2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geldi canım, dün 3buçuk gibi elimde oldu. Çokta hızlı geldi gercekten. Ben begendim tavsiye ederim. 200tane daha ayarlıyorum :)

ayy bunu duyduğum iyi oldu pişman olmayacağız desene bende resimleri ancak seçebildim bu akşam göndericem benim beray pestilimi çıkartıyor valla her dk ağlama modunda yahuu göz açtırmıyor hiçbişey yaptırmıyor:36:

kızlar günümüz sabahtan akşama kadar aynen şöyle geçiyor : mama sandalyesi,yürüteç,beşik,yer,kucak,hamak nefes aldırmıyor pamuk prensesim :emir_bebek:

ayy bunu duyduğum iyi oldu pişman olmayacağız desene bende resimleri ancak seçebildim bu akşam göndericem benim beray pestilimi çıkartıyor valla her dk ağlama modunda yahuu göz açtırmıyor hiçbişey yaptırmıyor:36:

kızlar günümüz sabahtan akşama kadar aynen şöyle geçiyor : mama sandalyesi,yürüteç,beşik,yer,kucak,hamak nefes aldırmıyor pamuk prensesim :emir_bebek:

Yok canım pişman olmazsın sende inşallah :) Bizim bi telefondan çektiklerimizin rengi güzel değil 2-3 tane, oda fotoğraf kalitesi ile ilgili. Gönderirkende belliydi zaten onlar. Yoksa bir fotograf makinesi ile çekindiklerimiz var kalitesi güzel olanlar gercekten şahane çıkmış. Yine telefondan da çok güzel çıkanlar var. Düzgün telefondan yani :) Kalitesi neyse onu aldık yani karışıktı bizim fotolar.

Aynı sıralama bizde de var sadece hamak yerine anakucağı koy :1:

Ama sonunda bugün oğlumun dişi göründü çok şükür:119::119::119:

ay gerçekten üzüldüm canm ya kvnin yaptığı çok ayıp belli kadın ii niyetli bak yemekde yaparım demiş kv bişeyde diyemiosun heralde tatlm desen biz sadece bebek baksn die anlaştk ev işi yapmak zornda değil die anlarmı:44:

Yok canim soylerimde kadın bana şikayet ediyomus gibi anlamsin bi daha yaparsa uyaricam bakıcı annemize dedim zaten bizim dedigimize bak sen başkasını dinleme

büyüyo da anası küçülüyo- çok yorgunum ayşe, inan kaçıp gidesim geldi bugün artık...

3 kere çekilmiş kıyma iyice kavrulup çorba yapılır blenderdan da geçirilir, yine de bi bebek öğürür mü yaaaa :5:

bi de rica edicem dikkat edin azıcık, ben ne zaman böyle yazsam arkadan patır patır herkes yazmaya başlıyor kızım öyle bi yiyor ki ooh pütür mütür hak getire, versem karpuzu yicek isira isira vs vs :47: sözüm doğal bi biçimde yazdıklarına detay verenlere değil...

iyi niyetlidir herkes de, övme kardeşim bebeğini biri 2 mesaj önce serzenişte bulunurken. böyle söyleyince de alıngan oluyoruz...
canım benim ya kıyamam ben sana vala..ben büyk oğlanda yaşadım senin yaşadıklarını.2 yaşımız bitti hala aynı..kabus gibi rresmen.kucağna al tv yi açherşeyi blenderda çek.isterse yer istemezse ya öğürür ya tükürür hatta dilini eliyle siler:))he r gören aaa kocaman çocuk geçrime robottan,sizle yemiyo mu yesin artık özel yemek yapma..bıdı bıdı..
karışmayın arkadaşım yaaa ne biliyosun ki sen..ben çok mu meraklıyım..kaşıkla fincanla ölçüp deney yapar gibi her öğün özel ve taze yemek yapmaya!!hiç sıkma canını.takip edemiyorum çok emziriyomusun bilmiyorum ama emiyosa çok zorlama.kilosuna bak.eğer ortalamaysa hiç kasma kendini biraz ara ver.biz 15 ağustos doğumluyuz ben bu hafta başladım daha ek gıdaya.şu an adı üstünde ek gıda.çocuğu kaşığa ve yemeğe olumsuz koşullama hiç.kendini de yıpratma doymuyosa mama ver canım.yaşından sonra da acıktıkça ver.ben artık öyle yapıyorum dünya varmış dedim.gösteriyorum yok mu dedi kaldırıyorum hemen mama diye ağlayana kadar:)) geçecek bu gnler sabır...ben çok dellendim.ço üzüldüm.artık diyorum bu da bitecek..sayılı gün bunlar.allah başka dert vermesin.
amannn çok mu uzun yazdım yaaa

Olabilir aslinda ne katiyolar icone bilmem onlar i daha cok seviyolar ve dokunmuyorda.
Ben gecen gun kendi yaptigim corbayi yediremedim.daha once almistik milupanin organik tavuklusunu yediler mesela pislikler

Ama otobus tutar sallanır felan kusarmı acaba bencede en iyisi süt

ouzi püreyi denim bende çok sağol
tatliskom arabayla gidicez ama mamayla idare edebilirsem çok iyi olur

canım benim ya kıyamam ben sana vala..ben büyk oğlanda yaşadım senin yaşadıklarını.2 yaşımız bitti hala aynı..kabus gibi rresmen.kucağna al tv yi açherşeyi blenderda çek.isterse yer istemezse ya öğürür ya tükürür hatta dilini eliyle siler:))he r gören aaa kocaman çocuk geçrime robottan,sizle yemiyo mu yesin artık özel yemek yapma..bıdı bıdı..
karışmayın arkadaşım yaaa ne biliyosun ki sen..ben çok mu meraklıyım..kaşıkla fincanla ölçüp deney yapar gibi her öğün özel ve taze yemek yapmaya!!hiç sıkma canını.takip edemiyorum çok emziriyomusun bilmiyorum ama emiyosa çok zorlama.kilosuna bak.eğer ortalamaysa hiç kasma kendini biraz ara ver.biz 15 ağustos doğumluyuz ben bu hafta başladım daha ek gıdaya.şu an adı üstünde ek gıda.çocuğu kaşığa ve yemeğe olumsuz koşullama hiç.kendini de yıpratma doymuyosa mama ver canım.yaşından sonra da acıktıkça ver.ben artık öyle yapıyorum dünya varmış dedim.gösteriyorum yok mu dedi kaldırıyorum hemen mama diye ağlayana kadar:)) geçecek bu gnler sabır...ben çok dellendim.ço üzüldüm.artık diyorum bu da bitecek..sayılı gün bunlar.allah başka dert vermesin.
amannn çok mu uzun yazdım yaaa

çok teşekkürler canım cevabın için. keşke fırsatın olsa da seni burda daha sık görebilsek :16:

Bendw aynı yaa cıcukra sureklı aglıyo esim uyuttu daha kafam ses kaldırmıyo

Aboovvv Kız benım sürekli koydugum park fotolarını sen ne fotosu sanıyordun ???salıncakta sallanurken hemde kac kere

Salıncağa binmek marifet değil Bikere bak nasıl kayıyorlar:52:

Selam canlar misafirlerim gitti gittide bende bittim cocuklar onlari gorunce cildirdi cok huysuzlandi.cok skistim ne yapacagimi sasirdim.o kadar disari ciksrmaya calisiyorum hic insan gormemis gibiydiler.allahtan esim geldide obur odaya gittiler.
Ahh ahh eminim çok zorlanmışındır ama neyse atlattın işte benimde pazar misafirim var bakalım ben ne yapcam zıpırlarımla:52:

çok teşekkürler canım cevabın için. keşke fırsatın olsa da seni burda daha sık görebilsek :16:

fırsat mı o da nedir tuvalete bile akşamdan akşama gidiyorum:)) şaka bi yana annelik kutsaldır ve her anne çocuğunu en iyi şekilde büyütmek ister.ama biz nasıl aynı değilsek bebekler de aynı olamaz doğuştan belrli huylarla gelirler.bize düşen onlara ayak uydurmak;) bu zamanların tadını keyfini çıkarmaya bak;))talyam maşallah çok tatlıı

fırsat mı o da nedir tuvalete bile akşamdan akşama gidiyorum:)) şaka bi yana annelik kutsaldır ve her anne çocuğunu en iyi şekilde büyütmek ister.ama biz nasıl aynı değilsek bebekler de aynı olamaz doğuştan belrli huylarla gelirler.bize düşen onlara ayak uydurmak;) bu zamanların tadını keyfini çıkarmaya bak;))talyam maşallah çok tatlıı

bi gün 2. çocuğum olunca aklıma gelecek sözlerden biri olacak söylediklerin.. ilk bebekte anneler hep bir deneyimsizlik yaşıyor galiba. senin gibi mütevazi olup deneyimlerini paylaşabilmek annelik okulundan diplomayı kaptığını nasıl da güzel ispatlıyor :nazar:

Yaa ben çıldırabilirmiyim:52:bu kız varya benim cadı gündüz toplasan yarm saat uyumustur ve bu saat oldu hala uyumamak için direniyor uyuyunca sabaha kadar uyusa yok en az beş kere kalkıyor çıldırmakta haksızmıyım:44:allahım şöyle uykucu ir bebem olmadı.
Ama Allah sağlık versin anneyiz biz sabır sabır sabır
Bide benim koca kız hiç uyanmıyor gece demezmi boğacam onu:47:

Yaa ben çıldırabilirmiyim:52:bu kız varya benim cadı gündüz toplasan yarm saat uyumustur ve bu saat oldu hala uyumamak için direniyor uyuyunca sabaha kadar uyusa yok en az beş kere kalkıyor çıldırmakta haksızmıyım:44:allahım şöyle uykucu ir bebem olmadı.
Ama Allah sağlık versin anneyiz biz sabır sabır sabır
Bide benim koca kız hiç uyanmıyor gece demezmi boğacam onu:47:

temizlik vardı ya ondan etkileniyorlar- evde dan dun ses, bi yandan koku, cam kapı açılıyo vs.

ii geceler kızlar kvye yemeğe gttk oturduk geldk kız uyuyalı yarm saat oldu uyanmaz artık siz nasılsınız:1:

iyi akşamlarrr, 1 haftadır okuyamadım ama hırs yaptım şimdi okıcam:) 6520. sayfadayım, 90 sayfacığım kaldı:) ama şöle özet geçiim, oğluş yine hasta oldu, hırıltı ve öksürük war, öksürük azaldı ama hırıltı tam gaz dewam ediyo, dizel motorlu benim oğlum:) çarş günü 7. ay kontrolüne gittik doktora, 8200 gr 71 cm:) kilosu iyi ama kilo alım hızı düşmüş dedi. 2 çay bardağı ek gıda olayını sordum yok öle bişi yediği kadar yesin dedi. 5 gün yumurta sarısı, hergün kendiavcunun içi kadar kıyma wer dedi. mercimek çorbsı vermemi de söledi. aklımda kalanlar bunlar. şimdi okumaya dewam:)

Salıncağa binmek marifet değil Bikere bak nasıl kayıyorlar:52:

Ahh ahh eminim çok zorlanmışındır ama neyse atlattın işte benimde pazar misafirim var bakalım ben ne yapcam zıpırlarımla:52:
Heee kayıyorlar kayıyorlar. Okumuyonmu kız kaymıyorlar resim çekmek için oturttum diyor :27:

Çok kacırmıssın okumakla bitmiyor devran dönüyor bizden durmadan ılerlıyoruz. Gel muhabbet yaa okusan hangisini alıntılıycan.

iyi akşamlarrr, 1 haftadır okuyamadım ama hırs yaptım şimdi okıcam:) 6520. sayfadayım, 90 sayfacığım kaldı:) ama şöle özet geçiim, oğluş yine hasta oldu, hırıltı ve öksürük war, öksürük azaldı ama hırıltı tam gaz dewam ediyo, dizel motorlu benim oğlum:) çarş günü 7. ay kontrolüne gittik doktora, 8200 gr 71 cm:) kilosu iyi ama kilo alım hızı düşmüş dedi. 2 çay bardağı ek gıda olayını sordum yok öle bişi yediği kadar yesin dedi. 5 gün yumurta sarısı, hergün kendiavcunun içi kadar kıyma wer dedi. mercimek çorbsı vermemi de söledi. aklımda kalanlar bunlar. şimdi okumaya dewam:)

canım boşver ya az değilki bende kaçırınca kuduruyorum ama en fazla 10 sayfam oluo senin başolmaz gel hadi iki muhabbete delm tatlışkom haklı kuzum:1:

Back
X