2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çirkinördek yavrusu alınganlık yapma yahu , hepimiz her zaman yetişemiyoruz ki, hele bebişlerle oo ben kaç kez mesaj yazma alanında alıntı yapıppp taa ertesi güne ancak yazabildiğimi bilirim , sen de yaşamışsın dır böyle şeyler
bu arada hızlı okuma kursu nerden alınıyor :26::26:hani başlık nedir , okuma demişken dur kitap okuyım az bari cincan uyumuşken

Demin tek başımaydın birden hepiniz nasıl geldiniz. Nerdeyydınız kız siz
başka topıkleredemi gidiyosunuz

alınganlık yok canım benim yalnızca küçük bir sitem :):)

valla ben tömere gitmiştim canım hızlı okuma için.. iyi ki de gitmişim :)

herkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
Kız ne alakası var
Ne bu alınganlık haftasımı.burda 5 6 kişi oluyo yazıyorum yazıyorum cvp vermıyolar. Ben hiiçç alınmıyorum. Kendi kendime kınusuyorum

Ben zaten nöbetçi uye. Herkez gudıyo baska topiklere ben burayı beklıyorum Geleni karsılıyorum

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?

Gunaydin canim benim esim emzirme disinda herseyi yapitor o olmasa altindan kalkmam mumkun degil

günaydın arkadaşlar,

bugün hem Ankara kasvetli, hem evde temizlik var, hem gece 1000 kere kalktım uykusuzum hem de dünkü alsen şoku sonrasında galiba ilk adetimi oluyorum sonunda.

benden bugün hayır çıkar mı bilmem :100:

herkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
Gece gec saatte yazmandan dolayi diyelim. Topik en cok gunduzleri kalabalik oluyor

Yavv benim kolikcan en kolik gunlerinde bile yasatmadigi bi gece yasatti bize 2:45te uyandi 5:45e kadar salla mama ver yataginda tek basina birak su ver gibi her turlu yontemi uyguladik gozunu kirpmadi Ki bu cocuk gunduz en fazla iki saatte bir uyur yarim saat kadar Noldu anlamadik griple dis biraraya mi geldi gaz mi vardi iyi saatte olsunlar mi geldi cocugun ustune bilemedim sabah da normal saatinde hortladi. Bugun benden de hayir yok yani. Grip uykusuzluk misafir derken okuyup cikarim ancak muhabbetinizi

Bugun b.ku yedim arkadaslar dua edin apartman topyekun bize geliyo.gerci sagolsunlar sen hic bise yapma biz yapariz dediler ama genede telasliyim

Bugun b.ku yedim arkadaslar dua edin apartman topyekun bize geliyo.gerci sagolsunlar sen hic bise yapma biz yapariz dediler ama genede telasliyim
allah kolaylık versin arkadaşım........benimde senden aşağı kalır yanım yok.banada bugün eşimin arkadaşları geliyo aileleriyle yemeğeeeee....kızlar yardım saat 3te işten çıkacağım.pratik menü önerileriniz, hem leziz hem kolay, hem pratik:) sizden önerileri alayım ona göre alışveriş yapacağım.

Mercimek corba
tavuk sote
pilav
salata
yogurtlu kereviz veya kabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…