2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cukuranbarda var bir yer tatlim cok da iyi diyorlar ama hic gideni bilmiyorum
bu dedigim yere arkadasim gondermis oldugu icin guvendim esasen
bir de cukuranbardaki daha pahaliymis

işin içine mevki girince fiyatlar da uçuyo tabi...
aahh ahh eskiden biz öğrenciyken oralar bataklıktı çalılık arsaydı (anam yaşlılar gibi konuştum )

aslında küçük şeyler var üstün dökmenin okulları ama diyorum ya hiç aklımda olmadığından araştırmamıştım- bi de orası o kadar küçük alır mı bilmem.
bütün topic senden haber bekliyoruz şekerim.

yalnız düşünsenize alsen, sen 2 tane, ben, mepgvn versek bunlar kankican da olur anaaam senin oğlan arada kalır kimi seçsem diye

biz bakıcıyla anlaşmasaydık bende verirdim sizinkileirn yanına ama maşallah oğlumla iyi anlaşıyolar şimsilik nazar

Toplu indirim bile alırız hepsi aynı boy nerden buldunuz demesinlerohhh benim oğlan beğendiğini alır artık hiç zorlanmayız sizin aşkınız nerde başladı diye soranlara kreş te derler artık

biz bakıcıyla anlaşmasaydık bende verirdim sizinkileirn yanına ama maşallah oğlumla iyi anlaşıyolar şimsilik nazar

maşallah maşallah, çok endişelerin vardı Allah yüzünü güldürdü bak

Toplu indirim bile alırız hepsi aynı boy nerden buldunuz demesinlerohhh benim oğlan beğendiğini alır artık hiç zorlanmayız sizin aşkınız nerde başladı diye soranlara kreş te derler artık

Talya'nın o işlerde gözü var mı onu bile bilmiyorum, kızcağız hiç bebek görmüyo anca AVMde filan. benim arkadaşlar anti-bebekçi olunca bi ben kaldım aralarında domestik

Evet ya gıcık oldum pazara da misafir var

benim de haftaya misafirin kralı var: eşimin ailesi

ay yatılımı geliolar kuşum allah yardımcın olsun

yaaa toplu indirim de alirizz
kresi sevmezsek de doveriz wallahi

tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren

inşallah fazla kalmazlar canım ya tanımıorum nasıl insanlar ii olsalar bile sonuçta düzenin değişcek uffffffen kötüsüde pek konuşamıcaz nasıl ii anlaşırmısın kv canım

kızlar sayfalar uçup gidiyor resmen,(hızlı okuma kursuna bende mi katılsam)
çok işim var çıkışada az kaldı, ama aklımda sizde kalıyor, arada kaçamak yapıyorum
temizlik yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun bende çooook sinir oluyom o duruma

ne güzel acıkıp birşey yememeyi başarmak,bende full uykusuzum benim kız gecede en az 3 defa uyanır neyse burdan ilham alarak diyete başlicam yakında.

gelsen çok güzel olur aslında, bir şekilde ayarlanır belki:26:

çoook tatlı maşşallah, en güzel selocan ilan ettim yanakcanı

allah kolaylık versin,kıyamam onlara , ikiz annelerine helal olsun
Selam canlarim ya tam okuyamadim ama cevap vermem gereken yerler vardi da veremedim alinmayin lutfen.cocuklar deli etti beni bi banyo yaptirayim dedim banyo guzelde cikinca cok agladilar

evet cok şükür canım herşeyde var bir hayıriyiki kv bakmamış diyorum gerçi şimdide gelip bakıcıyı kızdırıyo sabır bekliyorum şimdilik ama fena patlıcam arada eşimin hatrı olmasa hiç görüşmicem ama işte dayanıyoruz

e tabi sizin kadar aktif yazmayınca mesaj hakkım yokmuş özel mesaj atamadım. buradan yazsam reklam mı oluyor ki. öveçlerdeki yer öveçler 2 de elma şekeri kreş. bir çok kişi biliyor arayı arkadaşımın kızı gidiyor çok memnun, bebeklikten itibaren alıyorlar. tunalıdaki yer küçük bir kreş ama bebeklikten itibaren alıyor üstelik çok bebek de yok iyiymiş. adını öğrenemedim öğrenince hemen yazıcam. çok zormuş bu işler çook zor. sonra birde reşit galip de bir yer var. montessoriu tarzında binbirçiçek kreş. araştırmalarım sürecek.

yagmurlu kasvetli bi gün içim karardı herkese merhaba geçmişi çok okuyamadım
ıce daisy o foto.kampanyasını bende aldım senin fotolar geldi mi? geldiyse nasıl fotolar memnunmusun?

inşallah fazla kalmazlar canım ya tanımıorum nasıl insanlar ii olsalar bile sonuçta düzenin değişcek uffffffen kötüsüde pek konuşamıcaz nasıl ii anlaşırmısın kv canım

bilmiyorum canım ne kadar kalırlar da gündüz eşim yokken onlarla olmak zor biraz- haydi hayırlısı...
anlaşmak sorun değil ki canım, anlaşabilmeyi sürdürmek.

aaa ne zoru var bu kadının yaaaa, ne yapıyomuş kadıncağıza?

tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren

O zaman hemen gitsinlerbiz sensiz ne yaparız yada talya yı ver kv ye sen otur bizimle sohbete eeeee torun sevmeye gelmiyorlarmı

yemek yapmıyomusun diye sormuş oğlanın yemeğini kimyapıyo diye sıkıştırıyomuş su falan istiyomuş kadın kendiyle yaşıt kısacası bakıcı değil hizmetöi gibi davranıyomuş kadına

O zaman hemen gitsinlerbiz sensiz ne yaparız yada talya yı ver kv ye sen otur bizimle sohbete eeeee torun sevmeye gelmiyorlarmı

gelmeye çalışırım da kızdan arda kalan tüm zamanlarda ister istemez yemek vs ile uğraşıcam. neyse gündüz belki bi yerlere giderler tanıdıkları var o arada gelirim canım

yemek yapmıyomusun diye sormuş oğlanın yemeğini kimyapıyo diye sıkıştırıyomuş su falan istiyomuş kadın kendiyle yaşıt kısacası bakıcı değil hizmetöi gibi davranıyomuş kadına

sana çekiştiriyor mu kadını?
acaba kendi bakmak istedi de siz bakıcı bulunca mı bozuldu- nasılsa parası veriliyor kullanayım mı tavrında yani?
oy çok üzülürüm öyleyse..

bunları sana bakıcı mı anlattı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…