ohh dimi kızarmış piliç neyine yetmiyo?normalde yapardım ama bu gelenler biz gittiğimizde donatıyorlar sofrayı olmaz yani o fikiralıntı yapamadım
fatom, olmadı kızarmış bütün piliçlerden al koy önlerine
.
karar verdim kavurma yapacağım düdüklüde et kısık ateşte pişer sonrada sebzeyle kavur al sana kavurma:) sağolun kızlarFırında yemekler çok kolay oluyo ,tavuğu patatesle falan atıver fırına ...Zeytinyağlı barbunya falan da kolay olabilir...Patates salatası ..Hatta mantı al dışardan ,güzel yapan biyerden ,ben acil durumda yaparım genelde...
sağol arkadaşım önerin için:)
Fatom tavuklu ve kıymalı yemekler hızlı oluyor, tavuk pilav çorba güzel bir de hazır yufka kıymalı bir harç börek yap at fırına daha ne olsun
Benim biraz çalışmam lazım, görüşürüz sonra.
iris bende yapayım bari lahana diyetiLahana diyeti topikcanlarımmmm , netten ratın hemen bulursunuz ama harfiyen uymak lazım , hamile kalmadan önce de yapmıştım bayağı iyi gidiyo ama sonrası önemli ,yoksa hemen geri alınabilir...
Yok bidaha XL kıyafettttt
Sen de bak
tadından demiyorum ben yerımdee hergun lahana detoks yapmazmı diye düşündüm
Dün bitmiş kız kampanya hepsiburada nınki , nerden alsam ki
ama 1 haftada 5 8 arası dıyo gercekten veriliyormu o kadar 1 haftadahee var ,tatlişkomun diyeti ,yiyip duruyo tatlıları
Sürekli yapılmıyo zaten , bir periyotta 10 kg veren var bizim burda ,ben yaptığımda 5 kilo falan vermiştim , ama tam uygulamak şart...Ben bu sefer tam yapamadım arada peynir zeytin de yedim :18:
ohh dimi kızarmış piliç neyine yetmiyo?normalde yapardım ama bu gelenler biz gittiğimizde donatıyorlar sofrayı olmaz yani o fikir
karar verdim kavurma yapacağım düdüklüde et kısık ateşte pişer sonrada sebzeyle kavur al sana kavurma:) sağolun kızlar
iris bende yapayım bari lahana diyeti
yapmazsam lahana gibi ortalıkta dolaşmaya devam
ama 1 haftada 5 8 arası dıyo gercekten veriliyormu o kadar 1 haftada
evet benim de tatlı diyetım var vee 1 haftada kesin 7 kilo alan aldırıyo
al sekerim al buyuk olsunda küçük olmasın. spor her mevsim giyilir. sporu bence 20 al corapla buyuksede belli olmaz. buyuk olursa pambuk doldurursun ucuna. sandaletide 19.Alintilarim gitmis senaysencim bi de o arkadasinin bebekleri kreste cok hastalanmislar mi? Kresin tek dezavantaji o bence
Alsencim az once benim kiza evdeki 18-19 numara ayakkabiyi denettim buyuk oldu. Yaza sandalet 18 numara alsam spor ayakkabiyi da 19 alsam daha mi iyi olur acaba? Bi tane de yegenimden kalma bot var 20 numara onu da kisin giyer o zamantecrubeli anneler yardiimmm
gerekırse uydururuz. bende yarın pazarda inşallah bulurda alırım. yanlız internette içeriği farklı lahana corbaları var. bunlardan hangisi.hergünün yiyeceklerine tam uyarsan gidiyo gerçekten ....
Tek çorba değil kız banyo tuvalet falan ovdum ütüm vardı biraz ii ya arada adını altta görüosun heralde sadece okuo sanırımÇorbayı mı bikaç saate yapacan kız ,yoksa gezmeye mi gidiyon da itiraf edemiyon
Eltican naapıyo bu arada yaa , hiç selam vermiyo :44:
senaysencim ben de ayni seyi dusunuyorum aslinda. Biraz daha anlatsana. Ortam sartlar nasilmis cok kucuk olacaklar ya daha o yuzden tedirginim. Ama bakicinin insafina birakmaktan da daha mantikli geliyor
biz seviyoz guzelim zaten alici degiliz olamayiz
Gene gune gittin sanirdik kiz iyi ki aciklama yaptin
bu arada iris koptum gulmekten super_muhun evine
ama 1 haftada 5 8 arası dıyo gercekten veriliyormu o kadar 1 haftada
evet benim de tatlı diyetım var vee 1 haftada kesin 7 kilo alan aldırıyo
iyi yolculuklar canim kipircanima da yeni koltugunda iyi yolculuklar :)Mesai bitmedi ama iriss kaçar
Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz , toparlanmaca var ...Erken gidip temizlik yapıcam ,annem gitti ,herif de yok 2 gündür ,iş başa düştü
Oralardan giremem büyük ihtimalle , pazartesi bakarım artık akşama kadar geçmiş yaparım naapiyim :126::126::126:
Kuzularımı öperimmmmm
Alintilarim gitmis senaysencim bi de o arkadasinin bebekleri kreste cok hastalanmislar mi? Kresin tek dezavantaji o bence
arkadaşlar merhaba, yine süpersiniz sayfalar uçmuş, çok geçmiş yapmadım ama son sy.da SENAYSEN bir yuvadan bahsetmiş. senaysencim dört gözle bahsettiğin yuvanın adını bende bekliyorum. benim işyerim atakule nin orada servisle bana bırakırlar diye düşündüm. ben şimdilik evdeyim. ama bende bakıcı düşünmüyorum. evde bir kişinin insafına bırakmaktansa diye. deli gibi kreş araştırmasındayım.öveçlerde ve tunalıda bir yer var. oraya gönderen arkadaşlar çok memnun, özellikle öveçlerdeki yerden arkadaşım çok memnun. ama bana ters orası. herkese iyi muabbetler:)
canım çukurambarda yok mu hiç bildiğin iyi bi yer?
bana orası çok uygun
baya aylar önce biri söyledi ama o ara hiç aklımda değildi bakıcı da bakıcı diye kodlanmıştım, ama ne bileyim artık istemiyo gibiyim ben de.
Tatlım kızıma spor ayakkabı almıştım 18 numara artık küçük geliyor ee yaza kadar biraz daha büyücekler bide kuzunun ayağına göre değişir mesela benim oğlan daha ayına göre daha küçük giyiyor.sana bir fikir alacağın markanın mağazasına git ayağına dene numarasını öğren internetten al ben öle yapıyorumAlintilarim gitmis senaysencim bi de o arkadasinin bebekleri kreste cok hastalanmislar mi? Kresin tek dezavantaji o bence
Alsencim az once benim kiza evdeki 18-19 numara ayakkabiyi denettim buyuk oldu. Yaza sandalet 18 numara alsam spor ayakkabiyi da 19 alsam daha mi iyi olur acaba? Bi tane de yegenimden kalma bot var 20 numara onu da kisin giyer o zamantecrubeli anneler yardiimmm
arkadaşlar merhaba, yine süpersiniz sayfalar uçmuş, çok geçmiş yapmadım ama son sy.da SENAYSEN bir yuvadan bahsetmiş. senaysencim dört gözle bahsettiğin yuvanın adını bende bekliyorum. benim işyerim atakule nin orada servisle bana bırakırlar diye düşündüm. ben şimdilik evdeyim. ama bende bakıcı düşünmüyorum. evde bir kişinin insafına bırakmaktansa diye. deli gibi kreş araştırmasındayım.öveçlerde ve tunalıda bir yer var. oraya gönderen arkadaşlar çok memnun, özellikle öveçlerdeki yerden arkadaşım çok memnun. ama bana ters orası. herkese iyi muabbetler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?