2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

soyle 40 yasinda falan dogursam siyirirmisim onu anladim iriscanim
hem kusme be sen sensiz hepten depresyona gireriim topikcanimm
Anaammm , topikcanlarım depresyon sınırındaymış lan , seni biliyoduk gerçi ,huni takalı çok oldu sana :111::111::111:

Verin gitsin nasıl yiyolarsa yaaa ,gelmeyin üstüme ,küserim haaaa

kankicanlarım benm braz işlerm var çorba falanda yapıcam bi kç saat gelemiyebilirm belki siz konuşun yerimede bana geçmiş bırakın sayfa sayfa yapcanız o zaten

kankicanlarım benm braz işlerm var çorba falanda yapıcam bi kç saat gelemiyebilirm belki siz konuşun yerimede bana geçmiş bırakın sayfa sayfa yapcanız o zaten

Çorbayı mı bikaç saate yapacan kız ,yoksa gezmeye mi gidiyon da itiraf edemiyon

Eltican naapıyo bu arada yaa , hiç selam vermiyo :44:

Bu kekte yogurtta yok nasıl kıvamlı olr gerci 5 yumurta varda

Yap hemşom yap ,ben sürekli yaparım hatta istek üzerine yapmışlığım da çoktur , klasik kek hamurundan daha koyu oluyor , dokusu da öyle biraz daha yoğun ama çok lezzetliiiii

ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde

senaysencim ben de ayni seyi dusunuyorum aslinda. Biraz daha anlatsana. Ortam sartlar nasilmis cok kucuk olacaklar ya daha o yuzden tedirginim. Ama bakicinin insafina birakmaktan da daha mantikli geliyor

Dıstendır merak etme bencede muz yedır

Noluyokı size yanakcan bızım
biz seviyoz guzelim zaten alici degiliz olamayiz

Gene gune gittin sanirdik kiz iyi ki aciklama yaptin
bu arada iris koptum gulmekten super_muhun evine

Dün bitmiş kız kampanya hepsiburada nınki , nerden alsam ki

ikinizde verin bende bakınayım marka model nolursa. zaten aksamları yazan yok o anlarda bakarım. oylede lafı soktum yanii

ben bu alsenın yaptıgına 1 gunluk protestoyla cvp veriyorym. onunla konusmuyorum kalsın yanlız oynasın tek basına

ikinizde verin bende bakınayım marka model nolursa. zaten aksamları yazan yok o anlarda bakarım. oylede lafı soktum yanii

bunu alıcaktım ama hediye çeki kampanyası bitmiş , wavy de haber bekliyom ,

Philips HR1861/00 Alu Katı Meyve Sıkacağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

yoksa gidip esseden çok parayla bunu alacam da kıyamıyom lan paraya dün gördüm ama hem çok şık hem de süpersonik kaliteli :44:

MAGIMIX LE DUO XL NARENCİYE ve KATI MEYVE SIKACAĞI - www.esse.com.tr

Niye nokta nokta çıkıyo be , yasak mı link vermek ?

b.tikbebe de
Üye girişi olmadan ürün açılmıyor ya o sitede ondan çıkmamış olabilir link. Bakayım canım teşekkürler. :) Aslında eşimde kendininde kullanabileceği bir kanguru istiyor :) Aman geri kalmasın benden hiçbir konuda

neyi vereyim kız ,wavy'e mi diyon bana mı diyon , ben philips alıcam ...

Takipteyim

o modelleri herifler de kullanıyo ,çok güzel... bırak kullansın işte ,taşısın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…