evet yaa ben bilgisayarı aktıf olarak kullanıyorum o bana ben ona bakmıyorumEvet ,herkes için de uyarsa cumartesi daha iyi olur ....
Hee ,nooluyo ,gittim geldim bitek tatlişkom konuşmuş :44:
İriscim bu arada gormedim sanma kipircanimin her hali cok guzel miiisss yanaklarindan operim
bana hiç uygun değil
ama 4 temmuz olur
belkı hazıran belkıde temmuz basıBiz de kolikcanla anasını öperiz kokulu kokulu
Sen ne zaman geliyon hemşom , bütün yaz burda mısın ne kadar kalıcan ? Niye geliyon , ailen burda mı ?
oyh gelebildim sonunda yaaa,
kokoş yeni bi huy edindi 10-15 gündür. kendini çok hızlı arkaya atıyo. otururken ayaktayken kucaktayken vs. bi de gülüyo kıs kısboynu zedelencek saftirik kızımın ama bi de 1 saattir uykuya direndi oooooh wavy pert tabi :88:
4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...
Uykuya direnme bizde de var birkac gundur. Cok uykusu var ama uyuyana kadar savas veriyor. Her gun yeni yeni huylar cikariyorlar iste sabir diyelimoyh gelebildim sonunda yaaa,
kokoş yeni bi huy edindi 10-15 gündür. kendini çok hızlı arkaya atıyo. otururken ayaktayken kucaktayken vs. bi de gülüyo kıs kısboynu zedelencek saftirik kızımın ama bi de 1 saattir uykuya direndi oooooh wavy pert tabi :88:
Kıpır da atıyo arada kendini ama sürekli değil , kokoşun hoşuna gitmiş demekki hareket
Uyudu mu bari yavrum , benimki de dün gece alemlere aktı8,30 da yattı , 10 gibi mızırdadı ,10,30 da antibiyotik saati diye uyutmadım , kızkardeşim de evdeydi ,bi türlü uyumadı ,oynaştı durdu
Bana uyar yer konusuna da uyarim şoförcanim birakir buyuk ihtimal
uyudu neyseki de ne kadar sürer sultanlığım bilmem
uyudu neyseki de ne kadar sürer sultanlığım bilmem
yeni bi elbise aldım XL :26:
Ben en son 42 beden kot aldım laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn , ömrümde L giymemiş adamdım , XL oldum ben de
Ama kalıplar da dar ama wavy'mmmmmmmmm
yürü git kız, ne darı -tam tersine artık donlar bile lycralı
lahana diyeti nasıl gidiyor? sütü etkilememiştir umarım, kıpırcana gaz maz?
ben de XL diye üzülüyom da akşama tatlı ne yesek diye düşünüyorum... akşam popstar izlicem, çok severim öyle yarışmaları.
4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...
yürü git kız, ne darı -tam tersine artık donlar bile lycralı
lahana diyeti nasıl gidiyor? sütü etkilememiştir umarım, kıpırcana gaz maz?
ben de XL diye üzülüyom da akşama tatlı ne yesek diye düşünüyorum... akşam popstar izlicem, çok severim öyle yarışmaları.
belkı hazıran belkıde temmuz bası
kızım bende zeytınburnu kızıyım yaa
Sizin Ankaranın donları öyle demekki , benim herifin roberto carlos bacaklarına boxeri zor buluyoz burda
Diyetim iyi gidiyor , buluşmaya kadar süpersonik manken olucam , bi de yüzmeye başlasam
Süt içmiyo ki kıpırcan artık , azalmıştı zaten sadece geceleri emiyodu ,o da kesmiyo artık emmiyo , devam sütü yapıyorum geceleri ...
eskilerine gircem diye inatla yeni almıyorum, her sabah söylene söylene kıyafet giyorum ama eve gitmeden de akaşam ne yapsak ne yesek diye düşünmeye başlıyorum, acilen bu kör düğümden çıkmam lazım
eskilerine gircem diye inatla yeni almıyorum, her sabah söylene söylene kıyafet giyorum ama eve gitmeden de akaşam ne yapsak ne yesek diye düşünmeye başlıyorum, acilen bu kör düğümden çıkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?