2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heee ,oburcanı tatlişkom kapmasaydı ben de talip olablirimişim yani ,hatta mrs.oburcan İyileşti iyileşti ,teyzeyle kop kop bbile yaptı
Kimse yok naapalım

Gel beni ısır mı diyosun kolikcanımmmm , büyük bir zevkle

bende de durum aynı hamile olmadan ki kiloma geldim ama eskiler göbekte patlıyor göbek için spor yapmam gerek ama biraz tembellik var, benimki yemek istemez akşam ama ben çoook oburum yawwww

Kıııııızzzz burdan da hemşoymuşuz desene , burda işe başlamadan önceki işyerim Zeytinburnundaydı ,Tercüman sitesinde ,7 yılım geçti kız oralarda
yaza 2 3 ay kalırım buranın sıcagında durmak istemiyorum. benim annemler olıvyumun orda oturuyolar.

şu PSY gangnam style 2milyar 100 milyon izlenmiş ya şimdiye kadar, eeee biz sadece 3 kere dinliyoz günde.
bilerek indirmiyorum adam para kazansın diye

şimdi yagmurun kucukluk videolarını izliyodum anammm gözlerim doldu yaaa
ne kadar guzelmiş ve hiç dedğişmemiş oynaması bile aynı

Anam nasıl uykum geldi bu kızın uykusu niye gelmezki Abi'sinin arabasını aldı oynuyor yaaa

bende de durum aynı hamile olmadan ki kiloma geldim ama eskiler göbekte patlıyor göbek için spor yapmam gerek ama biraz tembellik var, benimki yemek istemez akşam ama ben çoook oburum yawwww

Hem yeni kıyafet almıyon hem löp löp yiyon yaaa , motive ol azıcık ,herif de istemiyosa yapma işte ne güzelll

yaza 2 3 ay kalırım buranın sıcagında durmak istemiyorum. benim annemler olıvyumun orda oturuyolar.
Az fink atmadım olivyumun oralarda ,

şu PSY gangnam style 2milyar 100 milyon izlenmiş ya şimdiye kadar, eeee biz sadece 3 kere dinliyoz günde.
bilerek indirmiyorum adam para kazansın diye

Benimki hiç sevmedi gangnamı lan , bi anormallik mi var yoksa lan , gangnam sevmeyen bebek olur mu yahu

şimdi yagmurun kucukluk videolarını izliyodum anammm gözlerim doldu yaaa
ne kadar guzelmiş ve hiç dedğişmemiş oynaması bile aynı

Dur kızzz ,bizimkiler daha küçük en fazla doğum fotosuyla nostaljik yapabiliyoz

Zeytinyağlı kereviz(çok süt yapıyo bende) köfte, ev makarnası, tatlı olarakta ıslak kek yapmıştım dün

ohh sefanız olsun çığlıkcana yarasın

Anam nasıl uykum geldi bu kızın uykusu niye gelmezki Abi'sinin arabasını aldı oynuyor yaaa

boşver oynasın, sen de gel bize takıl ayol
uyku muuuuuuuuuu, hımmmmm. kız, yoksa:44:

Selam canlar bizde disari ciktik ama cok kalmisiz ya iki saat filan .insallah hasta olmazlar

Fotoğraflar elime ulaştı biraz önce :) Çokta hızlı çıkartırıp gönderdiler. Beğendim kalitelerinide. Bizde zaten hertür telefon ve makine ile çekilmiş fotograf mevcuttu, daha kaliteli olanlar daha güzel normal olarak :)
Tavsiye ederim yani :)
Hemen yazayım dedim işim var halbuki okadar

diyet konusunda çok zor motive oluyorum maalesef ama başlarsamda iyi yaparım ,şimdiden motivasyon çalışmasına başlarsam en iyi nisanda başlarım.

evet hepsini yicem gece uzun

ohh sefanız olsun çığlıkcana yarasın

boşver oynasın, sen de gel bize takıl ayol
uyku muuuuuuuuuu, hımmmmm. kız, yoksa:44:

Hepsini yiycen mi kızzzz ,sen yeni bişeyler al bence ,epey indirim var heryerde

Farkındaysanız mesai bitti ,çok bile kaldım ...
Kıprcana kavuşma vakti

Hoşçakalın
İstanbullu topikcanlar ; buluşma için kararlarınızı yarın takip ederim ,netleştirelim biran önce

bugün işler yoğun olmaynca burda sizinle güzel vakit geçirdim umarım yarında böyle olur(normalde anca okuyabiliyorum), herkese iyi akşamlar benim mesai bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…