Kıpırcan nasıl istiyorsa öyle artık annem, ömrümüz onlara feda. Hepiniz çok sağlıklı olun da gerisi boş. İyileşti di mi kuzum? Gerçi ateşi yok demiştin hatırlardım, çabukcak iyileşsin inşallah.
Senle chat yapıyoz farkında mısın?
Taze taze kolikcan fotosu
Eki Görüntüle 664368
Ben mecburen aldım sadece 1 tane pantolon , benim kilo hep karın göbek bölgesinde ,eskilerinden taşıyo ,sığmıyorum
Ben o kördüğümden çıktım ,annemler de olmayınca evde sürekli 3-4 çeşit yemek pişmiyo , bi sebze bi salata o kadar , herif de allahtan et met sevmez ,hergün ot ver bayıla bayıla yer ,şanslıyım o açıdan
yaza 2 3 ay kalırım buranın sıcagında durmak istemiyorum. benim annemler olıvyumun orda oturuyolar.Kıııııızzzz burdan da hemşoymuşuz desene , burda işe başlamadan önceki işyerim Zeytinburnundaydı ,Tercüman sitesinde ,7 yılım geçti kız oralarda
goktugun kız versiyonu yaaaTaze taze kolikcan fotosu
Eki Görüntüle 664368
aha bengöbeğim fırlıyo ama mont kapatıyo nasılsa diye giymece devam
akşama ne var menüde, bi de tatlı?
bende de durum aynı hamile olmadan ki kiloma geldim ama eskiler göbekte patlıyorgöbek için spor yapmam gerek ama biraz tembellik var, benimki yemek istemez akşam ama ben çoook oburum yawwww
Az fink atmadım olivyumun oralarda ,yaza 2 3 ay kalırım buranın sıcagında durmak istemiyorum. benim annemler olıvyumun orda oturuyolar.
şu PSY gangnam style 2milyar 100 milyon izlenmiş ya şimdiye kadar, eeee biz sadece 3 kere dinliyoz günde.
bilerek indirmiyorum adam para kazansın diye
şimdi yagmurun kucukluk videolarını izliyodum anammm gözlerim doldu yaaa
ne kadar guzelmiş ve hiç dedğişmemiş oynaması bile aynı
Zeytinyağlı kereviz(çok süt yapıyo bende) köfte, ev makarnası, tatlı olarakta ıslak kek yapmıştım dün
Anam nasıl uykum geldi bu kızın uykusu niye gelmezki Abi'sinin arabasını aldı oynuyor yaaa
Zeytinyağlı kereviz(çok süt yapıyo bende) köfte, ev makarnası, tatlı olarakta ıslak kek yapmıştım dün
ohh sefanız olsun çığlıkcana yarasın
boşver oynasın, sen de gel bize takıl ayol
uyku muuuuuuuuuu, hımmmmm. kız, yoksa:44:
ohh sefanız olsun çığlıkcana yarasın
boşver oynasın, sen de gel bize takıl ayol
uyku muuuuuuuuuu, hımmmmm. kız, yoksa:44:
Hepsini yiycen mi kızzzz ,sen yeni bişeyler al bence ,epey indirim var heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?