- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
çirkinördek yavrusu alınganlık yapma yahu , hepimiz her zaman yetişemiyoruz ki, hele bebişlerle oo ben kaç kez mesaj yazma alanında alıntı yapıppp taa ertesi güne ancak yazabildiğimi bilirim , sen de yaşamışsın dır böyle şeyler
bu arada hızlı okuma kursu nerden alınıyor :26::26:hani başlık nedir , okuma demişken dur kitap okuyım az bari cincan uyumuşken
Kız ne alakası varherkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
Kız ne alakası var
Ne bu alınganlık haftasımı.burda 5 6 kişi oluyo yazıyorum yazıyorum cvp vermıyolar. Ben hiiçç alınmıyorum. Kendi kendime kınusuyorum
Duydukta zaten taktik işe yaradı. Bende öyle yapıcam kız valla küscem bende. İlgi alaka artsın:))) alınganlık değil cnm sesimi duyurmak için yaptım :)))
Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Gece gec saatte yazmandan dolayi diyelim. Topik en cok gunduzleri kalabalik oluyorherkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
allah kolaylık versin arkadaşım........benimde senden aşağı kalır yanım yok.banada bugün eşimin arkadaşları geliyo aileleriyle yemeğeeeee....kızlar yardım saat 3te işten çıkacağım.pratik menü önerileriniz, hem leziz hem kolay, hem pratik:) sizden önerileri alayım ona göre alışveriş yapacağım.Bugun b.ku yedim arkadaslar dua edin apartman topyekun bize geliyo.gerci sagolsunlar sen hic bise yapma biz yapariz dediler ama genede telasliyim
allah kolaylık versin arkadaşım........benimde senden aşağı kalır yanım yok.banada bugün eşimin arkadaşları geliyo aileleriyle yemeğeeeee....kızlar yardım saat 3te işten çıkacağım.pratik menü önerileriniz, hem leziz hem kolay, hem pratik:) sizden önerileri alayım ona göre alışveriş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?