Numara yaptım lannn , ne küsecem
Trip bile atamayan bi hatunum ben, herifim de ne şanslıymış lannn
Yap hemşom yap ,ben sürekli yaparım hatta istek üzerine yapmışlığım da çoktur , klasik kek hamurundan daha koyu oluyor , dokusu da öyle biraz daha yoğun ama çok lezzetliiiii
o modelleri herifler de kullanıyo ,çok güzel... bırak kullansın işte ,taşısın ne güzel
günaydın arkadaşlar,
bugün hem Ankara kasvetli, hem evde temizlik var, hem gece 1000 kere kalktım uykusuzum hem de dünkü alsen şoku sonrasında galiba ilk adetimi oluyorum sonunda.
benden bugün hayır çıkar mı bilmem :100:
Kız daha yeni başlamadınmı sen diyete kandırma biziHerkeslere günaydın ,
bugün hem yaşasın cuma ,
hem de 1,5 kilo vermişim laaannnnnnnnn
Kesin diştendir canım benim kız hem ishal hemde pişdik oluyor diş çıkarırken ağızdan salaya akmıyor sıvı kaybını öyle yapıyorKizlar nasilsiniz
Benim oglusum ishsl oldu dun sabahtan bu sabaha 8 kez yapti. Annem dis cikaracak diyor ama aklimda da soru isareti yok degil hani
Selocan olmuş bizim kız ama onlardan daha tatlı
Bence 20 numara alın derim.wavy anlarım tabi halinden hatta sırf senin için (tabiki diğer arkadaşlarda mutlaka baksın) spormarketim diye bi site var bebiş nike ayakkabıları 19.90 biz yaz için kaö numara ayakkabı alsak
Bende senin gibi düşünenlerdenim canım bakıcıya güvenemiyorum.bende oğlanı vericem.ben işe başlamadan alışsın istiyorum Ekim Kasım gibi gönderirim.neresiymiş o kreş bana da bilgi verirmisin bende bakınıyorum öyle.ya bide ben nöbetçi çalışan bir insanım gündüz kreş gece ne olacak:44:babamiz ben bakarım diyor ama ben hiç güvenemiyorumya sekercanlar benim bebeleri sonbahara dogru yuvaya falan vericem galiba
bakalim nasil olucak
bakiciya guvenmiyorum cunku
arkadasimin iki cocugu birden ayni yuvaya gitti 6 ayliktan itibaren cok da memnun orasi olur herhalde
Senin eşini bilmem ama benim adam eve girer girmez atardı üstüme bebeyi evin halini söylememe hiç gerek yok.buarada kızlar yarın yarım gün öalışcam ve eşim bakcak nasıl anlaşcaklar yada onları evde nasıl bucam
Elma ceviz bide pekmez katıp veriyordum bide tarçınlı deneyeyimTarçınlı cevizli elma yiyor. Yüklerim çekeyim de
Hee konuşma bence de , gelmiş zaten bak aşağıda görüyom
Zaten bez sling aldım diye çatladı , dışarı çıktığımızda kanguru ile taşıyan babaları görünce
http://www.............../urunlist/2352/2325/funny-baby
Yaza şu açık ayakkabılar iyiymiş işte hafifçe
Çıkmıyor link yine tabi :) funny baby ayakkabılarda :)
Evet ya nasıl hava bu böyle bendede bugün temizlik var camlarında sildi şimdi bu yağmur oldumu yani
Neyse canım bak işe yaramıştım sayemde adet olmuşun
Kız daha yeni başlamadınmı sen diyete kandırma bizi
Kesin diştendir canım benim kız hem ishal hemde pişdik oluyor diş çıkarırken ağızdan salaya akmıyor sıvı kaybını öyle yapıyor
Selocan olmuş bizim kız ama onlardan daha tatlı
Bence 20 numara alın derim.
Bende senin gibi düşünenlerdenim canım bakıcıya güvenemiyorum.bende oğlanı vericem.ben işe başlamadan alışsın istiyorum Ekim Kasım gibi gönderirim.neresiymiş o kreş bana da bilgi verirmisin bende bakınıyorum öyle.ya bide ben nöbetçi çalışan bir insanım gündüz kreş gece ne olacak:44:babamiz ben bakarım diyor ama ben hiç güvenemiyorum
Senin eşini bilmem ama benim adam eve girer girmez atardı üstüme bebeyi evin halini söylememe hiç gerek yok.
Elma ceviz bide pekmez katıp veriyordum bide tarçınlı deneyeyim
Heee burdayım konuşmuyonuzmu şimdi benlebende bidaha şaka yaapmam
bende yapsam cocugu cırcır edermiyim ki sadece geceleri emiyo nerdeyseBen konuşuyom şekerim , wavy ve tatlişkom travmatik
Yeni başlamadım , 5.günüm bugün ama lahana diyeti böyle ,çok veriyosun ,zaten kısa süreli 7 gün + 3 gün ara + 7 gün şeklinde...
hııı demiyim bariiYazık kıııızzz öyle deme
senaysencim ben de ayni seyi dusunuyorum aslinda. Biraz daha anlatsana. Ortam sartlar nasilmis cok kucuk olacaklar ya daha o yuzden tedirginim. Ama bakicinin insafina birakmaktan da daha mantikli geliyor
Bende senin gibi düşünenlerdenim canım bakıcıya güvenemiyorum.bende oğlanı vericem.ben işe başlamadan alışsın istiyorum Ekim Kasım gibi gönderirim.neresiymiş o kreş bana da bilgi verirmisin bende bakınıyorum öyle.ya bide ben nöbetçi çalışan bir insanım gündüz kreş gece ne olacak:44:babamiz ben bakarım diyor ama ben hiç güvenemiyorum
Kaç numara almak lazım acaba , gerçi ben ayakkabı almak istemiyorum ,yürümüyo neticede ,daha yumuşak patikimsi şeyler mantıklı gibi.Bunlar da güzel sanki...
konussun dursun kendi kendine
Ben konuşuyom şekerim , wavy ve tatlişkom travmatik
Yeni başlamadım , 5.günüm bugün ama lahana diyeti böyle ,çok veriyosun ,zaten kısa süreli 7 gün + 3 gün ara + 7 gün şeklinde...
bende yapsam cocugu cırcır edermiyim ki sadece geceleri emiyo nerdeyse
hııı demiyim barii
Ben konuşuyom şekerim , wavy ve tatlişkom travmatik
evet patik alacagına ayakkabı al kıyafetın altına bencede olmaz. sonucta o ayaga bişe girecek bare ayakkabı girsin. baktım şimdi bizimkide 19 numara ama 18 de giydirsem olur sankiTecrubeli anne Alsen 20 numara önerdi :)
Evet bende altı yumuşak yürüme çoraplarından falan düşünüyorum genel olarakta. Yinede yaza memlekete gidince lazım olur bir ayakkabı galibaBirde yakınımızın düğünü var. Kılıkkıyafet altına çorap patik olmaz galiba
Tecrubeli anne Alsen 20 numara önerdi :)
Evet bende altı yumuşak yürüme çoraplarından falan düşünüyorum genel olarakta. Yinede yaza memlekete gidince lazım olur bir ayakkabı galibaBirde yakınımızın düğünü var. Kılıkkıyafet altına çorap patik olmaz galiba
tadından demiyorum ben yerımdee hergun lahana detoks yapmazmı diye düşündümYok be sanmıyorum , tadı çok kötü değil , bisürü sebze var içinde ,yanında da hergün farklı bişey yiyosun...
:113::113::113::113::113::113:
Çok iyiymiş ne ayda kaç kilo gidiyor:44:yaa ama hergüne lahana yenmezki.şöyle hep tatlısı bir diyet yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?