2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;

Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.

Tarih 4-5 mayis olsun (27 28 nisanda istanbul disinda olacagim icin degil vallaha bak ) havalar daha sicak olur. Park bahce olayi daha garanti olur
ikametimi biliyorsun bilmeyenler icin Atasehir

Irıs: telden göruntulu gorusme
Cıpskokam: keskeeee dua edıyorum zaten
Didoo: hukumet gıbıymışım masallahhh. Şnsallah kuzum marinada hüpletırız kahvelerı :)

Tarih 4-5 mayis olsun (27 28 nisanda istanbul disinda olacagim icin degil vallaha bak ) havalar daha sicak olur. Park bahce olayi daha garanti olur
ikametimi biliyorsun bilmeyenler icin Atasehir

ırıscım dogru bıraz daha ısınsın kg verelım fıt gıyınelım

Didoo: hukumet gıbıymışım masallahhh. Şnsallah kuzum marinada hüpletırız kahvelerı :)

Hmmm, benim telefon görüntüsüz görüşmeyi zorla yapıyor şimdilik

İrisss umay giderek güzelleştirir içn zor vallabu arada nufüs patlaması yaşamamak içn elimden gelei yapıyorum
Didem bende hamileliğimde senden farklı değildim hatta arkadaşlar beni tanıyamamıştı
Tatlişkom aile planlamasının her türlüsünü denedim ama ne oluyor bilmiyorum:44:
Wayv bende polikistik overim.oğluma doğurduktan sonra ortalama 50 günde bir lekelenme tarzı adet oluyordum ama ikinci lekelenmede şüphelendim test yaptım ve kızım oldudoktor bile şaşırdı bu yumurtayla nasıl hamile kaldın diye
Ama şimdi kızım 3 aylıkken adet olmaya başladım hep düzenli oldu ama geçen ayki adetimde spiral taktırdım acaba ondanmı geçikti bilemiyorum:44:

ırıscım dogru bıraz daha ısınsın kg verelım fıt gıyınelım

Tamam , ama 4-5 mayısta da ben olamam büyük ihtimalle , yeğenimin doğum gününe denk geliyo 4 mayıs ,hangi gün yaparlar bilmem ama...

Ben bi avm yapıcam arkadaşlar ,haftasonu doğum günüsü için hediye almam lazım ...Çok konuşmayın ,yemek yiyin ,kuzularla ilgilenin ...

inşallah canım en yakın zamnda gelicem geçen hafta geldik ama iş için kalabalıkdık o yüzden haber weremedim ne güzel bir adliye yapmıslar kıs ben ilk defa geldim çok beğendim.. sonra kuşumato sokağında tantuni yedik döndük hemen 8 kişiydik oyüzden ekemedim

spiralin çeşitli yan etkileri oluyor canım duyduğum kadarıyla da gecikme yaşatır mı bilmem :44:

kıza korunmadığın için hamile kaldın di mi kız? ya da nasıl oldu bi anlatsana

Adlıyenın nerde oldugunh bilmiyorum allahhh düşürmesin bcm. Tantunıyı gokselde yeseydınız

spiralin çeşitli yan etkileri oluyor canım duyduğum kadarıyla da gecikme yaşatır mı bilmem :44:

kıza korunmadığın için hamile kaldın di mi kız? ya da nasıl oldu bi anlatsana

Yok kız hep korundum prezervatif ile nasıl oldu bilmem:44:

Ceyda yok bugün nerelerde acaba
Gideyim hazırlık yapayım en iyisi misafir gelecek, size takılırsam misafire rezil olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…