cukuranbarda var bir yer tatlim cok da iyi diyorlar ama hic gideni bilmiyorum
bu dedigim yere arkadasim gondermis oldugu icin guvendim esasen
bir de cukuranbardaki daha pahaliymis
işin içine mevki girince fiyatlar da uçuyo tabi...
aahh ahh eskiden biz öğrenciyken oralar bataklıktı çalılık arsaydı (anam yaşlılar gibi konuştum)
aslında küçük şeyler var üstün dökmenin okulları ama diyorum ya hiç aklımda olmadığından araştırmamıştım- bi de orası o kadar küçük alır mı bilmem.
bütün topic senden haber bekliyoruz şekerim.
yalnız düşünsenize alsen, sen 2 tane, ben, mepgvn versek bunlar kankican da oluranaaam senin oğlan arada kalır kimi seçsem diye
aahh ahh eskiden biz öğrenciyken oralar bataklıktı çalılık arsaydı (anam yaşlılar gibi konuştum)
aslında küçük şeyler var üstün dökmenin okulları ama diyorum ya hiç aklımda olmadığından araştırmamıştım- bi de orası o kadar küçük alır mı bilmem.
yalnız düşünsenize alsen, sen 2 tane, ben, mepgvn versek bunlar kankican da oluranaaam senin oğlan arada kalır kimi seçsem diye
alsen, yağmur yağıyo, gitti bizim camlar
biz bakıcıyla anlaşmasaydık bende verirdim sizinkileirn yanına ama maşallah oğlumla iyi anlaşıyolar şimsilik nazar
Toplu indirim bile alırızhepsi aynı boy nerden buldunuz demesinler ohhh benim oğlan beğendiğini alır artık hiç zorlanmayız sizin aşkınız nerde başladı diye soranlara kreş te derler artık
Evet ya gıcık oldum pazara da misafir var
maşallah maşallah, çok endişelerin vardı Allah yüzünü güldürdü bak
Talya'nın o işlerde gözü var mı onu bile bilmiyorum, kızcağız hiç bebek görmüyo anca AVMde filan. benim arkadaşlar anti-bebekçi olunca bi ben kaldım aralarında domestik
benim de haftaya misafirin kralı var: eşimin ailesi
ay yatılımı geliolar kuşum allah yardımcın olsun
tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren
P
Ne güzel bakmış öyle Kocaman kız olmuş maşallah :)
Bende çok susuyorum emzirince. Acıkıyorum da ama yemeye fırsat kalmayınca bünye alıştı, midem bulanıyor açlıktan :) Su içe içe bastırıyorum :) Belkide ondan çabuk gitti benim kilolarım:44: Gerçi ben uykusuzluğa dayanamam zayıflardım oda etkiledi tabi.
En iyisi ben bu bulaşmaya gelmeyim, Temmuzdakine geleyim canlarım. Cumartesi bana uygun değil ama geneline uygun. Birde çok dipte kalıyorum. Kaç kişiyi etkileyecek yer seçimi. Siz bir deneyim yaşayın, yer mekan bulunması falan derken :) Ben hazır denenmiş konsepteki buluşmaya geleyim.
Haa birde gelmeyim deme sebebim; eşim getirecek beni. Pazara ayarlarsınız benim yüzümden, eşimde bu aralar çok yoğun bazen birden Pazar işe gitmesi gerekiyor. Sonra beni forumdan banlatırsınız gelemem falan
Selam canlarim ya tam okuyamadim ama cevap vermem gereken yerler vardi da veremedim alinmayin lutfen.cocuklar deli etti beni bi banyo yaptirayim dedim banyo guzelde cikinca cok agladilar
maşallah maşallah, çok endişelerin vardı Allah yüzünü güldürdü bak
Talya'nın o işlerde gözü var mı onu bile bilmiyorum, kızcağız hiç bebek görmüyo anca AVMde filan. benim arkadaşlar anti-bebekçi olunca bi ben kaldım aralarında domestik
benim de haftaya misafirin kralı var: eşimin ailesi
inşallah fazla kalmazlar canım ya tanımıorum nasıl insanlar ii olsalar bile sonuçta düzenin değişcek uffffffen kötüsüde pek konuşamıcaz nasıl ii anlaşırmısın kv canım
evet cok şükür canım herşeyde var bir hayıriyiki kv bakmamış diyorum gerçi şimdide gelip bakıcıyı kızdırıyo sabır bekliyorum şimdilik ama fena patlıcam arada eşimin hatrı olmasa hiç görüşmicem ama işte dayanıyoruz
tabii canım, ama ne kadar kalırlar bilmiyorum.
şimdiden haber veriyorum bu kadar sık giremem salıdan itibaren
bilmiyorum canım ne kadar kalırlar da gündüz eşim yokken onlarla olmak zor biraz- haydi hayırlısı...
anlaşmak sorun değil ki canım, anlaşabilmeyi sürdürmek.
aaa ne zoru var bu kadının yaaaa, ne yapıyomuş kadıncağıza?
O zaman hemen gitsinlerbiz sensiz ne yaparız yada talya yı ver kv ye sen otur bizimle sohbete eeeee torun sevmeye gelmiyorlarmı
yemek yapmıyomusun diye sormuş oğlanın yemeğini kimyapıyo diye sıkıştırıyomuş su falan istiyomuş kadın kendiyle yaşıt kısacası bakıcı değil hizmetöi gibi davranıyomuş kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?