2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sansli herif tabii kapmis cillop gibi hatunu
Numara yaptım lannn , ne küsecem
Trip bile atamayan bi hatunum ben, herifim de ne şanslıymış lannn

ya ben de severimm ilk firsatta deniim
Yap hemşom yap ,ben sürekli yaparım hatta istek üzerine yapmışlığım da çoktur , klasik kek hamurundan daha koyu oluyor , dokusu da öyle biraz daha yoğun ama çok lezzetliiiii

Son düzenleme:

Evet ya nasıl hava bu böyle bendede bugün temizlik var camlarında sildi şimdi bu yağmur oldumu yani
Neyse canım bak işe yaramıştım sayemde adet olmuşun

Herkeslere günaydın ,

bugün hem yaşasın cuma ,

hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn
Kız daha yeni başlamadınmı sen diyete kandırma bizi

Kizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
Kesin diştendir canım benim kız hem ishal hemde pişdik oluyor diş çıkarırken ağızdan salaya akmıyor sıvı kaybını öyle yapıyor

Selocan olmuş bizim kız ama onlardan daha tatlı
wavy anlarım tabi halinden hatta sırf senin için (tabiki diğer arkadaşlarda mutlaka baksın) spormarketim diye bi site var bebiş nike ayakkabıları 19.90 biz yaz için kaö numara ayakkabı alsak
Bence 20 numara alın derim.
ya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
Bende senin gibi düşünenlerdenim canım bakıcıya güvenemiyorum.bende oğlanı vericem.ben işe başlamadan alışsın istiyorum Ekim Kasım gibi gönderirim.neresiymiş o kreş bana da bilgi verirmisin bende bakınıyorum öyle.ya bide ben nöbetçi çalışan bir insanım gündüz kreş gece ne olacak:44:babamiz ben bakarım diyor ama ben hiç güvenemiyorum

buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
Senin eşini bilmem ama benim adam eve girer girmez atardı üstüme bebeyi evin halini söylememe hiç gerek yok.
Tarçınlı cevizli elma yiyor. Yüklerim çekeyim de
Elma ceviz bide pekmez katıp veriyordum bide tarçınlı deneyeyim

Hee konuşma bence de , gelmiş zaten bak aşağıda görüyom

Heee burdayım konuşmuyonuzmu şimdi benlebende bidaha şaka yaapmam

Kaç numara almak lazım acaba , gerçi ben ayakkabı almak istemiyorum ,yürümüyo neticede ,daha yumuşak patikimsi şeyler mantıklı gibi.Bunlar da güzel sanki...

Ben konuşuyom şekerim , wavy ve tatlişkom travmatik

Yeni başlamadım , 5.günüm bugün ama lahana diyeti böyle ,çok veriyosun ,zaten kısa süreli 7 gün + 3 gün ara + 7 gün şeklinde...

Yeni başlamadım , 5.günüm bugün ama lahana diyeti böyle ,çok veriyosun ,zaten kısa süreli 7 gün + 3 gün ara + 7 gün şeklinde...
bende yapsam cocugu cırcır edermiyim ki sadece geceleri emiyo nerdeyse
Yazık kıııızzz öyle deme
hııı demiyim barii

bence de canim
bu arkadasin iki bebesi de ayni yere gitti
servis geliyor evin kapisindan aliyor asagida serviste bebe koltuklari var ona koyup goturuyor
ogretmenlerinden falan da cok memnun biraz daha didikliyim de anlatiyim canim
senaysencim ben de ayni seyi dusunuyorum aslinda. Biraz daha anlatsana. Ortam sartlar nasilmis cok kucuk olacaklar ya daha o yuzden tedirginim. Ama bakicinin insafina birakmaktan da daha mantikli geliyor

nobet isi zormus be guzelim bizim baba hele ki geceleri tobe bakamazz
kres turan gunes tarafinda tam adini sanini ogreniyim yaziyim canm

Kaç numara almak lazım acaba , gerçi ben ayakkabı almak istemiyorum ,yürümüyo neticede ,daha yumuşak patikimsi şeyler mantıklı gibi.Bunlar da güzel sanki...

Tecrubeli anne Alsen 20 numara önerdi :)
Evet bende altı yumuşak yürüme çoraplarından falan düşünüyorum genel olarakta. Yinede yaza memlekete gidince lazım olur bir ayakkabı galiba Birde yakınımızın düğünü var. Kılıkkıyafet altına çorap patik olmaz galiba

yanlız benimde kurtulus savasından kalma bi alman meyve sıkacagım var taaaa 20 yıllık diyim (halamın kızı suan 20 yasında artık dusun) temizlemesi cok zor. inşallah kolay olanı bulursun posayı ayıklayanı ve suyun bardaga dokuldugu yerı temizlemek işkenceydi bana. valla bende kullansam mı acaba diye dusunuyoeum sırf bu yuzden

bende yapsam cocugu cırcır edermiyim ki sadece geceleri emiyo nerdeyse

hııı demiyim barii

Yok be sanmıyorum , tadı çok kötü değil , bisürü sebze var içinde ,yanında da hergün farklı bişey yiyosun...

Çok iyiymiş ne ayda kaç kilo gidiyor:44:yaa ama hergüne lahana yenmezki.şöyle hep tatlısı bir diyet yokmu

evet patik alacagına ayakkabı al kıyafetın altına bencede olmaz. sonucta o ayaga bişe girecek bare ayakkabı girsin. baktım şimdi bizimkide 19 numara ama 18 de giydirsem olur sanki
ayyy bu masaustu pc ye sırf sızın yuzunuzden gectim hiç pişman degilimm ohh be dunya varmış

Sorma yaa , bana kalsa YAŞASIN PATİKLİ PANTOLON ama işte , yazın sıcağında da yanar yavrum ,şimdi bile zor giyiyo ,hiç sevmiyo giyinme işlerini

Çok iyiymiş ne ayda kaç kilo gidiyor:44:yaa ama hergüne lahana yenmezki.şöyle hep tatlısı bir diyet yokmu

hee var ,tatlişkomun diyeti ,yiyip duruyo tatlıları

Sürekli yapılmıyo zaten , bir periyotta 10 kg veren var bizim burda ,ben yaptığımda 5 kilo falan vermiştim , ama tam uygulamak şart...Ben bu sefer tam yapamadım arada peynir zeytin de yedim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…