2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapamadım

fatom, olmadı kızarmış bütün piliçlerden al koy önlerine
.
ohh dimi kızarmış piliç neyine yetmiyo?normalde yapardım ama bu gelenler biz gittiğimizde donatıyorlar sofrayı olmaz yani o fikir

karar verdim kavurma yapacağım düdüklüde et kısık ateşte pişer sonrada sebzeyle kavur al sana kavurma:) sağolun kızlar

iris bende yapayım bari lahana diyeti
yapmazsam lahana gibi ortalıkta dolaşmaya devam

ama 1 haftada 5 8 arası dıyo gercekten veriliyormu o kadar 1 haftada

evet benim de tatlı diyetım var vee 1 haftada kesin 7 kilo alan aldırıyo

Alintilarim gitmis senaysencim bi de o arkadasinin bebekleri kreste cok hastalanmislar mi? Kresin tek dezavantaji o bence

Alsencim az once benim kiza evdeki 18-19 numara ayakkabiyi denettim buyuk oldu. Yaza sandalet 18 numara alsam spor ayakkabiyi da 19 alsam daha mi iyi olur acaba? Bi tane de yegenimden kalma bot var 20 numara onu da kisin giyer o zaman tecrubeli anneler yardiimmm

yap şekerim yap ,iyi gidiyo kilolar ,sonra da dikkat ederiz yediğimize içtiğimize

arkadaşlar merhaba, yine süpersiniz sayfalar uçmuş, çok geçmiş yapmadım ama son sy.da SENAYSEN bir yuvadan bahsetmiş. senaysencim dört gözle bahsettiğin yuvanın adını bende bekliyorum. benim işyerim atakule nin orada servisle bana bırakırlar diye düşündüm. ben şimdilik evdeyim. ama bende bakıcı düşünmüyorum. evde bir kişinin insafına bırakmaktansa diye. deli gibi kreş araştırmasındayım.öveçlerde ve tunalıda bir yer var. oraya gönderen arkadaşlar çok memnun, özellikle öveçlerdeki yerden arkadaşım çok memnun. ama bana ters orası. herkese iyi muabbetler:)

hergünün yiyeceklerine tam uyarsan gidiyo gerçekten ....

al sekerim al buyuk olsunda küçük olmasın. spor her mevsim giyilir. sporu bence 20 al corapla buyuksede belli olmaz. buyuk olursa pambuk doldurursun ucuna. sandaletide 19.

Mesai bitmedi ama iriss kaçar
Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz , toparlanmaca var ...Erken gidip temizlik yapıcam ,annem gitti ,herif de yok 2 gündür ,iş başa düştü

Oralardan giremem büyük ihtimalle , pazartesi bakarım artık akşama kadar geçmiş yaparım naapiyim :126::126::126:

Kuzularımı öperimmmmm

canım çukurambarda yok mu hiç bildiğin iyi bi yer?
bana orası çok uygun

baya aylar önce biri söyledi ama o ara hiç aklımda değildi bakıcı da bakıcı diye kodlanmıştım, ama ne bileyim artık istemiyo gibiyim ben de.

Çorbayı mı bikaç saate yapacan kız ,yoksa gezmeye mi gidiyon da itiraf edemiyon

Eltican naapıyo bu arada yaa , hiç selam vermiyo :44:
Tek çorba değil kız banyo tuvalet falan ovdum ütüm vardı biraz ii ya arada adını altta görüosun heralde sadece okuo sanırım

valla güne gtmedim kız bak burdaym gnde olsam bu saatte evde olurmuyum

valla diyeti bozmuştum dkkat ediodum az braz ama ynede 68den 65buçuğa düşmüşüm bide yapsam diyet ne güzel vercekmişim

ben karar verdim bu lahana diyetini yapcam. hepsi sebze cocuga ne olcak sanki sütten gecse gecse vitamin gecer. cırcır olmasın dıyede muz takviyesi yaparım. offf bıktım bu kilolardan.

iyi yolculuklar canim kipircanima da yeni koltugunda iyi yolculuklar :)

ben şimdi cıkıyorum kuafore gidiyim bi fon cektiriyım kızı alayım geleyim. bugun evi hiççç toplamadım toplamıcamdaa ohhh salaşımm. trabzon merkez kafasına gore herkez

canim o kadar hasta olmadilar yani evde ne kadarsa kreste de o kadar oldular
Alintilarim gitmis senaysencim bi de o arkadasinin bebekleri kreste cok hastalanmislar mi? Kresin tek dezavantaji o bence

canim tam ogrenip hemen yazicam buraya
tunali ve oveclerdeki yerler de yakin bana sen de oralari ozelden msj atabilir misin

cukuranbarda var bir yer tatlim cok da iyi diyorlar ama hic gideni bilmiyorum
bu dedigim yere arkadasim gondermis oldugu icin guvendim esasen
bir de cukuranbardaki daha pahaliymis

Tatlım kızıma spor ayakkabı almıştım 18 numara artık küçük geliyor ee yaza kadar biraz daha büyücekler bide kuzunun ayağına göre değişir mesela benim oğlan daha ayına göre daha küçük giyiyor.sana bir fikir alacağın markanın mağazasına git ayağına dene numarasını öğren internetten al ben öle yapıyorum

Banada öveçler çok uygun canım isimlerini özelden yazarmısın bide kaç ay alıyorlar acaba çoğu kreş 3 yaştan başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…