• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sana çekiştiriyor mu kadını?
acaba kendi bakmak istedi de siz bakıcı bulunca mı bozuldu- nasılsa parası veriliyor kullanayım mı tavrında yani?
oy çok üzülürüm öyleyse..

bunları sana bakıcı mı anlattı canım?

kesin ona bozuldu kadını ksıkanıyor birazını bakıcı birazını annem anlattı annemin yanındada yapmış oğlumu alıp uyutmaya kalkışmış bizimkide uyumamış tabi sonra bunun uykusu yok zaten demiş kadına ben tembihledim canını sıkan bişi olursa bana söyle diye o anlatınca bende çok üzüldüm yemek yapmamı istiyosan ben yaparım dedi bende yok biz senle çyle alaşmadık sen sadece oğluma bakacaksın dedim dolaptan yemek yemeye bile çekiniyor kadıncağız

gelmeye çalışırım da kızdan arda kalan tüm zamanlarda ister istemez yemek vs ile uğraşıcam. neyse gündüz belki bi yerlere giderler tanıdıkları var o arada gelirim canım

bak o ii olur canım gezsin onler sen bizle ol talya nasıl canım iyimi avatardan gördğm kadaryla büyümüş nçok güzel kız maşallah kokoşummmm:1:

kesin ona bozuldu kadını ksıkanıyor birazını bakıcı birazını annem anlattı annemin yanındada yapmış oğlumu alıp uyutmaya kalkışmış bizimkide uyumamış tabi sonra bunun uykusu yok zaten demiş kadına ben tembihledim canını sıkan bişi olursa bana söyle diye o anlatınca bende çok üzüldüm yemek yapmamı istiyosan ben yaparım dedi bende yok biz senle çyle alaşmadık sen sadece oğluma bakacaksın dedim dolaptan yemek yemeye bile çekiniyor kadıncağız

:47::47::47:

ooooff offffffffff

ay gerçekten üzüldüm canm ya kvnin yaptığı çok ayıp belli kadın ii niyetli bak yemekde yaparım demiş kv bişeyde diyemiosun heralde tatlm desen biz sadece bebek baksn die anlaştk ev işi yapmak zornda değil die anlarmı:44:

bak o ii olur canım gezsin onler sen bizle ol talya nasıl canım iyimi avatardan gördğm kadaryla büyümüş nçok güzel kız maşallah kokoşummmm:1:

büyüyo da anası küçülüyo- çok yorgunum ayşe, inan kaçıp gidesim geldi bugün artık...

3 kere çekilmiş kıyma iyice kavrulup çorba yapılır blenderdan da geçirilir, yine de bi bebek öğürür mü yaaaa :5:

bi de rica edicem dikkat edin azıcık, ben ne zaman böyle yazsam arkadan patır patır herkes yazmaya başlıyor kızım öyle bi yiyor ki ooh pütür mütür hak getire, versem karpuzu yicek isira isira vs vs :47: sözüm doğal bi biçimde yazdıklarına detay verenlere değil...

iyi niyetlidir herkes de, övme kardeşim bebeğini biri 2 mesaj önce serzenişte bulunurken. böyle söyleyince de alıngan oluyoruz...

büyüyo da anası küçülüyo- çok yorgunum ayşe, inan kaçıp gidesim geldi bugün artık...

3 kere çekilmiş kıyma iyice kavrulup çorba yapılır blenderdan da geçirilir, yine de bi bebek öğürür mü yaaaa :5:

bi de rica edicem dikkat edin azıcık, ben ne zaman böyle yazsam arkadan patır patır herkes yazmaya başlıyor kızım öyle bi yiyor ki ooh pütür mütür hak getire, versem karpuzu yicek isira isira vs vs :47: sözüm doğal bi biçimde yazdıklarına detay verenlere değil...

iyi niyetlidir herkes de, övme kardeşim bebeğini biri 2 mesaj önce serzenişte bulunurken. böyle söyleyince de alıngan oluyoruz...

blmezmym canım anlıorum seni bugün yne neler yaptm en sonunda bağırdm artk yemio yeme die bz bu konuda dertli olduğumuzda tabi öle dyenlere alınıoruz abartıo kimi haklısın farkındayma ama napalım bu dediğindede haklısın

wavym üzme annem kendni ela soytarılık peşinde bak gül bi neşen yerne getrsn hale bak $CIMG2314 (Medium).webp$CIMG2317 (Medium).webp

wavym üzme annem kendni ela soytarılık peşinde bak gül bi neşen yerne getrsn hale bakEki Görüntüle 665473 Eki Görüntüle 665474

yerim bennnnnnnn yerim onuuuuuuuuuu, böyle soytarı mı olurrr olsa olsa rengarenk bi çiçek olur kuzum benim :16:

blmezmym canım anlıorum seni bugün yne neler yaptm en sonunda bağırdm artk yemio yeme die bz bu konuda dertli olduğumuzda tabi öle dyenlere alınıoruz abartıo kimi haklısın farkındayma ama napalım bu dediğindede haklısın

haksızsam haksızsın de
alıngansam da ben dert yanarken arkamdan başlama ya bi teselli ver halden anla- yemeyen çocuk zor zaten.
aynı emzirme işine benziyo bu canım. bi kere sen bi mesaj yazmıştın sütle ilgili çok üzülmüştüm çünkü o arada hep mevzu süttü. hatta öyle yer etti ki beynimizde süt vermek=annelik moduna girdik herkes. sen üzülme diye emzirme kelimesini bile kullanmamaya çalışıyorum ben ya :50:

ayse catladım gulmekten çok taatlı olmuş kıyamam ya masum masum bakıyo:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
yerim bennnnnnnn yerim onuuuuuuuuuu, böyle soytarı mı olurrr olsa olsa rengarenk bi çiçek olur kuzum benim :16:

haksızsam haksızsın de
alıngansam da ben dert yanarken arkamdan başlama ya bi teselli ver halden anla- yemeyen çocuk zor zaten.
aynı emzirme işine benziyo bu canım. bi kere sen bi mesaj yazmıştın sütle ilgili çok üzülmüştüm çünkü o arada hep mevzu süttü. hatta öyle yer etti ki beynimizde süt vermek=annelik moduna girdik herkes. sen üzülme diye emzirme kelimesini bile kullanmamaya çalışıyorum ben ya :50:

emzirme,süt konusunda ben de muzdaribim benim kayınpeder de emmedi diye bir sürü şey söyledi hatta bigün dr götürmüştü dr yanında dedi dr bile bu kadar bu konu üzerine gitmeyin dedi

haksızsam haksızsın de

üstnü çıkattırmadı öle kaldı badisi soytarı gibi geldiydi bana:9: gerçekten haklısın canm evet ben yazmıştım allah vra çoğu kişi destek oldu ince düşüncendende teşekküer ederim güzel wavym aynen başına gelmeyen blmz ne versem kusuyo öğürüo istemio seni anlıorum o dediğinde oluo biri yemio deynce beni çocuk çok güzel yiyo herşeyi dyen oluo ama kafamza takmıyalam kendmzi yaıpratıoruz:50:

ayse catladım gulmekten çok taatlı olmuş kıyamam ya masum masum bakıyo:9::9::9::9::9::9::9:
aynen canım bende güldüm şımarıklık peşinde valla:9::9::9:
emzirme,süt konusunda ben de muzdaribim benim kayınpeder de emmedi diye bir sürü şey söyledi hatta bigün dr götürmüştü dr yanında dedi dr bile bu kadar bu konu üzerine gitmeyin dedi

canım beni senii ii anlıyabiliorum benim kaynpederde nolcak böle işte yemio ondan öle blmemne bir sürü şey sölüodu ben içimde çok şey yaşadım süt konusunda bazı insanlara basit gelir belki ama benm için çok önemlydi doya doya emziremedm zaten kızın ne huysuzluğunda çektm ne uykudan onlar bi bebeğe göre dört dörtlük ama yeme ve emme konusunda çok çektm bebeğimle geçircem zamanı sağarak geçrirdm:50:

töbeeeeeeeeeee töbeeeeeeeeeeeeeeee :47:

ya her insan evladının bir anası olur, hiç mi bi damla gözyaşını görmedin de bi kadın ne hisseder ne kadar hassastır (hele evladı konusunda) bilmez misin be adam? :47:

üzme canını- yavrun senin kanın. sütle değil önce kanla besleniyor evlatlar :5:

üstnü çıkattırmadı öle kaldı badisi soytarı gibi geldiydi bana:9: gerçekten haklısın canm evet ben yazmıştım allah vra çoğu kişi destek oldu ince düşüncendende teşekküer ederim güzel wavym aynen başına gelmeyen blmz ne versem kusuyo öğürüo istemio seni anlıorum o dediğinde oluo biri yemio deynce beni çocuk çok güzel yiyo herşeyi dyen oluo ama kafamza takmıyalam kendmzi yaıpratıoruz:50:

dencek çok şey var da seni dinleyip klavyemi daha fazla yıpratmayayım :16:

dencek çok şey var da seni dinleyip klavyemi daha fazla yıpratmayayım :16:

aynen bebeğim hiç yıpratma yazarsan gece yarısına kadar konuşulur bu konu:1:bzde akışına bırakalım artık bişyleri napalm ebe bile zorlama 2 kaşık yese yeter sen zorladıkca kaşığı görnce ağzını ktler onu öle bişe sanar dio ömür boyunca mama yiyen çocuk gördnmü al sofraya onuda tatlı tuzlu deme bi çimdik olsun ver parmağınla öle öle alışır belki ikmznde derdi beraber aşarız inşallah:1:

Selam canlar misafirlerim gitti gittide bende bittim cocuklar onlari gorunce cildirdi cok huysuzlandi.cok skistim ne yapacagimi sasirdim.o kadar disari ciksrmaya calisiyorum hic insan gormemis gibiydiler.allahtan esim geldide obur odaya gittiler.

Back
X