2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sende az değilsin tatlışkom, birde aysreye dersin, tüm topicleri biliyon

yok yaa ben girmiyorumda gecen elaayse öğretti butun albumlere girmeyi bende burdakiler sandım bakıyım dedim hep buruncular cıktı karşıma burnumdan utandım öle güzel yapmışlar ki hepsini kırasım geldi bende azcık ucunu torpuletsemmi

ikiz topigine baktim da bizim ilik muhabbetine satasmislar niye anlamadim walla
burda bir ilik muhabbetini donup duruyormuss
çok mu soğukmuş orda havalar

hic beceremem ki tribi en fazla pata kute kavga ederim bennn
durr ama bu topigin basindan beri kocami cekistiren benim lenn olmadiii
kocalar ve anaları ne içindir , o yana buyana çekiştrimek için

kıskançlıktan napcaklarını sasırdılar demek bizim tek rakibimiz rinoplasti burun estetiği topiği

meyve veren ağaç taşlanır topikolarımmmmmm , demek doğru yoldayız

o topik de mi yoğun ,lan topik topik geziyonuz mu lannnn

bütün albümler derken ,arkadaş listemizdekiler değil mi ,nasıl bakıyoz ,ben çok yeteneksizim yaaa ,tek tek profillere girip bakıyom hala , tanzimat döneminden kalmayım lannn

ahh ba şindi dinime söven müslüman olsa misali benmi demin geziyodum 2, el kanguru topiklerinde nerden gördün diye sor sor söliyim

Doğal güzeldir herşey
Birde kendini kötüleyip duruyorsun ya fotografını görmeyen varsa nasıl düşünüyorlardır kim bilir. Ben şahsen kilonu söyleyip taktıkça şişman, kendini salmış birini bekliyordum. Hiçte öyle değilsin Güzelsin, hoşsun tatlışkom

bütün albümler derken ,arkadaş listemizdekiler değil mi ,nasıl bakıyoz ,ben çok yeteneksizim yaaa ,tek tek profillere girip bakıyom hala , tanzimat döneminden kalmayım lannn

en yukarda ana sayfa forum takip omum yanında işte sıra sıra gir bak buruncular hep

ben de gecen albumlere bakmaya calısırken buruncu hatunlar cıktı karsıma ben de dıyorum anam nereye dustum ben dıyee bosver tatlisskoom en guzelı dogallıktır .

ahh ba şindi dinime söven müslüman olsa misali benmi demin geziyodum 2, el kanguru topiklerinde nerden gördün diye sor sor söliyim

o kadarını biliyom be hemşom....
kanguruyu da aldım bu arada ,kuzenime

ajan kesildin başımıza haa , gizli bişe yapamıyacaz

ben hala sterilizatörün resmini çekip satamadım yaa , bezler de bitiyo :44:

kız ne ajanı bcm yukarda bildirilerin yanında iris yazıyoya tıkla görunuyo zaten nerde oldugun benimde sende görünüyo sanırım arkadaşlar görüyo gizli iş yok

ben de merak edıyorum valla tatlıskom hanımı rumuzundan dolayı ben sırın mı sırın bı hatun canlandırıyorumda aklımda ama sureklı o fıkrlerımı curutme youndaaaaaaa

ben de gecen albumlere bakmaya calısırken buruncu hatunlar cıktı karsıma ben de dıyorum anam nereye dustum ben dıyee bosver tatlisskoom en guzelı dogallıktır .
sağolasın şekerim olsun az zayıf olsam azda burnumu yaptırsam boyumda zcık uzun olsa fenamı olurdu.

hayırlı olsun yavrimu ben okumadım sadece kuzenime alcam mai tai bişiler yazıyodun

ilik muhabbettıde neymıs yaa anam ben hepten fransız kaldım hıc ole bı muhabbete de denk gelmedım

sen topiktesin haberin yok , millet başka topiklerde bizim ılıktan bahsediyolar

dervişin fikri neyse misali , bitek ılık muhabbeti aklında kalmış minalyadnz in
o kadar lahmacun diyoz ,kaynana diyoz , parkyataktan yuvarlıyoz bebeleri ,sabaha diş nöbeti tutuyoz ama yokkkkk , sadece ılık ta takılmış hatun , yazzzzzıııııııkkkkkkkkk

Doğurduklarına baksana lan , çirkin karıdan onlar çıkar mı

Kk yazıyor ya yukarda küçük butonlar var orda albümler var iris ordan
eeee ,herkesin albümünden banane bee , ben dostlarımınkine bakmak istiyom

HERKESE MERHABALAR....ACİL GİRİŞ YAPIYORUM, KUSURUMA BAKMAYIN GÜNLER ZAMAN ÇOK YOĞUN GEÇİYOR, DİLİYORUM Kİ HERKES VE TÜM GÜZEL BEBEKLERİMİZ İYİDİR...ACİL GİRİŞ YAPIYORUM ÇÜNKÜ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN 1 HAFTA ÖNCE KIRMIZI UYARILI BİR MAİL ALDIM SİZLERİ DE UYARMAK İSTEDİM, BELKİ DE HABERİNİZ VARDIR AMA BEN YİNE NOT GEÇİM ; AMERİKA DAHİL BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE VE GÜZEL MEMLEKETİMİZDE MAALESEF KABAKULAK , KIZAMIK VE KIZAMIKÇIK VAKKALARINA RASTLANDI. Kİ BU HASTALIKLARIN GEÇİRİLMESİ MAALESEF 10 YIL SONRA YAN ETKİLERİNİ ÇOCUKLARDA GÖSTERİYOR, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ 12 AYDA YAPILAN 3K AŞILARININ YANİ KIZAMIK KIZAMIKCIK VE KABAKULAK AŞILARINI 9 AYINI TAMAMLAMIŞ BEBEKLERDE EK DOZ OLARAK YAPILMASINA KARAR VERMİŞTİR. 9 AYLIK BEBEKLERİMİZİ SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜP EK DOZ AŞILARINI MUTLAKA YAPTIRINIZ, LÜTFEN İHMAL ETMEYİN ARKADAŞLAR

bugun itibariyle cıkarıyom arkadaş listemden . benim arkamdan konuşan dostum değildir çok da işşşş vah vah ne kada üzüldüm şimdi hee arkamızdan konuşup kendilerine tpik yapmaya çalışmışlar kız baksanıza sayfa bile ilerlememiş

bu ılık muhabbetı kemıgın ılıgı demı corba falan tarıfı mı anam accık cıtlatın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…