Anaammm , topikcanlarım depresyon sınırındaymış lan , seni biliyoduk gerçi ,huni takalı çok oldu sana :111::111::111:
Verin gitsin nasıl yiyolarsa yaaa ,gelmeyin üstüme ,küserim haaaa
küsme ama noluuuuurbak bunlar senin için
soyle 40 yasinda falan dogursam siyirirmisim onu anladim iriscanim
hem kusme be sen sensiz hepten depresyona gireriim topikcanimm
kankicanlarım benm braz işlerm var çorba falanda yapıcam bi kç saat gelemiyebilirm belki siz konuşun yerimede bana geçmiş bırakın sayfa sayfa yapcanız o zaten
Bu kekte yogurtta yok nasıl kıvamlı olr gerci 5 yumurta varda
ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
biz seviyoz guzelim zaten alici degiliz olamayizDıstendır merak etme bencede muz yedır
Noluyokı size yanakcan bızım
Gene gune gittin sanirdik kiz iyi ki aciklama yaptinkankicanlarım benm braz işlerm var çorba falanda yapıcam bi kç saat gelemiyebilirm belki siz konuşun yerimede bana geçmiş bırakın sayfa sayfa yapcanız o zaten
haydeee ver hangi markaysa bende bakınıyımDün bitmiş kız kampanya hepsiburada nınki , nerden alsam ki
haydeee ver hangi markaysa bende bakınıyım
ikinizde verin bende bakınayım marka model nolursa. zaten aksamları yazan yok o anlarda bakarım. oylede lafı soktum yanii
Niye nokta nokta çıkıyo be , yasak mı link vermek ?
b.tikbebe de
neyi vereyim kız ,wavy'e mi diyon bana mı diyon , ben philips alıcam ...
ben bu alsenın yaptıgına 1 gunluk protestoyla cvp veriyorym. onunla konusmuyorumkalsın yanlız oynasın tek basına
Üye girişi olmadan ürün açılmıyor ya o sitede ondan çıkmamış olabilir link. Bakayım canım teşekkürler. :) Aslında eşimde kendininde kullanabileceği bir kanguru istiyor :) Aman geri kalmasın benden hiçbir konuda
Takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?