2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, buu gece kızı kucağımda uyutunca sadece 2 kez uyandı emdi geri yattı(normalede 10dan fazla)

ben merak ettim valla, ama geçmişi okumadığım için muhakak yazıp çıkmışsındır diye düşündüm
kızlar bugün yoktum birirnz bile öldmmü kaldmmı die merak etmemiş aşk olsun o kadRDA SEVİLMİOMUŞUM

tebrik ederim canım
Kalplerıme dikkatinizi cekerım Kk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk

bende başlamayı isitiyorum, işe başladım ve kıyafet konusunda çok zorlanıyorum(motivasyon dönemindeyim nisan gibi başlarım, beraber götürürüz)
diyete başlamak istiyorum kızlar yaa ama bi türlü o gün bugündür diyip başlayamadım :) artık kilodan bacaklarım ağrıyo valla

ilk adetin hayırlı olsun canım, ben o nasıl bir duyguydu unuttum

buda ben ve minnoşum

ben bugünden itibaren uzul usul başladım valla şekerim.. sabah süt sağdım ancak 10 cc çıktı.. süt için yiyordum deli gibi ama baktım bitmiş tamam artık dedim :) kıyafet konusunda zorlanmaktan ziyade yaww aynaya bakmaya korkuyorum :):)

bu arada minnoşumda çok tatlı maşallah.. allah nazardan saklasın...:)

Aramiza hosgeldin benimde siksan bi kasik cikiyor.
Aptamil ve hipp ikisini birlikte kullaniyorum karistirmiyorumda bi ogun biri diger ogun digerini

hoşbuldum canım :)) bu zamana kadar yine iyi dayandık bence :)

aptamilin iki numarasına geçtin di mi canım... bende bugün alayım.. bebelac vardı arada sıkışınca ondan veriyordum ama en iyisi aptamil sanırım sürekli kullanacağım için aptamil alayım bende....

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeslere günaydın ,

bugün hem yaşasın cuma ,

hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn

Son düzenleme:
hayırlı olsun o zaman, umarım hemencecik gider kilolar,
ben öyle hemen başlıyamıyorum önce bu fikre alışmam lazı
bu arada emziren arkadaşlar var mı, beni çooook acıktıryor bu durum, aynısını yaşayan var mı:26:

Günaydın herkeslere :)

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Yardım! etmez ama ilginç birşekilde çok yardım! ettiğini sanıyor ve herkese öyle anlatıyor :)
diyete başlamak istiyorum kızlar yaa ama bi türlü o gün bugündür diyip başlayamadım :) artık kilodan bacaklarım ağrıyo valla
Emziriyormuydun canım? Eğer emzirmeye devam ediyorsan diyetten ziyade ekmek türünü kes önce. Öğün düzenlemesi yap. Böylelikle biraz düzene girer yaşına yaklaşır kızın. Kızı 1yaşında olan bir arkadaşım yeni diyetisyene başladı. Genel olarak otür listeli diyetler için emzirmede 1yaş sınırını öneriyorlarmış. Düzenli beslenme ve azcık spor seni götürür biraz :)
valla ben tömere gitmiştim canım hızlı okuma için.. iyi ki de gitmişim :)
Bende okulda dersini görmüştümde dediğin gibi pratik,devamlılık önemli.

Birde fotoğrafları sende merak ediyordun. Yazım ama gördün mü bilmiyorum. Dün geldi, beğendim. Tavsiye ederim :)
ne güzel çok şanslısın cnm : ) maşallah nazar değmesin
2tane onlarda ve başka yardım eden yok, ee mecburen ediyor onun ki :) Belki 1tane olsa oda kendini geri çekerdi. Sen eşine iyice kızma yardım edenleri okuyup :) Ama çalışıyorsun galiba? Bazı görevleri paylaşın gerçekten. Mesela banyo, o yapsın.Eşinin kişiliğine göre konuşmadan anlıyorsa konuşun anlamıyorsa yavaş yavaş üzerine yık :) Yine yemek hazırlama, sofra toplama gibi şeylerde de yardım iste. Diyelim ki ısrarla yardım etmiyor olduğu kadar yap. Kendini yıpratma. Çalışıp, hem çocuğa hem eve yetişmen, birde butür bir stres seni çok yorar.

kızlar devam sütü olarak hangi markaları kullanıyorsunuz... sütüm tamamen bitti benim...

Aaa pardon canım ben alıntılar ile uğraşırken bu mesajını görmemiştim. Sende çok uğraşmıştın, elinden geleni yaptın emzirmek için ki yine güzel bir süre emzirdin. Minicik kızını ne günlere getirdin çok şükür :)

canım benim ufaklık ekimin sonunda emmeyi bırakmıştı o zamandan bu zamana kadar sağarak sadece anne sütü verdim ama bir hafta on gündür bi azalma oldu sütümde bugünde tamamen gitti sanki.. sağlık olsun bu kadarınada şükür :)

diyet olayına gelince ben aslında çok sabırsız bi insanım bi gecede 10 kilo gitsin istiyorum bakalım başladım bugün bakalım ne kadar iradeli davranıp devam ettireceğim :)

alıntı yapamadım

fatom, olmadı kızarmış bütün piliçlerden al koy önlerine
çirkinördekyavrusu, kullanmadığım için bilmiyorum ama piyasada en iyi sanki Aptamil ve Hipp :44:

iriscan tebrikler kilo konusunda, öptüm

seherinde ouzi MSOE ve ice_daisy günaydın

2tane onlarda ve başka yardım eden yok, ee mecburen ediyor onun ki :) Belki 1tane olsa oda kendini geri çekerdi. Sen eşine iyice kızma yardım edenleri okuyup :) Ama çalışıyorsun galiba? Bazı görevleri paylaşın gerçekten. Mesela banyo, o yapsın.Eşinin kişiliğine göre konuşmadan anlıyorsa konuşun anlamıyorsa yavaş yavaş üzerine yık :) Yine yemek hazırlama, sofra toplama gibi şeylerde de yardım iste. Diyelim ki ısrarla yardım etmiyor olduğu kadar yap. Kendini yıpratma. Çalışıp, hem çocuğa hem eve yetişmen, birde butür bir stres seni çok yorar.[/QUOTE]

tşk ederim cnm tavsiyelerin için evet çalışıyorum , çalışınca zor oluyor maalesef bi de kızım gece deliksiz uyumaz

Istanbul bulusmssina bende katilabilirdim ama bizim ist isi yatti
Yaaa ,neden ki , bekliyoduk ama ikizlerimizi

diyet konusunda çok zor motive oluyorum maalesef ama başlarsamda iyi yaparım ,şimdiden motivasyon çalışmasına başlarsam en iyi nisanda başlarım.

evet hepsini yicem gece uzun
Yedin mi kız hepsini merak ettim

Gelsin wavy'mm bekliyozzzzz

canımm benm ne kadarda güzelmiş maşallah ne kadar değişmiş pamuk kızm

maşallaaaaaah çok rahat görünüosun ama bende 22 kilo almştm

Doğduğunda da güzel geliyodu da çirkinmiş lannnnn

kızlar bugün yoktum birirnz bile öldmmü kaldmmı die merak etmemiş aşk olsun o kadRDA SEVİLMİOMUŞUM

anladımm kahvaltıya annem falan geldi gelmişken temzlk falan yaptm komşu çağrmıştı oraya gttk kızda huysuz ondanda fırsat kalmadı işte blgsayrı ble açamadm sen nasılsın cannm

Ooohhhhh ,gez dolaş ,ye iç ,sonra da kimse beni merak etmiyo de
Biliyoz ki biz senin anangille fink attığını

Yok kız şaka yaptımmmmm allahım isteyene versin amin

Laaaaannnn böyle şaka mı olur , cuma cuma , gelmişim işe ,kilo vermişim motive olmuşum yeşil çayımı içiyorum , boğazımda kaldı lan ,yanıyodum nerdeyse

Hamileyken okuyodum da bi b.k sanıyodum lan onları ben
Amaaaannnn kızım şöyle döndü , böyle s.çtı , ona bir mama yaptım biberonu yedi ...........................

Bi de ben şeyi anlamıyom ; sanırım bende bi gariplik var ; tamam doğurduk ettik Allaha şükür büyüyolar da ,ama yani herbirimiz de bir sanat eseri falan yapmadık ki , ya da nobel falan mı aldık da benim haberim yok
Sanki çocuk doğurmadan önce hiç yaşamamışlar , hayatlarında başka bir değer yokmuş gibi koymuşlar çocuğu ortaya ,öyle yedirdim böyle giydirdim amaannnn şarkı söyledim ,ulan başka kayda değer bişey yapmıyo musun sen , önemli başka bişey yok mu hayatında ,yok
Benim analık hormonlarım eksik sanırım lan

Benimki de çok eneteresan değil ama yazarım uzunca bişey

sütlaç yaptım akşamdan zaten.. bide ıspanaklı-peynirlizeytinli poğaça bide mercimek köftesi yaptım hafif bişiler yaptım diyette diye :))
Çok hafifmiş ,epey süzülmüştür bunları yiyince

Kızlar eşiniz çocuk konusunda size yardım ediyor mu? Benimki asla uykusundan fedakarlık etmez, maçı varsa pek ilgilenmez vs de sizi merak ettim acaba ben mi kafayı takdım yoksa erkekler böyle mi?
Nazar değdirmeyim herifime ama benimki de emzirmek dışında herşeyi yaptı ,hatta bi ara süt bile gelecek sandım memelerinden
Fenerli benim herif , tribün grupları da var ,ilk defa bu sene kombine almadı ,kıpırcanı bırakıp gidemem diye ...
Ama tabi kötü bi yanı yok mu ,var ; bilen bilir ,benimki herbokolog ,herşeyi bilir ,dırdırdırdır konuşur

Kalplerıme dikkatinizi cekerım Kk bana uygun görmüs bi tane daha vermiş çok büyük sorumluluk
Gevezeyim desene şuna

ben hala iki kalpliyim yahu :2::2::2:ama ama siz nerede yazıyorsunuz başşka ?
Ben valla bitek burdayım ,akşama kadar da yazıyom anca işte ...

Evimin direği diyosun
Benimki 2 gecedir gelmiyo lan , Anadolu yakasında çalışıyo , geç çıkıyo 2 gündür ,gelme dedim ,teyzesinde kalıyo...

Hemen tavsiye ; lahana çorbası diyeti.... 5. günüm , 1,5 kilo gitmiş

herkese iyi geceler... her zaman ki gibi yazdığıma yorum alamadım ama ne diyelim ara sıra katılmanın zararları sanrım aranıza :):)
Alınganlık yapanları dövüyoruz ama haberin olsun
Kız ne alakası var
Ne bu alınganlık haftasımı.burda 5 6 kişi oluyo yazıyorum yazıyorum cvp vermıyolar. Ben hiiçç alınmıyorum. Kendi kendime kınusuyorum

Gunaydin canim benim esim emzirme disinda herseyi yapitor o olmasa altindan kalkmam mumkun degil
Eşine de

Ben seni motive ederim wavy'mmmmm canımın içi
Temizliği kim yapıcak var mı gelen biri :44:
Kokoşuma kardeş gelmiyomuş ,sevindim ,zamanında inşallah

Sorma MSOE'm yaa , benim kıpırcan da gazman döneminden daha çok zorladı beni bu ara..Sanırım diş işleri ....:44::44::44:

Bugun b.ku yedim arkadaslar dua edin apartman topyekun bize geliyo.gerci sagolsunlar sen hic bise yapma biz yapariz dediler ama genede telasliyim
Yapma o zaman , gevşeklik iyidir

Mercimek corba
tavuk sote
pilav
salata
yogurtlu kereviz veya kabak

Fırında yemekler çok kolay oluyo ,tavuğu patatesle falan atıver fırına ...Zeytinyağlı barbunya falan da kolay olabilir...Patates salatası ..Hatta mantı al dışardan ,güzel yapan biyerden ,ben acil durumda yaparım genelde...

kızlar devam sütü olarak hangi markaları kullanıyorsunuz... sütüm tamamen bitti benim...

Alıntılamışım ama yazmamışım ;

aptamil 2 aldım ,ondan önce hipp almıştım ama sanırım aptamili daha çok sevdi ,hem de onun içeriği daha iyi sanırım , imunofortis falan ...

Seni de alıntıladım ama sana da yazmamışım ;

kızın da sen de çok tatlısınız ,sabah sabah içim açıldı şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…