sende az değilsin tatlışkom, birde aysreye dersin, tüm topicleri biliyon
çok mu soğukmuş orda havalarikiz topigine baktim da bizim ilik muhabbetine satasmislar niye anlamadim walla
burda bir ilik muhabbetini donup duruyormuss
kocalar ve anaları ne içindir , o yana buyana çekiştrimek içinhic beceremem ki tribi en fazla pata kute kavga ederim bennn
durr ama bu topigin basindan beri kocami cekistiren benim lenn olmadiii
kıskançlıktan napcaklarını sasırdılar demek bizim tek rakibimiz rinoplasti burun estetiği topiği
harbiden ama bosver be guzelim
biz burun estetigini de geceriz iki bebeyle tek aktivitem burasi ayol
yok yaa ben girmiyorumda gecen elaayse öğretti butun albumlere girmeyi bende burdakiler sandım bakıyım dedim hep buruncular cıktı karşıma burnumdan utandım öle güzel yapmışlar ki hepsini kırasım geldi bende azcık ucunu torpuletsemmi
ikiz topigine baktim da bizim ilik muhabbetine satasmislar niye anlamadim walla
burda bir ilik muhabbetini donup duruyormuss
ahh ba şindi dinime söven müslüman olsa misali benmi demin geziyodum 2, el kanguru topiklerinde nerden gördün diye sor sor söliyimçok mu soğukmuş orda havalar
kocalar ve anaları ne içindir , o yana buyana çekiştrimek için
meyve veren ağaç taşlanır topikolarımmmmmm , demek doğru yoldayız
o topik de mi yoğun ,lan topik topik geziyonuz mu lannnn
kız ben asil kadınım yazmam bişe ver sen bakcam ne demişler. bulaşmıcam söz soylemicem senin verdiğini
yok yaa ben girmiyorumda gecen elaayse öğretti butun albumlere girmeyi bende burdakiler sandım bakıyım dedim hep buruncular cıktı karşıma burnumdan utandım öle güzel yapmışlar ki hepsini kırasım geldi bende azcık ucunu torpuletsemmi
bütün albümler derken ,arkadaş listemizdekiler değil mi ,nasıl bakıyoz ,ben çok yeteneksizim yaaa ,tek tek profillere girip bakıyom hala , tanzimat döneminden kalmayım lannn
bütün albümler derken ,arkadaş listemizdekiler değil mi ,nasıl bakıyoz ,ben çok yeteneksizim yaaa ,tek tek profillere girip bakıyom hala , tanzimat döneminden kalmayım lannn
harbiden ama bosver be guzelim
biz burun estetigini de geceriz iki bebeyle tek aktivitem burasi ayol
kız ben asil kadınım yazmam bişe ver sen bakcam ne demişler. bulaşmıcam söz soylemicem senin verdiğini
ahh ba şindi dinime söven müslüman olsa misali benmi demin geziyodum 2, el kanguru topiklerinde nerden gördün diye sor sor söliyim
o kadarını biliyom be hemşom....
kanguruyu da aldım bu arada ,kuzenime
ajan kesildin başımıza haa , gizli bişe yapamıyacaz
ben hala sterilizatörün resmini çekip satamadım yaa , bezler de bitiyo :44:
Doğal güzeldir herşey
Birde kendini kötüleyip duruyorsun ya fotografını görmeyen varsa nasıl düşünüyorlardır kim bilir. Ben şahsen kilonu söyleyip taktıkça şişman, kendini salmış birini bekliyordum. Hiçte öyle değilsin Güzelsin, hoşsun tatlışkom
Doğal güzeldir herşey
Birde kendini kötüleyip duruyorsun ya fotografını görmeyen varsa nasıl düşünüyorlardır kim bilir. Ben şahsen kilonu söyleyip taktıkça şişman, kendini salmış birini bekliyordum. Hiçte öyle değilsin Güzelsin, hoşsun tatlışkom
sağolasın şekerim olsun az zayıf olsam azda burnumu yaptırsam boyumda zcık uzun olsa fenamı olurdu.ben de gecen albumlere bakmaya calısırken buruncu hatunlar cıktı karsıma ben de dıyorum anam nereye dustum ben dıyeebosver tatlisskoom en guzelı dogallıktır .
o kadarını biliyom be hemşom....
kanguruyu da aldım bu arada ,kuzenime
ajan kesildin başımıza haa , gizli bişe yapamıyacaz
ben hala sterilizatörün resmini çekip satamadım yaa , bezler de bitiyo :44:
ilik muhabbettıde neymıs yaa anam ben hepten fransız kaldım hıc ole bı muhabbete de denk gelmedım
Doğal güzeldir herşey
eeee ,herkesin albümünden banane bee , ben dostlarımınkine bakmak istiyomKk yazıyor ya yukarda küçük butonlar var orda albümler var iris ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?