2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa olmaz olamazzzzzzzzz :29:

neyse elektrik tutmadı, taliplerimizi arıyoruz deyip locaya geçiyoruz :27:

Benim oğlana bi baksın elektrik alabilecekmi talya hanım $image.webp

Nasilsin iyilesmis beben en son hasta idi.buyudukce uyaniklasiyo mikroolar ogrendiler aglamayi koz olarak kullaniyilar ne yapip edip aglamakla bi yere varilmayacagini ogreemiz gerek.

Sağol iyiyim. Bebislerimde iyiler çok şükür atlattı yavrum :) aynen aglicaklar agliyolar zaten elimden geleni yapıyorum ama napim artık dişde zorluyor galiba :(

anam fırlama yavrum benim, maşallaaaaaah :nazar:

arabalarını bi yarıştırsınlar, o sırada senin oğlan Talya'nın Mustela kokusuna aşık olacağı için siz düşünün güzelim bizden aldığınız elektrikle ne yapacağınızı :9:

Valla benim oğlum gelir kızına bir sarılır bide öpücük kondurur bu iş olmuştur annesi çok nazlanmayın

Ben artık uyusam iyi olacak birazdan kız uyanır yarında pasta börek yapmaca bira dinleneyim iyi gecele öpüyorum sizi:16:

Bakın ne dicem:23:hani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama:52:hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle:8:
valla tek kelımeyse superr olms:46::46:

cok az okuyabıldım gozler şeş beş oldu ben kacar ıı geceler kızlar Allah rahatlık versınhepımıze..

Çok güzel bişeymiş bu güle güle kullansın ne kadara aldın

Allah hep güldürsün tatlım

Canım isim sayısına göre değişiyor ben 3 isim yazdırdım 300 tl ye tuttu gümüş olursa 150 tutuyor

mothercareden indirimden 160 tlYe aldım canım, bayaa uyguna geldi banaa diğer ilk arabam türü oyuncaklara göre:)

Gunaydin kizlar gece ceneler dusmus gene

fotograflarin hepsine bayildim. Can'larim benim:16:

malum yatili misafirim var bi merhaba diyeyim dedim. Kahvalti hazirlamaya gidiyorum simdi. Hadi herkese iyi haftasonlari

Back
X