- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kızlar bugün yoktum birirnz bile öldmmü kaldmmı die merak etmemiş aşk olsun o kadRDA SEVİLMİOMUŞUM
Kalplerıme dikkatinizi cekerımKk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk
diyete başlamak istiyorum kızlar yaa ama bi türlü o gün bugündür diyip başlayamadım :) artık kilodan bacaklarım ağrıyo valla
günaydın arkadaşlar,
bugün hem Ankara kasvetli, hem evde temizlik var, hem gece 1000 kere kalktım uykusuzum hem de dünkü alsen şoku sonrasında galiba ilk adetimi oluyorum sonunda.
benden bugün hayır çıkar mı bilmem :100:
Günaydın kızlar,
bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
buda ben ve minnoşum
Eki Görüntüle 664830 Eki Görüntüle 664831 Eki Görüntüle 664832 Eki Görüntüle 664833 Eki Görüntüle 664834
kızlar devam sütü olarak hangi markaları kullanıyorsunuz... sütüm tamamen bitti benim...
Aramiza hosgeldin benimde siksan bi kasik cikiyor.
Aptamil ve hipp ikisini birlikte kullaniyorum karistirmiyorumda bi ogun biri diger ogun digerini
Herkeslere günaydın ,
bugün hem yaşasın cuma ,
hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn
ben bugünden itibaren uzul usul başladım valla şekerim.. sabah süt sağdım ancak 10 cc çıktı.. süt için yiyordum deli gibi ama baktım bitmiş tamam artık dedim :) kıyafet konusunda zorlanmaktan ziyade yaww aynaya bakmaya korkuyorum :):)
bu arada minnoşumda çok tatlı maşallah.. allah nazardan saklasın...:)
Yardım! etmez ama ilginç birşekilde çok yardım! ettiğini sanıyor ve herkese öyle anlatıyor :)Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Emziriyormuydun canım? Eğer emzirmeye devam ediyorsan diyetten ziyade ekmek türünü kes önce. Öğün düzenlemesi yap. Böylelikle biraz düzene girer yaşına yaklaşır kızın. Kızı 1yaşında olan bir arkadaşım yeni diyetisyene başladı. Genel olarak otür listeli diyetler için emzirmede 1yaş sınırını öneriyorlarmış. Düzenli beslenme ve azcık spor seni götürür biraz :)diyete başlamak istiyorum kızlar yaa ama bi türlü o gün bugündür diyip başlayamadım :) artık kilodan bacaklarım ağrıyo valla
Bende okulda dersini görmüştümde dediğin gibi pratik,devamlılık önemli.valla ben tömere gitmiştim canım hızlı okuma için.. iyi ki de gitmişim :)
2tane onlarda ve başka yardım eden yok, ee mecburen ediyor onun ki :) Belki 1tane olsa oda kendini geri çekerdi. Sen eşine iyice kızma yardım edenleri okuyup :) Ama çalışıyorsun galiba? Bazı görevleri paylaşın gerçekten. Mesela banyo, o yapsın.Eşinin kişiliğine göre konuşmadan anlıyorsa konuşun anlamıyorsa yavaş yavaş üzerine yık :) Yine yemek hazırlama, sofra toplama gibi şeylerde de yardım iste. Diyelim ki ısrarla yardım etmiyor olduğu kadar yap. Kendini yıpratma. Çalışıp, hem çocuğa hem eve yetişmen, birde butür bir stres seni çok yorar.ne güzel çok şanslısın cnm : ) maşallah nazar değmesin
evet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorumgünaydın hoşgeldin :) bu işin sıırrını banada söyler misin çünkü bende başşladım bugün an itibariyle :)
menü güzelmiş,teşekkürler arkadaşımMercimek corba
tavuk sote
pilav
salata
yogurtlu kereviz veya kabak
kızlar devam sütü olarak hangi markaları kullanıyorsunuz... sütüm tamamen bitti benim...
Günaydın herkeslere :)
Yardım! etmez ama ilginç birşekilde çok yardım! ettiğini sanıyor ve herkese öyle anlatıyor :)
Emziriyormuydun canım? Eğer emzirmeye devam ediyorsan diyetten ziyade ekmek türünü kes önce. Öğün düzenlemesi yap. Böylelikle biraz düzene girer yaşına yaklaşır kızın. Kızı 1yaşında olan bir arkadaşım yeni diyetisyene başladı. Genel olarak otür listeli diyetler için emzirmede 1yaş sınırını öneriyorlarmış. Düzenli beslenme ve azcık spor seni götürür biraz :)
Bende okulda dersini görmüştümde dediğin gibi pratik,devamlılık önemli.
Birde fotoğrafları sende merak ediyordun. Yazım ama gördün mü bilmiyorum. Dün geldi, beğendim. Tavsiye ederim :)
Aaa pardon canım ben alıntılar ile uğraşırken bu mesajını görmemiştim. Sende çok uğraşmıştın, elinden geleni yaptın emzirmek için ki yine güzel bir süre emzirdin. Minicik kızını ne günlere getirdin çok şükür :)
evet iris ya nasıl verdin?bende gram erime yok.napcez bilmem.bu arada hala menü önerilerinizi bekliyorum
Yaaa ,neden ki , bekliyoduk ama ikizlerimiziIstanbul bulusmssina bende katilabilirdim ama bizim ist isi yatti
Yedin mi kız hepsini merak ettimdiyet konusunda çok zor motive oluyorum maalesef ama başlarsamda iyi yaparım ,şimdiden motivasyon çalışmasına başlarsam en iyi nisanda başlarım.
evet hepsini yicem gece uzun
paylaşmıştım ya burda da, hani peluş tavşan ve numune bez yollıcaklar diye.
benimki henüz gelmedi cancanlarım ama ekteki resimde başka birine geleni var- bizimki de böyle olacak yani. heyecanlı bekleyiş sürsün bakalım
Eki Görüntüle 664452
canımm benm ne kadarda güzelmiş maşallah ne kadar değişmiş pamuk kızm
maşallaaaaaah çok rahat görünüosun ama bende 22 kilo almştm
kızlar bugün yoktum birirnz bile öldmmü kaldmmı die merak etmemiş aşk olsun o kadRDA SEVİLMİOMUŞUM
anladımm kahvaltıya annem falan geldi gelmişken temzlk falan yaptm komşu çağrmıştı oraya gttk kızda huysuz ondanda fırsat kalmadı işte blgsayrı ble açamadm sen nasılsın cannm
Yok kız şaka yaptımmmmmallahım isteyene versin amin
burada kimler var bilmiyorum ama sıkılıdğım bir konu var onu yazıcağım :))
internet dünyasındayız malum hepimiz araştırıyoz bir şekilde iletişimde olmak muhteşem özellikle benim bu siteden öğrendiğimçok şey var ama............
anne olur olmaz blog yazarı olan, hatta uzman mış gibi sürekli ahkam kesen kadınlardan sıkıldım..............
kusasım var üstlerine üstlerine ,hatta bloglarında çok marifetmiş gibi yaptıkları salatanın tarifini vermelerinden de sıkıldım........
ohh rahatladım.ama konuyu uzatabilirim eşlik eden olursa
kızlar dogum hamılelık fotoları coook guzel.sıze zahmet 2012 agustos annelerı dogum hıkayelerı topıgıne ekleyın hıkayelerınızıde okuyalım.iriss,tatlıskom....... bır cogunuzun yok haydı pambık eller klavyeye
Çok hafifmiş ,epey süzülmüştür bunları yiyincesütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
Nazar değdirmeyim herifime ama benimki de emzirmek dışında herşeyi yaptı ,hatta bi ara süt bile gelecek sandım memelerindenKızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Gevezeyim desene şunaKalplerıme dikkatinizi cekerımKk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk
Ben valla bitek burdayım ,akşama kadar da yazıyom anca işte ...ben hala iki kalpliyim yahu :2::2::2:ama ama siz nerede yazıyorsunuz başşka ?
Evimin direği diyosunNedense Eşimin evde varlıgı bana güc verır. Seyahate gittimi (1gun) karalar bağlıyorum acaba bas edebilirmiyim diye. Halbuki herseyı kendım yaparım. Ama uyutur yaa hakkını yemiyim. Yeterki evde olsun. Ben bakarım
Hemen tavsiye ; lahana çorbası diyeti.... 5. günüm , 1,5 kilo gitmişdiyete başlamak istiyorum kızlar yaa ama bi türlü o gün bugündür diyip başlayamadım :) artık kilodan bacaklarım ağrıyo valla
Alınganlık yapanları dövüyoruz ama haberin olsunherkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
Kız ne alakası var
Ne bu alınganlık haftasımı.burda 5 6 kişi oluyo yazıyorum yazıyorum cvp vermıyolar. Ben hiiçç alınmıyorum. Kendi kendime kınusuyorum
Eşine deGunaydin canim benim esim emzirme disinda herseyi yapitor o olmasa altindan kalkmam mumkun degil
Ben seni motive ederim wavy'mmmmm canımın içigünaydın arkadaşlar,
bugün hem Ankara kasvetli, hem evde temizlik var, hem gece 1000 kere kalktım uykusuzum hem de dünkü alsen şoku sonrasında galiba ilk adetimi oluyorum sonunda.
benden bugün hayır çıkar mı bilmem :100:
Sorma MSOE'm yaa , benim kıpırcan da gazman döneminden daha çok zorladı beni bu ara..Sanırım diş işleri ....:44::44::44:Gece gec saatte yazmandan dolayi diyelim. Topik en cok gunduzleri kalabalik oluyor
Yavv benim kolikcan en kolik gunlerinde bile yasatmadigi bi gece yasatti bize 2:45te uyandi 5:45e kadar salla mama ver yataginda tek basina birak su ver gibi her turlu yontemi uyguladik gozunu kirpmadiKi bu cocuk gunduz en fazla iki saatte bir uyur yarim saat kadar Noldu anlamadik griple dis biraraya mi geldi gaz mi vardi iyi saatte olsunlar mi geldi cocugun ustune bilemedim sabah da normal saatinde hortladi. Bugun benden de hayir yok yani. Grip uykusuzluk misafir derken okuyup cikarim ancak muhabbetinizi
Yapma o zaman , gevşeklik iyidirBugun b.ku yedim arkadaslar dua edin apartman topyekun bize geliyo.gerci sagolsunlar sen hic bise yapma biz yapariz dediler ama genede telasliyim
allah kolaylık versin arkadaşım........benimde senden aşağı kalır yanım yok.banada bugün eşimin arkadaşları geliyo aileleriyle yemeğeeeee....kızlar yardım saat 3te işten çıkacağım.pratik menü önerileriniz, hem leziz hem kolay, hem pratik:) sizden önerileri alayım ona göre alışveriş yapacağım.
Mercimek corba
tavuk sote
pilav
salata
yogurtlu kereviz veya kabak
Günaydın kızlar, buu gece kızı kucağımda uyutunca sadece 2 kez uyandı emdi geri yattı(normalede 10dan fazla)
ben merak ettim valla, ama geçmişi okumadığım için muhakak yazıp çıkmışsındır diye düşündüm
tebrik ederim canım
bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
ilk adetin hayırlı olsun canım, ben o nasıl bir duyguydu unuttum
buda ben ve minnoşum
Eki Görüntüle 664830 Eki Görüntüle 664831 Eki Görüntüle 664832 Eki Görüntüle 664833 Eki Görüntüle 664834
hoşbuldum canım :)) bu zamana kadar yine iyi dayandık bence :)
aptamilin iki numarasına geçtin di mi canım... bende bugün alayım.. bebelac vardı arada sıkışınca ondan veriyordum ama en iyisi aptamil sanırım sürekli kullanacağım için aptamil alayım bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?