2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

temizlik vardı ya ondan etkileniyorlar- evde dan dun ses, bi yandan koku, cam kapı açılıyo vs.

Yok kız benimki doğduğundan beri aynı oğlanda aynıydı Nisan'da 2 yaşına girecek yeni yeni gece kalkmıyor:50:
Heee kayıyorlar kayıyorlar. Okumuyonmu kız kaymıyorlar resim çekmek için oturttum diyor :27:

Hıhhhh kayıyorlar işte:33:bu arada bana proteston bittimi:44:

Bakın ne dicem:23:hani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama:52:hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle:8:

Bakın ne dicem:23:hani benim koca odun diyodumya bakın ona ne yaptım.salı günü ben doğmuşum onun hediye almasını beklemedim gittim hediyemi sipariş verdim sonrada ona parasını ödettim nasıl olmuş ama:52:hiç kendimi üzmedim ohhh sefam olsun bundan sonra böle:8:
:46::46::46: İşte Türk kadını bu. Bendensın :34:

ne sipariş verdin kız? ikinizin kullanacağı birşey olmasaydı bari

tamam pes ettim okımıcam:) tam okuduğum sayfada alsenin bebiş yine hastaydı iyileştimi? benimkinde de aynı sorun war şu an:) başka kaçırdığım önemli bişi war mı?

$DSCN0645.webp bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)

Eki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)

güle güle kullanın, büyüdüler de arabalara bisikletlere biniyorlar teyzesi :nazar:

Eki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
Çok güzel bişeymiş bu güle güle kullansın ne kadara aldın
Eki Görüntüle 665767
ve işte gece gece kikirik çetesi:))
Allah hep güldürsün tatlım
güle güle kullan canım..ben de istiyorum ondan..ne kadara mal oldu??boşver hediye nasılsa alsınlar bahaneyle:))

Canım isim sayısına göre değişiyor ben 3 isim yazdırdım 300 tl ye tuttu gümüş olursa 150 tutuyor

güle güle kullanın canım çok güzel sevmiş gibi duruo maşallah:nazar::1:
Eki Görüntüle 665767
ve işte gece gece kikirik çetesi:))

ayyy gece gece ne güzel oldu bu foto çok mutlu görünüolar allah arttırsınn:52:

amanıııın çok tatlılaaaaaar :nazar::nazar:
oğlunun adı da Taylan mış, benim kokoşcanla da uyumlu- düşünürseniz sabah kızıma bi sorayım :34:

aynen canım uyumlular...valla benim oğlan hızlıdır baya..kabulünzse olabilir.gerçi ilk kertiğimiz umay ama biz hepsini idare ederiz yabancı değil:):16::16::16:

Çok güzel bişeymiş bu güle güle kullansın ne kadara aldın

Allah hep güldürsün tatlım

Canım isim sayısına göre değişiyor ben 3 isim yazdırdım 300 tl ye tuttu gümüş olursa 150 tutuyor

güle güle kullanın canım çok güzel sevmiş gibi duruo maşallah:nazar::1:

ayyy gece gece ne güzel oldu bu foto çok mutlu görünüolar allah arttırsınn:52:

sağolun kızlar...allah hepsine sağlık versin de hep gülsün yüzleri..
çok değilmiş alsen ya 2 senede 2 bebek az bile hediye:)

sağolun kızlar...allah hepsine sağlık versin de hep gülsün yüzleri..
çok değilmiş alsen ya 2 senede 2 bebek az bile hediye:)

Doğru söylüyorsun. Dünyaları verseler hakkımızı ödeyemezler ama daha dur sen daha aldıracaklarım bitmedi:52:

Back
X