2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh canım ya biraz heyecan katıyim dedim ama okadar üzdüysem öperim seni

ne heyecanı kızzzz, okur okumaz neeeee dedim. bi de sayfayı daha yeni yenilemiştim- dıdıdıdıııııııııııııııııııııııın

2 dk da ne senaryolar yazdım Allah biliyo- ama bak topikçe bunun öcünü kötü alırız haa :128:

burada kimler var bilmiyorum ama sıkılıdğım bir konu var onu yazıcağım :))
internet dünyasındayız malum hepimiz araştırıyoz bir şekilde iletişimde olmak muhteşem özellikle benim bu siteden öğrendiğimçok şey var ama............
anne olur olmaz blog yazarı olan, hatta uzman mış gibi sürekli ahkam kesen kadınlardan sıkıldım..............
kusasım var üstlerine üstlerine ,hatta bloglarında çok marifetmiş gibi yaptıkları salatanın tarifini vermelerinden de sıkıldım........

ohh rahatladım.ama konuyu uzatabilirim eşlik eden olursa

ne guzel anlatmıssın agzına saglık....katılıyorum sana:13::13:
allah seniiiiiiigözlerim yuvalarından çıktı
ama bı saka yapmıssın herkes yemıs ınsan bıraz uzatıp tadını cıkartırdı hemen de saka oldugunu ıtıraf etmıs
4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...
cooook kıskandıııımmmm

kızlar dogum hamılelık fotoları coook guzel.sıze zahmet 2012 agustos annelerı dogum hıkayelerı topıgıne ekleyın hıkayelerınızıde okuyalım.iriss,tatlıskom....... bır cogunuzun yok haydı pambık eller klavyeye

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?

Kızbenım hikayem yokki. De randevu verdı gel cuma alalım dedi. Gittik cektı çıkarttılar. Ben uyandım esime baktım. yuz ıfadesınden nasıl oldugunu anlamak için. verdıler kucagıma agladım zaten yuzum gozum şiş dahada çirkin oldum. Aha by kadar bundan haber cıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…