Tamam , ama 4-5 mayısta da ben olamam büyük ihtimalle , yeğenimin doğum gününe denk geliyo 4 mayıs ,hangi gün yaparlar bilmem ama...
Uyok yok oyle demedım yani 3 4 gun adet oluyosan 8 9 gun oluyosun demek istedım
Günaydın herkese
selammm topikcanlarımmm :109:
Hah bende bunu merak ediyorum aslında canım. Bazı doktorlar yan etkilerden bahsediyor. BU yan etkiler ne, aşıdan hemen sonra mı ortaya çıkıyor yoksa yıllar sonra mı... gibi şeyleri.
Bizim de ilk baharımız , bize de kutlu olsun ...:119::119::119:
Eki Görüntüle 663994 Eki Görüntüle 663996 Eki Görüntüle 663995
Bencede :18::18::18::18:Yedın portakalı:18::18::18::18::18::18:
Ama kıskanılmıcak gibi değil kaç kişi topikcanların çoğu muhabbetın belini kırcaklar. Bizede burda "acaba ne yıyolar" düşecektatlişkom buluşma için kıskançlık seziyorum ben :90:sen gel seninlede turistik gezi yaparıs :)
birde sosyal tesisler güzel fikir ama toplu ulaşımla ulaşabilecek şekilde olsun...bizim aracımız yok iett bizim:)
yav bir kaç şey daha vardı aklımda unuttum :26::26:
Muhtemelen anneler günü oluyoO zaman 11-12 olur. Olmaz mi?? 12si anneler gunu mu oluyo ki:44:
MaşaAllah yaaa çok şeker çoook tatlıUmay bana çok pozitif bir bebek gibi geliyor...ömrü başarı ve mutlulukla dolu olsun
"Acaba ne konuşuyolar " değil de , "Acaba ne yiyorlar " .......Ama kıskanılmıcak gibi değil kaç kişi topikcanların çoğu muhabbetın belini kırcaklar. Bizede burda "acaba ne yıyolar" düşecek
Muhtemelen anneler günü oluyo
Herkese uygunsa 5 mayıs ,bitek ben yan çizmem yaa , alırım yeğenimin gönlünü 1 gün önceden
Cumartesi uygunsa cumartesi yapalım , çalışanlar çok mu cumartesi , pazar daha kalabalık olur gibi heryer...
Ne güzel dilekler , teşekkür ederiz psikolog teyzemize
Genelde pozitiftir evet , kendisiyle konuşacak / oynayacak birini bulursa ondan iyisi yok
Gevezeliği de kime çekti ki acep
"Acaba ne konuşuyolar " değil de , "Acaba ne yiyorlar " .......
Aynen cnm konustuklarınız aranuzda kalsın yediğiniz içtiğinizi anlatın :))))
Muhtemelen anneler günü oluyo
Herkese uygunsa 5 mayıs ,bitek ben yan çizmem yaa , alırım yeğenimin gönlünü 1 gün önceden
Cumartesi uygunsa cumartesi yapalım , çalışanlar çok mu cumartesi , pazar daha kalabalık olur gibi heryer...
Ne güzel dilekler , teşekkür ederiz psikolog teyzemize
Genelde pozitiftir evet , kendisiyle konuşacak / oynayacak birini bulursa ondan iyisi yok
Gevezeliği de kime çekti ki acep
"Acaba ne konuşuyolar " değil de , "Acaba ne yiyorlar " .......
top havuzlu biyer olsa atarsınız veletleri havuzaa oynar onlarda kaynasırlarVeletlerle uğraşmaktan bişey yiyip içemeyiz gibime geliyo
cumartesileri 12.30 a kadar çalışıyorum ama 1 den önce toplaşılmazsa sorun olmaz benim için, ctesi olursa daha iyi olur sanki
yine sustuk neyı bekliyoruz acabaa
4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?