Hamileyimmmmmmm
Hamileyimmmmmmm
nolcak şimdii :18:
Hamileyimmmmmmm
ulen alsen, yüreğime iniyodu, eşim utanmasan ağlıcan ha dedi
Başımdan kaynar su dokuldu sandım. Tuhhh sanaYok kız şaka yaptımmmmmallahım isteyene versin amin
Yok kız şaka yaptımmmmmallahım isteyene versin amin
Ahh canım ya biraz heyecan katıyim dedim ama okadar üzdüysem öperim seni
Başımdan kaynar su dokuldu sandım. Tuhhh sana
İyiki varmışızz hıhhh sorarım ben sana iyiki varsınızıııİyiki varsınız benimle sevinip benimle üzülüyırsunuz seviyorum kızlar sizi
burada kimler var bilmiyorum ama sıkılıdğım bir konu var onu yazıcağım :))
internet dünyasındayız malum hepimiz araştırıyoz bir şekilde iletişimde olmak muhteşem özellikle benim bu siteden öğrendiğimçok şey var ama............
anne olur olmaz blog yazarı olan, hatta uzman mış gibi sürekli ahkam kesen kadınlardan sıkıldım..............
kusasım var üstlerine üstlerine ,hatta bloglarında çok marifetmiş gibi yaptıkları salatanın tarifini vermelerinden de sıkıldım........
ohh rahatladım.ama konuyu uzatabilirim eşlik eden olursa
allah seniiiiiiiHamileyimmmmmmm
cooook kıskandıııımmmm4 Mayıs cumartesi uygun mudur arkadaşlar , önce tarih belirleyelim ,mekan işine sonra bakarız...
Naptiniz canim neler hazirladin elendile?
Bencede soylede yemiş kadar olalım :)
kızlar dogum hamılelık fotoları coook guzel.sıze zahmet 2012 agustos annelerı dogum hıkayelerı topıgıne ekleyın hıkayelerınızıde okuyalım.iriss,tatlıskom....... bır cogunuzun yok haydı pambık eller klavyeye
sütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?