2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
daha ne olsun ellerıne saglık bana sadecd mercimek koftesı versen yeterdı

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Benim eşim çok yogundur. o yuzden ilgilenemez. Bı kere cok bunalmıştım gece bakmıştı. Ama bende bırakmam kolay kolay. Zaten işi başından aşkın

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?

benımkıde oyle sanırsam.ama busene 1.sınıfları okutuyor cok yoruluyor hak verıyorum da yınede ınsan bıraz nefes almak ıstıyo.gecen ılkkez emırı uyuttum karnı tok altı temız arkadasla bı dolasıp gelcem.anaaaaam gıttıgıme pısman oldum eve bı geldım kııııı harabeee...salonda mandallar sacılmıs,konsolun aynası emirin el ızlerı ,yerlerde oyuncaklar,kıtaplar gazeteler parcalanmıs...bıde gelır gelmez al acıkmıs aglayıp durdu sen gıder gıtmez de uyandı zaten demez mi...töööbe estagfurullahhh

Kalplerıme dikkatinizi cekerım Kk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk

Kalplerıme dikkatinizi cekerım Kk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk

tebrık ederım ustelık telefondan gırerek yaptın hakettın canım benım hatta sana bedava Pro uyelık versınler
şşşştttt..... yetkılıler sıze seslendık bı bakın da

''Batı kültüründe bebek uykusuyla ilgili çok fazla kitap olduğu düşünüldüğünde çocuklarda uyku önemli problemlerden biridir. Batı ülkelerinde mamayla beslenme çok yaygın ve standart bir davranış olarak görülmektedir. Bebeğin uykusuyla ilgili yaygın olan beklenti ve normlar sadece ebeveynlerin isteklerinin yansımasıdır, ebeveynler böyle olmasını isterler, bu yüzden de belirli kalıplar oluştururlar. Ebeveynler çocukların gece boyunca aralıksız bir şekilde ve ayrı odada uyumalarını isterler. Bugünkü doktorlar bu kalıplardan vazgeçmektedirler, çünkü araştırmalara göre ayrı odada uyuma ve mamayla beslenme ani beşik ölümü sebeplerinden biridir. Bebek ebeveynlerin istediği gibi uyumuyorsa ebeveynlerin sinirlenmesi ve gerginlik hissetmesi doğaldır. Böylesine yanlış bir mantığı değiştirmek için ebeveynlerin çok çaba göstermesi gerekir. Bebeğe bakış ve beklenti konusunda rahatlık sağlayacak davranışları başka ebeveynlerden öğrenmek ve bunları uygulamaya çalışmak gerekir.''

ayh kendimi iyi hissetim yukarıdaki paragrafı okuyunca gece uyanmalarının da kendimce vicdani azabını hafiflettim,paylaşmak istedim hemen geçenlerde muffin in paylaştığı bir site vaardı orada dolaşıyordum da denk geldi,

erkeklerin yardımına gelince , yok gülüm öle bişi,kendileride öyle diyorlar biz sizin gibi yapamayız die , amabu biraz işin kolayı gibi,o nedenle bazen kendimi anlatmka istiyorumdiye başlayan cümlelerbazen baba saatleri yada sabahları uydurucaksın , ama işin sonu ne yazık ki ataerki bir toplum da yaşadığımız için yaptıkları her şeyi her zaman YARDIM adı altında yapıyorlar , başka evde yaşamıyorlar yada başka bir çoçuk değil ama onlar yine de YARDIM ettiklerini düşünüyorlar ,

Gıcık oluyorum ve hiç okumuyorum ben onların yazılarını her önüne gelen yazıyor yahu.

Anam yarın iriss el bir olursunuz siz şimdi topa tutarsınız beni:18:

Valla şakayı sürdürecektim ama arkadaşlarım şimdi üzülürler dedim o yüzden uzatmadım baksana benden öç alıcaklar

Biz de çalışıp yoruluyoruz aynı anda eve giriyoruz ama nerde anlayış

tebrık ederım ustelık telefondan gırerek yaptın hakettın canım benım hatta sana bedava Pro uyelık versınler
şşşştttt..... yetkılıler sıze seslendık bı bakın da
evet valla bide dıyosun dogum hikayeni yaz. Ben sizin kadar yazaam telefon infilak eder. Zaten cok yavas elli kere sil yaz yapıyorum

ben hala iki kalpliyim yahu :2::2::2:ama ama siz nerede yazıyorsunuz başşka ?
valla ben sadece buralıyım
EVORA ben ev hnmıyım işim ev işlerı o yuzden ona dokunmuyorum. Ama çalışsaydım farklı düşünürdüm. Şimdi burdan gaz alıp eşine bulaşma. Herkez aynı degil

sütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
Oohhh elerine saglik canim. Bebelerin beraber fotografi yok mu??
ahanda benim hikayem sadece yuzum gozum hic sismedi hic dogum yapmamis gibiydim. Hatta gobegim de aynen hic dogum yapmamis gibiydi

Valla ben esimin hakkini yiyemiycrm nerdeyse bi emzirmedigi kaldi geceleri de yardimci oluyor sagolsun. Yukumu hafifletiyor
Ben inanmadim cunku oyle bir durumda buraya girip yazmak son derdin olurdu eminim

Nedense Eşimin evde varlıgı bana güc verır. Seyahate gittimi (1gun) karalar bağlıyorum acaba bas edebilirmiyim diye. Halbuki herseyı kendım yaparım. Ama uyutur yaa hakkını yemiyim. Yeterki evde olsun. Ben bakarım

Herkese selam,
Bugün anneolmakzora gittik oğluşla. Benim yavru çok huysuz bugünlerde üst dişler gelme modundalar sürekli mır mırlıyor. Pek huzur vermedi, uyumadı, vızladı. :) Betüşün eteğini çekti ikide bir. Betüş de boş durmadı oğlumun saçını başını çekti :) Öyle bir ahenk, şaşkınlık içinde geçti buluşma. Ancak iki laf edebildik :) Biraz büyümeleri lazım birlikte oynamaları için.

Hızlı okuma kursuna gidiyorum, giremiyorum siteye pek yoğunluktan. Çok hızlı okuycam artık siziiii :)

Sevgiler herkese.

Not: Anneolmakzora evsahibeliği için teşekkür ederiz. Mamalar da pek güzeldi, afiyetle yedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…