daha ne olsun ellerıne saglık bana sadecd mercimek koftesı versen yeterdısütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
Benim eşim çok yogundur. o yuzden ilgilenemez. Bı kere cok bunalmıştım gece bakmıştı. Ama bende bırakmam kolay kolay. Zaten işi başından aşkınKızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Kalplerıme dikkatinizi cekerımKk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk
Kalplerıme dikkatinizi cekerımKk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk
benimkide aynen bakmaz ama ahkam kesmeyi sever öyle olmaz böyle yapılmaz diye :)
burada kimler var bilmiyorum ama sıkılıdğım bir konu var onu yazıcağım :))
internet dünyasındayız malum hepimiz araştırıyoz bir şekilde iletişimde olmak muhteşem özellikle benim bu siteden öğrendiğimçok şey var ama............
anne olur olmaz blog yazarı olan, hatta uzman mış gibi sürekli ahkam kesen kadınlardan sıkıldım..............
kusasım var üstlerine üstlerine ,hatta bloglarında çok marifetmiş gibi yaptıkları salatanın tarifini vermelerinden de sıkıldım........:
ohh rahatladım.ama konuyu uzatabilirim eşlik eden olursa
ne heyecanı kızzzz, okur okumaz neeeee dedim. bi de sayfayı daha yeni yenilemiştim- dıdıdıdıııııııııııııııııııııııın
2 dk da ne senaryolar yazdım Allah biliyo- ama bak topikçe bunun öcünü kötü alırız haa :128:
ne guzel anlatmıssın agzına saglık....katılıyorum sana:13::13:
allah seniiiiiiigözlerim yuvalarından çıktı
ama bı saka yapmıssın herkes yemıs ınsan bıraz uzatıp tadını cıkartırdı hemen de saka oldugunu ıtıraf etmıs
cooook kıskandıııımmmm
Aynen benimki de çok bilir
benımkıde oyle sanırsam.ama busene 1.sınıfları okutuyor cok yoruluyor hak verıyorum da yınede ınsan bıraz nefes almak ıstıyo.gecen ılkkez emırı uyuttum karnı tok altı temız arkadasla bı dolasıp gelcem.anaaaaam gıttıgıme pısman oldum eve bı geldım kııııı harabeee...salonda mandallar sacılmıs,konsolun aynası emirin el ızlerı ,yerlerde oyuncaklar,kıtaplar gazeteler parcalanmıs...bıde gelır gelmez al acıkmıs aglayıp durdu sen gıder gıtmez de uyandı zaten demez mi...töööbe estagfurullahhh
evet valla bide dıyosun dogum hikayeni yaz. Ben sizin kadar yazaam telefon infilak eder. Zaten cok yavas elli kere sil yaz yapıyorumtebrık ederım ustelık telefondan gırerek yaptın hakettın canım benım hatta sana bedava Pro uyelık versınler
şşşştttt..... yetkılıler sıze seslendık bı bakın da
valla ben sadece buralıyımben hala iki kalpliyim yahu :2::2::2:ama ama siz nerede yazıyorsunuz başşka ?
Oohhh elerine saglik canim. Bebelerin beraber fotografi yok mu??sütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
ahanda benim hikayem sadece yuzum gozum hic sismedi hic dogum yapmamis gibiydim. Hatta gobegim de aynen hic dogum yapmamis gibiydiKızbenım hikayem yokki. De randevu verdı gel cuma alalım dedi. Gittik cektı çıkarttılar. Ben uyandım esime baktım. yuz ıfadesınden nasıl oldugunu anlamak için. verdıler kucagıma agladım zaten yuzum gozum şiş dahada çirkin oldum. Aha by kadar bundan haber cıkmaz.
Valla ben esimin hakkini yiyemiycrm nerdeyse bi emzirmedigi kaldiKızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Ben inanmadim cunku oyle bir durumda buraya girip yazmak son derdin olurdu eminimGıcık oluyorum ve hiç okumuyorum ben onların yazılarını her önüne gelen yazıyor yahu.
Anam yarın iriss el bir olursunuz siz şimdi topa tutarsınız beni:18:
Valla şakayı sürdürecektim ama arkadaşlarım şimdi üzülürler dedim o yüzden uzatmadım baksana benden öç alıcaklar
Nedense Eşimin evde varlıgı bana güc verır. Seyahate gittimi (1gun) karalar bağlıyorum acaba bas edebilirmiyim diye. Halbuki herseyı kendım yaparım. Ama uyutur yaa hakkını yemiyim. Yeterki evde olsun. Ben bakarım
Hızlı okuma kursuna gidiyorum, giremiyorum siteye pek yoğunluktan. Çok hızlı okuycam artık siziiii :)
Sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?