2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavrim uyandı. 6 aylık aklıyla yemek ayırt edıyo elmayı sevmiyo armutu seviyo. Bi ısırıcam gorucek gununu

ben yaptırmadım kızamık aşısı , bizim doktorumuzda önerdi ama ben istemedim kızamık aşısı bildiğim kadarı ile canlı bir aşı olması sebebi ile bebeklerin bünyesine ağır gelebilir diye biliyorum ki tek olarak yaptırılsa bile aslında 9.aydan sonra yaptırılması daha uygun diye okudum birkaç yerde , zaten birde norma lde 2 doz şeklinde 12.aydan itibaren kızamık aşısının da içinde olduğu kkk aşısı olucaklar öncesinde tek aşı yapıldığında diğer aşının etkisinin azalma durumuda var , tabi yinede doktorunuz le görüşün son gelişmeler nelerdir bilmiyorum....

msoe ve mutlusu ggeçmiş olsunnnnnn....
umay ımmm gittikçe ne kadar çirkin bir şye oluyor öyle
istanbul buluşması için daha önce de dedim 13 nisan da arkadaşım evlenmeye karar vermiş :)(ben hala son dakikada kaçar diye bekliyorum da ) oraya teşrif etmem gerekli kısmetse
tatlişkom buluşma için kıskançlık seziyorum ben :90:sen gel seninlede turistik gezi yaparıs :)
birde sosyal tesisler güzel fikir ama toplu ulaşımla ulaşabilecek şekilde olsun...bizim aracımız yok iett bizim:)
yav bir kaç şey daha vardı aklımda unuttum :26::26:

Ama kıskanılmıcak gibi değil kaç kişi topikcanların çoğu muhabbetın belini kırcaklar. Bizede burda "acaba ne yıyolar" düşecek

O zaman 11-12 olur. Olmaz mi?? 12si anneler gunu mu oluyo ki:44:
Muhtemelen anneler günü oluyo
Herkese uygunsa 5 mayıs ,bitek ben yan çizmem yaa , alırım yeğenimin gönlünü 1 gün önceden
Cumartesi uygunsa cumartesi yapalım , çalışanlar çok mu cumartesi , pazar daha kalabalık olur gibi heryer...

MaşaAllah yaaa çok şeker çoook tatlı Umay bana çok pozitif bir bebek gibi geliyor...ömrü başarı ve mutlulukla dolu olsun

Ne güzel dilekler , teşekkür ederiz psikolog teyzemize
Genelde pozitiftir evet , kendisiyle konuşacak / oynayacak birini bulursa ondan iyisi yok
Gevezeliği de kime çekti ki acep

Ama kıskanılmıcak gibi değil kaç kişi topikcanların çoğu muhabbetın belini kırcaklar. Bizede burda "acaba ne yıyolar" düşecek
"Acaba ne konuşuyolar " değil de , "Acaba ne yiyorlar " .......

Aynen cnm konustuklarınız aranuzda kalsın yediğiniz içtiğinizi anlatın :))))

eeee nerde millet :44:

benim biraz işim var yarım saat kadar ,sonra burdayım

cumartesileri 12.30 a kadar çalışıyorum ama 1 den önce toplaşılmazsa sorun olmaz benim için, ctesi olursa daha iyi olur sanki

4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…