Valla benim gündüz sultanlığım max. 45 dakikadır ,ona bile şükrederim

Ben en son 42 beden kot aldım laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn , ömrümde L giymemiş adamdım , XL oldum ben de

Ama kalıplar da dar ama wavy'mmmmmmmmm

yürü git kız, ne darı -tam tersine artık donlar bile lycralı

lahana diyeti nasıl gidiyor? sütü etkilememiştir umarım, kıpırcana gaz maz?
ben de XL diye üzülüyom da akşama tatlı ne yesek diye düşünüyorum... akşam popstar izlicem, çok severim öyle yarışmaları.

Sizin Ankaranın donları öyle demekki , benim herifin roberto carlos bacaklarına boxeri zor buluyoz burda

Diyetim iyi gidiyor , buluşmaya kadar süpersonik manken olucam , bi de yüzmeye başlasam

Süt içmiyo ki kıpırcan artık , azalmıştı zaten sadece geceleri emiyodu ,o da kesmiyo artık emmiyo , devam sütü yapıyorum geceleri ...

eskilerine gircem diye inatla yeni almıyorum, her sabah söylene söylene kıyafet giyorum ama eve gitmeden de akaşam ne yapsak ne yesek diye düşünmeye başlıyorum, acilen bu kör düğümden çıkmam lazım
4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...

belkı hazıran belkıde temmuz bası
kızım bende zeytınburnu kızıyım yaa

Kıııııızzzz burdan da hemşoymuşuz desene , burda işe başlamadan önceki işyerim Zeytinburnundaydı ,Tercüman sitesinde ,7 yılım geçti kız oralarda

Kıpırcan nasıl istiyorsa öyle artık annem, ömrümüz onlara feda. Hepiniz çok sağlıklı olun da gerisi boş. İyileşti di mi kuzum? Gerçi ateşi yok demiştin hatırlardım, çabukcak iyileşsin inşallah.

Senle chat yapıyoz farkında mısın?

eskilerine gircem diye inatla yeni almıyorum, her sabah söylene söylene kıyafet giyorum ama eve gitmeden de akaşam ne yapsak ne yesek diye düşünmeye başlıyorum, acilen bu kör düğümden çıkmam lazım

aha ben göbeğim fırlıyo ama mont kapatıyo nasılsa diye giymece devam
akşama ne var menüde, bi de tatlı?

Ben mecburen aldım sadece 1 tane pantolon , benim kilo hep karın göbek bölgesinde ,eskilerinden taşıyo ,sığmıyorum

Ben o kördüğümden çıktım ,annemler de olmayınca evde sürekli 3-4 çeşit yemek pişmiyo , bi sebze bi salata o kadar , herif de allahtan et met sevmez ,hergün ot ver bayıla bayıla yer ,şanslıyım o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…