BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;
Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.
Yakalar ne olacak? Herkes Avrupa yakasında mı:44:
Yazın ortasında doğurduk şekerim , o kadar şişkinlik normal , kilon kadar ödemin de vardır değil mi ?
Tarih 4-5 mayis olsun (27 28 nisanda istanbul disinda olacagim icin degil vallaha bak) havalar daha sicak olur. Park bahce olayi daha garanti olur
ikametimi biliyorsun bilmeyenler icin Atasehir
Irıs: telden göruntulu gorusme
Cıpskokam: keskeeee dua edıyorum zaten
Didoo: hukumet gıbıymışım masallahhh. Şnsallah kuzum marinada hüpletırız kahvelerı :)
Yazın ortasında doğurduk şekerim , o kadar şişkinlik normal , kilon kadar ödemin de vardır değil mi ?
ırıscım dogru bıraz daha ısınsın kg verelım fıt gıyınelım
Irıs: telden göruntulu gorusme
Cıpskokam: keskeeee dua edıyorum zaten
Didoo: hukumet gıbıymışım masallahhh. Şnsallah kuzum marinada hüpletırız kahvelerı :)
Ben bi avm yapıcam arkadaşlar ,haftasonu doğum günüsü için hediye almam lazım ...Çok konuşmayın ,yemek yiyin ,kuzularla ilgilenin ...
İrisss umay giderek güzelleştirir içn zor vallabu arada nufüs patlaması yaşamamak içn elimden gelei yapıyorum
Didem bende hamileliğimde senden farklı değildim hatta arkadaşlar beni tanıyamamıştı
Tatlişkom aile planlamasının her türlüsünü denedim ama ne oluyor bilmiyorum:44:
Wayv bende polikistik overim.oğluma doğurduktan sonra ortalama 50 günde bir lekelenme tarzı adet oluyordum ama ikinci lekelenmede şüphelendim test yaptım ve kızım oldudoktor bile şaşırdı bu yumurtayla nasıl hamile kaldın diye
Ama şimdi kızım 3 aylıkken adet olmaya başladım hep düzenli oldu ama geçen ayki adetimde spiral taktırdım acaba ondanmı geçikti bilemiyorum:44:
spiralin çeşitli yan etkileri oluyor canım duyduğum kadarıyla da gecikme yaşatır mı bilmem :44:
kıza korunmadığın için hamile kaldın di mi kız? ya da nasıl oldu bi anlatsana
Hamile misin ? Şüphe içindemisin? Spiral gecıktırırmı bilmemde gununu uzattıgı kesınYok kız hep korundum prezervatif ile nasıl oldu bilmem:44:
Hamile misin ? Şüphe içindemisin? Spiral gecıktırırmı bilmemde gununu uzattıgı kesın
Uyok yok oyle demedım yani 3 4 gun adet oluyosan 8 9 gun oluyosun demek istedımCanım adet geçikince insan tedirgin oluyor ama spiral geçiktirir diyorsun çok Saol ya içim rahatladı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?